|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
20.12.2008 10:16:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Evo, danes pa jaz ne morem spati...sem se zbudila že ob 03h..pa sem se malo premetavala..potem pa sem se ob 04.30h vstala in šla v pisarno...brati...sedaj pa sem tukaj na RR...kjer samevam..saj ste ve očitno globoko v spancu..in prav je tako!user posted image Joj, kakšna le bom zjutraj??? Kot cota! 
a si šla spat nazaj?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
20.12.2008 10:17:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image

Jutro,

tudi jaz sem že pokonci in že z brco v riti - grem dat cunje sušit pa zajtrk pripravit in pol malo čistke po hiši pa seveda kosilce in popoldne greva z Žigijem k prijateljici, da naju postriže in uredi pa seveda da sijemo kavico, Žigec pa da se igra z ta malim....

In kako ste kaj spale? Jaz do 4-ih še nekako pol sem se pa samo premetavala po postelji.

Kosilo....file od soma verjetno pohan in cvetača ter juha seveda,

Vreme; pri nas je še temno zunaj pa tudi belo; upam, da bo pokukal sonček;

Lep dan
jaz sem dobro spala, sem šla spat ob pol dveh user posted image user posted image user posted image sem si včeraj po parih mesecih privoščila izhod z mojo kolegico-sam mislim,da imam mačka od radenskeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
20.12.2008 10:17:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

MARIBORČANKE!!!!!!!!!!!!!
Lepo ste me dans zajuser posted image ..... sn kot kakšna tepka sama v Ilichu sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sn bla že od 11 v MB tako da nisem mogla do rač., da bi videla, da vas ne bo...sam sn mislila, da velja...vsaj včeraj je šeuser posted image user posted image user posted image  Pazite se me, ko vas dobim v roke!!!!!  kaj bo fejst hudo ? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oprosti...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je zato ker si nismo gsm številk izmenjale. Jaz jih imam samo od MaleČebelice in Perside..

user posted image user posted image oprosti še enkrat iz moje strani user posted image user posted image

OK OK...sem že prespala zadevo tako da...naj vam bouser posted image user posted image  samo glejte, da se ne ponovi večuser posted image
Dans sn spet spala celo noč, brez vmesnega bujenjauser posted image  kakšen luksususer posted image
Aja, pri nas pa imamo user posted image
kak bi jih jaz tepla...user posted image user posted image user posted image  nič odpuščatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
20.12.2008 10:17:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Dobro jutro vsem našim marčevkam...in želim vam lep vikenduser posted image
enako tudi tebi user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
20.12.2008 10:17:21   
spps
Janjap,welcome backuser posted image user posted image  zdaj,ko imaš net, pa se le javi večkrat user posted image  Med prazniki verjetno nisi edina,ki se ne bo mogla javljat,tak,da vam je čez praznike oproščenouser posted image  v ponedeljek,pa se imej lepo na pregledu.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Janjap)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
20.12.2008 10:23:30   
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Punce pozdravljene!

Na začetku sem bila med vami, potem sem se morala posloviti. Pa vendar vas še vedno berem, ogledala sem si vaše bušije in zraven potočila tudi kakšno solzico, ker ga jaz nimam.

Lahko pa vam povem zdaj veselo novičko. Danes sem ponovno zagledala plusek. Kaj naj rečem...vesela sem. Upam, da bo tokrat več sreče. In spet nam je ratalo v prvo.

Punce, držite se, bodite še naprej tako pridne in vesele čveke, lep preostanek nosečnosti vam želim vsem in zdrave bebice!
user posted image

Maška tale post mi je polepšal jutro prav veela sem zate da vam je ponovno uspelo in to v prvo nekaj najlepšega najlepše darilo je plusek za božička in seveda da tvoj buši začne kar se da hitro prične rastit in da bo tvoja nosečnost potekala prav tako lepo kot morauser posted image user posted image user posted image user posted image ...FULLLL SSEEMM VVEESSEELLAA

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
20.12.2008 10:31:33   
Včeraj sem bila čist uničena da bi se javila sem prišla iz službe morala sem še it za 4 ure pa se vidi da sem pravi lenuh ko sem že bila nekaj časa doma je bilo kr hudo še it delat za te zadnje 4 ure ampak nam je zlaufalo sedaj pa konec do leta 2010 juhuu za meneuser posted image user posted image user posted image ...

Potem sem odšla po malo v šolo me je že sirotka moja čakala pol ure ampak ni šlo prej je bila nora gužva na cesti sem jo pobrala sva šle domov in sva spali pol pa sem se šla hitro zrihtat in seveda nekaj najlepšega obljubljena masaža tajska masaža za nosečnice bilo  je več kot samo lepo prfektno in pol me je še naša gospodična nahecala da greva na kavo v celje ker imajo v Santani najboljšo smetano in da lahko ona pije breskov sok s smetano pa sem ji ustregla pol sva se še s sestro mal dobile in je bila ura 21:30 ko sva prišle domov mal pojedle z malo se zrihtale in šibale v postlo takoj me je zmanjkalo vmes sem se še zbudila ko je moj prišel domov mal čez polnoč pa nazaj v postlo pa sem spala ko dojenček do 09:30 res sem naspana..no to ej malo poročilauser posted image user posted image user posted image ...

