Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:16:08
|
|
|
|
pf
|
Gold fish ti nič ne zavidam situacije, mislim obilice dela, je pa verjetno fajn imet takle dva čmrlja. Samo ženske kak je malo družin, ki res funkcionirajo kot družina vsak dan. Moški ja delajo cele dneve, ženske se tudi vračamo iz službe ob pol petih, petih, pol pa kuha, pranje, likanje, če imaš otročke še igra, šolska naloga, mogoče trgovina. Katastrofa a ne? Jaz pogrešam družinsko življenje, ne morem si pomagati. Rajši bi videla, da bi moj delal nekje osem ur in pika, da bi bili kaj skupaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:21:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Ja družinsko življenje ..... kaj je že to moj je tut cele dneve v službi oziroma pride ko pride otroci, šola, učenje, pranje, likanje, kuhanje in še kaj...... kako ste že rekle po novem letu boljše bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:28:11
|
|
|
|
pf
|
Lara priporočam Bavaria pivo z okusom breskve, jabolka ali hibiskusa. Kupujem v Tušu. Izvrstno, ti povem. Enega spijem pri kosilu, enega pa še včasih zvečer, ko gledam 24 ur na POP TV, poslušat ga itak ne morem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:32:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moram nekaj ukreniti v tej smeri, ker sva cel dan sami in izključno čisto sama skrbim zanjo in če še ponoči trikrat, štirikrat vstanem do sedmih, pol osmih sem preutrujena. Ne bom dolgo funkcionirala tak. Dvakrat še zaspim takoj nazaj, pol pa več ne in čumim v postelji in se čudim sama sebi. Zdajle pa spi na igralni površini, tak da danes bo šla bolj pozno spat. Ali pa tudi ne. pri nas je isto.Nonstop se ponoči zbuja,pa ne vem al je to od dojenja Sploh več nima trdnega spanca,na dve uri se zbuja in je.Danes jo je celo šraufalo ob pol šestih zjutraj,pa ni jest hotela.Samo mi spanje zjutraj nadoknadimo.Zadnjič smo potegnili do pol dvanajstih Pol pa še je tu šola.Danes sem delala naloge,mala pa je tečkala na mojih rokah.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.12.2008 19:39:26 >
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:32:50
|
|
|
|
pf
|
Lana pa spančka že. Tak se je danes čudila vrtiljaku nad posteljico. Ko se je nehal sukati je prav z rokicami protestirala in pihala z ustkami češ "kaj se greste". Lara jaz sem danes tudi dala Lani dodatek zvečer. Je spila skoraj 140 ml, ampak se potem ni hotela dojiti. Jaz ji čez dan ne bom dajala dokler še bo kaj teklo iz mlekarn, zvečer samo, ker se bojim, da če bi ji še čez dan dala, da bi mleko šlo pa, pa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:42:07
|
|
|
|
pf
|
Saraya jaz imam tudi občutek, da Lana ni ravno tak lačna ponoči, da se pač zbuja, ker nima trdnega spanca. Sem mislila, da se ji vsega preveč dogaja čez dan in da se ji sanja ponoči in sva zdaj dva dni že bolj na easy, sma se kar tu šetale po vasi, ko ni takega hrupa kot v mestu. Upam, da bo nama ta dodatek pomagal kaj, da ji ne dajem brezveze. Če ne bo kaj bolj v tednu dni ji ga ne bom dajala več.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:44:03
|
|
|
|
pf
|
Saraya te še tak gre, če spite zjutraj lahko bolj dolgo. Naša je zjutraj ob pol osmih kot furbi, isto ko v vojski. Pa saj glede na to, da gre ajat ob sedmih zvečer je tak dobra, da zdrži do pol osmih v postelji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:45:08
|
|
|
|
pf
|
Monologe imam. Grem še malo kaj druga prečekirat. Pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:53:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya jaz imam tudi občutek, da Lana ni ravno tak lačna ponoči, da se pač zbuja, ker nima trdnega spanca. Sem mislila, da se ji vsega preveč dogaja čez dan in da se ji sanja ponoči in sva zdaj dva dni že bolj na easy, sma se kar tu šetale po vasi, ko ni takega hrupa kot v mestu. Upam, da bo nama ta dodatek pomagal kaj, da ji ne dajem brezveze. Če ne bo kaj bolj v tednu dni ji ga ne bom dajala več. mislim,da ji bo pomagal.jaz sem enostavno prelena,da bi vstala in ji naredila dodatek.Ji pa kar zizo dam,pa je volk sit in koza cela Je pa bila pred masecem in pol nekaj časa ponoči na dodatku,ko je tako polivala,pa se je zbudila samo enkrat na noč .Tak da,mislim,da je razlika okol tega očitna.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:54:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya te še tak gre, če spite zjutraj lahko bolj dolgo. Naša je zjutraj ob pol osmih kot furbi, isto ko v vojski. Pa saj glede na to, da gre ajat ob sedmih zvečer je tak dobra, da zdrži do pol osmih v postelji. Naša pa zjutraj rada spi.Je pa res,da ji pred dvanajsto redkokdaj uspe zaspat(pravo spanje mislim)
