Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Naty* barbaw ja pol bo pa res očitno zobenje krivo, ker mu že 14 dni z noska teče, vročino je mel pa samo en dan preden je zobek prišel. No sam da še tadrug pririne, da bo pol mal miru . ja sej pol se pa začnejo zgornji, pri nas se že začenjajo. no vsaj glavo sem uspela oprat, zdej pa še darilo zavit, pol se bo pa mnda ja že zbudu mali sonček. Joj nehi, veš kolk nas še čaka tja do kočnikov ... A Nejc pa še zmer spi? Prideeen barbaw super, da še ni mela vročine. Žan je mel do zdej dvakrat 37,4 (to dejansko ni vročina ane) pa tist dan pred zobkom 38,4 merjeno v ritki. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla o ss pa kje si ti bejba!!! IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Naty* kasso sej če bi bla pa Varja pri teb pa ne bi tolk spala . To je ponavad kot zakleto. A je blo kej reakcije? Ja, saj je že parkrat spala pri njej toliko časa. Ni šlo drugače kot da gre danes v varstvo, ker sem mogla dopoldne po opravkih, domov, pa en kup drugih stvari za zrihtat...zdja pa čakam GLS...ta zna priti tudi šele ob 17:00 ali pa sploh ne..no bomo videli, če se bo primajal... Nobene negativne reakcije ni bilo k sreči, upam, da tako ostane. Sicer pa je malo prehlajena, iz noska ji teče in pokajšljuje, kar ni nič čudno,... je prehlajen, pa Petja tudi, le jaz in Gašper se še kar dobro drživa Ma sej je prav, da jo daš v varsto! Ti že itak čist premal počivaš . Z Gašperjem pa upam, da se bosta še naprej uspela ubranit prehlada ! Estrella ti si pa dons nekam redkobesedna .