|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
18.12.2008 17:13:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ja saj Samia je problem. Ona zboleva njej bi krepili imunski sistem. Baje obstaja neko cepivo user posted image  
Omar sploh ne bi zbolel , on vse od nje sedaj ko ni vec dojen pobere.

Za glavico, pravi da je prevec odprta in da naj ga dajem na sonce ter kapljico olivnega olja dobi v kosilo, pa se D3. Ampak baje je drugace vse o.k.

Samo najprej je rekla da je prevelika glavica pol sem ji povedala da je bil rojen 37,5 in da je treba to upostevat.
Potem je rekla da ni prevelika ampak prevec odprta...

In sedaj skoz gledam to glavo in jo slatam in sem opazila se te bule in sem itak cist paf...
Pisala pa sem temule zdravniku in mi je v parih urah odgovoril in malce pomiril. Pravi da verjetno ni nic narobe...ampak da naj vseeno kakemu dobremu pediatru ali pediatru nevrologu pokazemo...

Eni otroci imajo res večjo glavico, ampak se to potem z rastjo in leti porazgubi. Ni pa slabo, če greš še po eno mnenje, če te tako skrbi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
18.12.2008 17:15:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

No jaz sem tud v tem klubu, mi tud ne spimo ... Sedaj ko je bolan itak vec ko 30 minut skupaj sploh ne spimo. drugace pa se zbujamo na 2 do 3 ure in hranimo.

Kar se tice unega modela, pri nas bi bil javno obesen in men se zdi taka kazen kar primerna.

Tole podpišem in moram priznat, da odobravam. user posted image  

Kaj pa vse ostale posiljevalce, pedofile in ....? Tatove?

Pedofile na kol nabijejo javno cez rit pa skoz usta...Posiljevalce javno kastrirajo ce gre za brutalno posilstvo, drugace pa mislim da dosmrtni zapor ali celo po nekje javno obesanje.

Tatovom, ce krade ker je lacen samo opozorilo. Ce krade pa je preskrbljen gre roka v zapestju.

Za kaka huda brutalna posilstva ali umore imajo tudi kazen da mu odsekajo desno roko pri rami in levo nogo pri medenici in poskrbijo da prezivi in tak zivi...

Ne samo da tak ne mores nic...tudi vsi vedo da si moral narediti nekaj groznega...

Vse te kazni pa v Egiptu sicer ne uveljavljajo, imamo veliko dosmrtne jece in manj javnih usmrtitev. V drugih drzavah arabskega sveta pa je tako...

Men se te kazni zdijo cisto ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
18.12.2008 17:22:08   
barbaw

No jaz sem tud v tem klubu, mi tud ne spimo ... Sedaj ko je bolan itak vec ko 30 minut skupaj sploh ne spimo. drugace pa se zbujamo na 2 do 3 ure in hranimo.

Kar se tice unega modela, pri nas bi bil javno obesen in men se zdi taka kazen kar primerna.

Pedofile na kol nabijejo javno cez rit pa skoz usta...Posiljevalce javno kastrirajo ce gre za brutalno posilstvo, drugace pa mislim da dosmrtni zapor ali celo po nekje javno obesanje.

Tatovom, ce krade ker je lacen samo opozorilo. Ce krade pa je preskrbljen gre roka v zapestju.

Za kaka huda brutalna posilstva ali umore imajo tudi kazen da mu odsekajo desno roko pri rami in levo nogo pri medenici in poskrbijo da prezivi in tak zivi...

Ne samo da tak ne mores nic...tudi vsi vedo da si moral narediti nekaj groznega...

Vse te kazni pa v Egiptu sicer ne uveljavljajo, imamo veliko dosmrtne jece in manj javnih usmrtitev. V drugih drzavah arabskega sveta pa je tako...

