Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 9:29:56
|
|
|
|
Zamima
|
če koga zanima sem ustvarila forum: KLIK
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 9:50:07
|
|
|
|
viv_
|
hi, hi zamima Pri nas imamo domače živali samo pajke Končno sem se zmenila s šefom: 1. v petek grem ob 12 domov, ker Mirna praznuje 2. v ponedeljek še pridem delat 3. od torka dalje sem doma do leta 2009 4. v torek gremo na izlet v Sutrio v Italijo gledat jaslice...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 9:57:18
|
|
|
|
Zamima
|
oooo Viv gre spet na izletek, fouš .... ne ne, sej privoščim itak,.... uživajte družinica
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 11:04:05
|
|
|
|
viv_
|
Gremo še z mojimi, častimo, he he...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 18:30:33
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Viv, vi ste pa pravi popotniki . Mi bomo pa kar doma, ker moj itak skor skoz dela, jaz pa tudi vse delovne dni. Smo bili pa danes na drsališču. Mama prvič na drsalkah in je šlo super. Sva dala na drsalke še Nejo in se je celo peljala par metrov (sem jo držala). Je pa skoz govorila, da drsi. Tastar pa ni hotel probat. Pravi, da bo drugič .
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 20:22:06
|
|
|
|
urška76
|
Čer! kok sem zdelana dons. K da ni bla dost hajka sredi noči, še čez dan stta morala biti oba tečna. pa v koloseju smo bli za tortico zmenjeni, pa prenavljajo sladki kotiček. In pol smo se pač vsedli v sosednji lokal, ki ni zraven igralnice. In gospe od osebja so se šele po divjanju naših malčkov spomnile, da bi lahko igralnico preselile na drug konec. pol ko smo mi odhajali domov. vmes smo se pa mi na otrroke znašal, k niso smel preveč med mizam in ostalimi gosti noret. Pa tečna sem. in raj grem. Bom raj jutr kaj napisala, če bo le naša smotka spala. Nočko
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 20:27:04
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima če koga zanima sem ustvarila forum: KLIK Ampak na tem forumu ne bom čvekala, ker nimam pojma o akvaristiki.
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 20:28:55
|
|
|
|
Aja1
|
Urška, sej bo slaba volja minila. Je pa Ž. res dobro napisal tisti post. Mal sem se mogla nasmejat, čeprav vama verjetno sredi noči ni bilo čist nič smešno.
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 20:45:53
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, tudi jaz nisem neki ekspert, ampak po 4 mesecih mi niti ena fiša ni poginila, tak, da ... bravo za mene .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 20:57:46
|
|
|
|
urška76
|
No še čis majčkeno preden se spokam spat. Zamima se bom kaj obrnila na tvoj forum, zdej ko smo mi tud ponosni na nova družinska člana. Na Žana (rdečekapo pajčolanko) in na Punco (ena mala modra riba, ne me prašat kaj). Sej vem, da me mine slaba vola, sam,o da se naspim. POstelja že čaka. Sam tisto ko je Žiga napisal, da je bila naga je pomenil točno to. tud plenice ni imela več na sebi. -ek mali je ta naša bejba. Zdej pa res šibam. Jutr pa kaj več.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 21:01:07
|
|
|
|
majas
|
