|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
19.12.2008 20:26:44   
lejca
ja,si me dobla, vse priznam,,,hehehehehe

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
19.12.2008 20:31:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

ja,si me dobla, vse priznam,,,hehehehehe

no, zdaj pa ti je oproščeno da se tak bojiš.. user posted image

joj, kak se meni tud lušta kaj takega...kot na slikici. Mljask. Ko grem v trgovino se mi oči kar svetijo, ko grem mimo čokoladic. Verjetno bi vse pojedla če bi smela.. user posted image

user posted image   zdaj bi še ekran polizala user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
19.12.2008 20:38:04   
helimaša
jst pa pečem zrezke....sm lačna moj pa tud....tko da zdele na ful napadeva.....Maša še ne spi....se z mojim na kavču stiskata......
bi pa mogla it jutr vn in je kolegica zahinavla......sm jezna k sto user posted image .....mislm kr neki....najprej utruja in teži za vn pol pa nč.....morm za jutr hitr eno dobit da gre mal vn......k sm se glih že namenila.....a se kira javi.....user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
19.12.2008 20:40:34   
lejca
tole sm kupla za moje, edina stvar k je ne morm stlacit v kovcek
user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
19.12.2008 20:42:44   
lejca
[link=http://images.google.it/imgres?imgurl=http://www.ferrero.it/comuni/php/file_get/get.php%3Fid%3DTVMANQYM0UZQ050COF0Z&imgrefurl=http://www.ferrero.it/main.php%3Fw%3DTORF3GM7THTGPJC94N3P&usg=__3vhSz7NM22mWRGdyd9rp1HPC6rM=&h=220&w=260&sz=17&hl=it&start=18&um=1&tbnid=rx3fc5ljps9OwM:&tbnh=95&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3Dduplo%2Bferrero%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dit%26rlz%3D1T4ADBF_itIT251IT251%26sa%3DN][/link] pa 2 paketa teh

(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
19.12.2008 20:44:26   
tasa_m

tole sm kupla za moje, edina stvar k je ne morm stlacit v kovcek
user posted image

pol pa boš mogla to doma pustit..
saj če te skrbi pa lahko se do tebe pripelam pa skup pojema..verjetno bi mi pol aparat za sladkor vftrgalo user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
19.12.2008 20:44:26   
lejca
user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
19.12.2008 20:45:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

jst pa pečem zrezke....sm lačna moj pa tud....tko da zdele na ful napadeva.....Maša še ne spi....se z mojim na kavču stiskata......
bi pa mogla it jutr vn in je kolegica zahinavla......sm jezna k sto user posted image .....mislm kr neki....najprej utruja in teži za vn pol pa nč.....morm za jutr hitr eno dobit da gre mal vn......k sm se glih že namenila.....a se kira javi.....user posted image user posted image

helimaša ti pa mi zdaj še z zrezli delaš lušte..user posted image
sem se misla jaz javit da grem z tabo ven, zdaj pa ko mi lušte delaš pa nebo nič..user posted image Neka kazen pa mora bit..user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
19.12.2008 20:45:40   
lejca
menda mi bodo pustil, sej bo v vrecki, bolj aklik so za kaksne omake v kozarcih,pa voda itd

(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
19.12.2008 20:50:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

na zabavi my ass user posted image  moj mož je, jaz pa hišo čuvam user posted image

Pri meni je enako...no, jaz hišo čuvam poleg mojih dveh psičkov...da slučajno onadva kaj ne izpustita..

Torej srečanje mariborčank je propadlo..to pa zato, ker jaz nisem mogla iti in sem vam že v torek tak povedala....user posted image

Pa nehajte s temi sladkarijami, ker jaz ne upam na vago več stopiti, ker se mi zdi, da se mi kile kar nabirajo...

Moja tašča pa je čisto noter padla z nakupovanjem cotik za user posted image . Danes mi je spet prinela en kompeltek, zoknčke, čevljčke z muco, kapico, ter še en pajac. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
19.12.2008 20:51:09   
KOKICA32

menda mi bodo pustil, sej bo v vrecki, bolj aklik so za kaksne omake v kozarcih,pa voda itd

Kdaj pa odhajaš v SLO?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
19.12.2008 20:52:06   
tasa_m

aha, to pomeni da nočeš da pridem tja in to pojema.. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
19.12.2008 20:55:14   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

helimaša ti pa mi zdaj še z zrezli delaš lušte..user posted image
sem se misla jaz javit da grem z tabo ven, zdaj pa ko mi lušte delaš pa nebo nič..user posted image Neka kazen pa mora bit..user posted image

ej tasa ti kr zaj.....kokoška.....user posted image user posted image user posted image ......pejt no.....sej te itak ne bi blo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
19.12.2008 20:56:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Pri meni je enako...no, jaz hišo čuvam poleg mojih dveh psičkov...da slučajno onadva kaj ne izpustita..             tak ja treba pazit.. Pridna, pridna user posted image

Torej srečanje mariborčank je propadlo..to pa zato, ker jaz nisem mogla iti in sem vam že v torek tak povedala....user posted image   hja, druge ni, ti si kriva user posted image

Pa nehajte s temi sladkarijami, ker jaz ne upam na vago več stopiti, ker se mi zdi, da se mi kile kar nabirajo...               user posted image pol pa sma že dve,..samo men grejo kg dol user posted image

Moja tašča pa je čisto noter padla z nakupovanjem cotik za user posted image . Danes mi je spet prinela en kompeltek, zoknčke, čevljčke z muco, kapico, ter še en pajac. user posted image   Kak je to fajn a ni? Tak lepo ko ti vsak nekaj prinese... Bravo za taščo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
19.12.2008 21:00:21   
tasa_m
ej tasa ti kr zaj.....kokoška.....user posted image user posted image user posted image ......pejt no.....sej te itak ne bi blo

helimaša a sem lahko taka kokoška??

user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
19.12.2008 21:02:05   
lejca
ok,dost s sladkarijami...sem ze lacna, moja tasca dela ribe za vecerjo...pa vedn tak pozn, pol me pa vse tisciuser posted image

kokica v nedeljo zjutraj mam letalo, ob sestih!user posted image bo treba zgodi vstat, pa v trstu bom ob 10.

