|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
19.12.2008 8:10:57   
Estrella*
user posted image sedaj se grem pa jokatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram še malo nasmetit, imam ravno priliko, ker mali nočni user posted image še spiuser posted image

ONE MORE DAY do user posted image  , user posted image in user posted image Dedci bodo pa domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
19.12.2008 8:12:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Spali precej ok: do polnoči je malo rogovilil, potem pa z enim vmesnim postankom za sok in dudko spal skoraj do 5h user posted image  Potem je bil konec in sva se valjala po postelji, malo drla in čakala na jutro...

Estrella*, hvala za čestitke user posted image  Meni še ni potegnilo, da smo 19. user posted image

Taji, Evi, Omarju in Tilnu vse najboljše ob obmesečnicah!!! user posted image user posted image user posted image

Moram zdaj poklicat, kdaj dela P.

o ilegala, sem pozabla , da so še skriti adutiuser posted image  user posted image user posted image user posted image  za Gregorjevo spanje. Je kar napredek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
19.12.2008 8:12:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Včeraj oz. danes, niti ne vem, kdaj se je moj privlekel domov, ker ga za spremembo nisem slišalauser posted image je spal kar v dnevni na sedežni. Ko sem šla štimat AM, sem mislila, da me bo ven zabrisalo od vseh hlapov in hreščanjauser posted image user posted image
Danes je prav pokroviteljsko izjavil, da ni šel v spalnico spat, da me ne bio motil; ja itak, ga ne bi not spustilauser posted image
Huuudoooo user posted image

Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosauser posted image
Odvisno, kakšen tip je mala. Moja je bila v tej starosti vesela lepe knjige, sestavljanke, Ninja želv, plišastih živali, kompleta za zdravnika, barbike, Playmobil kompleta, avtomobila na daljinsko upravljanje,...

Lej jo, izgubljenko user posted image  Katina is back user posted image  Kako kaj Inti? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4078
19.12.2008 8:13:05   
špelin@
ONE MORE DAY do user posted image  , user posted image in user posted image Dedci bodo pa domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4079
19.12.2008 8:25:22   
barbaw
Naša noč je bila prava  mala katastrofa, ampak jaz nisem nič ubita. user posted image  Nismo spali od 2.30 do nekaj čez 4. Maja je kašljala kot stari kadilec, vmes sem ji pripravila AM in je vse zmazala, potem pa ni in ni mogla zaspat. Sem ji še dala malo panatusa proti kašlju pa ni nič hasnilo. Je bila prav boga moja pikica, ker je kašljala in potem javkala, kot da jo boli. user posted image  Nima nič vročine, pa vseeno razmišljam, da bi jo peljala k P, da ne bo potem ati imel kakega nepotrebnega letanja naokrog.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
19.12.2008 8:25:30   
barbaw

Juro!

Dobro, ne bom pisala, ker sem jezna kot ris. Mala se je zbudila malo pred četrto, sicer ni jokala ampak se oglašala in potem sem naštimala AM in ni hotla pit, sem jo dala nazaj, spet ni bilo dobro, sem šla čaj naštimat in ko sem prišla gor je spalauser posted image  Sedaj sem ugotovila, da se tako zbudi in gode, ko nima rednega spanja čez dan- iz tega sledi, da če hočem mir ponoč, nej ne kolovratim z njo okoliuser posted image

Tale tvoja Alja je pa zahtevna gospodična. Moje to ne moti, če kolovratimo okrog. Sicer je bila boga v sredo, ampak je ni motilo, da je tako malo spala, je pač zvečer prej zaspala. Ma ful je bila pridna in nič sitna glede na to, da je namesto ene ure in pol spala cca 25 min vsega skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4081
19.12.2008 8:25:36   
barbaw

TAJI ZA 8 MESECEV

EVI, TILNU, OMARJU IN GREGCU
ZA DOPOLNJENIH
7 MESECEV
user posted image

Pa ostanite pridni in predvsem zdravi!!!!!

Estrella in Alja

Današnji dan je pa bil pester pred 7-imi meseci. Pa že na 8m smo prišli. Joj mene.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pridružujem čestitkam

Neposredna povezava do sporočila: 4082
19.12.2008 8:25:38   
barbaw

Včeraj oz. danes, niti ne vem, kdaj se je moj privlekel domov, ker ga za spremembo nisem slišalauser posted image je spal kar v dnevni na sedežni. Ko sem šla štimat AM, sem mislila, da me bo ven zabrisalo od vseh hlapov in hreščanjauser posted image user posted image
Danes je prav pokroviteljsko izjavil, da ni šel v spalnico spat, da me ne bio motil; ja itak, ga ne bi not spustilauser posted image

Grem pa danes v šoping ; kupit darilo za 6 letnico: Ima kaka kakšno sugestijo???Jaz sem na področju punčk zaenkrat še čisto bosauser posted image

Kaj za ustvarjat, drugače so pa aktualne winxice, barbieke, ....

Neposredna povezava do sporočila: 4083
19.12.2008 8:25:43   
barbaw

barbaw, Anitka: nur zur Info; -116 in Julijke so že na 6 deluuser posted image

user posted image user posted image user posted image  tale tabla z alert je ful dobra

Neposredna povezava do sporočila: 4084
19.12.2008 8:25:46   
barbaw

user posted image sedaj se grem pa jokatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram še malo nasmetit, imam ravno priliko, ker mali nočni user posted image še spiuser posted image

Tisto s pranjem sicer jaz dvomim, drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4085
19.12.2008 8:27:04   
barbaw
Katina četudi ne napišemo, da pogrešamo koga, še to ne pomeni, da se ne spomnimo nanj. user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Intijem

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
19.12.2008 8:30:05   
barbaw
A sem sama ali je kdo v ilegali? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
19.12.2008 8:31:18   
špelin@
Tako, govorila s P. Po opisu sodeč je rekla, da gre 100% za šesto bolezen, hodit nama tja ni treba, zdaj mali 1 mesec ne sme biti cepljen, zato moram sestro še 1x poklicat, da dobim drug datum za cepljenje.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kaj za ustvarjat, drugače so pa aktualne winxice, barbieke, ....