Men se te kazni zdijo cisto ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Meni tudi. Samo ne bi bila rada nikoli zraven, ker je to res grozno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
18.12.2008 17:28:25   
jana81

Hvala.user posted image user posted image

Pa glavica me skrbi?
naš ima zoher še 2 cm v dolžino in 1,5 cm v širino odprto, pa niso nič rekli da bi bilo kaj narobe.
Se mi zdi da ima se full odprto pa mu dajem 2-3 kapljice D3 na dan...
mi dajemo 8 kapljic AD3 na dan , v kolikor ne pozabim
Pa taka cudna oblika user posted image
Nejc ima zadaj ful čudno obliko,proti vratu ima fejst noter

Samo je drugace kar uredu se ze plazi in postavlja na vse stiri pa tudi razume se mi zdi da dosti...

Ker Samia je zacela sedet sele pri napolnjenih 7 mesecih tale bo pa zgleda da takrat ze po vseh sterih okrog tekal.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
18.12.2008 17:29:10   
Anonimen

Meni tudi. Samo ne bi bila rada nikoli zraven, ker je to res grozno.

Ja, jaz tud ne bi sla gledat...ne bi mogla vec spat.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
18.12.2008 17:34:25   
špelin@

No, najhujša kazen, ki jo je pri nas dobil pedofil, ki je posilil otroka s koruznim storžem in ga s tem umoril, je napisana tule: KLIK
In gnoj zdaj veselo in mirno pod drugo identiteto živi naprej...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
18.12.2008 18:16:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, najhujša kazen, ki jo je pri nas dobil pedofil, ki je posilil otroka s koruznim storžem in ga s tem umoril, je napisana tule: KLIK
In gnoj zdaj veselo in mirno pod drugo identiteto živi naprej...
user posted image

To sem že zadnjič brala in priznam, da nisem vsega, ker dobim kar kurjo polt. Definitivno bi mogla javnost vedet kdo je. Kaka sprememba priimka in imena. NIČ!!!!!! Njegova slika in vseh posiljevalcev in pedofilov bi mogla viset vsepovsod, da bi vsi videli in vedeli kdo so. To delajo v tujini mi pa smo bogu iza nogu al kaj?!
Tistole slikico sem jaz zadnjič predlagala in je najboljša rešitev. Saj je grozno, da smo tako kruti ampak nekje se pa mora tole končat.
Najbolj žalostno je, da pedofil ne bo nikoli nehal to biti in posiljevalec bo verjetno spet posiljeval.
Če so lahko "pospravili" Trobca bi lahko tudi druge.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
18.12.2008 18:17:27   
barbaw
Maja se je začela vesit na mojo majico in vstajat. user posted image  Sicer me ne čudi, ker malo zaostaja za bratcem. user posted image  Je pa prej zobe dobila. Vsaj z nečim se bo lahko hvalila. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
18.12.2008 18:40:48   
Aurea

Aurea nisem dobila ZS. user posted image

Pismo, sem šla zdej čekirat in vidim, da ga res ni poslalo, ker ga nimam niti v mapi Poslano user posted image  user posted image  Podn tale RR.
Ti bom še enkrat odpisala.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
18.12.2008 18:41:13   
*Tiana*
****, naš hrošček ima tudi kar dosti odprto mečavo, nekak tako kot je napisala jana. Do nedavnega se mu je tudi čutila (še prej pa tudi videla) razpoka od ušesa navzgor do mečave, tam kjer se lobanjski deli spojijo. P sem tudi vprašala če je to OK, pa je rekla da je čisto normalno, itak to spremljajo in če je kaj narobe ukrepajo.
Bolezni pa tudi naša tavelika prenese na malega, samo na AB pa še nismo bili na srečo. Upam da se čimprej pozdravite in okrepite imunski sistem user posted image user posted image user posted image user posted image
Jemo pa tudi že skoraj vse našteto.

Aurea, user posted image user posted image user posted image za pošiljko in uspešne prve poskuse. A bi bila tolk dobra pa poslikala Mei-tai od spredaj in zadaj (na ravni podlagi) in dala slikce gor. Linki so sicer super, samo toliko da si bo moja tašča še lažje predstavljala kaj želim za RD. user posted image

Moja dva otroka in jaz smo tudi nekaj pobrali, smo vsi nekaj smrkavi. Upam da se ne razvije naprej.

