Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:22:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama... a ve to resno???? Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinj Nismo take pasej kot ti. meni se ne da vsak dan tulit, šparam na sebi Jaz sploh ne tulim, samo ne naredim in počakam, da on Potem pa lahko imam posodo mesec dni naloženo. isto je pri nas ampak mu je zdaj oproščeno. jaz sem doma, on pa cele dneve v službi, pa še doma dela, tako da en obrok lahko skuham na dan in posodo pospravim, saj drugače pa drugo ni nič pospravljeno, ker imamo tako al tako premalo prostora za stvari pospravt barbaw...imam občutek, da sva si zelo podobne in podobne dedce imava Ne vem, če ne. Samo enega otroka več imaš. Moj je drugače bil priden, ko sem bila v službi in je nosil svoj del bremena kar se tiče gospodinjstva. Edino pral ni ostalo pa je vse naredil. Se bojim, da bo iz prakse, ker vse skupaj ne bo delal 1,5 leta, dokler ne grem v službo. hitro pride iz prakse...veš tudi moj je kuhal, pomival dokler nisem jaz ostala doma...zdaj pa mu je šlo iz prakse njemu prepuščam bolj pospravlanje kakih papirjev, revij,...pa te zedeve vse pokontrolira in presortira, jaz pa za to nimam potrpljenja, ker je on preveč picajzlast Za to bi si ga pa tud jaz sposodila. Imam doma kaos s papirji. V pisarni pa začuda vedno pospravljeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:22:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne. Potem pa jutri ne pridem. Piš in ne govori neumnosti Za ju3 je napovedan sonček!!!!A ga katera pogreša???Še nekaj me zanima, a se katera spomni kdaj je bilo 1 srečanje Majčic ???Da vidim, koliko spomina vam je vzelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:22:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za novo frizuro. Čaki, a to Erazem hodi na kahlico kakat?? No, ne dobesedno hodi Eh, pa res niste dosti načvekale... Ja, Erazem, mu je full dobro, pa meni tudi, da mi ni treba umivat pokakane rite. Kmal bo šel res sam Danes je res bolj tužno tukaj. Že par dni je tako A vse depra šlata tako kot mene Za mene veš, da me je par dni nazaj, ampak me je spustilo. Oćitno je prešla na mene Če bi to vedela bi jo obdržala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:22:46
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za novo frizuro. Čaki, a to Erazem hodi na kahlico kakat?? No, ne dobesedno hodi Eh, pa res niste dosti načvekale... Ja, Erazem, mu je full dobro, pa meni tudi, da mi ni treba umivat pokakane rite. Kmal bo šel res sam Danes je res bolj tužno tukaj. Je treba eno zasoljeno debato udarit. Sesil, predlagaj....si imela dosti časa za razmislek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:23:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za novo frizuro. Čaki, a to Erazem hodi na kahlico kakat?? No, ne dobesedno hodi Eh, pa res niste dosti načvekale... Ja, Erazem, mu je full dobro, pa meni tudi, da mi ni treba umivat pokakane rite. Kmal bo šel res sam Danes je res bolj tužno tukaj. Že par dni je tako A vse depra šlata tako kot mene ne, mene pa za spremembo nič ne šlata..mogoče, ker sem naredila par stvari, ki so se mi nabirale in sem si malo oddahnila Tiana, jaz sem tudi Gašperja začela že zelo zgodaj (v osmem mesecu) dajat na kahlico in ti povem, da se ni nikoli pokakal v plenico vse do enega leta in pol, ko ne vem kaj ga je pičilo, ni hotel več kakat na kahlo... tako, da smo začeli spet brisat rito. Še ko sem bila za Petjo noseča in mi je delalo non stop slabo, mu je uspelo se pokakat, jaz pa zraven bruhala.... ...on na tleh v kopalnici, jaz pa objemala školjko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:23:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo A veš, da sem se prejšnji četretek ko sem se peljala skozi Medvode spomnila na tebe, ko si rekla, da si živeli blizu M centra in sem si rekla, HB da si sedaj v Godoviču, ker je bila tako visoka voda da je že začelo poplavljati, da gor v GOdoviču te pa vsaj zaliti ne more To je res, sam nas pa vsake kvatre zamede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:23:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne. Potem pa jutri ne pridem. Piš in ne govori neumnosti Za ju3 je napovedan sonček!!!!A ga katera pogreša???