|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
19.12.2008 13:22:43   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem vprašala našo P za nasvet glede postavljanja na nogice in to, da Maja ful spodvija prste, in je rekla, da priporoča ortopedske copate z prožnim podplatom in močnim opetnikom (ciciban).

barbaw, kako pa veš, katero velikost nabaviti? A se to doma izmeri nogo?  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
19.12.2008 13:24:42   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

A katera od vas zna italijansko? RR ima tudi stran http://www.miobambino.it/

zanimivo, saj kar razumem ita, vidim... user posted image  
pa ena Casso je tudi tam, a si to ti Kasso? user posted image  user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
19.12.2008 13:29:15   
Aurea
Naša je spala 10 min user posted image  

zdej se pa igra s Tiny love kužkom Fredom (no ja, tudi to je boljše kot nič, če nimaš živega user posted image

Ej punce, dajte mi svetovati - kaj je boljše: tisti pametni kuža, ki govori ali tisti lonček presenečenja, v katerega meče like? Moram se odločiti.

Eno preprosto varianto lončka + likov že imam doma, smo podedovali, zato ne vem, če je smiselno kupovati novega, čeprav ste ga nekatere zelo pohvalile user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
19.12.2008 13:29:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Sem vprašala našo P za nasvet glede postavljanja na nogice in to, da Maja ful spodvija prste, in je rekla, da priporoča ortopedske copate z prožnim podplatom in močnim opetnikom (ciciban).

barbaw, kako pa veš, katero velikost nabaviti? A se to doma izmeri nogo?  

V Cicibanovi trgovini imajo merilo za njihove čevlje in copatke. Lahko izmeriš v cm, drugače pa je merilo tako, da da otrok gor nogo in se izmeri dolžina oz. velikost. Simpl ko pasulj je. To pogrešam v drugih trgovinah, ker imajo eni otroški čevlji zaščito na prstih in so tam bolj trdi pa ne moreš probat, če so otroku čevlji prav ali ne.
Ful je treba pazit pri prstkih, ker so pokrčeni. Pri Jaku sem opazila, da ko so mu bili čevlji premajhni ni nič tarnal, da ga boli ali kaj ampak jih je spodvil, ko je bil star eno leto. Kasneje pa je pvedal, da ga boli.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
19.12.2008 13:42:02   
barbaw

zdej se pa igra s Tiny love kužkom Fredom (no ja, tudi to je boljše kot nič, če nimaš živega user posted image

Ej punce, dajte mi svetovati - kaj je boljše: tisti pametni kuža, ki govori ali tisti lonček presenečenja, v katerega meče like? Moram se odločiti.

Eno preprosto varianto lončka + likov že imam doma, smo podedovali, zato ne vem, če je smiselno kupovati novega, čeprav ste ga nekatere zelo pohvalile user posted image

Če že imaš lonček za like je brezveze, da kupuješ še enega.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
19.12.2008 13:44:55   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Estrella ti si pa dons nekam redkobesedna user posted image .

Ja ni ravno moj dan, sem kar lenauser posted image

A te je vreme zdelalo ali Alja?

Alja ne, prej Andraž,  vem kaj mi je. Me daje predpraznična žalost. Prazniki so zame vedno neko breme, ki ga težko prenesem. Utrujena sem od vsega, pa nič ne delamuser posted image

Ja te čist štekam. Za utrujenost pa ni treba kej posebi delat user posted image ... monotonost ubija.
Prid dons zvečer v grad, ti garantiram, da boš bolš volje user posted image . Pa tud muska ti bo po moje všeč user posted image .
A piškote Glutano si zadnjič dobila? Js sm še mal spraševala po trgovinah pa nimajo čist nikjer user posted image . Celo z eno trgovko v DM-u sm se spi.čil.a, ker je bla neki pametna in mi hotla prodat, da izdelki brez glutena 100% ne morejo vsebovat pšenice user posted image . Me je tolk sprovocirala, da sm šla v stalažo po škatlo in ji pod nos pomolila kašico iz pšenične moke, ki ne vsebuje glutena, pol je bla pa kr tiho.  Sej ne rečem, da bi mi normalno rekla, da misli, da je to tko, ampak je prav posmehljivo rekla, da kej tazga pa ona še ni slišala. Avšauser posted image !

ss Manca ga pa res biksa zadnje dni user posted image . Mate kak zobek na poti? Upam, da vama bo ratal it na smuko!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
19.12.2008 13:46:50   
barbaw
Čakam dan, ko bo Maja pogruntala kako se spodvijejo noge, da iz sedečega položaja preide na kolena. Ona se iz sedečega položaja postavlja na kolena ali pa kar stopala.

