Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:10:57
|
|
|
|
Estrella*
|
sedaj se grem pa jokat Moram še malo nasmetit, imam ravno priliko, ker mali nočni še spi ONE MORE DAY do , in Dedci bodo pa doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:12:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali precej ok: do polnoči je malo rogovilil, potem pa z enim vmesnim postankom za sok in dudko spal skoraj do 5h Potem je bil konec in sva se valjala po postelji, malo drla in čakala na jutro... Estrella*, hvala za čestitke Meni še ni potegnilo, da smo 19. Taji, Evi, Omarju in Tilnu vse najboljše ob obmesečnicah!!! Moram zdaj poklicat, kdaj dela P. o ilegala, sem pozabla , da so še skriti aduti za Gregorjevo spanje. Je kar napredek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:12:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj oz. danes, niti ne vem, kdaj se je moj privlekel domov, ker ga za spremembo nisem slišala je spal kar v dnevni na sedežni. Ko sem šla štimat AM, sem mislila, da me bo ven zabrisalo od vseh hlapov in hreščanja Danes je prav pokroviteljsko izjavil, da ni šel v spalnico spat, da me ne bio motil; ja itak, ga ne bi not spustila Huuudoooo Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosa Odvisno, kakšen tip je mala. Moja je bila v tej starosti vesela lepe knjige, sestavljanke, Ninja želv, plišastih živali, kompleta za zdravnika, barbike, Playmobil kompleta, avtomobila na daljinsko upravljanje,... Lej jo, izgubljenko Katina is back Kako kaj Inti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:13:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ONE MORE DAY do , in Dedci bodo pa doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:25:22
|
|
|
|
barbaw
|
Naša noč je bila prava mala katastrofa, ampak jaz nisem nič ubita. Nismo spali od 2.30 do nekaj čez 4. Maja je kašljala kot stari kadilec, vmes sem ji pripravila AM in je vse zmazala, potem pa ni in ni mogla zaspat. Sem ji še dala malo panatusa proti kašlju pa ni nič hasnilo. Je bila prav boga moja pikica, ker je kašljala in potem javkala, kot da jo boli. Nima nič vročine, pa vseeno razmišljam, da bi jo peljala k P, da ne bo potem ati imel kakega nepotrebnega letanja naokrog.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:25:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Juro! Dobro, ne bom pisala, ker sem jezna kot ris. Mala se je zbudila malo pred četrto, sicer ni jokala ampak se oglašala in potem sem naštimala AM in ni hotla pit, sem jo dala nazaj, spet ni bilo dobro, sem šla čaj naštimat in ko sem prišla gor je spala Sedaj sem ugotovila, da se tako zbudi in gode, ko nima rednega spanja čez dan- iz tega sledi, da če hočem mir ponoč, nej ne kolovratim z njo okoli Tale tvoja Alja je pa zahtevna gospodična. Moje to ne moti, če kolovratimo okrog. Sicer je bila boga v sredo, ampak je ni motilo, da je tako malo spala, je pač zvečer prej zaspala. Ma ful je bila pridna in nič sitna glede na to, da je namesto ene ure in pol spala cca 25 min vsega skupaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:25:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* TAJI ZA 8 MESECEV EVI, TILNU, OMARJU IN GREGCU ZA DOPOLNJENIH 7 MESECEV Pa ostanite pridni in predvsem zdravi!!!!! Estrella in Alja Današnji dan je pa bil pester pred 7-imi meseci. Pa že na 8m smo prišli. Joj mene. se pridružujem čestitkam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:25:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj oz. danes, niti ne vem, kdaj se je moj privlekel domov, ker ga za spremembo nisem slišala je spal kar v dnevni na sedežni. Ko sem šla štimat AM, sem mislila, da me bo ven zabrisalo od vseh hlapov in hreščanja Danes je prav pokroviteljsko izjavil, da ni šel v spalnico spat, da me ne bio motil; ja itak, ga ne bi not spustila Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosa Kaj za ustvarjat, drugače so pa aktualne winxice, barbieke, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:25:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: nur zur Info; -116 in Julijke so že na 6 delu tale tabla z alert je ful dobra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:25:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se grem pa jokat Moram še malo nasmetit, imam ravno priliko, ker mali nočni še spi ONE MORE DAY do , in Dedci bodo pa doma Tisto s pranjem sicer jaz dvomim, drugače pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:27:04
|
|
|
|
barbaw
|
Katina četudi ne napišemo, da pogrešamo koga, še to ne pomeni, da se ne spomnimo nanj. za vaju z Intijem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:30:05
|
|
|
|
barbaw
|
A sem sama ali je kdo v ilegali?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:31:18
