Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čakam dan, ko bo Maja pogruntala kako se spodvijejo noge, da iz sedečega položaja preide na kolena. Ona se iz sedečega položaja postavlja na kolena ali pa kar stopala. Pri nas je pa zdej že prav pestro. Iz sedečega gre na kolena, odpuza naprej, pobere igračo, gre nazaj v sedeči položaj in se igra. Ko pride do česa višjega se hoče pa že na noge postavljat, sam še nima tolk močnih, tko da bl skače . IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ene trgovke so res .... Tale verjetno nima otrok. Za njeno obnašanje pa res ni opravičila. Meni se je enkrat zgodilo, da sem na blagajni eni stranki kasirala, pa mi je rekla, če lahko malo pohitim. Nisem se mogla zadržat, ker sem delala kolikor hitro se je dalo (nisem počasna v svojem delu). Njej se je ful mudilo, a prej je imela eno uro čassa cunje pomerjat. Potem pa ji ni bilo problem počakat, da smo ji eno majčko zamenjali. koka! Veš js sm res ekstra nezoprna stranka in kr traja, da me katera tkole sprovocira. Vem, kako je delat v trgovini, ker sem tud sama neki časa in zato vem, da morš bit do strank prijazen. Vem pa tudi, da ni vedno lahko in da bi si marsikatera stranka zaslužila ne sam grdo besedo, ampak celo kako brco v rit, tko da te razumem, da te je razjezila babnca. Js sm zato do trgovk vedno prijazna, pozdravim in se nasmejim (včasih jim je celo težko odzdravit). Ampak da ti tkole pametuje s takim ciničnim nasmehom! Je bla moja sestra zraven in je rekla, da bi ona zahtevala knjigo pohval in pritožb . Men se pa ne da tolk daleč spuščat, mi je blo dovolj, da sem vidla njen fris, ko sem ji dokazala, da ni mela prav . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj pa bo v Gradu????Pa kadaj? Najin bivši bend ma špil . Smo se že z edino pogovarjale pa je rekla, da naj ti povem, da kr prid na kak drink . Špil je sicer ob 22.00, ampak bi šli mogoče že prej. Enkrat po osmi, ko bom škrata spravla spat.