Še nekaj me zanima, a se katera spomni kdaj je bilo 1 srečanje Majčic ???Da vidim, koliko spomina vam je vzelo Sonce???? Kako to že izgleda???? Za srečanje pa ne vem, ker me ni blo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:23:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne. Potem pa jutri ne pridem. Piš in ne govori neumnosti Za ju3 je napovedan sonček!!!!A ga katera pogreša???Še nekaj me zanima, a se katera spomni kdaj je bilo 1 srečanje Majčic ???Da vidim, koliko spomina vam je vzelo Mene ni bilo tako, da ne bom nič rekla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:24:13
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne. Potem pa jutri ne pridem. Piš in ne govori neumnosti Za ju3 je napovedan sonček!!!!A ga katera pogreša???Še nekaj me zanima, a se katera spomni kdaj je bilo 1 srečanje Majčic ???Da vidim, koliko spomina vam je vzelo mene ni bilo, tako da upravičeno se ne spomnim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:24:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz grem počasi v mižale imam občutek da bo slaba noč kar se spanja tiče, do zdej se je trikrat zbudila in mal jokcala. Lahko noč in lepo spite Tudi Gregi... No, po stari navadi bo verjetno tako tečnaril vsaj do polnoči Grem pod tuš, ve pa pridno dedce "obirajte" Malo jih je treba tu pa tam. Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. Enako, je rekel moj, da se staram in da počasi pričakuje, da bom začela ob 4h vstajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:24:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. TO SE PA MENI DOGAJA ŽE KAR CEL MESEC (ups, nisem hotela hričat ob tako pozni uri)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:25:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz grem počasi v mižale imam občutek da bo slaba noč kar se spanja tiče, do zdej se je trikrat zbudila in mal jokcala. Lahko noč in lepo spite Tudi Gregi... No, po stari navadi bo verjetno tako tečnaril vsaj do polnoči Grem pod tuš, ve pa pridno dedce "obirajte" Malo jih je treba tu pa tam. Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. Enako, je rekel moj, da se staram in da počasi pričakuje, da bom začela ob 4h vstajat Tega pa ne bo dočakal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:26:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz grem počasi v mižale imam občutek da bo slaba noč kar se spanja tiče, do zdej se je trikrat zbudila in mal jokcala. Lahko noč in lepo spite Tudi Gregi... No, po stari navadi bo verjetno tako tečnaril vsaj do polnoči Grem pod tuš, ve pa pridno dedce "obirajte" Jaz sem tud že 3x danes urgirala Jaz raje ne bom, da se mi ne pokvari. Ravno obeša cunje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:26:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo A veš, da sem se prejšnji četretek ko sem se peljala skozi Medvode spomnila na tebe, ko si rekla, da si živeli blizu M centra in sem si rekla, HB da si sedaj v Godoviču, ker je bila tako visoka voda da je že začelo poplavljati, da gor v GOdoviču te pa vsaj zaliti ne more To je res, sam nas pa vsake kvatre zamede Ja to je res Sam te samo zamede, voda bi te pa lohka odnesla, pol bi pa me brez čveke ostale
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:26:26
|
|
|
|
Estrella*
|
No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:27:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. TO SE PA MENI DOGAJA ŽE KAR CEL MESEC (ups, nisem hotela hričat ob tako pozni uri) tud jz ful težko zaspim zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:27:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo A veš, da sem se prejšnji četretek ko sem se peljala skozi Medvode spomnila na tebe, ko si rekla, da si živeli blizu M centra in sem si rekla, HB da si sedaj v Godoviču, ker je bila tako visoka voda da je že začelo poplavljati, da gor v GOdoviču te pa vsaj zaliti ne more To je res, sam nas pa vsake kvatre zamede