Razmišljam kako naj se jutri zorganiziram, da mi ne bi bilo treba takoj zjutraj riti dvignit pa otroka naštimat pa it v trgovino. user posted image  Nisem šla danes, ker nisem hotela Maje mučit, ker je bila zaspana in je potem v avtu spala, ko sva šli od P. Varianta pa je, da danes popoldan popokam otroka in grem. Ne bi rada prehitro kupovala pecivo in meso, ker ga rabim v nedeljo. Ali pa v nedeljo rit dvignem in laufam zjutraj na brzino v trgovno. user posted image  Ma bom videla kaj bom. Ja, zelo rada kompliciram ko sem sama z obema pa se mi ne da nikamor. user posted image  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
19.12.2008 13:50:08   
barbaw

Alja ne, prej Andraž,  vem kaj mi je. Me daje predpraznična žalost. Prazniki so zame vedno neko breme, ki ga težko prenesem. Utrujena sem od vsega, pa nič ne delamuser posted image

Ja te čist štekam. Za utrujenost pa ni treba kej posebi delat user posted image ... monotonost ubija.
Prid dons zvečer v grad, ti garantiram, da boš bolš volje user posted image . Pa tud muska ti bo po moje všeč user posted image .
A piškote Glutano si zadnjič dobila? Js sm še mal spraševala po trgovinah pa nimajo čist nikjer user posted image . Celo z eno trgovko v DM-u sm se spi.čil.a, ker je bla neki pametna in mi hotla prodat, da izdelki brez glutena 100% ne morejo vsebovat pšenice user posted image . Me je tolk sprovocirala, da sm šla v stalažo po škatlo in ji pod nos pomolila kašico iz pšenične moke, ki ne vsebuje glutena, pol je bla pa kr tiho.  Sej ne rečem, da bi mi normalno rekla, da misli, da je to tko, ampak je prav posmehljivo rekla, da kej tazga pa ona še ni slišala. Avšauser posted image !

ss Manca ga pa res biksa zadnje dni user posted image . Mate kak zobek na poti? Upam, da vama bo ratal it na smuko!

Ene trgovke so res .... Tale verjetno nima otrok. Za njeno obnašanje pa res ni opravičila.

Meni se je enkrat zgodilo, da sem na blagajni eni stranki kasirala, pa mi je rekla, če lahko malo pohitim. Nisem se mogla zadržat, ker sem delala kolikor hitro se je dalo (nisem počasna v svojem delu). Njej se je ful mudilo, a prej je imela eno uro čassa cunje pomerjat. user posted image  Potem pa ji ni bilo problem počakat, da smo ji eno majčko zamenjali. koka!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
19.12.2008 13:51:43   
Anonimen

Rešena vseh muk in sem ekstra zadovoljna z frizurouser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
19.12.2008 13:52:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Rešena vseh muk in sem ekstra zadovoljna z frizurouser posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
19.12.2008 13:54:07   
kasso

ja te so pa najbolj pamentneuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
19.12.2008 13:54:13   
kasso

Tega pa ima pa kar že nekaj hroščkov, z mojo VArjo vreduser posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
19.12.2008 13:54:18   
kasso

A katera od vas zna italijansko? RR ima tudi stran http://www.miobambino.it/

zanimivo, saj kar razumem ita, vidim... user posted image  
pa ena Casso je tudi tam, a si to ti Kasso? user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image

ampak je pa eno mrtvilo, azto sem tu pisala, ker smo majčice pridne čvekeuser posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
19.12.2008 13:54:24   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Midva bi rada šla zvečer na nočno smuko, samo slabo kaže, ker je ful toplo zunej, tako da bova mogoče šla jutri zjutraj na dopoldansko, če bo tašča doma in bo pazila na Manco

Tudi Gašper bi lahko jutri zjutraj šel s Postonjčani, a bo raje malo počival doma...a to ti na Stari vrh, a ne?!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
19.12.2008 13:55:05   
kasso

super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
19.12.2008 13:56:10   
Estrella*

Kaj pa bo v Gradu????Pa kadaj?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
19.12.2008 14:31:05   
Naty*

Čakam dan, ko bo Maja pogruntala kako se spodvijejo noge, da iz sedečega položaja preide na kolena. Ona se iz sedečega položaja postavlja na kolena ali pa kar stopala.

Pri nas je pa zdej že prav pestro. Iz sedečega gre na kolena, odpuza naprej, pobere igračo, gre nazaj v sedeči položaj in se igra. Ko pride do česa višjega se hoče pa že na noge postavljat, sam še nima tolk močnih, tko da bl skače user posted image .

Ene trgovke so res .... Tale verjetno nima otrok. Za njeno obnašanje pa res ni opravičila.

