Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:26:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika MARIBORČANKE!!!!!!!!!!!!! Lepo ste me dans zaj ..... sn kot kakšna tepka sama v Ilichu sedela Sn bla že od 11 v MB tako da nisem mogla do rač., da bi videla, da vas ne bo...sam sn mislila, da velja...vsaj včeraj je še Pazite se me, ko vas dobim v roke!!!!! kaj bo fejst hudo ? oprosti... to pa je zato ker si nismo gsm številk izmenjale. Jaz jih imam samo od MaleČebelice in Perside.. oprosti še enkrat iz moje strani
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:27:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika MARIBORČANKE!!!!!!!!!!!!! Lepo ste me dans zaj ..... sn kot kakšna tepka sama v Ilichu sedela Sn bla že od 11 v MB tako da nisem mogla do rač., da bi videla, da vas ne bo...sam sn mislila, da velja...vsaj včeraj je še Pazite se me, ko vas dobim v roke!!!!! Ja, boga Trezika..vse jih moraš po nagi riti natepsti!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:30:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika MARIBORČANKE!!!!!!!!!!!!! Lepo ste me dans zaj ..... sn kot kakšna tepka sama v Ilichu sedela Sn bla že od 11 v MB tako da nisem mogla do rač., da bi videla, da vas ne bo...sam sn mislila, da velja...vsaj včeraj je še Pazite se me, ko vas dobim v roke!!!!! Ja, boga Trezika..vse jih moraš po nagi riti natepsti! kokica32.. kar ne prilivaj olja na ogenj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:31:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
kokica32; meni tudi trgi niso preveč všeč za NL čeprav preden sem zanosila z Žigo smo bli 1x na trgu ampak cela družba tako da je bilo OK, pa še moj je bil gor čeprav službeno ampak skup smo pa bli; no in ko sem bla nosečka z Žigo sva šla pogledat na trg lih da nisva doma; letos pa bomo kr doma oziroma bova z Žigcem kar sama doma; tudi da greva kam, bo smotano, ker bo ravno po operaciji tak da bo doma najbolje; tasa_m; ja, sej mali bil tudi pivo spil, če mu jo daš, ni panike; meni pa očitno kaj drugega kot lumpi šampanjc ne preostane =jasna=, hvala tudi sama upam, da bo po operaciji vse OK in nam ne bo treba več gor v bolnico hodit; a je morda kdaj delala file od soma za kakšno kosilo? kakšna ideja? Primorka pa taka ko ji ribe ravno ne dišijo;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:31:20
|
|
|
|
Lolita23
|
Za vse vaše bolane , da se čimprej pozdravijo.Vsem želim lep vikend, če se mi ne uspe nič javit. Jaz grem spat. Se mi pošteno zeha. caw
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:32:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a je morda kdaj delala file od soma za kakšno kosilo? kakšna ideja? Primorka pa taka ko ji ribe ravno ne dišijo; ti lahko prosim jaz predlagam?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:33:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Za vse vaše bolane , da se čimprej pozdravijo.Vsem želim lep vikend, če se mi ne uspe nič javit. Jaz grem spat. Se mi pošteno zeha. caw lahko noč... jaz pa še ne grem, ker moj gleda Terminatorja in mi ni sami bit v veliki postelji, terminator pa me ne gane..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:38:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a je morda kdaj delala file od soma za kakšno kosilo? kakšna ideja? Primorka pa taka ko ji ribe ravno ne dišijo; ti lahko prosim jaz predlagam? no, pa da slišim otvoj predlog
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:46:32
|
|
|
|
Dali*
|
tasa_m - a ti si že dobila darilni bon
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:46:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a je morda kdaj delala file od soma za kakšno kosilo? kakšna ideja? Primorka pa taka ko ji ribe ravno ne dišijo; ti lahko prosim jaz predlagam? no, pa da slišim otvoj predlog poglej na kulinariko ma mi spet špila, zdaj ko bo treba spat. Jaz nadomeščam pupo in spps pol pa moram bit žleht za tri saj bom šla zdaj vsak čas spat, ker se mi zdi da se <Terminator zaključuje..tak da vas nebom več jezla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:48:33
|
|
|
|
Dali*
|
Ecco, ker sem videla, da imam 1999 postov, napišem še tega, da bo 2000 in da dobim 5 , heh.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:49:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa_m - a ti si že dobila darilni bon ne še . Sem glih danes mojemu pravla, da me zanima če ni spet kaka potegavščina to z bonom.. ker zdaj pa bi bil že čas, da ga pošljejo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:51:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ecco, ker sem videla, da imam 1999 postov, napišem še tega, da bo 2000 in da dobim 5 , heh.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:53:22
|
|
|
|
tasa_m
|
ja, nič punce,..je blo dovolj zabavanja z moje strani.. itak sem več ali manj jaz lapala danes gor.. .. me zdaj en dan nebo da si boste malo oddahnile od mene.. (samo ne vem če bom jaz vzdržala).. lahko noč in ne pozabite božat bušije..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:55:19
|
|
|
|
MAŠKA
|