Danes pa naj bi z našo Lauro zrihtale smrekico nje se že zelo zelo mudi pa naj ji bo potem pa jo peljem mal k atiju nagajatuser posted image user posted image user posted image  in kaj boste kej ve počele??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
20.12.2008 10:38:32   
Najaa
10 strani me čaka za prebrat...
Dejte mi po resnici povedat, a bom kaj zamudila, če jih ne bom? user posted image  Ponavadi vedno za nazaj preberem, danes se mi pa taaaak ne da. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
20.12.2008 10:42:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dejte mi po resnici povedat, a bom kaj zamudila, če jih ne bom? user posted image  Ponavadi vedno za nazaj preberem, danes se mi pa taaaak ne da. user posted image
nič se ne sili,da ne boš potem,ko prideš do konca omagalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
20.12.2008 10:43:29   
spps
jaz pa zdajle malo peljem na vaje za plesne,ker ima jutr nastop,upam,da bo katera že tu,ko se vrnemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
20.12.2008 10:47:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jaz pa zdajle malo peljem na vaje za plesne,ker ima jutr nastop,upam,da bo katera že tu,ko se vrnemuser posted image

Kaj jaz sem pa zrak? user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
20.12.2008 10:50:43   
Danes imam 30 tedenuser posted image user posted image user posted image  kako hitro bo prišel tisti čas ko bo treba it v porodnišnico mene pa vedno bolj grabi panikauser posted image user posted image user posted image ...upam da preguram....

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
20.12.2008 10:51:21   
Naja jaz sem še tleuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
20.12.2008 10:53:40   
Dali*
Najaa nimaš kej brat nazaj. Jst sm te samo spraševala če si delala liker po tistem receptu, ki si mi ga posredovala in kako je uspel.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
20.12.2008 10:56:42   
Dali*
Dobro jutro punce! (vsaj zame je)

Naš malček je imel na sporedu Pokaži kaj znaš in sem do 2. ure šla 7 x lulat. Po mojem bo prvak v izvajanju akrobacij. Ko se bo rodil, bo že mel take mišice, da bo kar joj. user posted image  
Tko, da sem malce potegnila v dopoldan. Zajtrk sem že pojedla. Sedaj pijem čajček, potem pa neki skuhat. Medtem, ko se bo kuhalo, bom pa šla na en hiter sprehod, ker tale čudovit sonček kar vabi.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
20.12.2008 11:08:20   
Dali*
Waw...smo že na polovici 3. dela. user posted image user posted image user posted image

Če bo šlo tko naprej, bomo do marca imele 7 delov user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
20.12.2008 11:18:11   
Pupa7
Dobro jutro pupe moje,

najprej MAŠKA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZ SRCA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale klepetulje vam je spet špilal včeri, tasa hvala ker si naju s spps nadomeščala, vidm pa da je spps itak nardila že cel šiht dans tuki gor hahahahauser posted image user posted image user posted image

jaz sem po včerajšnih epizodah bolečih otrdevanj bušija spet v horizontali user posted image user posted image preventivno...

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
20.12.2008 11:20:12   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Danes imam 30 tedenuser posted image user posted image user posted image  kako hitro bo prišel tisti čas ko bo treba it v porodnišnico mene pa vedno bolj grabi panikauser posted image user posted image user posted image ...upam da preguram....

čestitke za 30 teden user posted image user posted image user posted image nehaj panicirat!!! ker boš pregurala lih tko kot vse ostale !!! tak da nič ne švinglaj da bi ti kej prej user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
20.12.2008 11:21:30   
Pupa7

najaa ne splača se brat, špilal jim je ... edin kar je POMEMBNO JE, DA JE MAŠKA PONOVNO SREČKA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
20.12.2008 11:27:55   
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

čestitke za 30 teden user posted image user posted image user posted image nehaj panicirat!!! ker boš pregurala lih tko kot vse ostale !!! tak da nič ne švinglaj da bi ti kej prej user posted image user posted image

Sej veš v čem je fora ko sem enkrat že rodila pa me je sedaj ponovno strah kot prvič.da bi pa kaj švinglala pa je tudi mogoče če se zgodba ponovi od naše Laure pol bom ponovno rodila skoraj mesec prehitro tako kot našo pubertetnicouser posted image user posted image  ki ji dogaja vsak dan boljuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
20.12.2008 11:42:56   
čebeica maja

Od vseh postov,ki sem jih dane prebrala,me je nabolj razveselil post od MAŠKE user posted image user posted image user posted image user posted image

maška,čestitam in,da bi tokrat bilo vse ,kot je treba.VSE marčevke držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image  ti se nam le  javi-saj si kljub temu,kar je bilo še vedno našauser posted image

ČESTITKE TUDI OD MENE, VSE SREČNO TI ŽELIM

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
20.12.2008 11:57:29   
Letim na hitro kuhat da moja dva ne umreta od lakote se ju bom usmililauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
20.12.2008 11:57:45   
spps

Kaj jaz sem pa zrak? user posted image

user posted image
čuj ne  vem ,če si zrak,po čem pa sklepaŠ?user posted image user posted image user posted image če si pa nevidna tako kot jaz,telepatskih sposobnosti pa nimam,da bi vedla,če si še tu al neuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
20.12.2008 11:58:17   
spps

Letim na hitro kuhat da moja dva ne umreta od lakote se ju bom usmililauser posted image user posted image user posted image user posted image
kaj si še pa delala na šihtu?a pše nisi na dopustu?
kaj boš dobrega kuhala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
20.12.2008 11:59:52   
spps

neuradno sem jaz tud danes v 30.,uradno pa v 29,tk,da čestitkeuser posted image user posted image user posted image
vidiš kam smo že prišleuser posted image ,še posebej ti,ko si na začetku imela kar nekaj težavic.

panika naj te grabi če boš z mano v porodniuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 20.12.2008 12:00:26 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......