Meni se je enkrat zgodilo, da sem na blagajni eni stranki kasirala, pa mi je rekla, če lahko malo pohitim. Nisem se mogla zadržat, ker sem delala kolikor hitro se je dalo (nisem počasna v svojem delu). Njej se je ful mudilo, a prej je imela eno uro čassa cunje pomerjat. user posted image  Potem pa ji ni bilo problem počakat, da smo ji eno majčko zamenjali. koka!

Veš js sm res ekstra nezoprna stranka in kr traja, da me katera tkole sprovocira. Vem, kako je delat v trgovini, ker sem tud sama neki časa in zato vem, da morš bit do strank prijazen. Vem pa tudi, da ni vedno lahko in da bi si marsikatera stranka zaslužila ne sam grdo besedo, ampak celo kako brco v rit, tko da te razumem, da te je razjezila babnca. Js sm zato do trgovk vedno prijazna, pozdravim in se nasmejim (včasih jim je celo težko odzdravit). Ampak da ti tkole pametuje s takim ciničnim nasmehom! Je bla moja sestra zraven in je rekla, da bi ona zahtevala knjigo pohval in pritožb user posted image . Men se pa ne da tolk daleč spuščat, mi je blo dovolj, da sem vidla njen fris, ko sem ji dokazala, da ni mela pravuser posted image .

Kaj pa bo v Gradu????Pa kadaj?

Najin bivši bend ma špil user posted image . Smo se že z edino pogovarjale pa je rekla, da naj ti povem, da kr prid na kak drink user posted image . Špil je sicer ob 22.00, ampak bi šli mogoče že prej. Enkrat po osmi, ko bom škrata spravla spat.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
19.12.2008 14:44:38   
katy82
Čau mačkice dons sem pa ubita user posted image user posted image user posted image

Od pol enih pa do pol šestih smo sedeli v postelci mal jokali in se smejali mogoče vmes malo zadremali,mislm da se mi bo kmalu zmešal.
Tko sem čist gotova zaspala okrog 6-ih ko naju je ob pol desetih zbudil telefon k me je klicala moja stara mama da je včeraj padla in da dons nč ne more.A bog ne daj k zdravniku.Sem na hitrco letela k njej pa ima ful zatečeno roko in vso v modricah pa še ob strani po trupu je vsa plava.Sem jo pol stuširala in ji umila glavo da se malo bolj sveže počuti jutri če ne bo boljše gre pa k zdravniku.Pol sem jo pa kr v pižamo naštimala in jo dala ležat in ji nažgala njene priljubljene telenovele brez katerih ne more.Mi je bla tko nebogljena videt v postelji sam mi je zagotovila da me pokliče če bo kej rabla itak so pa zdej že drugi domov prišli,da ne bo sama.

Laro sem tačas pustila pr sestri od mojga in ko sem pršla domov je bla katastrofa,ona je fasala skor živčnega k se je mala drla uro in pol k norc in ni ama nč pomagal da bi se pomirila.Jedla ni skor nč,HB je zjutraj spila 120 mleka pol sem ji pa skuhala krompirčka in zelenjavno kašico pa madam ni hotla jest.Pa skoz je imela rada zelenjavo ne vem kja ga to sračka zdejuser posted image

A je še kateri začel otrok zavračat zelenjavo čeprav jo je prej lepo jedel?

No za na finiš ima pa od sosede punčka kamor sem šla iskat zadnč cunce rotavirus in mi ni povedala takrat da ne bi male s sabo vlekla k dober ve da smo ble v bolnci zarad tega.Upam samo da je isti sev da mi ne bo še 1x zbolela.

Čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image

grem mal sčekirat za nazaj kaj ste pisale,če se mi mala prej ne zbudi slučajno

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
19.12.2008 14:45:25   
špelin@

user posted image user posted image

Celo z eno trgovko v DM-u sm se spi.čil.a, ker je bla neki pametna in mi hotla prodat, da izdelki brez glutena 100% ne morejo vsebovat pšenice user posted image . Me je tolk sprovocirala, da sm šla v stalažo po škatlo in ji pod nos pomolila kašico iz pšenične moke, ki ne vsebuje glutena, pol je bla pa kr tiho.  Sej ne rečem, da bi mi normalno rekla, da misli, da je to tko, ampak je prav posmehljivo rekla, da kej tazga pa ona še ni slišala. Avšauser posted image !

Oooo, Naty* je bila huda user posted image  A je bilo to slučajno v Zagorju? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
naša še od zjutrej ni šla nč spat, pa ponoč smo mel spet veselice

user posted image user posted image user posted image  za Varjo. Kako pa se ti držiš?

še kar dobro. V ponedeljek sem vzela že v LJ en lekadol (preventivno) in zvečer še enkrat, tako da nisem dobila vročine po zdravilu. Držim se super, samo časa mi pa te dni zmanjkuje. Se bi mogla malo umirit.

Mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
19.12.2008 14:49:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice dons sem pa ubita user posted image user posted image user posted image

Od pol enih pa do pol šestih smo sedeli v postelci mal jokali in se smejali mogoče vmes malo zadremali,mislm da se mi bo kmalu zmešal.
Tko sem čist gotova zaspala okrog 6-ih ko naju je ob pol desetih zbudil telefon k me je klicala moja stara mama da je včeraj padla in da dons nč ne more.A bog ne daj k zdravniku.Sem na hitrco letela k njej pa ima ful zatečeno roko in vso v modricah pa še ob strani po trupu je vsa plava.Sem jo pol stuširala in ji umila glavo da se malo bolj sveže počuti jutri če ne bo boljše gre pa k zdravniku.Pol sem jo pa kr v pižamo naštimala in jo dala ležat in ji nažgala njene priljubljene telenovele brez katerih ne more.Mi je bla tko nebogljena videt v postelji sam mi je zagotovila da me pokliče če bo kej rabla itak so pa zdej že drugi domov prišli,da ne bo sama.

Ojej user posted image  Pametno bi jo bilo spraviti do zdravnika... Ti pa se poskusi tudi malo spočiti, tudi tebe vse tole izčrpava user posted image user posted image user posted image

Laro sem tačas pustila pr sestri od mojga in ko sem pršla domov je bla katastrofa,ona je fasala skor živčnega k se je mala drla uro in pol k norc in ni ama nč pomagal da bi se pomirila.Jedla ni skor nč,HB je zjutraj spila 120 mleka pol sem ji pa skuhala krompirčka in zelenjavno kašico pa madam ni hotla jest.Pa skoz je imela rada zelenjavo ne vem kja ga to sračka zdejuser posted image

A je še kateri začel otrok zavračat zelenjavo čeprav jo je prej lepo jedel?
Moj ima take čudne prebliske... Recimo: skuto je lepo jedel, včeraj je ni maral. Kr neki user posted image user posted image

No za na finiš ima pa od sosede punčka kamor sem šla iskat zadnč cunce rotavirus in mi ni povedala takrat da ne bi male s sabo vlekla k dober ve da smo ble v bolnci zarad tega.Upam samo da je isti sev da mi ne bo še 1x zbolela.
Stiskam pestke!!! user posted image user posted image user posted image  Tole je pa zelo čudno, da ti ni povedala!!!
Čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image
Hvala user posted image
grem mal sčekirat za nazaj kaj ste pisale,če se mi mala prej ne zbudi slučajno

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
19.12.2008 14:54:37   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice dons sem pa ubita
Stiskam pestke!!! user posted image user posted image user posted image  Tole je pa zelo čudno, da ti ni povedala!!!

Špelina njej se to ne zdi nč kej tazga ker je njena mala parkrat bruhnla in mela mal driskice.Ima pa ful problemov z možem in me je hotla na vsak način met gor da se mi mal izpove pa vsa je zmedena in utrujena in je res rabla pogovor,sam da bo pa mala plačevala ceno za tole se mi zdi pa svinjsko.user posted image HB tamala ni šla nč zraven naše tko da vsaj stika niso imele,upam da jo odnesemo brez posledic

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
19.12.2008 14:56:32   
Anitka
Punce na hitro vas le pozdravim potem pa letim malce h Galu spat, ker smi imeli spet burno nočuser posted image user posted image .

Aurea še enkrat hvala in imaš ZSuser posted image

Se beremo upam, da kasneje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
19.12.2008 14:57:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82Špelina njej se to ne zdi nč kej tazga ker je njena mala parkrat bruhnla in mela mal driskice.Ima pa ful problemov z možem in me je hotla na vsak način met gor da se mi mal izpove pa vsa je zmedena in utrujena in je res rabla pogovor,sam da bo pa mala plačevala ceno za tole se mi zdi pa svinjsko.user posted image HB tamala ni šla nč zraven naše tko da vsaj stika niso imele,upam da jo odnesemo brez posledic

Hja, ko je moja velika pika bruhala (HB ni bil rotavirus) sem vsem povedala, ne samo potencialnim obiskovalcem user posted image  Se mi zdi, da je to edino fer.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
19.12.2008 14:57:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Punce na hitro vas le pozdravim potem pa letim malce h Galu spat, ker smi imeli spet burno nočuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
19.12.2008 15:13:40   
katy82
Me z malo gremo mal k prababi k imamo koline in da ne bo sama,če mi dons ne znese več gor pridt bi rada samo spomnila barbaw za stolček-hvala ti

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako dolgo ste vozičkali?
maca83 RR

Kako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?

uporabljamo le nosilko (12%)

dokler ni shodil/a (20%)

dokler ni hotel več v vozek (17%)

do enega leta (12%)

do dveh let (35%)

do treh let (5%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!