|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
19.12.2008 21:26:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

MARIBORČANKE!!!!!!!!!!!!!
Lepo ste me dans zajuser posted image ..... sn kot kakšna tepka sama v Ilichu sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sn bla že od 11 v MB tako da nisem mogla do rač., da bi videla, da vas ne bo...sam sn mislila, da velja...vsaj včeraj je šeuser posted image user posted image user posted image  Pazite se me, ko vas dobim v roke!!!!!  kaj bo fejst hudo ? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oprosti...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je zato ker si nismo gsm številk izmenjale. Jaz jih imam samo od MaleČebelice in Perside..

user posted image user posted image oprosti še enkrat iz moje strani user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
19.12.2008 21:27:34   
KOKICA32

Lepo ste me dans zajuser posted image ..... sn kot kakšna tepka sama v Ilichu sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sn bla že od 11 v MB tako da nisem mogla do rač., da bi videla, da vas ne bo...sam sn mislila, da velja...vsaj včeraj je šeuser posted image user posted image user posted image  Pazite se me, ko vas dobim v roke!!!!!

Ja, boga Trezika..vse jih moraš po nagi riti natepsti! user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
19.12.2008 21:30:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Lepo ste me dans zajuser posted image ..... sn kot kakšna tepka sama v Ilichu sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sn bla že od 11 v MB tako da nisem mogla do rač., da bi videla, da vas ne bo...sam sn mislila, da velja...vsaj včeraj je šeuser posted image user posted image user posted image  Pazite se me, ko vas dobim v roke!!!!!

Ja, boga Trezika..vse jih moraš po nagi riti natepsti! user posted image user posted image

kokica32.. kar ne prilivaj olja na ogenj..

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.12.2008 21:31:07   
mama_milchy
kokica32; meni tudi trgi niso preveč všeč za NL čeprav preden sem zanosila z Žigo smo bli 1x na trgu ampak cela družba tako da je bilo OK, pa še moj je bil gor čeprav službeno ampak skup smo pa bli; no in ko sem bla nosečka z Žigo sva šla pogledat na trg lih da nisva doma; letos pa bomo kr doma oziroma bova z Žigcem kar sama doma; tudi da greva kam, bo smotano, ker bo ravno po operaciji tak da bo doma najbolje;

tasa_m; ja, sej mali bil tudi pivo spil, če mu jo daš, ni panike; meni pa očitno kaj drugega kot lumpi šampanjc ne preostane user posted image

=jasna=, hvala tudi sama upam, da bo po operaciji vse OK in nam ne bo treba več gor v bolnico hodit;

a je morda kdaj delala file od soma za kakšno kosilo? kakšna ideja? Primorka pa taka ko ji ribe ravno ne dišijo;

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
19.12.2008 21:31:20   
Lolita23
Za vse vaše bolaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo.Vsem želim lep vikend, če se mi ne uspe nič javit.

Jaz grem spat.user posted image Se mi pošteno zeha.

caw

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
19.12.2008 21:32:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
a je morda kdaj delala file od soma za kakšno kosilo? kakšna ideja? Primorka pa taka ko ji ribe ravno ne dišijo;

ti lahko prosim jaz predlagam? user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.12.2008 21:33:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Za vse vaše bolaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo.Vsem želim lep vikend, če se mi ne uspe nič javit.

Jaz grem spat.user posted image Se mi pošteno zeha.

caw

lahko noč...

jaz pa še ne grem, ker moj gleda Terminatorja in mi ni sami bit v veliki postelji, terminator pa me ne gane.. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.12.2008 21:38:04   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

no, pa da slišim otvoj predlog user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.12.2008 21:46:32   
Dali*
tasa_m - a ti si že dobila darilni bon user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.12.2008 21:46:45   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

no, pa da slišim otvoj predlog user posted image

poglej na kulinariko user posted image user posted image

ma mi spet špila, zdaj ko bo treba spat. Jaz nadomeščam pupo in spps pol pa moram bit žleht za tri user posted image user posted image

saj bom šla zdaj vsak čas spat, ker se mi zdi da se <Terminator zaključuje..tak da vas nebom več jezla..

Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.12.2008 21:48:33   
Dali*
Ecco, ker sem videla, da imam 1999 postov, napišem še tega, da bo 2000 in da dobim 5 user posted image , heh.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.12.2008 21:49:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

tasa_m - a ti si že dobila darilni bon user posted image

ne šeuser posted image .
Sem glih danes mojemu pravla, da me zanima če ni spet kaka potegavščina to z bonom.. user posted image ker zdaj pa bi bil že čas, da ga pošljejo..