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, govorila s P. Po opisu sodeč je rekla, da gre 100% za šesto bolezen, hodit nama tja ni treba, zdaj mali 1 mesec ne sme biti cepljen, zato moram sestro še 1x poklicat, da dobim drug datum za cepljenje. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosa Kaj za ustvarjat, drugače so pa aktualne winxice, barbieke, .... Winxice, ja Kako sem lahko pozabila IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša noč je bila prava mala katastrofa, ampak jaz nisem nič ubita. Nismo spali od 2.30 do nekaj čez 4. Maja je kašljala kot stari kadilec, vmes sem ji pripravila AM in je vse zmazala, potem pa ni in ni mogla zaspat. Sem ji še dala malo panatusa proti kašlju pa ni nič hasnilo. Je bila prav boga moja pikica, ker je kašljala in potem javkala, kot da jo boli. Nima nič vročine, pa vseeno razmišljam, da bi jo peljala k P, da ne bo potem ati imel kakega nepotrebnega letanja naokrog. Komot jo pelješ k P, boš imel vsaj mirno vest.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:31:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? Ku-kuc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:34:46
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* TAJI ZA 8 MESECEV EVI, TILNU, OMARJU IN GREGCU ZA DOPOLNJENIH 7 MESECEV Pa ostanite pridni in predvsem zdravi!!!!! Estrella in Alja Današnji dan je pa bil pester pred 7-imi meseci. Pa že na 8m smo prišli. Joj mene. se pridružujem čestitkam Tudi jaz pristavljam piskrček .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:36:50
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Lej jo, izgubljenko Katina is back Kako kaj Inti? Intija sem ugrabila s pediatrične klinike , mal sem se skregala. Zdaj sva HB doma. Podrobneje bom razložila ju3 na čveku, ker je predolga zgodba za pisat. p.s. naš mali je v treh dneh pojedel: 240ml mleka (alernova) + 300 g jabolčne kašice. In NE, NISEM se zmotila.
< Sporočilo je popravil Katina -- 19.12.2008 8:40:18 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:37:59
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Katina četudi ne napišemo, da pogrešamo koga, še to ne pomeni, da se ne spomnimo nanj. za vaju z Intijem Ej, saj vem, da se spomnite tudi na izgubljence. Samo moram mal provocirat . Hvala za pikepoke in objemčke, sva jih res potrebna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:39:27
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosa Če boš kaj hodila po LJ se zapelji še k nam na en kofi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:41:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Lej jo, izgubljenko Katina is back Kako kaj Inti? Intija sem ugrabila s pediatrične klinike , mal sem se skregala. Zdaj sva HB doma. Podrobneje bom razložila ju3 na čveku, ker je predolga zgodba za pisat. Opomni me, da se bom blizu tebe usedla Aja, nočitev z zajtrkom se vabljivo sliši, ampak verjetno bi se mojemu od hudega zmešalo Ops, še eno vprašanje zate: a veš, tisti kruh, ki sem ga jedla pri tebi. Kaj daš noter, da pride taka hrustljava skorjica?? Prosim za recept
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:41:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? JAZ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:41:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina p.s. naš mali je v treh dneh pojedel: 240ml mleka (alernova) + 300 g jabolčne kašice. In NE, NISEM se zmotila. ?????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:46:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosa Če boš kaj hodila po LJ se zapelji še k nam na en kofi. CON MUCHO GUSTO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:47:57
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Lej jo, izgubljenko Katina is back Kako kaj Inti? Intija sem ugrabila s pediatrične klinike , mal sem se skregala. Zdaj sva HB doma. Podrobneje bom razložila ju3 na čveku, ker je predolga zgodba za pisat. Opomni me, da se bom blizu tebe usedla Aja, nočitev z zajtrkom se vabljivo sliši, ampak verjetno bi se mojemu od hudega zmešalo Probaj enkrat, pa boš vidla če se mu bo res . Ops, še eno vprašanje zate: a veš, tisti kruh, ki sem ga jedla pri tebi. Kaj daš noter, da pride taka hrustljava skorjica?? Prosim za recept Ups, ne vem kateri je bil. Najbrž tale: 350 ml vode (jo kar pogrejem v mikro, da je zelo topla) 1 merilna žlička soli (sladkorja jaz ne dajem, lahko ga pa dač 1 merilno žličko) cca 1 JŽ masla ali olja 500 g moke 1 vrečka suhega kvasa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:48:24
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosa Če boš kaj hodila po LJ se zapelji še k nam na en kofi. CON MUCHO GUSTO Encantada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:49:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Katina p.s. naš mali je v treh dneh pojedel: 240ml mleka (alernova) + 300 g jabolčne kašice. In NE, NISEM se zmotila. ????????????? Še dobro, da ima nekaj zaloge. No, pol se pa mi sekiramoko nam poje toliko na dan Saj bo, v roku enega tedna ponavadi sprejmejo alernovo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ime za punčkotiti10Odločava se za ime najinega dojenčka, pa nikakor ne najdeva skupnega jezika ;)Katarina (
19%)
Lucija (
15%)
Amanda (
16%)
Špela (
12%)
Klara (
22%)
Maja (
16%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!