Punce pozdravljene! Na začetku sem bila med vami, potem sem se morala posloviti. Pa vendar vas še vedno berem, ogledala sem si vaše bušije in zraven potočila tudi kakšno solzico, ker ga jaz nimam. Lahko pa vam povem zdaj veselo novičko. Danes sem ponovno zagledala plusek. Kaj naj rečem...vesela sem. Upam, da bo tokrat več sreče. In spet nam je ratalo v prvo. Punce, držite se, bodite še naprej tako pridne in vesele čveke, lep preostanek nosečnosti vam želim vsem in zdrave bebice!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:56:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ecco, ker sem videla, da imam 1999 postov, napišem še tega, da bo 2000 in da dobim 5 , heh. uh to pa ti moram čestitat, preden grem na kavč. 5 zvezdic pa ni kr tako..bravo Dali* in 5 krat hura. za vsako zvezdico enkrat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:58:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Punce pozdravljene! Na začetku sem bila med vami, potem sem se morala posloviti. Pa vendar vas še vedno berem, ogledala sem si vaše bušije in zraven potočila tudi kakšno solzico, ker ga jaz nimam. Lahko pa vam povem zdaj veselo novičko. Danes sem ponovno zagledala plusek. Kaj naj rečem...vesela sem. Upam, da bo tokrat več sreče. In spet nam je ratalo v prvo. Punce, držite se, bodite še naprej tako pridne in vesele čveke, lep preostanek nosečnosti vam želim vsem in zdrave bebice! seveda bo zdaj več sreče!! Držim pesti in čestitam še enkrat za plusek!! tudi tebi čim lepšo nosečnost
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:58:16
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Punce pozdravljene! Na začetku sem bila med vami, potem sem se morala posloviti. Pa vendar vas še vedno berem, ogledala sem si vaše bušije in zraven potočila tudi kakšno solzico, ker ga jaz nimam. Lahko pa vam povem zdaj veselo novičko. Danes sem ponovno zagledala plusek. Kaj naj rečem...vesela sem. Upam, da bo tokrat več sreče. In spet nam je ratalo v prvo. Punce, držite se, bodite še naprej tako pridne in vesele čveke, lep preostanek nosečnosti vam želim vsem in zdrave bebice! Full fejst stiskam pesti, da se bo tvoj plusek obdržal celih 9 mesecev. Vesela sem, da si nam sporočila veselo novico, sedaj pa veliko optimizma in veselemu trebuščku naproti...si vsekakor na pravi poti... Pa en veliiiik .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:59:55
|
|
|
|
Dali*
|
Hvala za čestitke...heh... Zdej mam pa že čist nore oči od računalnika, tko, da grem počasi v posteljo. No, to glede bona še malce počakamo, pol pa urgiramo, heh.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 22:01:40
|
|
|
|
Yassy
|
no pa lep dbr vecer se od mene, preden vse pobegnete spat,...sem se mal oglasla spet po dolgem casu :) kak ste pupe,...kaj kej novega dogaja???????????,..nazadnje sem bla tle se mi zdi ko je blo 30 strani,...tak da ne grem za nazaj brat:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 22:05:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Punce pozdravljene! Na začetku sem bila med vami, potem sem se morala posloviti. Pa vendar vas še vedno berem, ogledala sem si vaše bušije in zraven potočila tudi kakšno solzico, ker ga jaz nimam. Lahko pa vam povem zdaj veselo novičko. Danes sem ponovno zagledala plusek. Kaj naj rečem...vesela sem. Upam, da bo tokrat več sreče. In spet nam je ratalo v prvo. Punce, držite se, bodite še naprej tako pridne in vesele čveke, lep preostanek nosečnosti vam želim vsem in zdrave bebice! Bravo MAŠKA!!! In seveda, sedaj bo vse okej. Dugače sploh ne more biti!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 22:07:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Punce pozdravljene! Na začetku sem bila med vami, potem sem se morala posloviti. Pa vendar vas še vedno berem, ogledala sem si vaše bušije in zraven potočila tudi kakšno solzico, ker ga jaz nimam. Lahko pa vam povem zdaj veselo novičko. Danes sem ponovno zagledala plusek. Kaj naj rečem...vesela sem. Upam, da bo tokrat več sreče. In spet nam je ratalo v prvo. Punce, držite se, bodite še naprej tako pridne in vesele čveke, lep preostanek nosečnosti vam želim vsem in zdrave bebice! čestitke MAŠKA, čimlepšo nosečnost ti želim in polno optimizma z bušijem naprej; sem prav vesela takih lepih novičk, en zate in za tvojo pikico v bušiju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 22:18:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
KJEEEEEEEEEEEE STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj že vse spite? Kaj boste pa ponoči delale? Joj, jaz pa nisem popolnoma nič zaspana. Pa še sama sem doma...pa itak bom potem po dragega morala iti, ko me bo poklical.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 22:18:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Punce pozdravljene! Na začetku sem bila med vami, potem sem se morala posloviti. Pa vendar vas še vedno berem, ogledala sem si vaše bušije in zraven potočila tudi kakšno solzico, ker ga jaz nimam. Lahko pa vam povem zdaj veselo novičko. Danes sem ponovno zagledala plusek. Kaj naj rečem...vesela sem. Upam, da bo tokrat več sreče. In spet nam je ratalo v prvo. Punce, držite se, bodite še naprej tako pridne in vesele čveke, lep preostanek nosečnosti vam želim vsem in zdrave bebice! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bravo Maška, kako lepo je to slišat! Držimo pesti in te bomo spremljale do konca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 22:21:19
|
|
|
|
MAŠKA
|
Hvala za čestitke! Prav fino se je vrniti med vas pa čeprav nisem več marčevka.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......