|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
15.12.2008 9:29:56   
Zamima
če koga zanima sem ustvarila forum: KLIK
user posted image user posted image user posted image

user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
15.12.2008 9:50:07   
viv_
hi, hi zamima user posted image

Pri nas imamo domače živali samo pajke user posted image

Končno sem se zmenila s šefom:
1. v petek grem ob 12 domov, ker Mirna praznuje
2. v ponedeljek še pridem delat
3. od torka dalje sem doma do leta 2009
4. v torek gremo na izlet v Sutrio v Italijo gledat jaslice...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
15.12.2008 9:57:18   
Zamima
oooo Viv gre spet na izletek, fouš user posted image .... user posted image ne ne, sej privoščim itak,.... uživajte družinica user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
15.12.2008 11:04:05   
viv_
Gremo še z mojimi, častimo, he he...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
15.12.2008 18:30:33   
Aja1
Čer.

Viv, vi ste pa pravi popotniki user posted image user posted image user posted image .
Mi bomo pa kar doma, ker moj itak skor skoz dela, jaz pa tudi vse delovne dni.

Smo bili pa danes na drsališču. Mama prvič na drsalkah in je šlo super. user posted image  Sva dala na drsalke še Nejo in se je celo peljala par metrov (sem jo držala). Je pa skoz govorila, da drsi. user posted image  Tastar pa ni hotel probat. Pravi, da bo drugič user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
15.12.2008 20:22:06   
urška76
Čer!
user posted image  kok sem zdelana dons. K da ni bla dost hajka sredi noči, še čez dan stta morala biti oba tečna. pa v koloseju smo bli za tortico zmenjeni, pa prenavljajo sladki kotiček. In pol smo se pač vsedli v sosednji lokal, ki ni zraven igralnice. In gospe od osebja so se šele po divjanju naših malčkov spomnile, da bi lahko igralnico preselile na drug konec. pol ko smo mi odhajali domov. vmes smo se pa mi na otrroke znašal, k niso smel preveč med mizam in ostalimi gosti noret.
Pa tečna sem. in raj grem. Bom raj jutr kaj napisala, če bo le naša smotka spala.
Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
15.12.2008 20:27:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

če koga zanima sem ustvarila forum: KLIK

user posted image

Ampak na tem forumu ne bom čvekala, ker nimam pojma o akvaristiki. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
15.12.2008 20:28:55   
Aja1
Urška, sej bo slaba volja minila. Je pa Ž. res dobro napisal tisti post. Mal sem se mogla nasmejat, čeprav vama verjetno sredi noči ni bilo čist nič smešno.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
15.12.2008 20:45:53   
Zamima
Aja1, tudi jaz nisem neki ekspert, ampak po 4 mesecih mi niti ena fiša ni poginila, tak, da ... user posted image bravo za mene user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
15.12.2008 20:57:46   
urška76
No še čis majčkeno preden se spokam spat.
Zamima se bom kaj obrnila na tvoj forum, zdej ko smo mi tud ponosni na nova družinska člana. Na Žana (rdečekapo pajčolanko) in na Punco (ena mala modra riba, ne me prašat kaj).
Sej vem, da me mine slaba vola, sam,o da se naspim. POstelja že čaka. user posted image  Sam tisto ko je Žiga napisal, da je bila naga je pomenil točno to. tud plenice ni imela več na sebi. user posted image -ek mali je ta naša bejba.
Zdej pa res šibam. Jutr pa kaj več.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
15.12.2008 21:01:07   
majas
Čer čer...

Dve novi novici: kaja dala Dudo dedku mrazu, je nima že 4 dni user posted image krize pa ni... ne morem verjeti, prej pa ni morala brez dude ajat, si je po 3nesla zraven v pojstlo.
So imeli danes dedka mraza v vrtcu, v petek imamo z lučkami pohod z otroci do grdu, tam pa je nastop otrok in bazar. V sredo greve na lutkovno predstavo, v soboto imamo Božička ... tako da se skos nekaj dogaja in sem prav vesela,
In druga novica...lula in kaka že v kahljico. sicer še imamo plenico, ampak vseeno je suha čez dan skoraj skos ko jo slečem. vsega tega pa so jo navadile v vrtcu user posted image Nevem kako in kdaj bi se jaz odločila da ji vzamem dudo, ker ni morala brez nje, pa čeprav jo je imela samo za ajat. Zdaj pa nevem ali sem jaz čudna, ampak mi je bila s tisto dudiko tako zlata da mi je prav čudno da je iz danes na jutri nima?

