|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
19.12.2008 11:46:18   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ej gorenjke, pa ve k greste danes ven, bi nas lahko prišle počakat na Brnik user posted image  Sej je samo izza čoška  user posted image  user posted image  user posted image

kdaj pa pribremzate

20.20 če bo vse po planu, kar pa pri Adrii ni čist vedno user posted image  user posted image

takrat bom jest eno velko kuglo metala in kegle zbijalauser posted image user posted image

user posted image  prov no, če me nočeš videt user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.12.2008 11:46:37   
Februarka08

Februarka, jaz ti bom do 15.15 ziher družbo delala, če jo boš tu men user posted image  user posted image

upam da ne bo treba spet česna majituser posted image bi bla raje na vezi z Brusljemuser posted image

Veš kaj, če ti bo kdo rekel da ga je treba majit ti reči da ne moreš, ker moraš z Brusljem nekaj urejat in je to bolj pomembno kot par klobas, ki so lahko brez česna user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pol bo pa Stipe hud če ne bojo dobreuser posted image user posted image

sej lahko česen zaven je, če mu je do njega user posted image

user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.12.2008 11:46:50   
larisa

Ej gorenjke, pa ve k greste danes ven, bi nas lahko prišle počakat na Brnik user posted image  Sej je samo izza čoška  user posted image  user posted image  user posted image

kdaj pa pribremzate

20.20 če bo vse po planu, kar pa pri Adrii ni čist vedno user posted image  user posted image

Ja, pri adrii se pusti presenetiti user posted image  Škoda, mal pozna ura je, drugač bi Nejčka peljala gledat avione, pa vas na eno gorenjsko kavico povabila

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
19.12.2008 11:47:15   
jencili

Hvala za odg.user posted image
Listek in Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi se čimprej res pozdravili. Kljub bolečinam bosta šli zvečer venuser posted image
Suzi, jaz sem bla tud dons zjutraj na vagiuser posted image če nič ne jem al pa če ful jem, so kg istiuser posted image user posted image user posted image ehhhhhhhhhhhhh... midva sva se odločla da po NL začneva dietouser posted image no, jaz jo bom res začelauser posted image

Sva ble 1 uro zunajuser posted image sva nardili dobro turo, zdaj sem pa spet lačnauser posted image je že 2x aleluja špilala, pojma nimam zakajuser posted image pa se pozna potem prazen želodecuser posted image ampak se bom vzdržalauser posted image

Grem k mali, grizlja grisin, pa pridem še potem nazaj ko jo dam spat... če bo sploh ktera kleuser posted image user posted image

sej do večera bo že minilouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 1229
19.12.2008 11:48:12   
Februarka08

kdaj pa pribremzate

takrat bom jest eno velko kuglo metala in kegle zbijalauser posted image user posted image

user posted image  prov no, če me nočeš videt user posted image  user posted image

user posted image sej te hočem, sam bom res zasedenauser posted image user posted image Ella, Bajsa, Jencili in
listek so pa frej še takrat kolikor jaz vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.12.2008 11:49:58   
dolenjka

kdaj pa pribremzate

Ja, pri adrii se pusti presenetiti user posted image  Škoda, mal pozna ura je, drugač bi Nejčka peljala gledat avione, pa vas na eno gorenjsko kavico povabila

Ne, pa itak je tema in ne bi glih dojel.... lahko se pa pridete 4.1. poslovit, ker imamo letalo ob 14h in če bo lepo vreme bo res kaj videti, pa še prjatlci bo lahko lupčka dal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
19.12.2008 11:51:14   
dolenjka

kdaj pa pribremzate

user posted image sej te hočem, sam bom res zasedenauser posted image user posted image Ella, Bajsa, Jencili in
listek so pa frej še takrat kolikor jaz vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ella je na službeni zabavi in zgleda da se že zdaj pedena, k ni nič na RR, ostale čveke bi pa res lahko prišle user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.12.2008 12:00:07   
Februarka08

kdaj pa pribremzate

Ella je na službeni zabavi in zgleda da se že zdaj pedena, k ni nič na RR, ostale čveke bi pa res lahko prišle user posted image

aja točno...
no, potem pa ostaleuser posted image

grem dat palčico spatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.12.2008 12:00:49   
ella79
dolenjka nič s ene pedenam, k na naši zabavi se ni treba user posted image user posted image user posted image sem mela obiske dopoldan, zdej sem mogla pa Zojo spat dat, pa jest prej dat... pa kruh že vzhaja, mal testa bo šlo pa stran za pico... zdej grem mal omare odpret, da vidim kaj bom nase navlekla user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.12.2008 12:02:47   
larisa
Dolenjka, sej ponoči so pa lučke zanimive user posted image  Ja 4.1. ob 14 je pa kul ura in morda res pridemo dat pa pa. No če bosta želela se pa lahko tud lupčkata user posted image

