Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:13:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za novo frizuro. Čaki, a to Erazem hodi na kahlico kakat?? No, ne dobesedno hodi Eh, pa res niste dosti načvekale... Ja, Erazem, mu je full dobro, pa meni tudi, da mi ni treba umivat pokakane rite. Kmal bo šel res sam Danes je res bolj tužno tukaj.
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 19.12.2008 22:14:14 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:14:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
TIANA: imaš ZS (če slučajno nisi videla)
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:14:57
|
|
|
|
sesil
|
evo, zdej sem ready za jutri, ve pa še vedno obdelujete svoje drage. a mislite da se jim kaj kovca? moj je priden, nimam pripomb, sam vsake tolko me raz....di, ma ne zaradi tega kar trenutno teče debata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:15:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:15:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama... a ve to resno???? Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinj Nismo take pasej kot ti. meni se ne da vsak dan tulit, šparam na sebi Jaz sploh ne tulim, samo ne naredim in počakam, da on Potem pa lahko imam posodo mesec dni naloženo. isto je pri nas ampak mu je zdaj oproščeno. jaz sem doma, on pa cele dneve v službi, pa še doma dela, tako da en obrok lahko skuham na dan in posodo pospravim, saj drugače pa drugo ni nič pospravljeno, ker imamo tako al tako premalo prostora za stvari pospravt barbaw...imam občutek, da sva si zelo podobne in podobne dedce imava Ne vem, če ne. Samo enega otroka več imaš. Moj je drugače bil priden, ko sem bila v službi in je nosil svoj del bremena kar se tiče gospodinjstva. Edino pral ni ostalo pa je vse naredil. Se bojim, da bo iz prakse, ker vse skupaj ne bo delal 1,5 leta, dokler ne grem v službo. hitro pride iz prakse...veš tudi moj je kuhal, pomival dokler nisem jaz ostala doma...zdaj pa mu je šlo iz prakse njemu prepuščam bolj pospravlanje kakih papirjev, revij,...pa te zedeve vse pokontrolira in presortira, jaz pa za to nimam potrpljenja, ker je on preveč picajzlast
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:15:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za novo frizuro. Čaki, a to Erazem hodi na kahlico kakat?? No, ne dobesedno hodi Eh, pa res niste dosti načvekale... Ja, Erazem, mu je full dobro, pa meni tudi, da mi ni treba umivat pokakane rite. Kmal bo šel res sam Danes je res bolj tužno tukaj. Je treba eno zasoljeno debato udarit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:15:44
|
|
|
|
tally
|
Jaz grem počasi v mižale imam občutek da bo slaba noč kar se spanja tiče, do zdej se je trikrat zbudila in mal jokcala. Lahko noč in lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:15:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos SS kako si se pa zmenila z kitajci, kam nas bodo dali? Ej ne vem, kam nas bodo dali. Predvidevam, da bodo mize skup dali. Vsaj upam, da nas ne bodo dali za več miz, ker drugače bom kar pol še ****is dobila in glas povzdignila Meni je bilo glih to fajn, da bi bile za okroglo mizo, da bo se vse lahko pogovarjali, no če nas bo res več pa bo itak še bolj lušno.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:16:16
|
|
|
|
kasso
|
alarm,....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:16:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a je kit. res. cesarsko mesto na litijski? ja A veš, da sem te hotela z nečim presenetit, pa ne vem, če ne bo potem kakšna zamera. Zamera Pa ne s tvoje strani. Zdaj mi je pa še manj jasno. Še 38 postov, bo ratalo Heute???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:16:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, zdej sem ready za jutri, ve pa še vedno obdelujete svoje drage. a mislite da se jim kaj kovca? moj je priden, nimam pripomb, sam vsake tolko me raz....di, ma ne zaradi tega kar trenutno teče debata. mojemu ne, ker sedi zraven mene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:17:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz grem počasi v mižale imam občutek da bo slaba noč kar se spanja tiče, do zdej se je trikrat zbudila in mal jokcala. Lahko noč in lepo spite Tudi Gregi... No, po stari navadi bo verjetno tako tečnaril vsaj do polnoči Grem pod tuš, ve pa pridno dedce "obirajte"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:17:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a je kit. res. cesarsko mesto na litijski? ja A veš, da sem te hotela z nečim presenetit, pa ne vem, če ne bo potem kakšna zamera. Zamera Pa ne s tvoje strani. Zdaj mi je pa še manj jasno. Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne vem, če bo ratalo. Če ne pobegnete vse prej. Na tisto pa kar lepo pozabi, če lahko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:18:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ta sončna, hitro najdi smuč. hlače!!! Smučarskih hlač ni , torej jutrišnja smuka odpade . Bova šla pa drugi teden, ko imajo vsi dopust in bo Manco lahko pazila al moja mami al pa tašča Jih je lani konec sezone moj enkrat posodil svojemu bratu in seveda so ostale doma pri njemu, ker jih gospodiču ni dalo vrnit .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:18:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za novo frizuro. Čaki, a to Erazem hodi na kahlico kakat?? No, ne dobesedno hodi Eh, pa res niste dosti načvekale... Ja, Erazem, mu je full dobro, pa meni tudi, da mi ni treba umivat pokakane rite. Kmal bo šel res sam Danes je res bolj tužno tukaj. Že par dni je tako A vse depra šlata tako kot mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:18:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:18:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz grem počasi v mižale imam občutek da bo slaba noč kar se spanja tiče, do zdej se je trikrat zbudila in mal jokcala. Lahko noč in lepo spite Tudi Gregi... No, po stari navadi bo verjetno tako tečnaril vsaj do polnoči Grem pod tuš, ve pa pridno dedce "obirajte" Malo jih je treba tu pa tam. Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:19:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a je kit. res. cesarsko mesto na litijski? ja A veš, da sem te hotela z nečim presenetit, pa ne vem, če ne bo potem kakšna zamera. Zamera Pa ne s tvoje strani. Zdaj mi je pa še manj jasno. Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne vem, če bo ratalo. Če ne pobegnete vse prej. Na tisto pa kar lepo pozabi, če lahko. Težko, a se bom potrudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:19:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za novo frizuro. Čaki, a to Erazem hodi na kahlico kakat?? No, ne dobesedno hodi Eh, pa res niste dosti načvekale... Ja, Erazem, mu je full dobro, pa meni tudi, da mi ni treba umivat pokakane rite. Kmal bo šel res sam Danes je res bolj tužno tukaj. Že par dni je tako A vse depra šlata tako kot mene Za mene veš, da me je par dni nazaj, ampak me je spustilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:20:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne. Potem pa jutri ne pridem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:20:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TIANA: imaš ZS (če slučajno nisi videla) Ja pa res nisem videla, hvala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:20:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, za novo frizuro. Čaki, a to Erazem hodi na kahlico kakat?? No, ne dobesedno hodi Eh, pa res niste dosti načvekale... Ja, Erazem, mu je full dobro, pa meni tudi, da mi ni treba umivat pokakane rite. Kmal bo šel res sam Danes je res bolj tužno tukaj. Že par dni je tako A vse depra šlata tako kot mene Za mene veš, da me je par dni nazaj, ampak me je spustilo. Oćitno je prešla na mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:20:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo A veš, da sem se prejšnji četretek ko sem se peljala skozi Medvode spomnila na tebe, ko si rekla, da si živeli blizu M centra in sem si rekla, HB da si sedaj v Godoviču, ker je bila tako visoka voda da je že začelo poplavljati, da gor v GOdoviču te pa vsaj zaliti ne more
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:20:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a je kit. res. cesarsko mesto na litijski? ja A veš, da sem te hotela z nečim presenetit, pa ne vem, če ne bo potem kakšna zamera. Zamera Pa ne s tvoje strani. Zdaj mi je pa še manj jasno. Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne vem, če bo ratalo. Če ne pobegnete vse prej. Na tisto pa kar lepo pozabi, če lahko. Težko, a se bom potrudila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:21:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem imela danes namen čvekati kolikor se da, da končooo pihnem tekmico , samo sama s sabo ne bo šlo. Še tist, kar sem povedala, je bilo napačno interpretirano, tako da sem zdaj jaz slabe volje in vas zapuščam. Lahko noč Edina: a predaš častno mesto za jutrišnjo večerjo No sej rdeča preproga te bo vseeno čakala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?