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.12.2008 21:51:53   
KOKICA32

Ecco, ker sem videla, da imam 1999 postov, napišem še tega, da bo 2000 in da dobim 5 user posted image , heh.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.12.2008 21:53:22   
tasa_m

ja, nič punce,..je blo dovolj zabavanja z moje strani.. itak sem več ali manj jaz lapala danes gor.. user posted image .. me zdaj en dan nebo da si boste malo oddahnile od mene.. user posted image   (samo ne vem če bom jaz vzdržala)..

user posted image

lahko noč in ne pozabite božat bušije.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.12.2008 21:55:19   
MAŠKA
Punce pozdravljene!

Na začetku sem bila med vami, potem sem se morala posloviti. Pa vendar vas še vedno berem, ogledala sem si vaše bušije in zraven potočila tudi kakšno solzico, ker ga jaz nimam.

Lahko pa vam povem zdaj veselo novičko. Danes sem ponovno zagledala plusek. Kaj naj rečem...vesela sem. Upam, da bo tokrat več sreče. In spet nam je ratalo v prvo.

Punce, držite se, bodite še naprej tako pridne in vesele čveke, lep preostanek nosečnosti vam želim vsem in zdrave bebice!
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.12.2008 21:56:48   
tasa_m

uh to pa ti moram čestitat, preden grem na kavč.
5 zvezdic pa ni kr tako..bravo Dali* in 5 krat hura. user posted image zauser posted image vsakouser posted image zvezdicouser posted image enkratuser posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.12.2008 21:58:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Punce pozdravljene!

Na začetku sem bila med vami, potem sem se morala posloviti. Pa vendar vas še vedno berem, ogledala sem si vaše bušije in zraven potočila tudi kakšno solzico, ker ga jaz nimam.

Lahko pa vam povem zdaj veselo novičko. Danes sem ponovno zagledala plusek. Kaj naj rečem...vesela sem. Upam, da bo tokrat več sreče. In spet nam je ratalo v prvo.

Punce, držite se, bodite še naprej tako pridne in vesele čveke, lep preostanek nosečnosti vam želim vsem in zdrave bebice!
user posted image

seveda bo zdaj več sreče!! Držim pesti in čestitam še enkrat za plusek!! user posted image
user posted image tudi tebi čim lepšo nosečnostuser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.12.2008 21:58:16   
Dali*

Punce pozdravljene!

user posted image

Full fejst stiskam pesti, da se bo tvoj plusek obdržal celih 9 mesecev. Vesela sem, da si nam sporočila veselo novico, sedaj pa veliko optimizma in veselemu trebuščku naproti...si vsekakor na pravi poti... Pa en veliiiik user posted image .

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.12.2008 21:59:55   
Dali*
Hvala za čestitke...heh...user posted image

Zdej mam pa že čist nore oči od računalnika, tko, da grem počasi v posteljo.

No, to glede bona še malce počakamo, pol pa urgiramo, heh.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.12.2008 22:01:40   
Yassy
no pa lep dbr vecer se od mene, preden vse pobegnete spat,...sem se mal oglasla spet po dolgem casu :)
kak ste pupe,...kaj kej novega dogaja???????????,..nazadnje sem bla tle se mi zdi ko je blo 30 strani,...tak da ne grem za nazaj brat:)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.12.2008 22:05:58   
KOKICA32

Punce pozdravljene!

user posted image

Bravo MAŠKA!!! user posted image user posted image user posted image In seveda, sedaj bo vse okej. Dugače sploh ne more biti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.12.2008 22:07:19   
mama_milchy

Punce pozdravljene!

user posted image

čestitke MAŠKA, čimlepšo nosečnost ti želim in polno optimizma z bušijem naprej; sem prav vesela takih lepih novičk, en user posted image  zate in za tvojo pikico v bušiju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.12.2008 22:18:41   
KOKICA32
KJEEEEEEEEEEEE STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaj že vse spite? Kaj boste pa ponoči delale? user posted image Joj, jaz pa nisem popolnoma nič zaspana. Pa še sama sem doma...pa itak bom potem po dragega morala iti, ko me bo poklical. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
19.12.2008 22:18:55   
felix7

Punce pozdravljene!

user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bravo Maška, kako lepo je to slišat! Držimo pesti in te bomo spremljale do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.12.2008 22:21:19   
MAŠKA
Hvala za čestitke! Prav fino se je vrniti med vas pa čeprav nisem več marčevka.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......