Se veselim praznikov, le snegec še manjka. Obožujem veseli december, pa nevem zakaj. škoda da tako hitro mineva.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
15.12.2008 21:06:55   
majas
Urška se je tudi meni že zgodilo da se je Kaja cela slekla preden je zaspala, od splanle vreče do plenice.... brrr me je kar zazeblo  ko sem jo videla user posted image

Lep večer in vsem lahko noč...

Zamima kdaj se vidimo? Greš v sredo na lutkovno predstavo v mesto? Ti pišem na zs.

LP

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
15.12.2008 21:18:18   
majas
Urška se je tudi meni že zgodilo da se je Kaja cela slekla preden je zaspala, od splanle vreče do plenice.... brrr me je kar zazeblo  ko sem jo videla user posted image

Lep večer in vsem lahko noč...

Zamima kdaj se vidimo? Greš v sredo na lutkovno predstavo v mesto? Ti pišem

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
15.12.2008 21:18:44   
majas
Čer čer...

Dve novi novici: kaja dala Dudo dedku mrazu, je nima že 4 dni user posted image krize pa ni... ne morem verjeti, prej pa ni morala brez dude ajat, si je po 3nesla zraven v pojstlo.
So imeli danes dedka mraza v vrtcu, v petek imamo z lučkami pohod z otroci do grdu, tam pa je nastop otrok in bazar. V sredo greve na lutkovno predstavo, v soboto imamo Božička ... tako da se skos nekaj dogaja in sem prav vesela,
In druga novica...lula in kaka že v kahljico. sicer še imamo plenico, ampak vseeno je suha čez dan skoraj skos ko jo slečem. vsega tega pa so jo navadile v vrtcu user posted image Nevem kako in kdaj bi se jaz odločila da ji vzamem dudo, ker ni morala brez nje, pa čeprav jo je imela samo za ajat. Zdaj pa nevem ali sem jaz čudna, ampak mi je bila s tisto dudiko tako zlata da mi je prav čudno da je iz danes na jutri nima?

Se veselim praznikov, le snegec še manjka. Obožujem veseli december, pa nevem zakaj. škoda da tako hitro mineva.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
16.12.2008 8:14:26   
viv_
Jutro!

majas, mal se ponavljaš user posted image user posted image user posted image  Ali pa že jaz dvojno vidim...

Joooooooooj, še ta teden pa ponedeljek... komej čakam!!! Lihkar bom začela štet še kolikokrat grem spat, preden bo dopust!

Učerej sem pa gledala zvečer Top Gun. Kok je bil Tom fejst dečko user posted image  Pol se mu je pa čist opledl s tole scientologijo. Jaz sem ga mela včasih po celi sobi nalimanega... Evo, ga morm še tuki user posted image

user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
16.12.2008 12:36:23   
Zamima
dan...
kako kaj? Majas, dobrodošla nazaj, sem te pogrešala user posted image .

Punce, tiste, ki imate deklice.... jim boste dale uhančke v ušeska in kdaj? 

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
16.12.2008 13:25:25   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

dan...
kako kaj? Majas, dobrodošla nazaj, sem te pogrešala user posted image .

Punce, tiste, ki imate deklice.... jim boste dale uhančke v ušeska in kdaj? 

Ja, jaz ji jih bom dala, ampak šele čez kakšno leto, dve, tri,... Zdaj sigurno še ne.

Pa dober dan.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
16.12.2008 16:28:52   
Nogavica
Jaz ji bom dala, ko (če) bo sama rekla, da bi jih imela. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
16.12.2008 17:37:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jaz ji bom dala, ko (če) bo sama rekla, da bi jih imela. user posted image

Se popolnoma strinjam.

