kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama... a ve to resno???? Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinj Nismo take pasej kot ti. meni se ne da vsak dan tulit, šparam na sebi Jaz sploh ne tulim, samo ne naredim in počakam, da on Potem pa lahko imam posodo mesec dni naloženo. isto je pri nas ampak mu je zdaj oproščeno. jaz sem doma, on pa cele dneve v službi, pa še doma dela, tako da en obrok lahko skuham na dan in posodo pospravim, saj drugače pa drugo ni nič pospravljeno, ker imamo tako al tako premalo prostora za stvari pospravt barbaw...imam občutek, da sva si zelo podobne in podobne dedce imava Ne vem, če ne. Samo enega otroka več imaš. Moj je drugače bil priden, ko sem bila v službi in je nosil svoj del bremena kar se tiče gospodinjstva. Edino pral ni ostalo pa je vse naredil. Se bojim, da bo iz prakse, ker vse skupaj ne bo delal 1,5 leta, dokler ne grem v službo. hitro pride iz prakse...veš tudi moj je kuhal, pomival dokler nisem jaz ostala doma...zdaj pa mu je šlo iz prakse njemu prepuščam bolj pospravlanje kakih papirjev, revij,...pa te zedeve vse pokontrolira in presortira, jaz pa za to nimam potrpljenja, ker je on preveč picajzlast
|