Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:06:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz v soboto definitivno pridem: me kar naprej sprašuje, kdaj bom šla od doma, da se ve pripravit Če bi slučajno kaj "zagustilo", imam pa še vedno plan B: punci komot prespita pri moji mami, enega bo pa dedec menda že poštimal. Tako se govori draga moja,a ni imel Gregi tole bolezen že pred 4.meseci? Hja, dohtarji so našteli vsak svojo varianto diagnoze, vsi pa so uporabljali izraze: mogoče, verjetno, menda, najbrž, možno,... Na koncu uradno ni bilo konkretne diagnoze Očitno takrat ni bila šesta. Kaj pa če jo je homeopat sprovociral,da se je pokazala in se tko izčistila iz organizma? Sva ga poklicala in pravi, da je možno, ni pa nujno. Čeprav meni glede na tisto vročino od začetka tedna bolj "liči" na šesto Mal bo butast zvenel tole ampak upam daje bila res samo 6.bolezen in da boste imeli zdej mir Ne zveni butasto, ker tudi sama upam na isto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:07:17
|
|
|
|
špelin@
|
katy82, a si kaj lepega nabavila v Lisci zadnjič?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:08:29
|
|
|
|
tally
|
Bejbe jaz se poslavljam za danes! Lahko noč in mirno lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:08:34
|
|
|
|
katy82
|
Zdle grem mali mlek uturit,odkar je bila bolana je ful mleko pila in mi ga zdej še vedno ponoči po 230 ml in zgodaj zjutraj 150 ml pa mogoče še okol 120 ml čez dan če jo ulovim v spanju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:08:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, a tvoja sestra tudi sodeluje na RR? ne, pa ne mi jo spominjat k se sploh ne pogovarjam več z njo. ona bol obvalda une scene mns..., no sej sem ji don vrnila. Kaj si ji pa zakuhala? Firbeeeeeeeec Špelin@, a je bil današnji dan res boljši, vsaj po postih sodeč, se mi zdi, da imaš več energije???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:09:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Bejbe jaz se poslavljam za danes! Lahko noč in mirno lepo spite nočko in se vidiamo v soboto!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:10:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zdle grem mali mlek uturit,odkar je bila bolana je ful mleko pila in mi ga zdej še vedno ponoči po 230 ml in zgodaj zjutraj 150 ml pa mogoče še okol 120 ml čez dan če jo ulovim v spanju. naša ga spije okoli 400ml na dan Samo, da se ne konča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:10:58
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82, a si kaj lepega nabavila v Lisci zadnjič? Bejba, mama je po tanovem čist hot s temnordečim prozornim negližejem,pa par modrcov za doma sem si kupla in en komplet za ta bolš.Pa dve majčke in sem dala 36 evrov.Kar nisem mogla verjet pa bi verjetno še kar kupvala dober da nisem imela več gotovine s sabo. Kaj si pa ti nabavla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:11:49
|
|
|
|
Anitka
|
A sem kaj pomembnega zamudila? Me ni bilo doma in nisem mogla prej na čvek, zdaj si grem pa še malce mleka iztisnit, ker bom drugače znorela od napetosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:12:24
|
|
|
|
Anitka
|
Lepo spite in se beremo jutri. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:13:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82, a si kaj lepega nabavila v Lisci zadnjič? Bejba, mama je po tanovem čist hot s temnordečim prozornim negližejem,pa par modrcov za doma sem si kupla in en komplet za ta bolš.Pa dve majčke in sem dala 36 evrov.Kar nisem mogla verjet pa bi verjetno še kar kupvala dober da nisem imela več gotovine s sabo. Kaj si pa ti nabavla? Tudi jaz sem dala 36 EUR Za 3 modrčke, 2 sp. hlačke, eno tuniko-bluzico in enodelne kopalke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:13:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, a je bil današnji dan res boljši, vsaj po postih sodeč, se mi zdi, da imaš več energije??? Itak - migrena je mimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:14:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, a tvoja sestra tudi sodeluje na RR? ne, pa ne mi jo spominjat k se sploh ne pogovarjam več z njo. ona bol obvalda une scene mns..., no sej sem ji don vrnila. Kaj si ji pa zakuhala? Firbeeeeeeeec un njen msn, vsi okvirki so ven skakal, no pa mi je bil vzdevek vsemogoči zanimljiv in sem se začela dopisovat. no vsemogoči je vprašu kdaj se jutri dobita, sem pa napisala, da nimam časa da sem se že zmenila z drugim frajerjem. pa je tip kar zginu , a mogoče je zameru pa me je skenslu . a sem nasramna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:14:21
