Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:33:38
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda mene pa tako zobje....no dlesni bolijo..... kot da imam vse prehlajeno... kaj naj nardim...se mi že meša od tega... moja kolegica, ki ma non stop težave z zobmi in je zdaj tudi noseča, svetuje žajbelj. je naraven antibiotik in vsaj njej ful pomaga. Sprot komenitram, pa zdaj vidim, da so ti že svetovale žajbelj
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:43:20
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Monologe imam. Grem še malo kaj druga prečekirat. Pridem nazaj. jaz sem tu.Bom kar pustila odprto,pa zravn malo pospravljala. sta tečke.Aneji sem prej dala eno svečko in ji je temperatura padla.Pa spala je tri ure in se zašvicala,tak da upam,da bo noč mirna. Marisa pa mi noče jest danes.Ima čist malo povišano temperaturo,vendar ji ne bom zbijala. Držim pesti, da se čimprej pozdravita.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:44:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kje ste? Meni je dolgcajt. Lana že dve uri in četrt aja. srečnica. Mi pa se danes gremo komaj zdaj spat spravit.Sta itak čez dan počivale,pa lahko gresta malo kasneje
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:45:29
|
|
|
|
pf
|
Punce a ve katera kje na netu bi lahko naročila bodije z smešnim tiskom za Lano? Iščem nekaj po netu zdaj, ampak imajo vsepovsod majice in ne otroških bodijev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:47:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a ve katera kje na netu bi lahko naročila bodije z smešnim tiskom za Lano? Iščem nekaj po netu zdaj, ampak imajo vsepovsod majice in ne otroških bodijev. nevem
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:48:35
|
|
|
|
lana17
|
...jaz sem pa danes sama doma...Jon spi poleg mene...zadnje čase sploh ne zaspi sam...upam, da ga nisem razvadla...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:49:00
|
|
|
|
pf
|
Bi si dala tiskat ponedeljek, torek, sreda, četrtek itd. da bom vsaj na bavceku vidla keri dan je, ker tak letijo da ne folgam. Saj ne, ampak res bi ji dala kake take napise bolj komične. Vem da imajo v Leclercu v MB-ju tisk na majice, preko neta pa ne poznam. Pomoč prosim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:49:18
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a ve katera kje na netu bi lahko naročila bodije z smešnim tiskom za Lano? Iščem nekaj po netu zdaj, ampak imajo vsepovsod majice in ne otroških bodijev. nevem jaz tud ne, poišči kje tiskajo, pa jim nesi bodi
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:54:40
|
|
|
|
pf
|
Lana če sedaj Jon spi, ga sedaj prestavi v posteljico. Da se ti ne bo navadil in bo , ko bo hotel . Jaz imam pa gleda tega strogo. Kinderpet, malo lučko vžgem, božam jo po bučki, jo primem za rokico, zaželim sladke sanje, dam lubija in šaltam vrtiljak do 5 x, če še čukec bedi pa še do 2 x zvezdico zaspanko, če pa še takrat ni haska, kar se je do sedaj zgodilo le dvakrat, pa dam ziziko in se žulimo. Ponavadi omaga že pri tretjem vrtiljaku.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:57:05
|
|
|
|
pf
|
Prej sem jo šla gledat. Tak čori, da poprek leži v kinderpetu.Dobro, da imamo oblogo na posteljici ob straneh, ker drugače bi nosek ven tišala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:20:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana pa spančka že. Tak se je danes čudila vrtiljaku nad posteljico. Ko se je nehal sukati je prav z rokicami protestirala in pihala z ustkami češ "kaj se greste". Lara jaz sem danes tudi dala Lani dodatek zvečer. Je spila skoraj 140 ml, ampak se potem ni hotela dojiti. Jaz ji čez dan ne bom dajala dokler še bo kaj teklo iz mlekarn, zvečer samo, ker se bojim, da če bi ji še čez dan dala, da bi mleko šlo pa, pa. 140 ml je tak dosti, naš ma porcijo max 130 ml
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:24:25
|
|
|
|
pf
|
