Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:26:44
|
|
|
|
lejca
|
ja,si me dobla, vse priznam,,,hehehehehe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:31:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ja,si me dobla, vse priznam,,,hehehehehe no, zdaj pa ti je oproščeno da se tak bojiš.. joj, kak se meni tud lušta kaj takega...kot na slikici. Mljask. Ko grem v trgovino se mi oči kar svetijo, ko grem mimo čokoladic. Verjetno bi vse pojedla če bi smela.. zdaj bi še ekran polizala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:38:04
|
|
|
|
helimaša
|
jst pa pečem zrezke....sm lačna moj pa tud....tko da zdele na ful napadeva.....Maša še ne spi....se z mojim na kavču stiskata...... bi pa mogla it jutr vn in je kolegica zahinavla......sm jezna k sto .....mislm kr neki....najprej utruja in teži za vn pol pa nč.....morm za jutr hitr eno dobit da gre mal vn......k sm se glih že namenila.....a se kira javi.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:40:34
|
|
|
|
lejca
|
tole sm kupla za moje, edina stvar k je ne morm stlacit v kovcek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:42:44
|
|
|
|
lejca
|
[link=http://images.google.it/imgres?imgurl=http://www.ferrero.it/comuni/php/file_get/get.php%3Fid%3DTVMANQYM0UZQ050COF0Z&imgrefurl=http://www.ferrero.it/main.php%3Fw%3DTORF3GM7THTGPJC94N3P&usg=__3vhSz7NM22mWRGdyd9rp1HPC6rM=&h=220&w=260&sz=17&hl=it&start=18&um=1&tbnid=rx3fc5ljps9OwM:&tbnh=95&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3Dduplo%2Bferrero%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dit%26rlz%3D1T4ADBF_itIT251IT251%26sa%3DN][/link] pa 2 paketa teh
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:44:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca tole sm kupla za moje, edina stvar k je ne morm stlacit v kovcek pol pa boš mogla to doma pustit.. saj če te skrbi pa lahko se do tebe pripelam pa skup pojema..verjetno bi mi pol aparat za sladkor vftrgalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:44:26
|
|
|
|
lejca
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:45:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jst pa pečem zrezke....sm lačna moj pa tud....tko da zdele na ful napadeva.....Maša še ne spi....se z mojim na kavču stiskata...... bi pa mogla it jutr vn in je kolegica zahinavla......sm jezna k sto .....mislm kr neki....najprej utruja in teži za vn pol pa nč.....morm za jutr hitr eno dobit da gre mal vn......k sm se glih že namenila.....a se kira javi..... helimaša ti pa mi zdaj še z zrezli delaš lušte.. sem se misla jaz javit da grem z tabo ven, zdaj pa ko mi lušte delaš pa nebo nič.. Neka kazen pa mora bit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:45:40
|
|
|
|
lejca
|
menda mi bodo pustil, sej bo v vrecki, bolj aklik so za kaksne omake v kozarcih,pa voda itd
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:50:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 na zabavi my ass moj mož je, jaz pa hišo čuvam Pri meni je enako...no, jaz hišo čuvam poleg mojih dveh psičkov...da slučajno onadva kaj ne izpustita.. Torej srečanje mariborčank je propadlo..to pa zato, ker jaz nisem mogla iti in sem vam že v torek tak povedala.... Pa nehajte s temi sladkarijami, ker jaz ne upam na vago več stopiti, ker se mi zdi, da se mi kile kar nabirajo... Moja tašča pa je čisto noter padla z nakupovanjem cotik za . Danes mi je spet prinela en kompeltek, zoknčke, čevljčke z muco, kapico, ter še en pajac.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:51:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca menda mi bodo pustil, sej bo v vrecki, bolj aklik so za kaksne omake v kozarcih,pa voda itd Kdaj pa odhajaš v SLO?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:52:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca menda mi bodo pustil, sej bo v vrecki, bolj aklik so za kaksne omake v kozarcih,pa voda itd aha, to pomeni da nočeš da pridem tja in to pojema..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:55:14
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jst pa pečem zrezke....sm lačna moj pa tud....tko da zdele na ful napadeva.....Maša še ne spi....se z mojim na kavču stiskata...... bi pa mogla it jutr vn in je kolegica zahinavla......sm jezna k sto .....mislm kr neki....najprej utruja in teži za vn pol pa nč.....morm za jutr hitr eno dobit da gre mal vn......k sm se glih že namenila.....a se kira javi..... helimaša ti pa mi zdaj še z zrezli delaš lušte.. sem se misla jaz javit da grem z tabo ven, zdaj pa ko mi lušte delaš pa nebo nič.. Neka kazen pa mora bit.. ej tasa ti kr zaj.....kokoška..... ......pejt no.....sej te itak ne bi blo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 20:56:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pri meni je enako...no, jaz hišo čuvam poleg mojih dveh psičkov...da slučajno onadva kaj ne izpustita.. tak ja treba pazit.. Pridna, pridna Torej srečanje mariborčank je propadlo..to pa zato, ker jaz nisem mogla iti in sem vam že v torek tak povedala.... hja, druge ni, ti si kriva Pa nehajte s temi sladkarijami, ker jaz ne upam na vago več stopiti, ker se mi zdi, da se mi kile kar nabirajo... pol pa sma že dve,..samo men grejo kg dol Moja tašča pa je čisto noter padla z nakupovanjem cotik za . Danes mi je spet prinela en kompeltek, zoknčke, čevljčke z muco, kapico, ter še en pajac. Kak je to fajn a ni? Tak lepo ko ti vsak nekaj prinese... Bravo za taščo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:00:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ej tasa ti kr zaj.....kokoška..... ......pejt no.....sej te itak ne bi blo helimaša a sem lahko taka kokoška??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:02:05