Čer čer... Dve novi novici: kaja dala Dudo dedku mrazu, je nima že 4 dni krize pa ni... ne morem verjeti, prej pa ni morala brez dude ajat, si je po 3nesla zraven v pojstlo. So imeli danes dedka mraza v vrtcu, v petek imamo z lučkami pohod z otroci do grdu, tam pa je nastop otrok in bazar. V sredo greve na lutkovno predstavo, v soboto imamo Božička ... tako da se skos nekaj dogaja in sem prav vesela, In druga novica...lula in kaka že v kahljico. sicer še imamo plenico, ampak vseeno je suha čez dan skoraj skos ko jo slečem. vsega tega pa so jo navadile v vrtcu Nevem kako in kdaj bi se jaz odločila da ji vzamem dudo, ker ni morala brez nje, pa čeprav jo je imela samo za ajat. Zdaj pa nevem ali sem jaz čudna, ampak mi je bila s tisto dudiko tako zlata da mi je prav čudno da je iz danes na jutri nima? Se veselim praznikov, le snegec še manjka. Obožujem veseli december, pa nevem zakaj. škoda da tako hitro mineva.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 21:06:55
|
|
|
|
majas
|
Urška se je tudi meni že zgodilo da se je Kaja cela slekla preden je zaspala, od splanle vreče do plenice.... brrr me je kar zazeblo ko sem jo videla Lep večer in vsem lahko noč... Zamima kdaj se vidimo? Greš v sredo na lutkovno predstavo v mesto? Ti pišem na zs. LP
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 21:18:18
|
|
|
|
majas
|
Urška se je tudi meni že zgodilo da se je Kaja cela slekla preden je zaspala, od splanle vreče do plenice.... brrr me je kar zazeblo ko sem jo videla Lep večer in vsem lahko noč... Zamima kdaj se vidimo? Greš v sredo na lutkovno predstavo v mesto? Ti pišem
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 21:18:44
|
|
|
|
majas
|
Čer čer... Dve novi novici: kaja dala Dudo dedku mrazu, je nima že 4 dni krize pa ni... ne morem verjeti, prej pa ni morala brez dude ajat, si je po 3nesla zraven v pojstlo. So imeli danes dedka mraza v vrtcu, v petek imamo z lučkami pohod z otroci do grdu, tam pa je nastop otrok in bazar. V sredo greve na lutkovno predstavo, v soboto imamo Božička ... tako da se skos nekaj dogaja in sem prav vesela, In druga novica...lula in kaka že v kahljico. sicer še imamo plenico, ampak vseeno je suha čez dan skoraj skos ko jo slečem. vsega tega pa so jo navadile v vrtcu Nevem kako in kdaj bi se jaz odločila da ji vzamem dudo, ker ni morala brez nje, pa čeprav jo je imela samo za ajat. Zdaj pa nevem ali sem jaz čudna, ampak mi je bila s tisto dudiko tako zlata da mi je prav čudno da je iz danes na jutri nima? Se veselim praznikov, le snegec še manjka. Obožujem veseli december, pa nevem zakaj. škoda da tako hitro mineva.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.12.2008 8:14:26
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! majas, mal se ponavljaš Ali pa že jaz dvojno vidim... Joooooooooj, še ta teden pa ponedeljek... komej čakam!!! Lihkar bom začela štet še kolikokrat grem spat, preden bo dopust! Učerej sem pa gledala zvečer Top Gun. Kok je bil Tom fejst dečko Pol se mu je pa čist opledl s tole scientologijo. Jaz sem ga mela včasih po celi sobi nalimanega... Evo, ga morm še tuki
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.12.2008 12:36:23
|
|
|
|
Zamima
|
dan... kako kaj? Majas, dobrodošla nazaj, sem te pogrešala . Punce, tiste, ki imate deklice.... jim boste dale uhančke v ušeska in kdaj?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.12.2008 13:25:25
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima dan... kako kaj? Majas, dobrodošla nazaj, sem te pogrešala . Punce, tiste, ki imate deklice.... jim boste dale uhančke v ušeska in kdaj? Ja, jaz ji jih bom dala, ampak šele čez kakšno leto, dve, tri,... Zdaj sigurno še ne. Pa dober dan.