No, mi smo bolani. Zadnja kontrola je bila sicer ok, Ana je prebolela bronhitis. Jaz sem tudi zbolela, se ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje tako bolna. Ana bo šla v vrtec spet januarja, skoraj cel december je že doma, na srečo smo nekako poflikali z varstvom, enkrat en, enkrat drug doma.
Cela sem nekaj adijo in zatežena, sploh mi ni za pisanje. Berem vas sicer občasno. Pa saj vidim, da me sploh ne pogrešate. user posted image
No lepo bodite!

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
16.12.2008 17:58:30   
Nogavica
MucaMaca, jaz sem pa ravno danes, ko se je majas javila po dolgem času, razmišljala, da se že dolgo nisi oglasila (pa MALINČICA, pa ircica, pa še enih par). user posted image

Pa eno user posted image za vaju z Ano.

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Cela sem nekaj adijo in zatežena, sploh mi ni za pisanje.

Nekako tako se tudi jaz počutim zadnji čas. Ne vem, ali je to zaradi tega zamorjenega vremena ali kaj user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
16.12.2008 18:26:57   
urška76
O muca maca na obisku user posted image  lepo, da nisi še čisto pozabila na nas. Sem v soboto na kuhancu ob eni debati takoj pomislila nate, pa ne smem naglas povedat kaj user posted image  Sam tok ti namignem, da so moje pesti še vedno stisnjene.user posted image  Pa pozdravite se.
Naša moška sta od doma (ma Miha plavanje), midve pa kampirava, pa se baševa s piškotiin gledva Tomažka user posted image
O uhančkih pa mi še ne razmišljamo. Bo že povedala, ko jih bo hotla imet. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
16.12.2008 20:47:30   
Zamima
samo na hitro se vam javim....

grem pod tuš, Zalo dat spat pa pred tv,... sem tako utrujena in brez energije, volje, .... bljak user posted image user posted image

Mucamaca, ni res da te ne pogrešamo, itak, da pogrešamo vsako čvekico ki se nič ne javi... oz. bolj poredko.

Ja, glede uhančkov se bom jaz tud takrat odločila, ko bo sama pokazala željo za to. user posted image

Majas, nič mi nisi odgovorila za jutri user posted image .

No, lahko noč

user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
17.12.2008 11:13:06   
viv_
Dan zaspan, da nas dvignem mal na vrh...

1. Mucamaca... dršte se! user posted image

2. Marella, od tebe pa rabimo zdravniško opravičilo, ker te ni bilo na srečanje. Pa glede na to, da si nekje med KR - LJ... ccc... torej, zdravniško opravičilo, ali bo mogla pa mama pridet na govorilneuser posted image

3. Uhančki - Mirna je začela navirat, ampak se nekako ne opogumi... Bo pa to pomoje kmalu.

4. Pri nas vse po starem... Smrkli sta učer zaspali ob 10h zvečer! user posted image  Sem šla ob pol 10 počekirat v sobo, sta pa obe ležali v Zarjini postelji in poslušali pravljice. Tok sta bili luštni... Pa zjutri tok tečni, k sta bli zaspani...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
17.12.2008 11:33:47   
Zamima
jutro,.. za nekatere sicer dan,... ampak danes sem si pa privoščila spanca user posted image

danes bo pri nas veselo, no, najbolj ziher pri Zali,... v vrtcu imajo božička, al dedka mraza, sej ne vem točno user posted image ,...

popoldan pa še v službi njenega atija user posted image in je dobila spet vabilo,... svaka jim čast, to se mi zdi res lepo, da jo vsako leto povabijo,...

no, letos jo bova midva peljala, tako, da gremo v troje user posted image , in se ful veselim.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
17.12.2008 14:31:01   
max81
oj oj....mi smo bili danes zjutrej leteči...je imel mali danes pediatra..je bil ful priden, skoz se je smejal, pol smo dirkal domov pojest, pa naprej na dedka mraza, tamale2 sta bla fulll pridna in sta veselo, sploh pa pridno poslušala pravljico, oziroma gledala igrico, ki so jo pripravili otroci iz vrtcauser posted image user posted image user posted image ...res je bilo luštno, sem za sekundo ali dve pomislila, da bi jo dala v vrtec, ker je čist not padla in je hotla kr tam vstatuser posted image

ja nč zdej se grem pa mal ulešt, ker sem utrujena ful...pol grem pa kosilo za jutri prštimat...morem zelje spravt v prometuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?