Ja to je res Sam te samo zamede, voda bi te pa lohka odnesla, pol bi pa me brez čveke ostale Me je bilo 90 leta org strah ko je bila tista štala. Smo mel tolk sreče, da smo živeli na klančku in Sora ne bi prišla do nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:27:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za novo frizuro. Čaki, a to Erazem hodi na kahlico kakat?? No, ne dobesedno hodi Eh, pa res niste dosti načvekale... Ja, Erazem, mu je full dobro, pa meni tudi, da mi ni treba umivat pokakane rite. Kmal bo šel res sam Danes je res bolj tužno tukaj. Že par dni je tako A vse depra šlata tako kot mene ne, mene pa za spremembo nič ne šlata..mogoče, ker sem naredila par stvari, ki so se mi nabirale in sem si malo oddahnila Tiana, jaz sem tudi Gašperja začela že zelo zgodaj (v osmem mesecu) dajat na kahlico in ti povem, da se ni nikoli pokakal v plenico vse do enega leta in pol, ko ne vem kaj ga je pičilo, ni hotel več kakat na kahlo... tako, da smo začeli spet brisat rito. Še ko sem bila za Petjo noseča in mi je delalo non stop slabo, mu je uspelo se pokakat, jaz pa zraven bruhala.... ...on na tleh v kopalnici, jaz pa objemala školjko o hudooo , pa sej če dobro pomislim ni glih smešno...upam da ne bo pri nas isto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:28:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro jz sem pa firbec: kdaj je blo??? Januara???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:28:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro A to je tisto srečanje, ko je bilo v pizzeriji v Lukovici?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:28:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz grem počasi v mižale imam občutek da bo slaba noč kar se spanja tiče, do zdej se je trikrat zbudila in mal jokcala. Lahko noč in lepo spite Tudi Gregi... No, po stari navadi bo verjetno tako tečnaril vsaj do polnoči Grem pod tuš, ve pa pridno dedce "obirajte" Malo jih je treba tu pa tam. Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. Enako, je rekel moj, da se staram in da počasi pričakuje, da bom začela ob 4h vstajat Tega pa ne bo dočakal. Z enakimi besedami sem mu odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:29:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne. Potem pa jutri ne pridem. Piš in ne govori neumnosti Za ju3 je napovedan sonček!!!!A ga katera pogreša???Še nekaj me zanima, a se katera spomni kdaj je bilo 1 srečanje Majčic ???Da vidim, koliko spomina vam je vzelo Sonce???? Kako to že izgleda???? Za srečanje pa ne vem, ker me ni blo Pri nas pa je bil in to danes. Sicer se je težko prebil čez, a se je Prav faj je bilo . Komaj čakam pomlad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:30:40
|
|
|
|
sesil
|
danes sem anitko pogrešala jaz se poslavljam. pupe, se vidimo jutri. lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:30:42
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne. Potem pa jutri ne pridem. Piš in ne govori neumnosti Za ju3 je napovedan sonček!!!!A ga katera pogreša???Še nekaj me zanima, a se katera spomni kdaj je bilo 1 srečanje Majčic ???Da vidim, koliko spomina vam je vzelo Mene ni bilo tako, da ne bom nič rekla. Mene tud ne. A bo res sonce???? Držimo pesti!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:30:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo A veš, da sem se prejšnji četretek ko sem se peljala skozi Medvode spomnila na tebe, ko si rekla, da si živeli blizu M centra in sem si rekla, HB da si sedaj v Godoviču, ker je bila tako visoka voda da je že začelo poplavljati, da gor v GOdoviču te pa vsaj zaliti ne more To je res, sam nas pa vsake kvatre zamede Ja to je res Sam te samo zamede, voda bi te pa lohka odnesla, pol bi pa me brez čveke ostale Me je bilo 90 leta org strah ko je bila tista štala. Smo mel tolk sreče, da smo živeli na klančku in Sora ne bi prišla do nas Jz vem, da je takrat naša stara mama šla k maši v St.Oselico, nazaj pa niso mogli pridet z avtom, ker je cesto odneslo, pol so pa čez gmajno peš prišli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?