Winxice, ja user posted image  Kako sem lahko pozabila user posted image

Naša noč je bila prava  mala katastrofa, ampak jaz nisem nič ubita. user posted image  Nismo spali od 2.30 do nekaj čez 4. Maja je kašljala kot stari kadilec, vmes sem ji pripravila AM in je vse zmazala, potem pa ni in ni mogla zaspat. Sem ji še dala malo panatusa proti kašlju pa ni nič hasnilo. Je bila prav boga moja pikica, ker je kašljala in potem javkala, kot da jo boli. user posted image  Nima nič vročine, pa vseeno razmišljam, da bi jo peljala k P, da ne bo potem ati imel kakega nepotrebnega letanja naokrog.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komot jo pelješ k P, boš imel vsaj mirno vest.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
19.12.2008 8:31:43   
špelin@

Ku-kuc user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
19.12.2008 8:34:46   
Katina

TAJI ZA 8 MESECEV

EVI, TILNU, OMARJU IN GREGCU
ZA DOPOLNJENIH
7 MESECEV
user posted image

Pa ostanite pridni in predvsem zdravi!!!!!

Estrella in Alja

Današnji dan je pa bil pester pred 7-imi meseci. Pa že na 8m smo prišli. Joj mene.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pridružujem čestitkam

Tudi jaz pristavljam piskrček user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
19.12.2008 8:36:50   
Katina

Lej jo, izgubljenko user posted image  Katina is back user posted image  Kako kaj Inti? user posted image user posted image user posted image user posted image

Intija sem ugrabila s pediatrične klinike user posted image , mal sem se skregala. Zdaj sva HB doma. Podrobneje bom razložila ju3 na čveku, ker je predolga zgodba za pisat.

p.s. naš mali je v treh dneh pojedel: 240ml mleka (alernova) + 300 g jabolčne kašice.
In NE, NISEM se zmotila.

< Sporočilo je popravil Katina -- 19.12.2008 8:40:18 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
19.12.2008 8:37:59   
Katina

Katina četudi ne napišemo, da pogrešamo koga, še to ne pomeni, da se ne spomnimo nanj. user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Intijem

Ej, saj vem, da se spomnite tudi na izgubljence. Samo moram mal provocirat user posted image .
Hvala za pikepoke in objemčke, sva jih res potrebna.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
19.12.2008 8:39:27   
Katina

Če boš kaj hodila po LJ se zapelji še k nam na en kofi.

Neposredna povezava do sporočila: 4093
19.12.2008 8:41:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Intija sem ugrabila s pediatrične klinike user posted image , mal sem se skregala. Zdaj sva HB doma. Podrobneje bom razložila ju3 na čveku, ker je predolga zgodba za pisat.

Opomni me, da se bom blizu tebe usedla user posted image  Aja, nočitev z zajtrkom se vabljivo sliši, ampak verjetno bi se mojemu user posted image  od hudega zmešalo user posted image
Ops, še eno vprašanje zate: a veš, tisti kruh, ki sem ga jedla pri tebi. Kaj daš noter, da pride taka hrustljava skorjica?? Prosim za recept user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
19.12.2008 8:41:22   
Estrella*

JAZ

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
19.12.2008 8:41:43   
špelin@
p.s. naš mali je v treh dneh pojedel: 240ml mleka (alernova) + 300 g jabolčne kašice.
In NE, NISEM se zmotila.

????????????? user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
19.12.2008 8:46:33   
Estrella*

CON MUCHO GUSTOuser posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
19.12.2008 8:47:57   
Katina

Opomni me, da se bom blizu tebe usedla user posted image  Aja, nočitev z zajtrkom se vabljivo sliši, ampak verjetno bi se mojemu user posted image  od hudega zmešalo user posted image

Probaj enkrat, pa boš vidla če se mu bo res user posted image .
Ops, še eno vprašanje zate: a veš, tisti kruh, ki sem ga jedla pri tebi. Kaj daš noter, da pride taka hrustljava skorjica?? Prosim za recept user posted image

Ups, ne vem kateri je bil. Najbrž tale:
350 ml vode (jo kar pogrejem v mikro, da je zelo topla)
1 merilna žlička soli
(sladkorja jaz ne dajem, lahko ga pa dač 1 merilno žličko)
cca 1 JŽ masla ali olja
500 g moke
1 vrečka suhega kvasa

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
19.12.2008 8:48:24   
Katina

CON MUCHO GUSTOuser posted image

Encantada

Neposredna povezava do sporočila: 4099
19.12.2008 8:49:43   
Estrella*

In NE, NISEM se zmotila.

????????????? user posted image

Še dobro, da ima nekaj zaloge. No, pol se pa mi sekiramoko nam poje toliko na danuser posted image Saj bo, v roku enega tedna ponavadi sprejmejo alernovo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

katero ime bi dali še zraven imena Tina
TEJA 30

Kristina (15%)

Mina (7%)

Teja (19%)

Ana (33%)

Tia (18%)

Marina (9%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!