Pa še ena vesela zadeva danes; prejle preden se je zvečerilo, sem po dolgem času videla nekaj modrega neba in zasnežene gore. No danes vsaj ni deževalo nonstop in smo šli malo na sprehod, je fuuuuull pasalo. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
18.12.2008 18:42:33   
Aurea

Kje pa je Valentina? A so še vedno bolani?

Estrella in Kasso a sta kaj videle TamaroJ. Meni je še danes hudo za njo. Jaz upam, da ji kdo kdaj pošlje naše pozdrave in pikapoke, ker je nismo pozabile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se tudi dostikrat spomnim nanjo in ji takole, telepatsko, pošiljam en veeeelik
user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
18.12.2008 18:42:54   
*Tiana*
Aja, pa še to; danes se je Erazem prvič sam postavil na nogice. Sem ležala zraven njega na puzlah (jaz na boku) in je priplezal do mene, se prijel za moje noge, se dvignil na kolena in potem na nogice, potem je bilo pa veselja poln koš. user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
18.12.2008 18:44:44   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Aja, pa še to; danes se je Erazem prvič sam postavil na nogice. Sem ležala zraven njega na puzlah (jaz na boku) in je priplezal do mene, se prijel za moje noge, se dvignil na kolena in potem na nogice, potem je bilo pa veselja poln koš. user posted image

user posted image user posted image
super, bravo Erazem

naša ima čisto isto foro že 1 teden user posted image  Nobene noge niso varne pred njo user posted image  
V stajici in posteljici se pa že čisto zravna na nogah, ej, meni se zdi noro, ko jo gledam... še malo nazaj je bila pa nebogljeno detece user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
18.12.2008 18:47:31   
Aurea

Aurea, user posted image user posted image user posted image za pošiljko in uspešne prve poskuse. A bi bila tolk dobra pa poslikala Mei-tai od spredaj in zadaj (na ravni podlagi) in dala slikce gor. Linki so sicer super, samo toliko da si bo moja tašča še lažje predstavljala kaj želim za RD. user posted image

Moja dva otroka in jaz smo tudi nekaj pobrali, smo vsi nekaj smrkavi. Upam da se ne razvije naprej.

Pa še ena vesela zadeva danes; prejle preden se je zvečerilo, sem po dolgem času videla nekaj modrega neba in zasnežene gore. No danes vsaj ni deževalo nonstop in smo šli malo na sprehod, je fuuuuull pasalo. user posted image

Tiana, bom poslikala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaše zdravje, upam, da vas res ne bo kaj napadlo ravno zdaj...

ja, danes je veter malce odpihnil oblake, da smo lahko vsaj malo hribov videli po dolgem času user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
18.12.2008 18:48:02   
Aurea
Zdaj grem pa Barbaw odpisat, če ne me bo z valjarjem user posted image  user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
18.12.2008 18:48:56   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

super, bravo Erazem

naša ima čisto isto foro že 1 teden user posted image  Nobene noge niso varne pred njo user posted image  
V stajici in posteljici se pa že čisto zravna na nogah, ej, meni se zdi noro, ko jo gledam... še malo nazaj je bila pa nebogljeno detece user posted image

Ja, res je tako. Zdaj se bo začelo pa dogajat na full. user posted image

Pa vidim da tudi Maja že vstaja user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
18.12.2008 18:52:24   
barbaw

super, bravo Erazem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Erazma in Ano

< Sporočilo je popravil barbaw -- 18.12.2008 18:54:01 >

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
18.12.2008 18:53:33   
barbaw

Zdaj grem pa Barbaw odpisat, če ne me bo z valjarjem user posted image  user posted image  

pazi se me user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
18.12.2008 18:55:46   
Anonimen
jana in tiana: hvala zdej sem pa ze skor cist mirna...
Spelin@: tud tebi...

Se pravi da imajo morda fantje bolj take cudne betice...user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
18.12.2008 19:04:50   
Aurea

pazi se me user posted image

user posted image imaš ZS!

