Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:31:54
|
|
|
|
katy82
|
Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:32:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. TO SE PA MENI DOGAJA ŽE KAR CEL MESEC (ups, nisem hotela hričat ob tako pozni uri) tud jz ful težko zaspim zvečer Včeraj zvečer pa sem jaz zaspala sede na fotelju z Varjo na rokah...ne vem katera je prej zaspala, verjetno jaz...glava je le naprej zakinkala ....potem pa slišim mojega kako me potiho kliče, ker se je bal, da bom Varjo spustila z rok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:32:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz grem počasi v mižale imam občutek da bo slaba noč kar se spanja tiče, do zdej se je trikrat zbudila in mal jokcala. Lahko noč in lepo spite Tudi Gregi... No, po stari navadi bo verjetno tako tečnaril vsaj do polnoči Grem pod tuš, ve pa pridno dedce "obirajte" Malo jih je treba tu pa tam. Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. Enako, je rekel moj, da se staram in da počasi pričakuje, da bom začela ob 4h vstajat Tega pa ne bo dočakal. Z enakimi besedami sem mu odgovorila hexe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:33:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro Dej povej kdaj je bilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:33:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time Kako pa kaj tvoje hujšanje. Nič več ne poveš. da je mala zaspala tako hitro in zate, da si si malo privoščila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:33:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne. Potem pa jutri ne pridem. Piš in ne govori neumnosti Za ju3 je napovedan sonček!!!!A ga katera pogreša???Še nekaj me zanima, a se katera spomni kdaj je bilo 1 srečanje Majčic ???Da vidim, koliko spomina vam je vzelo Sonce???? Kako to že izgleda???? Za srečanje pa ne vem, ker me ni blo Pri nas pa je bil in to danes. Sicer se je težko prebil čez, a se je Prav faj je bilo . Komaj čakam pomlad jaz tudi, sploh ne vem kaj je sonce, je pa vsaj nehalo deževat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:34:08
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro A to je tisto srečanje, ko je bilo v pizzeriji v Lukovici? Ma ne, tam sem pa bila in je bilo tudi ostalih kar dosti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:34:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro jz sem pa firbec: kdaj je blo??? Januara??? 16.2.08 VRANSKO bile pa smo; jana81, aurora28, MARTINA25, narava, ****, Špelin@, katina, naty, TamaraJ, edinaos, jaz in ?????katera še
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:34:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. TO SE PA MENI DOGAJA ŽE KAR CEL MESEC (ups, nisem hotela hričat ob tako pozni uri) tud jz ful težko zaspim zvečer Včeraj zvečer pa sem jaz zaspala sede na fotelju z Varjo na rokah...ne vem katera je prej zaspala, verjetno jaz...glava je le naprej zakinkala ....potem pa slišim mojega kako me potiho kliče, ker se je bal, da bom Varjo spustila z rok Tvoj je res tak kot moj. Jaz bi ti jo lepo vzela iz rok in odnesla, pa ti rekla, da pojdi v posteljo. Tile najini deci so pa res za čez koleno včasih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:35:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time o glej jo ... malo prešerne volje pa paše, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:36:04
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time Kako pa kaj tvoje hujšanje. Nič več ne poveš. da je mala zaspala tako hitro in zate, da si si malo privoščila Barbaw sem mislm da včer pisala da sem šla kilo gor ampak kaj sem pa res ful grešila pa je tak rezultat.Drugače imam -9 kil in sem ponosna na to
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:36:05
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time za dobro spanje. Pridna si da na aerobiko hodiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:36:44
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. TO SE PA MENI DOGAJA ŽE KAR CEL MESEC (ups, nisem hotela hričat ob tako pozni uri) tud jz ful težko zaspim zvečer Včeraj zvečer pa sem jaz zaspala sede na fotelju z Varjo na rokah...ne vem katera je prej zaspala, verjetno jaz...glava je le naprej zakinkala ....potem pa slišim mojega kako me potiho kliče, ker se je bal, da bom Varjo spustila z rok Tvoj je res tak kot moj. Jaz bi ti jo lepo vzela iz rok in odnesla, pa ti rekla, da pojdi v posteljo. Tile najini deci so pa res za čez koleno včasih. Njemu ni prišlo na misel kaj takega...me je raje potihoma klical
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:37:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro jz sem pa firbec: kdaj je blo??? Januara??? 16.2.08 VRANSKO bile pa smo; jana81, aurora28, MARTINA25, narava, ****, Špelin@, katina, naty, TamaraJ, edinaos, jaz in ?????katera še Saj vas je bilo kar nekaj. Se pa ne spomnim. Bi mogla slike pokukat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:37:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time Kako pa kaj tvoje hujšanje. Nič več ne poveš. da je mala zaspala tako hitro in zate, da si si malo privoščila Barbaw sem mislm da včer pisala da sem šla kilo gor ampak kaj sem pa res ful grešila pa je tak rezultat.Drugače imam -9 kil in sem ponosna na to tako se govori!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:37:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time Kako pa kaj tvoje hujšanje. Nič več ne poveš. da je mala zaspala tako hitro in zate, da si si malo privoščila Barbaw sem mislm da včer pisala da sem šla kilo gor ampak kaj sem pa res ful grešila pa je tak rezultat.Drugače imam -9 kil in sem ponosna na to ma super, ne veš kako vesela sem zate...res bravooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:37:51
|
|
|
|
katy82
|
Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:38:25
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro jz sem pa firbec: kdaj je blo??? Januara??? 16.2.08 VRANSKO bile pa smo; jana81, aurora28, MARTINA25, narava, ****, Špelin@, katina, naty, TamaraJ, edinaos, jaz in ?????katera še Saj vas je bilo kar nekaj. Se pa ne spomnim. Bi mogla slike pokukat. špelina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:38:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time Kako pa kaj tvoje hujšanje. Nič več ne poveš. da je mala zaspala tako hitro in zate, da si si malo privoščila Barbaw sem mislm da včer pisala da sem šla kilo gor ampak kaj sem pa res ful grešila pa je tak rezultat.Drugače imam -9 kil in sem ponosna na to Sem spregledala. za minus kile, res si lahko ponosna. Če bi jih jaz toliko izgubila bi bila na konju, ampak nekaj štrajkam že en teden. Se bo treba bolj v roke vzet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:39:03
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time Kako pa kaj tvoje hujšanje. Nič več ne poveš. da je mala zaspala tako hitro in zate, da si si malo privoščila Barbaw sem mislm da včer pisala da sem šla kilo gor ampak kaj sem pa res ful grešila pa je tak rezultat.Drugače imam -9 kil in sem ponosna na to Sej si lahko, to je že veliko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:39:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro jz sem pa firbec: kdaj je blo??? Januara??? 16.2.08 VRANSKO bile pa smo; jana81, aurora28, MARTINA25, narava, ****, Špelin@, katina, naty, TamaraJ, edinaos, jaz in ?????katera še Ej Estrella, a te mal EMŠO daje? No naj ti pomagam, da mene ni blo A je bla mogoče Svojeglava?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:39:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:40:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile Dobiš kavo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:41:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile Dobiš kavo. Ultra veliko dozo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:42:07
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile Itaaaak
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?