listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Suzi, jest mu mleka nič ne redčim, ma pa čokolino ful rad, pa zadničsva skupaj jedla mlečni gres za večerjo, pa je tud velik pojedu, tko da bomo kar nadaljevli, mu pa dajem alpskega 3,5, ki je tud meni najboljš, čeprav midva uporavbljava 1,6 Ej Suzi, ful dobr majo tole v vrtcu Mesečnica, glede spanja in uspavanja sem tud jaz obupala z večernim matranjem in sem pri njemu dokler ne zaspi, to pomeni, da se malo crkljava, včasih malo ponosiva, al se uleževa skupaj, včasih me pa tud samo za prst drži, pa lahko zaspi v posteljici Tko mi vsaj zaspi v max. 20 minutah, sicer mam pa pokvarjen večer zarad tuljenja in konstantnega tekanja v spalnico in ven ... Pa ne skiraj se, men je tud hudo, ko pomislim, kolkokrat sem se jezila nanjga, k mi je živc potegnu, zdej se mi je uspel nakulirat in sem nehala popizdevat... vedno sem imela strašno slabo vest zdej če me fejst znervira, grem ven iz sobe, globoko zadiham in potem se mu spet lahko posvetim Pa na to temo se tud z Blažo strinjam. Listek še vedno čakam na tisti receptek za pecivo s prejšnjega srečanja v SN Stipe, dobr se vidva rihtata s Carico pa hvala za misel glede varstva mah veš mame smo mal odvisne od naših pa mislimo, da jih nobeden (no, če izvzamem očke) ne bo znal tko dobro zrihtat kot me (al se pa motim, ker sklepam po sebi ) Pinči hudi piškotki Aja, pa naša noč je bila spet porazna, smo bli pokonc od 4.00 do 6.00, pa prej še 3 budnice pa še pozn sva šla spat včeraj ... ah, bom šla pa dones prej, pa jutri zjutraj ne bo treba vstat edin zdej je frajer zjutraj začel spet do okol osmih ali pa pol dvetih spat Sem pa vesela dons, sem dobila novembrsko plačo, pa še 100 € božičnice kok mam jest super šefico Zdej sem vas prebrala, pa se grem še mal sinetu posvečat Meti, evo takoj zdele sem ga šla napisat, ker drugače bom spet pozabila Pa oprosti, ker je toliko časa trajalo. RAFFAELO 9 žlic sladkorja 3 jajca 1 dcl olja 1 dcl mleka 1 vanili sladkor 9 žlic moke 1/2 pecilnega praška KREMA 0,5 l mleka 2 vanili pudinga 15 dkg sladkorja 15 dkg margarine 5 dkg kokosa Za biskvit penasto stepeš jajca, sladkor, vanili sladkor, dodaš olje, mleko in na koncu počasi vmešaš moko s pecilnim praškom. To vliješ v pekač in pečeš 20 minut na 170 stopinj celzija. KREMA: v 0,5 l mleka skuhaš vanili pudinga. To ohladiš, potem pa vmešaš sladkor, zmehčano margarino in kokos. Ko je biskvit pečen, naj se najprej pohladi, nato nanj namažeš kremo in na koncu posuješ še s kokosom. DOBER TEK
|