|
|
|
|
lejca
|
ok,dost s sladkarijami...sem ze lacna, moja tasca dela ribe za vecerjo...pa vedn tak pozn, pol me pa vse tisci kokica v nedeljo zjutraj mam letalo, ob sestih! bo treba zgodi vstat, pa v trstu bom ob 10.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:02:32
|
|
|
|
helimaša
|
jaaaa....ti prov paše .....ajde morm it....k greva na drinko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:07:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jaaaa....ti prov paše .....ajde morm it....k greva na drinko da neboš preveč spila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:08:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ok,dost s sladkarijami...sem ze lacna, moja tasca dela ribe za vecerjo...pa vedn tak pozn, pol me pa vse tisci kokica v nedeljo zjutraj mam letalo, ob sestih! bo treba zgodi vstat, pa v trstu bom ob 10. jaz pa sem se tud najedla, zdaj pa bom še eno tablico z jagodami in jogurtom. Če ne smem sladkarij pa lahko vsaj muslijeve tablice.. ampak mi ne gredo nekaj najbolj dol..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:09:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
a že veste kje boste čez praznike? gre katera v kakšne tople, sončne kraje mi že vemo kje bomo .....tati gre v nočno, mi2 z Žigcem pa bova pila Lumpi šampanjc doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:12:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a že veste kje boste čez praznike? gre katera v kakšne tople, sončne kraje mi že vemo kje bomo .....tati gre v nočno, mi2 z Žigcem pa bova pila Lumpi šampanjc doma midva bova verjetno tudi kar doma..čeprav me ful nekam vleče..na sneg ali na toplo...ne pa v neko gužvo, kot so razni trgi in masovna silvestrovanja na prostem čez božične praznike pa bova tudi doma..ker bo moj tak moral vsak dan it za par uric v službo na kontrolo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej, vas se pa ne da lovit... No, naši pikec mali je bil čez dan boljši, jedel je normalno, tud stikan ni bil preveč, se pa slini kar v potokih, tako da so lahko tudi zobki. Čakamo še petice, da zrastejo in te so verjetno bolj problematične. Sicer pa bomo videli kaj prinese današnja noč. ada2 - Bravo na uspešno odvajanje od pleničk! Naš mali pove največkrat, da je kakal ko je že prepozno. Pa gavprašam kako smrdi rita, pa pravi fuuuuj. yania - Meni ni v prvo in niti sedaj nič teklo iz dojk. Še ko sem rodila me babica vrpaša, če se mi dela kolostrum - pa pravim, da nimam pojma - ker si kaop naj ne bi stiskali dojk. Pa mi jih ona prime in je šlo takoj ven, sam nežna pa res ni bila. No, sej tamali tud ne. MalaČebelica - Čestitke za punčko! Glede kil se pa ne sekiraj. Vse ne moremo biti po tabelici. Pri nas ne komplicirajo tolk glede kilaže. Sem zadnjič bila pri G in je bila tam tudi ena veliko, veliko močnejša kot jaz, pa se je zredila več kot pa jaz, pa ima mesec dni rok z amano, pa ji niso nič težile. Važno, da se pikica lepo razvija. Hujšale bomo kot smo že rekle skupaj. mediuhec - V lj srečanja že ta drugič ni bilo. Žal. SRCCEK - Želim vama, da si čimprej opomoreta od tega dogodka. lega otroka - Men se zdi, da se ji vsak dan drugje kolca in me vsak dan nekje drugje brca, tako da se mi zdi, da ima še veliko prostora za akrobacije. mama_m - Upam, da je res to vaša zadnja operacija in da bo vse ok po njej. Drugače pa bomo za B in NL pri meni doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:14:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a že veste kje boste čez praznike? gre katera v kakšne tople, sončne kraje mi že vemo kje bomo .....tati gre v nočno, mi2 z Žigcem pa bova pila Lumpi šampanjc doma mama_m saj Žigcu lahko daš kaj bolj močnega, je že veliki fant. Ti pa se kr Lumpija drži ja.. Mi2 bova doma lepo na kavču počivala, razen za Božič greva k sestrični na družinsko večerjo, ki jo imamo vsako leto..bo moj še preostalo žlahto spoznal, ki je še ni. Sploh ne vem če še jih jaz poznam, ko jih tak malo krat vidim.. (sicer se nič ne pritožujem, da se malo vidimo, mi niso najbolj všeč ..ampak je*** ga, žlahte si nemreš sam izbirat (na žalost) ).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:21:50
|
|
|
|
trezika
|
MARIBORČANKE!!!!!!!!!!!!! Lepo ste me dans zaj ..... sn kot kakšna tepka sama v Ilichu sedela Sn bla že od 11 v MB tako da nisem mogla do rač., da bi videla, da vas ne bo...sam sn mislila, da velja...vsaj včeraj je še Pazite se me, ko vas dobim v roke!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 21:23:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla, jaz pa bom prilepila najnovejšo sliko mojega bušija, danes, ko sem napolnila polnih 27 tednov! Pa dajte še jih ve malo obnoviti... Obseg trebuha 99cm!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......