špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dajte mi povedat, a ve vse te varjante ki jih pripravljate z mlekom dodajate svoje ali AM...al kako drugo npr...sojino, riževo...si ne upam, pa menda lahko to dam naprimer za keksolino pa v pire...pa bla bla... Mlečne kašice vsebujejo AM, pire delam z navadnim mlekom, grisolino z razredčenim kravjim mlekom, je pa "keksolino" od Dm pa tudi vsebuje AM. Jaz mlečne kaše jemljem od DM, pa vsebujejo vse AM in jih ima Maja rada. Jaz delam keksolino z AM, pireje pa z navadnim polnomastnim kravjim mlekom. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čmrlika saj enkrat bo moralo biti bolje tudi za nas, ki imamo doma ponočnjake. Bodo pa kot pubertetniki raje doma pančali Ja, sanjati ni greh IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo katera gledala Trenja? Danes bodo zbirali denar za otroka v Ormožu, ki jima je oče ubil mamo. Kako lahko nekdo to sploh stori? Ne zasluži si živeti. Grozljivka A ni žensko ubil celo pred očmi otrok?? In je sedemletnica klicala policijo? Upam, da se bo našel nekdo, ki bo to smet pospravil!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, Se me se spomnite? O, izgubljenka naša Pri nas vse po starem oba otroka na antibiotikih moz skoz v sluzbi in nic cajta za net nimam... Imam pa par vprasanj prosim naj mi katera odgovori: - Ali ima katera tak primer, da malo vecji otrok zboleva in cez par dni vse pobere se majski hrosc? Ja, jaz Mala pika pokasira samo rahel prehlad, malega pa totalno povozi In ali se vam zdi normalno v treh mesecih bit ze 4 na antibiotikih? Ne, to se mi ne zdi ok. Naš je imel AB le 1x. -Kaj sedaj ze vse jedo vasi majsku hrosci ? Keksolino, grisolino, sadje, zelenjavo, riž, krompir, testenine, skuto, jogurt, žemljico, polento,... - Se ze plazijo ritensko? Ja. In zraven besni, ker ne gre naprej oz. se mora naprej zvleči z rokami Ampak samostojno pa Gregi še ne sedi. - In pa ali ima se kateri tako cudno obliko glave tako nad usesi navzgor se kar cutijo robovi mecave...mislim nad usesi na vrhu kot dve bunki in potem se oza proti celu. Ne razumem Naš ima neenakomerno lobanjo, če si to mislila. Polno enih rahlih izboklin, vdrtin,... Nima lepo okrogle, gladke. Koliko pa imajo se odprto zgoraj ? Za konico mezinčka. Full hvala za odgovore , bom kasneje vse prebrala, najbolj me zanima ta oblika glavice... Vsem posiljam soncek in lepe pozdrave se pisemo. Pogrešamo te, drži se Kako tvoje zdravje??
|