Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:31:45
|
|
|
|
jencili
|
čer, dons je pa en tak precej težek dan. Taj skoz samo joka in sili k meni . To je noro, tud scat ne more it človk normalno. No sej, ko pa ne bo hotu več k men, mi pa tud ne bo prov Mi smo še vedno mal bogi, smo pa seveda vsak dan boljše. Dost sva bla pa seveda dobra, da sva šla mal kofetkat dopoldan oz. že skor popoldan, k sm jst ena koza
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:40:54
|
|
|
|
buči
|
Čer, jaz sem spet ful utrujena. Komaj sem se privlekla z busom domov! Tale dež me ubija! V soboto bo 14 dni, kar je bil Tilen nazadnje zunaj. Matr!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:41:47
|
|
|
|
buči
|
šefica, Stipe, Carica, WH! Upam, da se vidimo na kavi, če boste imeli kaj časa. Jaz si bi ga vzela za vas ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:46:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči šefica, Stipe, Carica, WH! Upam, da se vidimo na kavi, če boste imeli kaj časa. Jaz si bi ga vzela za vas ... Za kavu i pivo uvik ima vrimena...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:52:14
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči šefica, Stipe, Carica, WH! Upam, da se vidimo na kavi, če boste imeli kaj časa. Jaz si bi ga vzela za vas ... Za kavu i pivo uvik ima vrimena... Glede na to, da me zadnje čase mulci v šoli zelo nervirajo, bom tudi jaz pive pila! Sploh pa če bom imela čast ata Stipeta spoznat! Mogoče še mlekarnarja pregovorim za enega zelenca ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:52:28
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči šefica, Stipe, Carica, WH! Upam, da se vidimo na kavi, če boste imeli kaj časa. Jaz si bi ga vzela za vas ... Za kavu i pivo uvik ima vrimena...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:53:39
|
|
|
|
buči
|
oj, kati, kako ste kaj? Že 100 let nisem imela priložnost poklepetat s tabo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:54:44
|
|
|
|
buči
|
Mlekarnar spi, otroka pa harat po stanovanju!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:55:20
|
|
|
|
buči
|
A kera rabi sparove nalepke, imam 4, pa nimam kaj z njimi ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:55:36
|
|
|
|
buči
|
kje pa ste zdaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:57:51
|
|
|
|
kati kati
|
stipe, jel si dalmatinac?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 17:59:43
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči oj, kati, kako ste kaj? Že 100 let nisem imela priložnost poklepetat s tabo. o buči hvala, vredu...razen polno zasedena s štemanjem na dežu...Delamo odtoke,...kako pa kaj tebi v službi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 18:05:03
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: buči oj, kati, kako ste kaj? Že 100 let nisem imela priložnost poklepetat s tabo. o buči hvala, vredu...razen polno zasedena s štemanjem na dežu...Delamo odtoke,...kako pa kaj tebi v službi Saj sem ful vesela, da sem sploh dobila službo, smo je zoprno, ker pridem ful utrujena domov. Še dobro, da starši čuvajo Tilna, da moja mama lika, ker sicer bi bila kriza. Že tako je stanovanje v razsulu, komaj kaj naredim, če se hočem vsaj malo z otrokoma ukvarjat tistih nekaj ur, ko sem sploh doma.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 18:08:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati stipe, jel si dalmatinac? Cistokrvni... s pogresnom krvnom grupom..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 18:09:57
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: kati kati stipe, jel si dalmatinac? Cistokrvni... s pogresnom krvnom grupom.. evo i mene nešto slično
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 18:11:14
|
|
|
|
Februarka08
|
sej ne vem če bi se sploh vmešavala v tale vaš čistokrven pogovor
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 18:12:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: kati kati stipe, jel si dalmatinac? Cistokrvni... s pogresnom krvnom grupom.. evo i mene nešto slično V medicinskih krogih taksno kri klicejo Homo Carantanius...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 18:14:34
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: buči oj, kati, kako ste kaj? Že 100 let nisem imela priložnost poklepetat s tabo. o buči hvala, vredu...razen polno zasedena s štemanjem na dežu...Delamo odtoke,...kako pa kaj tebi v službi Saj sem ful vesela, da sem sploh dobila službo, smo je zoprno, ker pridem ful utrujena domov. Še dobro, da starši čuvajo Tilna, da moja mama lika, ker sicer bi bila kriza. Že tako je stanovanje v razsulu, komaj kaj naredim, če se hočem vsaj malo z otrokoma ukvarjat tistih nekaj ur, ko sem sploh doma. sm prav srečna da imam taščo in tasta da mi pomagata...jutri delama oba z mojim-opet štemanje, soboto betoniranje-podiranje ene stene...pa mi čuva kdaj rabim freej, pa še tud kej zlika...poleg tega da je danes za spanje veljala le ona-poleg mene je jokal tak da se bol malo vidmo, ko delamo salonček v ponedeljek gremo pa na dedka mraza, Od mojga firma časti,svaka jim čast! pa obrta se nam orng dopust-ker je moj vonik leta-dobi bon za dopust vsaj neki dobrega
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 18:17:00
|
|
|
|
kati kati
|
neki črk sem zamenjala...moj je voznik leta in se nam obeta orng dopust
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 18:32:33
|
|
|
|
Janey
|
ej buči....ti in tvoji da ste v soboto ob 11 nacrtani v supernovi!! jaka je zaspal ob 6ih kak me to jezi....celo popoldne se reži v postli in noče spat, pol pa zaspi eno uro pred spanjem....pa jebenti ej...zdaj bo spal do 7ih, buden do 22....pa spet nebo nič od večera.....lubija še ni doma, da mi gre kar na kozl, za slabih 700 eur....uf sem tečna mala pikica jutri maš čas???
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 19:44:03
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165128 Ella, a maš ti tegale si zadovoljna ker je v akciji, me je zamikal Jaz sem ga ravno danes dobila. Smo ga malo sprobali in zaenkrat je videt, da bo OK. Mi smo tusi od Dedka Mraza. Je bila ful lepa predstava, Anaji pa spet dogajalo . No, zdaj je pa pridna in je že šla pančkat. Še prej je flašo mleka obrnila in mrknila. Zdaj se samo še s Timom ubadamo, da ga spravimo spat. Ta je bolj trdovraten . Jutri dela itak zadnji šiht (vrtec), pol pa počitnice!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:07:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Evo, tamala že spi, mojga sem pa napodila pod tuš, da se grem potem še jaz... bom dons mal dalj v kopalnici da se mal zrihtam, ker sem že medvedu podobna pol mam pa namen smuknit v nekaj lepega, tankega in sexy upam da mi bo Larisa pustila met mal razvajanja Teh par minut sem pa še samo vaša. Tole ji mislim kupit za božička http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:14:26
|
|
|
|
jencili
|
Taj spi, ati je na poslovnem sestanku, jst pa sama kraljujem doma v dnevni - matr je luštno
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:16:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer naša je tudi v postelji, verjetno tudi že spi Jaz sem si lase umila, zdaj grem pa pokat, pa posušit laske, pa mogoče uspem še noge podepilirat Sem se pa danes uspela naročiti na nego h kozmetičarki za v torek, pa pol še za pol ure v kisikovo komoro ležat Bamby, glej da boš pridna, da te bo tvoj med ljudi pripeljal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 20:18:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Taj spi, ati je na poslovnem sestanku, jst pa sama kraljujem doma v dnevni - matr je luštno pri nas je enako pa z jogurtom in piškoti se bašem a bomo kako rekle, a grem raj pod tuš prej?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?