Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 9:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? JAZ tudi JAZ Zamudnica. Kako je bilo ponoč? superca spanje od 21h-5h nafutrali in potem do 7h pečeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 9:53:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Spet nobene Jaz sem tu, imam barvo na glavi in me fuuuuuuuuuuuul peče za lepoto je treba potrpet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 9:54:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? JAZ tudi JAZ Zamudnica. Kako je bilo ponoč? superca spanje od 21h-5h nafutrali in potem do 7h pečeeeeeeeeeeeeee Ziaza al AM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 9:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čaki, ne morem biti na Zasavkah in tu istočasno dvojni agent Jaz bohnedaj, da si še kako temo izberem, ker potem ne nardeim nič doma Aja je za zajtrk popila 180am ždera mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 9:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? JAZ tudi JAZ Zamudnica. Kako je bilo ponoč? superca spanje od 21h-5h nafutrali in potem do 7h pečeeeeeeeeeeeeee Ziaza al AM AM itak zize nema više
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 9:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Spet nobene Jaz sem tu, imam barvo na glavi in me fuuuuuuuuuuuul peče za lepoto je treba potrpet vsakič, ko imam to na glavi si rečem ZADNJIČ Še natanko 30 min moram to trpeti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 9:57:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? JAZ tudi JAZ Zamudnica. Kako je bilo ponoč? superca spanje od 21h-5h nafutrali in potem do 7h pečeeeeeeeeeeeeee Ziaza al AM AM itak zize nema više Včeri ko sem jo mirila v LOGATCU sem jo stisml k seb, ona pa je kar zizala čez pulover
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 9:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosa Če boš kaj hodila po LJ se zapelji še k nam na en kofi. CON MUCHO GUSTO Encantada Entonces, nos vemos proximamente a las 18h No es demaciado tarde para ti? A data vidve nehat... Nismo vsi Esmeralde gledal ne ga pokat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? JAZ tudi JAZ Zamudnica. Kako je bilo ponoč? superca spanje od 21h-5h nafutrali in potem do 7h pečeeeeeeeeeeeeee Ziaza al AM AM itak zize nema više Včeri ko sem jo mirila v LOGATCU sem jo stisml k seb, ona pa je kar zizala čez pulover Bogica a se je potem umirila Anjo pa sedaj moja mami merka, pravi da spi kot top v vozičku , pa danes bo babi pri nas pančkala, ker gre naš ati na službeno zabavo , je rekla babi da bo ona nadomeščala zeta, pri nočnem dežuranju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:02:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? JAZ tudi JAZ Zamudnica. Kako je bilo ponoč? superca spanje od 21h-5h nafutrali in potem do 7h pečeeeeeeeeeeeeee Ziaza al AM AM itak zize nema više Včeri ko sem jo mirila v LOGATCU sem jo stisml k seb, ona pa je kar zizala čez pulover Bogica a se je potem umirila Anjo pa sedaj moja mami merka, pravi da spi kot top v vozičku , pa danes bo babi pri nas pančkala, ker gre naš ati na službeno zabavo , je rekla babi da bo ona nadomeščala zeta, pri nočnem dežuranju Ja se je, pojedli sva še hipp 190g in šle domov. Bravo za babi A stric ma 2 fanta, mama pa dela v KLI???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali precej ok: do polnoči je malo rogovilil, potem pa z enim vmesnim postankom za sok in dudko spal skoraj do 5h Potem je bil konec in sva se valjala po postelji, malo drla in čakala na jutro... Estrella*, hvala za čestitke Meni še ni potegnilo, da smo 19. Taji, Evi, Omarju in Tilnu vse najboljše ob obmesečnicah!!! Moram zdaj poklicat, kdaj dela P. za spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? JAZ tudi JAZ Zamudnica. Kako je bilo ponoč? superca spanje od 21h-5h nafutrali in potem do 7h pečeeeeeeeeeeeeee Ziaza al AM AM itak zize nema više Včeri ko sem jo mirila v LOGATCU sem jo stisml k seb, ona pa je kar zizala čez pulover Bogica a se je potem umirila Anjo pa sedaj moja mami merka, pravi da spi kot top v vozičku , pa danes bo babi pri nas pančkala, ker gre naš ati na službeno zabavo , je rekla babi da bo ona nadomeščala zeta, pri nočnem dežuranju Ja se je, pojedli sva še hipp 190g in šle domov. Bravo za babi A stric ma 2 fanta, mama pa dela v KLI??? ja , to sta ta 2 lumpa k sem ti govorila dej mal opiši to svojo žlahto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:16:30
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem sama ali je kdo v ilegali? JAZ tudi JAZ Zamudnica. Kako je bilo ponoč? superca spanje od 21h-5h nafutrali in potem do 7h pečeeeeeeeeeeeeee Ziaza al AM AM itak zize nema više Včeri ko sem jo mirila v LOGATCU sem jo stisml k seb, ona pa je kar zizala čez pulover Bogica a se je potem umirila Anjo pa sedaj moja mami merka, pravi da spi kot top v vozičku , pa danes bo babi pri nas pančkala, ker gre naš ati na službeno zabavo , je rekla babi da bo ona nadomeščala zeta, pri nočnem dežuranju A mami gre pa v grad? Sam vprašam.... ! Aja pa dobro jutro vsem!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:19:42
|
|
|
|
Naty*
|
Estrella sej še nisem uspela prit do telefona ... odgovor na tvoj sms je takle: Takrat, ko sva bla midva v bolnici sem Žana še dojila, zato so me poslali na dieto. Če ne bi, bi verjetno dobil allernovo, ampak sploh nismo govoril o tem, ker je blo čist samoumevno, da bo še dojen do pol leta. Januarja ko gremo, bo pa verjetno dobil. Ne vem, a bova še testno na allernovi al mu bojo delal pa provokacijo. To bomo še vidl .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:25:25
