|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
19.12.2008 9:29:43   
Februarka08
Končno ne gre dež in bova šle venuser posted image user posted image user posted image user posted image KONČNO!! Bo ziher tud bolje spala... sem mislila v trgovino zdele, pa ne grem da greva raje ven... mogoče bom šla popoldne... zvečer pa žurkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim, če mi lahko poveste, kaj vaši user posted image jejo za zajtrke in večerje??? Naša ma skor skoz več ali manj standard, sigurno je že naveličanauser posted image jest več ne vem... danes grem prav zarad tega v trgovino, pa ji bom nakupla mal jogurtov, skut, namazovuser posted image ne vem... kakšno maslo uporabljate? Midve s taščo sva ga same delale tako da je bil domač... mogoče ga bova zdej spet, samo časa niuser posted image kdaj bi lahko jedla tud maslo in marmeladouser posted image pol k bo večja, ne bo pomoje takega problema... pa so kroglice za v mleko, pa kosmiči, pa pašteta, jajce, hrenovka, salama... kar bo pač hotela... zdej sem pa res že brez idejuser posted image
Še to - ali je že katera dala beljakuser posted image kdaj ga je ˝dovoljeno˝ datuser posted image

Hvala za odgovore, verjetno boste pomagale še kateri mamici...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
19.12.2008 9:32:46   
dolenjka
Februarka, okrog hrane ti bo zdej bolj Stipe pomagal user posted image  Šala, naša je proti jutru zdaj flaško, tko da je to mlečni zajtrk (ob 6h danes) in potem okoli 9h sadje, za večerjo pa različno, včeraj npr polento s kislo smetano, katera mi je že dala to idejo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Za beljak pa imam jaz info, da po 1. letu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
19.12.2008 10:02:36   
dolenjka
Kje pa ste danes, da bi mi krajšale še teh zadnjih 5 ur in pol pred odhodom v SLO user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
19.12.2008 10:20:06   
Suzi*
daan.

nisem še nič prebrala kaj ste včerej popoldne in zvečer naklofale. samo zadnjo stran zaenkrat.

mi smo včeraj smreko postavli, pa zaenkrat še stoji. user posted image  žana jo zelo previdno prijema zaenkrat. anžej je še do desetih čul in okol skakal, ko sem jo delala, pa šklilil.

jao, sem hotla napisat da žana spi, pa se je po slabi pol ure zbudila. user posted image user posted image  user posted image  ponavadi dopoldne spi uro in pol. ob poldner imamo pa dohtarja, še sistematiko, pa cepljena bo, če bo dost zdrava....skos je namreč vsaj malo prehlajena in kašlja. user posted image  tako da pol tud ne bo mogla spat. mah, sem slabe volje. upam samo, da ne bo sitna za znoret tam.

drugač smo pa ok.

anžej gre danes po vrtcu na božični vlak, ga bo verjetno brat od mojga s sabo vzel, pa še svojo hčerko. mislim da bo užival, ker obožuje vlake.

naš vrtec se je odločil, da bo še naslednji teden 3 dni odprl svoja vrata user posted image , ker je veliko povpraševanje (itak, kdo si pa lahko privošči 6 dni dopusta).....tako da mogoče se pa v pon. celo v lj naslikamo. user posted image  

zdej grem pa žano zabavat, upam da mi rata lase si oprat.

lep dan. pridem še F5 stisnt.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
19.12.2008 10:25:06   
dolenjka
Suzi user posted image  Bom vesela če prideta z Žano v LJ user posted image  user posted image  user posted image  pa še pralince bodo user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
19.12.2008 10:28:03   
Suzi*
njam pralince! user posted image  ampak več kaj, jaz moram hujšat začet. user posted image  sem bla zjutraj na vagi, pa imam tolk kil kokr sem jih imela ko sem šla anžeja rodit. user posted image user posted image user posted image  še par kil gor pa jih bo tolk kokr ko sem šla žano. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
19.12.2008 10:28:45   
Suzi*
mi imamo pa dons 10m. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
19.12.2008 10:35:33   
larisa
Jutro user posted image

spet se nekdo podi po stanovanju, pa mi krade čas user posted image

Februarka, mi odkar se ne dojimo več in ker ne dajem flaške, dobi kar mlečno kašico, ali pa mislije v mleko, da dobi dozo mleka zjutraj.  Večerja pa je gres, polenta, kruh z namazom, kosmiči z jogurtom ali kašica.
Sicer pa se user posted image  ne naveličajo kar tako hrane. To je bolj problem odraslih.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
19.12.2008 10:45:11   
jencili
dan,

no, danes malo slabša noč, ampak smo vseeno kr kuluser posted image
Meli smo 3 budnice, s tem, da sem za prvo kriva sama, ostali dve pa sta bli kr neki, na dve uri, pol pa mir do jutra in tud noč je za nami brez dojenjauser posted image user posted image .

