Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:57:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz v soboto definitivno pridem: me kar naprej sprašuje, kdaj bom šla od doma, da se ve pripravit Če bi slučajno kaj "zagustilo", imam pa še vedno plan B: punci komot prespita pri moji mami, enega bo pa dedec menda že poštimal. Tako se govori draga moja,a ni imel Gregi tole bolezen že pred 4.meseci? Hja, dohtarji so našteli vsak svojo varianto diagnoze, vsi pa so uporabljali izraze: mogoče, verjetno, menda, najbrž, možno,... Na koncu uradno ni bilo konkretne diagnoze Očitno takrat ni bila šesta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:57:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz v soboto definitivno pridem: me kar naprej sprašuje, kdaj bom šla od doma, da se ve pripravit Če bi slučajno kaj "zagustilo", imam pa še vedno plan B: punci komot prespita pri moji mami, enega bo pa dedec menda že poštimal. joj, će bi slišala sedajmoj smeh. Glede plana B se bom raje vzdržala komentarja a to psihično
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:58:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz v soboto definitivno pridem: me kar naprej sprašuje, kdaj bom šla od doma, da se ve pripravit Če bi slučajno kaj "zagustilo", imam pa še vedno plan B: punci komot prespita pri moji mami, enega bo pa dedec menda že poštimal. joj, će bi slišala sedajmoj smeh. Glede plana B se bom raje vzdržala komentarja a to psihično A ga vprašam?? Bo surla do Pakistana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:59:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No jaz si ne morem pomagat -113 in v čem je tuki fora, vi to kao neki čekirate al kaj??? O to pa si lahko sigurna,da vse prečekiramo, saj smo pravi FBI, CIA in SOVA 3in 1 Watch your back!!! Razlika koliko šišamo konkurentke/bivše/ Februarčice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:59:36
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:59:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz v soboto definitivno pridem: me kar naprej sprašuje, kdaj bom šla od doma, da se ve pripravit Če bi slučajno kaj "zagustilo", imam pa še vedno plan B: punci komot prespita pri moji mami, enega bo pa dedec menda že poštimal. joj, će bi slišala sedajmoj smeh. Glede plana B se bom raje vzdržala komentarja Pazi, boš mulce zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:00:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih. aha sem brala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:01:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. Ne ta zdravila - mislila sem, da bi pofotkala še zdravila, ki jih **** jemlje za želodec A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih. Aaaaaaaa??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:01:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No jaz si ne morem pomagat -113 in v čem je tuki fora, vi to kao neki čekirate al kaj??? O to pa si lahko sigurna,da vse prečekiramo, saj smo pravi FBI, CIA in SOVA 3in 1 Watch your back!!! Razlika koliko šišamo konkurentke/bivše/ Februarčice Kaj boš tale minus spremenila v plus od avgustovk?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:01:38
|
|
|
|
špelin@
|
mafi, a tvoja sestra tudi sodeluje na RR?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:01:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No jaz si ne morem pomagat -113 in v čem je tuki fora, vi to kao neki čekirate al kaj??? O to pa si lahko sigurna,da vse prečekiramo, saj smo pravi FBI, CIA in SOVA 3in 1 Watch your back!!! Razlika koliko šišamo konkurentke/bivše/ Februarčice ste pa face ni kej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:02:03
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz v soboto definitivno pridem: me kar naprej sprašuje, kdaj bom šla od doma, da se ve pripravit Če bi slučajno kaj "zagustilo", imam pa še vedno plan B: punci komot prespita pri moji mami, enega bo pa dedec menda že poštimal. Tako se govori draga moja,a ni imel Gregi tole bolezen že pred 4.meseci? Hja, dohtarji so našteli vsak svojo varianto diagnoze, vsi pa so uporabljali izraze: mogoče, verjetno, menda, najbrž, možno,... Na koncu uradno ni bilo konkretne diagnoze Očitno takrat ni bila šesta. Kaj pa če jo je homeopat sprovociral,da se je pokazala in se tko izčistila iz organizma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:02:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih. barbaw, svaka ti čast, da vse spremljaš kaj se dogaja po svetu. Jaz sem totalni lenuh glede tega. Če slučajno kaj ujamem...drugače ne berem časopisa, TV poročila so zelo redko na spisku....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:02:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. Ne ta zdravila - mislila sem, da bi pofotkala še zdravila, ki jih **** jemlje za želodec A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih. Aaaaaaaa?? Ups, moja napaka. Sem mislila, da od otrok. Zdaj pa odhajam v mižule.