Drugače je pa danes eden tistih težkih dni, ko rabim 1 uro, da Nejc zaspi, ker skos vstaja v posteljici in potem se itak po pol ure zbudi  user posted image user posted image  No in se je po točno pol ure, grrrrr

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.12.2008 12:06:12   
dolenjka

Dolenjka, sej ponoči so pa lučke zanimive user posted image  Ja 4.1. ob 14 je pa kul ura in morda res pridemo dat pa pa. No če bosta želela se pa lahko tud lupčkata user posted image

Drugače je pa danes eden tistih težkih dni, ko rabim 1 uro, da Nejc zaspi, ker skos vstaja v posteljici in potem se itak po pol ure zbudi  user posted image user posted image  No in se je po točno pol ure, grrrrr

sam da ne bosta tega kdaj pol tud brez najine prisotnosti počela user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.12.2008 12:06:58   
larisa

sam da ne bosta tega kdaj pol tud brez najine prisotnosti počela user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

čez 30 let dovolim, prej pa ni šans user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.12.2008 12:11:40   
Februarka08
No, še minutko počakam da trdno zaspi, potem grem pa dol vprašat če me kej rabjouser posted image

Bajsa, zakaj tvojega zvijauser posted image kar naj se mal navadi... a ne greste ve šele ob 21h? Takrat bo itak že tvoja madam spala.
Mene kadarkol sodelavke pokličejo, je vedno ura prestavljena - za nazajuser posted image me je glih prejle spet klicala, zdaj bi mogle bit že ob 19h v KRuser posted image no, sej men je kul, upam da bo varuški tuduser posted image ji bo dal večerjo, jo skopal in dal spat. No, pa saj je že zverziran, itak ne bo nič novega...

Zdaj pa res grem.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.12.2008 12:11:56   
dolenjka

čez 30 let dovolim, prej pa ni šans user posted image user posted image user posted image

No no, le glej da ga boš lepo vzgojila user posted image

Punce, grem na kosilo, da mi šiht prej mine user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.12.2008 12:30:38   
MetiLu
Dan!
Noč še kar ... sam zjutraj pa ne morem vstat, sem čist povožena ... sva dones hotla it z Janezom do tetice v varstvo, pa se mi ni javila zjutraj user posted image  no, sva pa zato lučke na balkon obesila, pa omako skuhala, pa en stroj cunj oprala, Janez pa zdele že eno urco pančka, jaz pa kavč peglam user posted image

Lubek je na šihtu, kjer bo tudi cele praznike user posted image  ah ... pa tak 1. skupni božič user posted image

Misar, naš ma tud kdaj take dneve, da se mi popoldan že čist meša user posted image  skoz v roke sili, ko ga pa vzemem se pa odriva ... če ga odložim je jok na programu ... k sreči ni vsak dan tko user posted image  sej bo minil, baje ko bo shodil user posted image  

Dolenjka, dej povej kako preživiš cel dan na šihtu? user posted image  mater, jaz delam po par ur, pa včasih komi žvim, če ne spimo dobr. Me že zvija, ko bo treba zjutraj vstajat, pa še Janeza v varstvo peljat, pa ... Uh ... Verjamem, kako ti je težko, ker si toliko časa stran od Carice user posted image  

Februarka, jaz sem mu beljak dala pred enim tednom, no, v bistvu hrano, ki vsebuje cela jajca ... ribana kaša v juhici, palačinke... Za zajtrk pa midva jeva jogurte (sadne in navadne), sadne skutice, včasih vmešam mleto plasmo, mešanico 7 žit al pa kruh, potem je tudi kruh in sir, pa kruh in becel margarino sem mu tud že dala, za večerjo pa ponavad kakšna mlečna kašica, al pa čokolino, gres.  Se pa zdej že 2 dni ne dojiva več zjutraj, sam še zvečer, pa še to ga ne zanima več kej dost user posted image  najbrž bomo počas nehal ...

Suzi vse najboljše Žani user posted image

O Bajsa, kok sem ti fovš user posted image  kdaj se bo naš navadil tko spat user posted image

Komaj čakam, da vas jutri vidim, pa še tisto božičnico bova šla mal zapravit user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 19.12.2008 12:31:02 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.12.2008 13:12:49   
jencili
Februarka, a vi greste na bowling v Tuša dons?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.12.2008 13:28:50   
dolenjka
Tako, jaz sem se podprla, da bom lahko prtljago nesla user posted image

Meti, men ni težko sfolgat, če misliš na "vzdržljivost", zjutraj šala barkafeja in potem še 2 kavici iz avtomata in to je to, je pa res, da zandnje 2 dni ob 21.30 1 uro spanja odkinkam na kavču, pol grem pa ob 1h spat user posted image  user posted image

Kar se pa carice tiče je pa tko, da mi je itak vsaka ura brez nje izgubljena, sploh zato, da jaz tu sedim, če bi šla k frizerju ok, da pa tu nekaj tipkam in urejam pa .... mije pa stran vržen čas, zdej bom cele praznike notri prinašala user posted image

Je pa fino, ker bom 16 dni doma, pa samo 2 dni dopusta moram dat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.12.2008 13:41:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Februarka, a vi greste na bowling v Tuša dons?

ja, mamo stezo rezervirano samo za 1 uro - ob 20huser posted image potem gremo pa naprej na večerjo.