Jst sm mogla pa učer spet eno kremo zaradi vnetja začet uporabljat (to morm še za takrat poštimat, od prejšnjega vnetja) in me dons tok jajčniki bolijo, da je to noro. Komi se vsedem, tok me boli.
A JE LAHKO PROSIM ŽE KONC ZDR. PIZ*** ZA LETOS?!?!?!user posted image user posted image

Se pa vseeno veselim današnjega večera, da si dam mal duškauser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
19.12.2008 10:54:32   
dolenjka
Suzi z dieto lahko začneš po novem letu user posted image  prej itak nima smisla user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
19.12.2008 11:08:05   
Bajsa
Dan!

Naša noč odlična, od 21 do 9.30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Madam je ratala prava zaspanka. Jaz mam še polno čpin za pomit, ke smo imeli včeraj obiske in se nama ni dal ob 1 zjutraj posode pomivat. Ja tko pač jo bom mogla zdele. No jaz tud že komi čakam dons zvečer, upam, da ne bo kšnih čudnih situacij. Mi je moj že reku dons, da nej ne gre Zala nč spat popoldan, da bo pol spala, ko mene ne bo doma user posted image user posted image user posted image ga kr mal stiska.

Za nazaj še nisem brala, grem zdele preletet.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
19.12.2008 11:10:07   
Februarka08
Hvala za odg.user posted image
Listek in Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi se čimprej res pozdravili. Kljub bolečinam bosta šli zvečer venuser posted image
Suzi, jaz sem bla tud dons zjutraj na vagiuser posted image če nič ne jem al pa če ful jem, so kg istiuser posted image user posted image user posted image ehhhhhhhhhhhhh... midva sva se odločla da po NL začneva dietouser posted image no, jaz jo bom res začelauser posted image

Sva ble 1 uro zunajuser posted image sva nardili dobro turo, zdaj sem pa spet lačnauser posted image je že 2x aleluja špilala, pojma nimam zakajuser posted image pa se pozna potem prazen želodecuser posted image ampak se bom vzdržalauser posted image

Grem k mali, grizlja grisin, pa pridem še potem nazaj ko jo dam spat... če bo sploh ktera kleuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
19.12.2008 11:15:25   
dolenjka
Februarka, jaz ti bom do 15.15 ziher družbo delala, če jo boš tu men user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1213
19.12.2008 11:15:33   
ella79
mesecnica user posted image user posted image user posted image user posted image Luna je pa res faca, že kar znapovedat kako delajo živalce user posted image

blacky ti že veš zakaj se je splačal pozdravt user posted image user posted image user posted image

itata user posted image user posted image user posted image za včerajšnji večer in še boljšo noč

jencili user posted image user posted image user posted image za noč brez dojenja in user posted image zate

dolenjka naj ti zadnje urice danes čim prej minejo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
19.12.2008 11:17:40   
dolenjka
O hvala Ella, dej pomagaj, da res user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
19.12.2008 11:24:02   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

sem mal v gužvi danes

bajsa user posted image user posted image user posted image za odlično noč

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
19.12.2008 11:31:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

sem mal v gužvi danes

bajsa user posted image user posted image user posted image za odlično noč

a piškote pečeš user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
19.12.2008 11:34:38   
Februarka08

Februarka, jaz ti bom do 15.15 ziher družbo delala, če jo boš tu men user posted image  user posted image

upam da ne bo treba spet česna majituser posted image bi bla raje na vezi z Brusljemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
19.12.2008 11:36:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

upam da ne bo treba spet česna majituser posted image bi bla raje na vezi z Brusljemuser posted image

Veš kaj, če ti bo kdo rekel da ga je treba majit ti reči da ne moreš, ker moraš z Brusljem nekaj urejat in je to bolj pomembno kot par klobas, ki so lahko brez česna user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
19.12.2008 11:37:48   
dolenjka
Ej gorenjke, pa ve k greste danes ven, bi nas lahko prišle počakat na Brnik user posted image  Sej je samo izza čoška  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
19.12.2008 11:39:22   
Februarka08

Veš kaj, če ti bo kdo rekel da ga je treba majit ti reči da ne moreš, ker moraš z Brusljem nekaj urejat in je to bolj pomembno kot par klobas, ki so lahko brez česna user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pol bo pa Stipe hud če ne bojo dobreuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
19.12.2008 11:39:30   
larisa

Ej gorenjke, pa ve k greste danes ven, bi nas lahko prišle počakat na Brnik user posted image  Sej je samo izza čoška  user posted image  user posted image  user posted image

kdaj pa pribremzate

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
19.12.2008 11:42:21   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

kdaj pa pribremzate

20.20 če bo vse po planu, kar pa pri Adrii ni čist vedno user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
19.12.2008 11:43:44   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

kdaj pa pribremzate

20.20 če bo vse po planu, kar pa pri Adrii ni čist vedno user posted image  user posted image

takrat bom jest eno velko kuglo metala in kegle zbijalauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
19.12.2008 11:44:10   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image pol bo pa Stipe hud če ne bojo dobreuser posted image user posted image

sej lahko česen zaven je, če mu je do njega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?