|
RE: November 2006 - 3. del 16.12.2008 16:28:52
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz ji bom dala, ko (če) bo sama rekla, da bi jih imela.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.12.2008 17:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Jaz ji bom dala, ko (če) bo sama rekla, da bi jih imela. Se popolnoma strinjam. No, mi smo bolani. Zadnja kontrola je bila sicer ok, Ana je prebolela bronhitis. Jaz sem tudi zbolela, se ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje tako bolna. Ana bo šla v vrtec spet januarja, skoraj cel december je že doma, na srečo smo nekako poflikali z varstvom, enkrat en, enkrat drug doma. Cela sem nekaj adijo in zatežena, sploh mi ni za pisanje. Berem vas sicer občasno. Pa saj vidim, da me sploh ne pogrešate. No lepo bodite!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.12.2008 17:58:30
|
|
|
|
Nogavica
|
MucaMaca, jaz sem pa ravno danes, ko se je majas javila po dolgem času, razmišljala, da se že dolgo nisi oglasila (pa MALINČICA, pa ircica, pa še enih par). Pa eno za vaju z Ano. IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Cela sem nekaj adijo in zatežena, sploh mi ni za pisanje. Nekako tako se tudi jaz počutim zadnji čas. Ne vem, ali je to zaradi tega zamorjenega vremena ali kaj
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.12.2008 18:26:57
|
|
|
|
urška76
|
O muca maca na obisku lepo, da nisi še čisto pozabila na nas. Sem v soboto na kuhancu ob eni debati takoj pomislila nate, pa ne smem naglas povedat kaj Sam tok ti namignem, da so moje pesti še vedno stisnjene. Pa pozdravite se. Naša moška sta od doma (ma Miha plavanje), midve pa kampirava, pa se baševa s piškotiin gledva Tomažka O uhančkih pa mi še ne razmišljamo. Bo že povedala, ko jih bo hotla imet.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.12.2008 20:47:30
|
|
|
|
Zamima
|
samo na hitro se vam javim.... grem pod tuš, Zalo dat spat pa pred tv,... sem tako utrujena in brez energije, volje, .... bljak Mucamaca, ni res da te ne pogrešamo, itak, da pogrešamo vsako čvekico ki se nič ne javi... oz. bolj poredko. Ja, glede uhančkov se bom jaz tud takrat odločila, ko bo sama pokazala željo za to. Majas, nič mi nisi odgovorila za jutri . No, lahko noč
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.12.2008 11:13:06
|
|
|
|
viv_
|
Dan zaspan, da nas dvignem mal na vrh... 1. Mucamaca... dršte se! 2. Marella, od tebe pa rabimo zdravniško opravičilo, ker te ni bilo na srečanje. Pa glede na to, da si nekje med KR - LJ... ccc... torej, zdravniško opravičilo, ali bo mogla pa mama pridet na govorilne 3. Uhančki - Mirna je začela navirat, ampak se nekako ne opogumi... Bo pa to pomoje kmalu. 4. Pri nas vse po starem... Smrkli sta učer zaspali ob 10h zvečer! Sem šla ob pol 10 počekirat v sobo, sta pa obe ležali v Zarjini postelji in poslušali pravljice. Tok sta bili luštni... Pa zjutri tok tečni, k sta bli zaspani...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.12.2008 11:33:47
|
|
|
|
Zamima
|
jutro,.. za nekatere sicer dan,... ampak danes sem si pa privoščila spanca danes bo pri nas veselo, no, najbolj ziher pri Zali,... v vrtcu imajo božička, al dedka mraza, sej ne vem točno ,... popoldan pa še v službi njenega atija in je dobila spet vabilo,... svaka jim čast, to se mi zdi res lepo, da jo vsako leto povabijo,... no, letos jo bova midva peljala, tako, da gremo v troje , in se ful veselim.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.12.2008 14:31:01
|
|
|
|
max81
|
oj oj....mi smo bili danes zjutrej leteči...je imel mali danes pediatra..je bil ful priden, skoz se je smejal, pol smo dirkal domov pojest, pa naprej na dedka mraza, tamale2 sta bla fulll pridna in sta veselo, sploh pa pridno poslušala pravljico, oziroma gledala igrico, ki so jo pripravili otroci iz vrtca ...res je bilo luštno, sem za sekundo ali dve pomislila, da bi jo dala v vrtec, ker je čist not padla in je hotla kr tam vstat ja nč zdej se grem pa mal ulešt, ker sem utrujena ful...pol grem pa kosilo za jutri prštimat...morem zelje spravt v promet
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?