|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
18.12.2008 20:13:46   
barbaw
Estrella a ti zdaj opravljaš multitasking ali si že zrihtala mulca?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
18.12.2008 20:14:08   
darmar
Dober večer!

Neposredna povezava do sporočila: 3777
18.12.2008 20:18:26   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Hvala.user posted image user posted image

Pa glavica me skrbi? Se mi zdi da ima se full odprto pa mu dajem 2-3 kapljice D3 na dan...
Pa taka cudna oblika user posted image

Samo je drugace kar uredu se ze plazi in postavlja na vse stiri pa tudi razume se mi zdi da dosti...

Ker Samia je zacela sedet sele pri napolnjenih 7 mesecih tale bo pa zgleda da takrat ze po vseh sterih okrog tekal.

Kapljici ima 2 dovolj na dan po mnenju naše P. Kaj pa vaša pravi za tole bolehanje in glavico?
Takemu malemu je težko imunski sistem krepit, bi ga pa lahko Samii, samo mora biti revica res zdrava. Upam, da kmalu to pošlihtate. Imaš srečo, da nisi tukaj, ker bi imela še večje težave. Dežuje že xx dni. Sploh ne vemo kako zgled dan brez dežja. user posted image

Ja saj Samia je problem. Ona zboleva njej bi krepili imunski sistem. Baje obstaja neko cepivo user posted image  
Omar sploh ne bi zbolel , on vse od nje sedaj ko ni vec dojen pobere.

****, nič se ti ne sekiraj okoli tega, otroci začno zbolevat okoli 6m, če so ali pa niso dojeni, takrat niso več zaščiteni. Zato tudi pravijo, da otrok do 6m dobi vse kar mu mati lahko da z mlekom, po tej starosti je materino mleko enakovredno KM

user posted image  user posted image  user posted image  
kako to misliš?

Sem dostikrat brala, da je tako, da tudi če večji otrok zboli, pa ne more jesti, je fino, če je še dojen, ker je takrat ponavadi dojenje edino, kar lahko prebavi (v primeru take bolezni, kjer tudi bruha, driska, itd.)

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.12.2008 20:19:04   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Dober večer!

Čer user posted image

kako kaj?

Si sapis sis apis.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
18.12.2008 20:19:51   
Aurea

E-strella - multitasking mamma user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
18.12.2008 20:21:05   
darmar
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Aja, pa še to; danes se je Erazem prvič sam postavil na nogice. Sem ležala zraven njega na puzlah (jaz na boku) in je priplezal do mene, se prijel za moje noge, se dvignil na kolena in potem na nogice, potem je bilo pa veselja poln koš. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Erazma.

Pri nas pa se lahko pohvalimo le s čičanjem. V ležečkem položaju je naš otrok hitro slabe volje, ne gre naprej, ne gre s trebuha na hrbet ipd potem pa joooooooooook.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
18.12.2008 20:24:42   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image delam na treh projektih

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
18.12.2008 20:25:46   
darmar
Hvala šekr dobro. Malo sem na slabem glasu, pa nos mam zabasan. HB sem danes tazadnič učila. Je fino mal rutino presekat, zdej pa bo spet pasala.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
18.12.2008 20:26:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Hvala.user posted image user posted image

Pa glavica me skrbi? Se mi zdi da ima se full odprto pa mu dajem 2-3 kapljice D3 na dan...
Pa taka cudna oblika user posted image

Samo je drugace kar uredu se ze plazi in postavlja na vse stiri pa tudi razume se mi zdi da dosti...

Ker Samia je zacela sedet sele pri napolnjenih 7 mesecih tale bo pa zgleda da takrat ze po vseh sterih okrog tekal.