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* TAJI ZA 8 MESECEV EVI, TILNU, OMARJU IN GREGCU ZA DOPOLNJENIH 7 MESECEV Pa ostanite pridni in predvsem zdravi!!!!! Estrella in Alja Tudi od naju !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:28:47
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, govorila s P. Po opisu sodeč je rekla, da gre 100% za šesto bolezen, hodit nama tja ni treba, zdaj mali 1 mesec ne sme biti cepljen, zato moram sestro še 1x poklicat, da dobim drug datum za cepljenje. identično je bilo pri nas s tem, da brina sedaj še vedno ni 3. cepljena, ker sedaj P čaka na izvid EEG, ki pa je šele konec januarja pa dobro jutro vsem mi še nismo kakali imam skuhane kamilice, slive čakajo (prej ni hotela sploh jesti jabolk in sliv, ker je bila verjetno zaspana - sem jo dala kar spat) zdaj pa pokličem še P, pa da vidimo, kaj bo rekla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:32:46
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Spet nobene Jaz sem tu, imam barvo na glavi in me fuuuuuuuuuuuul peče za lepoto je treba potrpet vsakič, ko imam to na glavi si rečem ZADNJIČ Še natanko 30 min moram to trpeti kakšno barvo pa imaš? da tako peče saj vem, da blond, ampak firma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:39:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Spet nobene Jaz sem tu, imam barvo na glavi in me fuuuuuuuuuuuul peče za lepoto je treba potrpet vsakič, ko imam to na glavi si rečem ZADNJIČ Še natanko 30 min moram to trpeti kakšno barvo pa imaš? da tako peče saj vem, da blond, ampak firma? Po moje dela svoje 12% H2O2 IN BLANŽ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:46:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Spet nobene Jaz sem tu, imam barvo na glavi in me fuuuuuuuuuuuul peče za lepoto je treba potrpet vsakič, ko imam to na glavi si rečem ZADNJIČ Še natanko 30 min moram to trpeti kakšno barvo pa imaš? da tako peče saj vem, da blond, ampak firma? Po moje dela svoje 12% H2O2 IN BLANŽ aha peče, peče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 10:51:54
|
|
|
|
nia5
|
Jutro čveke, mi imamo pa zobeka zunaj , spimo pa še vedno bolj slabo saj je že en teden prehlajena, zabasan nos, zobi, vse naenkrat . Kaj jih še vedno boli potem ko zob predre dlesen in kaj si pol drugi zobeki sledijo hitro? Toliko da vem, če še ji dajem Calgel. Sem zamudila kar nekaj debat, sploh ne bom brala za nazaj 100 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 11:00:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza ne boš edina, jst ga mam tud, se nisem barvala , samo strigla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 11:00:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da vam še nekaj povem: a se spomnite, ko sem v začetku tedna jamrala, da ima Gregi vročino? Od noči na nedeljo do torka. No, včeraj zvečer so se mu spustile po trebuščku pikice, ki ga ne srbijo in niso dvignjene nad kožo, če me razumete. Danes se mu je to razširilo še za ušesa in na hrbet. A je možno, da gre za 6. bolezen? o seveda, ista situacija je bila pri nas...mi je rekla P. da je to 5. ali 6. otropka bolezen, po 3 dneh grejo pikice nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 11:00:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* TAJI ZA 8 MESECEV EVI, TILNU, OMARJU IN GREGCU ZA DOPOLNJENIH 7 MESECEV Pa ostanite pridni in predvsem zdravi!!!!! Estrella in Alja Današnji dan je pa bil pester pred 7-imi meseci. Pa že na 8m smo prišli. Joj mene. se pridružujem čestitkam tudi mi se pridružujemo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 11:02:43
|
|
|
|
jana81
|
edina kaj spet boš blond??? jst grem po novem letu na temno, al pa na rdečo. midva sva imela od 8.30 obisk, pa nič ne vem o čem teče debata? brala sem ene pet strani od včeraj ko sem nehala čvekat, sem pa zgleda zamudila ene fajn debate. sem si pa včeri potegnala iz mule kr neki srbskih narodnih komadov...ne vem kaj mi je....stare čase obujam... a katera posluša tako musko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 11:07:05
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro čveke, mi imamo pa zobeka zunaj , spimo pa še vedno bolj slabo saj je že en teden prehlajena, zabasan nos, zobi, vse naenkrat . Kaj jih še vedno boli potem ko zob predre dlesen in kaj si pol drugi zobeki sledijo hitro? Toliko da vem, če še ji dajem Calgel. Sem zamudila kar nekaj debat, sploh ne bom brala za nazaj 100 strani za zobeka! Pri nas je blo isto, zamašen nos in potem zobek. Mogoče je pa povezano . Pri Žanu je blo najhujš od takrat, ko je ven pogledala špi.čka do drugega dne zvečer, ko je bil cel zuni. Zdej že en teden čakamo na drugega, pa je čist pod površino. Nimam pojma kolk bo hitro, eni pravijo, da sta lahko v enem dnevu oba, prijateljica je pa rekla, da so na drugega čakal dva meseca. Calgel js mažem po potrebi. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza ne boš edina, jst ga mam tud, se nisem barvala , samo strigla. Ne sekirajte se, js mam še zmer tisto čudno ne-blond barvo . Sm si pa sama kriva. Frizerka se je ponudla, da bo popravila, men se pa ne da spet dve uri tam sedet .
|
Nosecnice in vrememaca83 RRPo parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (
67%)
pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (
6%)
vreme me sploh ne moti (
11%)
na nasem koncu je dezja prevec (
0%)
temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (
17%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!