tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 samo na hitro pišem, ker moram še pecivo peči danes tašča vabi na predbožično kosilo, 8 nas bo, in je mojemu namignila, da bi bilo fajn, če bi jaz kaj spekla je navajena, da ponavadi kaj novega spečem - saj kul, ampak danes RES ni pravi trenutek za to zato bom spekla nekaj novega zanjo, ne pa zame Brina je malo kakala, dvomim, da je vse pokakala mislim, da je 2x - vsakič sta ven prišla po dva oreha, čisto trdo, jokala je revica prva dva oreha sta prišla še preden je dobila svečko prva svečka je potem naprej sama ven prišla, ko se je napenjala, skoraj cela, pa sem jo še enkrat dala noter in ni bilo nič skoraj 2 uri zato sem potem dala še eno svečko, nakar čez pol ure druga dva oreha pokaka, in zraven še obe skoraj celi svečki kako je to mogoče?!?!?!? saj piše, da se zadeva raztopi v črevesu v 15-45 minutah pa sem ju porinila še palčko noter, po moje sta bili dovolj globoko - razen, če sem šla s palčko mimo svečke ampak palčko, namazano s gladilno kremo, mi je svetovala v lekarni - sicer bi šla pa tudi s termometrom lahko mimo, če je bilo to narobe res mi ni jasno, zakaj sta celi ven prišli in dvomim, da je vse pokakala, kar je imela, čeprav se sedaj zvečer več ni napenjala.... Boga revca. Je pa vseeno bolje da se je mal pokakala kot nič.