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
18.12.2008 19:39:19   
Aurea
Anitka, sem ti poslala priporočeno user posted image  Upam, da ju3 dobiš.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
18.12.2008 19:47:42   
kodrana
ola.

smo iz dedka mraza. smo dobili 3 frutke, eno igračo ala televizor-naviješ in špila in slikica se premika. pa eno pobarvanko s koledarjem-to bo mami barvalauser posted image . pa 2balona. in jaffa kekse-to bo tud za mamiuser posted image user posted image . prav fletno je blo.

**** naša ma sicer lepo obliko glave. ampak mečavo ma patud še akr dost odprto. jo je zadnjič zdravnica potipala, pa ni nič rekla,da bi blo kaj narobe. tko da, le brez skrbi. če se ti kaj zdi narobe, pa le vprašaj naslednjič P. ampak po moje ni panike. za samio pauser posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravi.

o pedefolih in posiljevalcih.. pa sploh ne bi. sama sme bila žrtev pedofilije. sicer ne v ta hujši obliki, a vseeno je pri meni pustilo veliko brazgotino.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

evo, obljubljene fotke kuhne:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mi imamo danes še dedka mraza. tara zdej panča, mami se bo pa uštimala.

lep dan.

Super kuhinja Lepo se imejte na DM.

Full lepa, a si jo sprobala glede na to da imaš glanc čisto??

hej hej. veš, da sm jo sprobala. pa ud pekla sm že kar neki. nisme mogla umazane kuhne fotkat, pol bi pa sam tist vidle in ne kuhneuser posted image .

zdaj pa grem pod tuš, pol se bova pa še malo stiskala z mojim.. da en bo tečen, da sem samo na računalniku. a vaši niso nč sitni, če ste ve tu gor? moj bi hotu, da sm skos z njim! mogoče, ker še nisva tuk dolg skupiuser posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
18.12.2008 20:06:49   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image Še malo, pa bo shodiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
18.12.2008 20:08:15   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
zdaj pa grem pod tuš, pol se bova pa še malo stiskala z mojim.. da en bo tečen, da sem samo na računalniku. a vaši niso nč sitni, če ste ve tu gor? moj bi hotu, da sm skos z njim! mogoče, ker še nisva tuk dolg skupiuser posted image user posted image .

Včasih pa so sitni. user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
18.12.2008 20:12:22   
Estrella*

Hvala.user posted image user posted image

Pa glavica me skrbi? Se mi zdi da ima se full odprto pa mu dajem 2-3 kapljice D3 na dan...
Pa taka cudna oblika user posted image

Samo je drugace kar uredu se ze plazi in postavlja na vse stiri pa tudi razume se mi zdi da dosti...

Ker Samia je zacela sedet sele pri napolnjenih 7 mesecih tale bo pa zgleda da takrat ze po vseh sterih okrog tekal.

Kapljici ima 2 dovolj na dan po mnenju naše P. Kaj pa vaša pravi za tole bolehanje in glavico?
Takemu malemu je težko imunski sistem krepit, bi ga pa lahko Samii, samo mora biti revica res zdrava. Upam, da kmalu to pošlihtate. Imaš srečo, da nisi tukaj, ker bi imela še večje težave. Dežuje že xx dni. Sploh ne vemo kako zgled dan brez dežja. user posted image

Ja saj Samia je problem. Ona zboleva njej bi krepili imunski sistem. Baje obstaja neko cepivo user posted image  
Omar sploh ne bi zbolel , on vse od nje sedaj ko ni vec dojen pobere.

****, nič se ti ne sekiraj okoli tega, otroci začno zbolevat okoli 6m, če so ali pa niso dojeni, takrat niso več zaščiteni. Zato tudi pravijo, da otrok do 6m dobi vse kar mu mati lahko da z mlekom, po tej starosti je materino mleko enakovredno KM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

telovadba
Lelly28 RR

Kje in na kakšen način najrajši telovadite?

doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (17%)

doma, vaje od osebnega trenerja (11%)

v fitnesu, z utežmi (6%)

na vodenih vadbah (28%)

ne telovadim (6%)

v naravi (33%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!