|
|
|
|
špelin@
|
Grem v posteljo, mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:15:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, a je bil današnji dan res boljši, vsaj po postih sodeč, se mi zdi, da imaš več energije??? Itak - migrena je mimo sam da je mim in da se bol počutiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:19:26
|
|
|
|
katy82
|
Evo mala mi noče vesga mleka spit ampak grem kr spat se ne bom obremenjevala s tem. Lepe sanje in nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 23:23:34
|
|
|
|
mafi
|
se jst tudi počasi odpravlam spat, ker se mi zdi da bo dons pestro z filipom.. nočka vsem in mirno spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 0:33:47
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A sem kaj pomembnega zamudila? Me ni bilo doma in nisem mogla prej na čvek, zdaj si grem pa še malce mleka iztisnit, ker bom drugače znorela od napetosti Anitka, a to pomeni, da je Gal sprejel flaško Sem ti poslala ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 0:40:56
|
|
|
|
Aurea
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 7:38:10
|
|
|
|
Katina
|
Dobro jutro, ena za dobro jutro Sej vem, da ste že razpisale za mano. Ma saj vem, da nimate časa mislit na "pogrešane" . Nema veze. Mi smo imeli zadnje čase celo sranje z alergijo. Bom enkrat drugič razložila, ko bom mela več časa za podrobnosti. Oglašam se pravzaprav zato, da se s tally zmenim za ju3. Tally, pošlji mi tvojo številko GSM na ZS, da se bova lahko zmenili kako in kaj. Če poberem še kakšno drugo naj mi tudi javi na ZS. Kolk nočitev z zajtrkom potem prištimam? Lep dan vsem skupaj p.s. Ima katera viška nalepkic od BC?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 7:50:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Juro! Dobro, ne bom pisala, ker sem jezna kot ris. Mala se je zbudila malo pred četrto, sicer ni jokala ampak se oglašala in potem sem naštimala AM in ni hotla pit, sem jo dala nazaj, spet ni bilo dobro, sem šla čaj naštimat in ko sem prišla gor je spala Sedaj sem ugotovila, da se tako zbudi in gode, ko nima rednega spanja čez dan- iz tega sledi, da če hočem mir ponoč, nej ne kolovratim z njo okoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 7:54:59
|
|
|
|
Estrella*
|
TAJI ZA 8 MESECEV EVI, TILNU, OMARJU IN GREGCU ZA DOPOLNJENIH 7 MESECEV Pa ostanite pridni in predvsem zdravi!!!!! Estrella in Alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 7:59:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Včeraj oz. danes, niti ne vem, kdaj se je moj privlekel domov, ker ga za spremembo nisem slišala je spal kar v dnevni na sedežni. Ko sem šla štimat AM, sem mislila, da me bo ven zabrisalo od vseh hlapov in hreščanja Danes je prav pokroviteljsko izjavil, da ni šel v spalnico spat, da me ne bio motil; ja itak, ga ne bi not spustila Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:04:47
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, Anitka: nur zur Info; -116 in Julijke so že na 6 delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 8:07:28
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Spali precej ok: do polnoči je malo rogovilil, potem pa z enim vmesnim postankom za sok in dudko spal skoraj do 5h Potem je bil konec in sva se valjala po postelji, malo drla in čakala na jutro... Estrella*, hvala za čestitke Meni še ni potegnilo, da smo 19. Taji, Evi, Omarju in Tilnu vse najboljše ob obmesečnicah!!! Moram zdaj poklicat, kdaj dela P.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?endrinada, občasno po potrebi (
44%)
da, redno ker je imel-a ful krčeke (
18%)
ne, ni bilo potrebe po tem (
29%)
ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (
8%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!