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:03:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz v soboto definitivno pridem: me kar naprej sprašuje, kdaj bom šla od doma, da se ve pripravit Če bi slučajno kaj "zagustilo", imam pa še vedno plan B: punci komot prespita pri moji mami, enega bo pa dedec menda že poštimal. Tako se govori draga moja,a ni imel Gregi tole bolezen že pred 4.meseci? Hja, dohtarji so našteli vsak svojo varianto diagnoze, vsi pa so uporabljali izraze: mogoče, verjetno, menda, najbrž, možno,... Na koncu uradno ni bilo konkretne diagnoze Očitno takrat ni bila šesta. Kaj pa če jo je homeopat sprovociral,da se je pokazala in se tko izčistila iz organizma? Sva ga poklicala in pravi, da je možno, ni pa nujno. Čeprav meni glede na tisto vročino od začetka tedna bolj "liči" na šesto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:03:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No jaz si ne morem pomagat -113 in v čem je tuki fora, vi to kao neki čekirate al kaj??? O to pa si lahko sigurna,da vse prečekiramo, saj smo pravi FBI, CIA in SOVA 3in 1 Watch your back!!! Razlika koliko šišamo konkurentke/bivše/ Februarčice Kaj boš tale minus spremenila v plus od avgustovk? Bi mogla pogledat kje so končale Bi bilo pa lažje spremljat, ker one ne sodelujejo več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:03:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, a tvoja sestra tudi sodeluje na RR? ne, pa ne mi jo spominjat k se sploh ne pogovarjam več z njo. ona bol obvalda une scene mns..., no sej sem ji don vrnila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:03:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih. barbaw, svaka ti čast, da vse spremljaš kaj se dogaja po svetu. Jaz sem totalni lenuh glede tega. Če slučajno kaj ujamem...drugače ne berem časopisa, TV poročila so zelo redko na spisku.... RR đanki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:04:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih. barbaw, svaka ti čast, da vse spremljaš kaj se dogaja po svetu. Jaz sem totalni lenuh glede tega. Če slučajno kaj ujamem...drugače ne berem časopisa, TV poročila so zelo redko na spisku.... Saj jaz zelo malo gledam stvari, ki se dogajajo, ker me spravljajo v slabo voljo. Kar sama pri sebi prekli... in se jezim. Nerada gledam poročila, danes pa sem jih enkrat za spremembo. Na 24ur.com pa pokukam tu pa tam (parkrat na teden).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:04:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, a tvoja sestra tudi sodeluje na RR? ne, pa ne mi jo spominjat k se sploh ne pogovarjam več z njo. ona bol obvalda une scene mns..., no sej sem ji don vrnila. Kaj si ji pa zakuhala? Firbeeeeeeeec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:05:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Glede na današnji dosežek, prestavljam dead line na ponedeljek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:05:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih. barbaw, svaka ti čast, da vse spremljaš kaj se dogaja po svetu. Jaz sem totalni lenuh glede tega. Če slučajno kaj ujamem...drugače ne berem časopisa, TV poročila so zelo redko na spisku.... RR đanki Saj tako ali tako vse, kar je pomembnega, tukaj izve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:05:55
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz v soboto definitivno pridem: me kar naprej sprašuje, kdaj bom šla od doma, da se ve pripravit Če bi slučajno kaj "zagustilo", imam pa še vedno plan B: punci komot prespita pri moji mami, enega bo pa dedec menda že poštimal. Tako se govori draga moja,a ni imel Gregi tole bolezen že pred 4.meseci? Hja, dohtarji so našteli vsak svojo varianto diagnoze, vsi pa so uporabljali izraze: mogoče, verjetno, menda, najbrž, možno,... Na koncu uradno ni bilo konkretne diagnoze Očitno takrat ni bila šesta. Kaj pa če jo je homeopat sprovociral,da se je pokazala in se tko izčistila iz organizma? Sva ga poklicala in pravi, da je možno, ni pa nujno. Čeprav meni glede na tisto vročino od začetka tedna bolj "liči" na šesto Mal bo butast zvenel tole ampak upam daje bila res samo 6.bolezen in da boste imeli zdej mir
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:06:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih. barbaw, svaka ti čast, da vse spremljaš kaj se dogaja po svetu. Jaz sem totalni lenuh glede tega. Če slučajno kaj ujamem...drugače ne berem časopisa, TV poročila so zelo redko na spisku.... RR đanki No saj tu marsikaj zvem kaj se dogaja po svetu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:06:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ slikce zdravil so eno stran nazaj. A ste slišale, da je v Las Vegasu padlo 10 cm snega. Pri nas pa dežuje kot pri norcih. barbaw, svaka ti čast, da vse spremljaš kaj se dogaja po svetu. Jaz sem totalni lenuh glede tega. Če slučajno kaj ujamem...drugače ne berem časopisa, TV poročila so zelo redko na spisku.... RR đanki Saj tako ali tako vse, kar je pomembnega, tukaj izve Itak
|
sadjehibelakoliko krat na teden daste otroku sadje??1x (
5%)
2x (
7%)
3x (
12%)
vsak dan (
72%)
otroku ne dajem sadja (
4%)
Število vseh glasov: 366Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!