(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
19.12.2008 21:02:32   
helimaša
jaaaa....ti prov pašeuser posted image user posted image .....ajde morm it....k greva na drinkouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
19.12.2008 21:07:19   
tasa_m

jaaaa....ti prov pašeuser posted image user posted image .....ajde morm it....k greva na drinkouser posted image

da neboš preveč spila.. user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
19.12.2008 21:08:32   
tasa_m

ok,dost s sladkarijami...sem ze lacna, moja tasca dela ribe za vecerjo...pa vedn tak pozn, pol me pa vse tisciuser posted image

kokica v nedeljo zjutraj mam letalo, ob sestih!user posted image bo treba zgodi vstat, pa v trstu bom ob 10.

jaz pa sem se tud najedla, zdaj pa bom še eno tablico z jagodami in jogurtom. Če ne smem sladkarij pa lahko vsaj muslijeve tablice..user posted image ampak mi ne gredo nekaj najbolj dol.. user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
19.12.2008 21:09:18   
mama_milchy
a že veste kje boste čez praznike? gre katera v kakšne tople, sončne kraje user posted image

mi že vemo kje bomo user posted image .....tati gre v nočno, mi2 z Žigcem pa bova pila Lumpi šampanjc doma user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
19.12.2008 21:12:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

a že veste kje boste čez praznike? gre katera v kakšne tople, sončne kraje user posted image

mi že vemo kje bomo user posted image .....tati gre v nočno, mi2 z Žigcem pa bova pila Lumpi šampanjc doma user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva bova verjetno tudi kar doma..čeprav me ful nekam vleče..na sneg ali na toplo...ne pa v neko gužvo, kot so razni trgi in masovna silvestrovanja na prostem user posted image user posted image user posted image čez božične praznike pa bova tudi doma..ker bo moj user posted image tak moral vsak dan it za par uric v službo na kontrolo user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
19.12.2008 21:12:58   
Anonimen
Ojej, vas se pa ne da lovit...

No, naši pikec mali je bil čez dan boljši, jedel je normalno, tud stikan ni bil preveč, se pa slini kar v potokih, tako da so lahko tudi zobki. Čakamo še petice, da zrastejo in te so verjetno bolj problematične. Sicer pa bomo videli kaj prinese današnja noč. user posted image

ada2 - Bravo na uspešno odvajanje od pleničk! user posted image Naš mali pove največkrat, da je kakal ko je že prepozno.user posted image Pa gavprašam kako smrdi rita, pa pravi fuuuuj. user posted image user posted image user posted image

yania - Meni ni v prvo in niti sedaj nič teklo iz dojk. Še ko sem rodila me babica vrpaša, če se mi dela kolostrum - pa pravim, da nimam pojma - ker si kaop naj ne bi stiskali dojk. Pa mi jih ona prime in je šlo takoj ven, sam nežna pa res ni bila. No, sej tamali tud ne. user posted image

MalaČebelica - Čestitke za punčko! user posted image Glede kil se pa ne sekiraj. Vse ne moremo biti po tabelici. Pri nas ne komplicirajo tolk glede kilaže. Sem zadnjič bila pri G in je bila tam tudi ena veliko, veliko močnejša kot jaz, pa se je zredila več kot pa jaz, pa ima mesec dni rok z amano, pa ji niso nič težile. Važno, da se pikica lepo razvija. Hujšale bomo kot smo že rekle skupaj.

mediuhec - V lj srečanja že ta drugič ni bilo. Žal.

SRCCEK - Želim vama, da si čimprej opomoreta od tega dogodka.

lega otroka - Men se zdi, da se ji vsak dan drugje kolca in me vsak dan nekje drugje brca, tako da se mi zdi, da ima še veliko prostora za akrobacije.

mama_m - Upam, da je res to vaša zadnja operacija in da bo vse ok po njej. Drugače pa bomo za B in NL pri meni doma. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
19.12.2008 21:14:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mama_m saj Žigcu lahko daš kaj bolj močnega, je že veliki fant. Ti pa se kr Lumpija drži ja.. user posted image

Mi2 bova doma lepo na kavču počivala, razen za Božič greva k sestrični na družinsko večerjo, ki jo imamo vsako leto..bo moj še preostalo žlahto spoznal, ki je še ni. Sploh ne vem če še jih jaz poznam, ko jih tak malo krat vidim..user posted image   (sicer se nič ne pritožujem, da se malo vidimo, mi niso najbolj všeč user posted image ..ampak je*** ga, žlahte si nemreš sam izbirat (na žalost)user posted image ).

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
19.12.2008 21:21:50   
trezika
MARIBORČANKE!!!!!!!!!!!!!
Lepo ste me dans zajuser posted image ..... sn kot kakšna tepka sama v Ilichu sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sn bla že od 11 v MB tako da nisem mogla do rač., da bi videla, da vas ne bo...sam sn mislila, da velja...vsaj včeraj je šeuser posted image user posted image user posted image  Pazite se me, ko vas dobim v roke!!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
19.12.2008 21:23:34   
KOKICA32
Ojla,

jaz pa bom prilepila najnovejšo sliko mojega bušija, danes, ko sem napolnila polnih 27 tednov! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa dajte še jih ve malo obnoviti...user posted image Obseg trebuha 99cm!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......