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 19:57:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Monologe imam. Grem še malo kaj druga prečekirat. Pridem nazaj. jaz sem tu.Bom kar pustila odprto,pa zravn malo pospravljala. sta tečke.Aneji sem prej dala eno svečko in ji je temperatura padla.Pa spala je tri ure in se zašvicala,tak da upam,da bo noč mirna. Marisa pa mi noče jest danes.Ima čist malo povišano temperaturo,vendar ji ne bom zbijala.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 20:11:19
|
|
|
|
pf
|
Boge revce, te babike tvoje. Saj, če si ji dala svečko bo po moje jutri bolje. Upam, da ti še Marisa ne zboli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 20:16:58
|
|
|
|
pf
|
Saraya ja upam, da bo novalac zalegel, ker bi rada malo spala jaz tudi. Kaki mir je danes pri nas. Jutri jo bom v spalno vrečo dala, ker sem čisto pozabila, da jo imam. Enkrat sem jo le dala, da sem videla kako je spančkala. Mater sem pozabljiva, igralni lok sem pozabila gor namontirati, spalno vreče ji ne oblačim, ker pozabim, zimsko vrečo ji ne oblečem, ko greva od doma z vozičkom že, ker pozabim, pol cotik ji ne oblečem, ker pozabim, kupila sem ji tudi dvoje racmank (eko pralne planice) za probo in jih še nisem probala, ker sem pozabila. Nekaj ni vredu z mano. Kaj točno pa sem pozabila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 20:20:18
|
|
|
|
pf
|
Zdajle sem pa bila skor ob zobe. Pijem pivo brezalkoholno iz steklenice in so se mi ustnice tak gor prisesale, da sem se komaj rešila, za nameček sem pa še z ducom trknila ob zobe. Svašta. Ko bi te vsaj Heineken bil, če bi že brez zobov ostala, ne pa pir za otročke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 20:25:52
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 ............... (ima punčko, staro 6 tednov) ................ pa jo že okrog vozi...tak mislim v množico ljudi Pa saj nisma bile dolgo. Eno uro, pa še to je mala skoz spala v jajčki, Gal je bil pa non stop na rokah in ful gledal.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 20:41:50
|
|
|
|
pf
|
Petra a še laufaš kaj? Jaz zaenkrat telovadim več ne, če so punce rekle, da je še malo prehitro po CR, jem malo manj, pa še to imam izgovor, da se pregrešim s čim kaloričnim, ker me je takrat, ko sem pisala da hujšam Gold fish vprašala"Kaj pa mlekec?" Tak da ni ne enega in ne drugega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 20:45:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jutri jo bom v spalno vrečo dala, ker sem čisto pozabila, da jo imam. Enkrat sem jo le dala, da sem videla kako je spančkala. Mater sem pozabljiva, igralni lok sem pozabila gor namontirati, spalno vreče ji ne oblačim, ker pozabim, zimsko vrečo ji ne oblečem, ko greva od doma z vozičkom že, ker pozabim, pol cotik ji ne oblečem, ker pozabim, kupila sem ji tudi dvoje racmank (eko pralne planice) za probo in jih še nisem probala, ker sem pozabila. Nekaj ni vredu z mano. Kaj točno pa sem pozabila. si me zdaj nasmejala
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 20:58:40
|
|
|
|
onur
|
Živjo! Se mi zdi, da sem na vaši temi zasledila nekaj glede homeopatskih kapljic. Mi lahko prosim poveste, kako se imenujejo. Nameravam jih kupiti v Italji!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:15:54
|
|
|
|
pf
|
Žal ti ne morem pomagati, ker se ne spomnim, da bi govorile o homeopatskih kapljicah. Jih pa lahko naročiš v lekarni Arnika v Škofji Loki in ti jih pošljejo domov, samo ne vem če so italijanskega ali avstrijskega izvora.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:17:03
|
|
|
|
pf
|
Kje ste? Meni je dolgcajt. Lana že dve uri in četrt aja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:20:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Je spila skoraj 140 ml, ampak se potem ni hotela dojiti. Zato jo jaz najprej podojim, šele nato dodatek....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:23:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kje ste? Meni je dolgcajt. Lana že dve uri in četrt aja. Mi zdej Laro nosimo, da zaspi...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:24:41
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Danes praznujejo 3 mesece naše tri princeske Ana Lena Lara ČESTITKE VSEM TREM.. .. PA ŠE MAMICAM
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:26:28
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Poglejte me, kako že dvignem glavico... iiiiiiiiiiiiiiii...kako lep...pa kako lepe očke...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 21:29:05
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mene pa tako zobje....no dlesni bolijo..... kot da imam vse prehlajeno... kaj naj nardim...se mi že meša od tega... ..ponoči vstajam in jem tablete žajbl si skuhaj in si z njim spiraj usta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.