Ehhh, tamala je spet spala samo 1 uro 15user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kam je šlo tole naše spanjeuser posted image no ja, da je le ponoči mir, to bom že preživela... samo nič ne morm narest... zdele sem 1 uro česen dol majila, je končno končan (vsaj mislimuser posted image ) zdej me pa roka peče za pop*****user posted image pa še tamali sem dala ravno kosilo kuhat, tako da bo mogla pač mal počakat.
Neki tuli, jo grem dvignit...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.12.2008 13:57:37   
Februarka08
01. Bugi, Luka  in Miha
02. P@tricij@,
02. Koala, Aleks
02. rebeca, Taja
03. Itata, Jakob
04. Ella79, Zoja
04. kati kati, Maj
04. Misar, Lana 
05. Mbee, Ema
06. Lillchy123, Luka
07. Anandrej, Sebastian
07. Marusah, Lovro
07. Mesečnica, Luna
07. Maja 80, Tija
07. Lara76, Naja
07. Listek, David
08. Brina 2006, Tomaž
09. Buči, Tilen
09. nizy, Azra
10. Sandra, Anže
10. Bajsa, Zala
11. ŽogiMarogi, Erik
11. Majuška, Anej
12. baby_08, Lana
12. Janey, Jaka
12. pegica1, Ažbe
12. MetiLu, Janez
12. Mateja81, Patrik
13. Neni13, Mark
14. pina-1, Ana
14. katka37, Tin
14. gerilum, Sebastjan
14. ARIANNA L.05, Mark Eduard
14. Polonca 78, Vid
15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
16. anariya, Lana
17. tani22, Jakob
18. Mary lou, Tai
19. Suzi*, Žana
20. Ms.Anna, Gašper
20. larisa, Nejc
20. sonca, Manja
21. Azzurra, Daša
21. Katka28, Anže  in Jakob
22. Wahoo RR, Nejc
22. eva78, Neli
22. florc, Zara
23. mojani, Ambrož
23. Diana 5, Neja
24. jencili, Taj
24. dolenjka, Tara
24. fržolček, Vita
25. Arabela, Sergej
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
27. Aleži, Sara
27. TENDAI, Gašper
28. Ursi84, Nejc
28. zolika, Vid
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

sem tole iskala, samo toliko da si malo osvežimo spomin koliko nas jeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.12.2008 14:01:25   
blaža
Kaj pa jaz in Blaž?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.12.2008 14:03:49   
ella79
februarka jaz sem šla tudi zadnjič tale seznam iskat, k me je zanimal kok februarčkov poznam user posted image naša je danes tudi bolj mal spala user posted image je pa fajn hripova in mal ji iz nosa teče user posted image

dolenjka še mal....

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.12.2008 14:10:26   
jencili
ooo, Februarka, superuser posted image
Sm tud jst že zadnjič o tem razmišljala, sam sm bla prelena, da bi šla iskatuser posted image user posted image

Ella, kako je kej s piškoti?user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.12.2008 14:10:50   
Suzi*
me smo končno doma. od dohtarja.žana je bla že čist fertik in je na zizi zaspala, niti jest ni nič druzga  mogla.

sem pa razočarana. poleg tega da sem več kot 1 uro čakala, ponavadi takoj prideš na vrsto ker naroča na uro, ji sploh niso delali sistematike, samo dr jo je pogledala, če je zdrava in jo cepila. pa sestra jo je zmerla, zvagala. pa še to smo mogle pol noter čez čakalnico za bolane in pol mi je noter k sestri nabutala bolane otroke. mislm, popizdiš.user posted image  končno je mal boljš od teh viroz, pol pa tkole.user posted image  sem pa vprašala za to njeno kobacanje, ker kobaca po eni nogi in enem kolenu, pa nas je napotila v razvojno, ker tud ko je na nogah, noge različno premika. user posted image  tako da smo 12.1. naročene za pregled v razvojni, pa da vidmo, če bo treba kakšna terapija.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.12.2008 14:11:27   
srečka nosečka
dan, user posted image

blaža - sem zmešala maso za piškote, pa je tako "suho", da se mi kar drobi user posted image
A lahko dodam še malo masla? Pomoč please user posted image

Drgače smo pa danes rekordno spali, do 9,30 user posted image , pa včeraj je bila že ob 20,00 v postelji. No, do 22,00 se je malo prebujala, pol pa spala kot polhek.

Zdaj bova kosilo pojedli, pol pa ven. Ker končno ne dežuje. user posted image

dolenjka - lep polet do slo user posted image . Pa na sončka ne pozabite. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.12.2008 14:11:55   
Suzi*
aja, je pa velika 73 cm (mal mal se mi zdi da jo je namerla) in težka 8.300 g.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?