Saj to mi je ravno čudno Gold fish kako to, da naša ne spi dalj, ker tudi ko se dojiva, kar je na dve uri sesa intenzivno deset minut, no minuto gor dol. Tak je, da je bela okrog ust ko muc, ko pije mlekeca. Kar zaletava se ji včasih tak se zraven spravi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:24:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 ............... (ima punčko, staro 6 tednov) ................ pa jo že okrog vozi...tak mislim v množico ljudi Pa saj nisma bile dolgo. Eno uro, pa še to je mala skoz spala v jajčki, Gal je bil pa non stop na rokah in ful gledal. no saj, če ji paše tak, pa se ne boji....... ponavadi so ljudje pač taki, da rinejo not v ...jaz to ponorim...pol ga pa še po možnosti za rojice prijemajo al pa lupčkajo ... ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:25:39
|
|
|
|
pf
|
A ste vse zaspale z ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:25:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Živjo! Se mi zdi, da sem na vaši temi zasledila nekaj glede homeopatskih kapljic. Mi lahko prosim poveste, kako se imenujejo. Nameravam jih kupiti v Italji! so nekaj govorile na to temo, pa se ne spomnim katera..mislim da je bil primorski konec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:29:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saj to mi je ravno čudno Gold fish kako to, da naša ne spi dalj, ker tudi ko se dojiva, kar je na dve uri sesa intenzivno deset minut, no minuto gor dol. Tak je, da je bela okrog ust ko muc, ko pije mlekeca. Kar zaletava se ji včasih tak se zraven spravi. pojma nimam zakaj..... je pa res, da se jaz prvega dojila in je tudi nekak tak jedel...spal je pa ..čez dan ..skoraj nič... ponoči na 1,5 uro...Ob 6 smo vstajali .... Aja ti si bila na GK v LJ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:30:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A ste vse zaspale z ? jaz sem tu , naš pikec je omagal po kopanju.....upam, da spi vsaj do 5
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:30:29
|
|
|
|
pf
|
Joj, tudi jaz tudi ne maram, da mi nekdo preveč vlači . Ko je zadnjič imela oma rojstni dan pred tremi tedni sem jo mislila nesti zraven, ker je praznovala na enem kmečkem turizmu, pa ob dveh popoldan že, ampak sem si pol dva, tri dni prej premislila, ker je bilo trideset ljudi povabljenih. Pa sezona angin in prehladov je. Pa hvalabogu, da je nisem zraven nesla, ker je imela oma muzikante sred belega dneva, ki so tak špilali, da se je vun čulo sto metrov stran. Ko so začeli špilati jih ni več nič ustavilo. To bi naš mišo , ko bi bilo toliko hrupa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:32:57
|
|
|
|
pf
|
Kak to misliš GK v LJ? ICSI ali kaj? To ja LJ, ampak Dravlje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:34:01
|
|
|
|
pf
|
Ti upaš, da bo do petih potegnil pikec, če bo naš mišo vsaj do pol dveh bom .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:35:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kak to misliš GK v LJ? ICSI ali kaj? To ja LJ, ampak Dravlje. pri rešu, ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:36:34
|
|
|
|
gold fish
|
mene je včeraj klicala glavna sestra iz GK...in me vprašala, če sem že rodila in kaj imam...za evidenco....sem bila ful šokirana najprej..pol sem komaj dojela zakaj gre...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:39:43
|
|
|
|
gold fish
|
...sem si pripravila žajbej....tisti primorski...s Paga.... zdaj počakam, da se malo shladi, pol pa grem grgrat.... se mi zdi, da imam vse prehlajeno.....čeprav mi ni jasno od kod..... ..pf...jaz pa grem jutri na r.d....pa mi ni...pa že študiram, kaj si bom zmislila, ker me razjezi, ker vedno malega tak vlačijo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:39:56
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa sem mogla taki obrazec izpolniti in poslati. Sem ga dobila, ko sem bila nazadnje tam na pregledu, ko sem že bila noseča. V bistvu je vprašalnik o otročku, nosečnosti, porodu itd.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 22:41:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa sem mogla taki obrazec izpolniti in poslati. Sem ga dobila, ko sem bila nazadnje tam na pregledu, ko sem že bila noseča. V bistvu je vprašalnik o otročku, nosečnosti, porodu itd. ma veš, da ga jaz tud še imam, sem se sedaj spomnila, da so rekle, ko rodiš,izpolniš in pošlješ nazaj ...čisto pozabila..... pa saj takoj po porodu sem imela druge skrbi, ko je bil pikec v bolnici....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.