Kapljici ima 2 dovolj na dan po mnenju naše P. Kaj pa vaša pravi za tole bolehanje in glavico?
Takemu malemu je težko imunski sistem krepit, bi ga pa lahko Samii, samo mora biti revica res zdrava. Upam, da kmalu to pošlihtate. Imaš srečo, da nisi tukaj, ker bi imela še večje težave. Dežuje že xx dni. Sploh ne vemo kako zgled dan brez dežja. user posted image

Ja saj Samia je problem. Ona zboleva njej bi krepili imunski sistem. Baje obstaja neko cepivo user posted image  
Omar sploh ne bi zbolel , on vse od nje sedaj ko ni vec dojen pobere.

****, nič se ti ne sekiraj okoli tega, otroci začno zbolevat okoli 6m, če so ali pa niso dojeni, takrat niso več zaščiteni. Zato tudi pravijo, da otrok do 6m dobi vse kar mu mati lahko da z mlekom, po tej starosti je materino mleko enakovredno KM

user posted image  user posted image  user posted image  
kako to misliš?

Sem dostikrat brala, da je tako, da tudi če večji otrok zboli, pa ne more jesti, je fino, če je še dojen, ker je takrat ponavadi dojenje edino, kar lahko prebavi (v primeru take bolezni, kjer tudi bruha, driska, itd.)

Glede zaščite za bolezen sem mislila

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
18.12.2008 20:26:28   
Aurea
aha, okej user posted image

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 3785
18.12.2008 20:27:12   
Aurea

to samo ženske zmore(m)jo user posted image

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 3786
18.12.2008 20:27:56   
darmar
Men je pa dons dolgcajt. Sama z Zalo doma, smrk smrk. Luka ima pižama žur v vrtcu od 18.30. S sabo je nesu dva otroška šampanca, škrnicl bonbonov in sadje, da časti za rojstni dan. To je blo vesela, komi je dočaku da gre. Mož se pa rekreira. Men se pa nič ne da, čeprav ne bi blo slabo kaj postoriti. Grem posodo pomit.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
18.12.2008 20:28:12   
Aurea

Hvala šekr dobro. Malo sem na slabem glasu, pa nos mam zabasan. HB sem danes tazadnič učila. Je fino mal rutino presekat, zdej pa bo spet pasala.

Boga, upam, da prideš na dober glas kmalu user posted image

Kaj pa si učila?

Si sapis sis apis.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
18.12.2008 20:28:46   
aurora28
Dajte mi povedat, a ve vse te varjante ki jih pripravljate z mlekom dodajate svoje ali AM...al kako drugo npr...sojino, riževo...si ne upam, pa menda lahko to dam naprimer za keksolino pa v pire...pa bla bla...

Čmrlika jaz Galu keksolino pripravljam z mlekom riž-soja, danes pa sem mu pire krompir naredila z kislo smetano, sicer je pa tako, vsaj piše v paparici, da lahko po 6. mesecu začneš uporabljati kravje mleko za kuho. user posted image

aurora bravo za kilce in pridnega Gala... je pa skor celo kilo lažji od Nejca ...no vsaj tvoj križ ne trpi.

Jana naš je pa športnik in se počasi redi, ker ni niti minuto pri miru user posted image , danes se je P na lastne oči prepričala kako je živahen Gal, ji je udarjal po mizi, pa ploskal user posted image user posted image , ko pa mu je rekla pa pa, pa je naredil še brbr user posted image user posted image

Moram se pohvaliti, da Gal dela brbr s prsti po ustih, ploska in govori dej, dej user posted image user posted image

Kodrana super kuhinja, se mi zelo dopade user posted image

**** user posted image user posted image user posted image za Omarja, vse bo v redu, boš videla. Zakaj pa mu ne daješ AD3 kapljic, ker jaz Galu dajem 10 AD3 kapljic na dan, to po navodilu P, ker je rekla, da pozimi je premalo sonca in zato je doza povečana iz 7 na 10 kapljic. Je pa glavica Gala še tudi odprta 2 cm v dolžino in široka 1,5 cm, tako kot pri Nejcu od Jane.

Aja, pa še to; danes se je Erazem prvič sam postavil na nogice. Sem ležala zraven njega na puzlah (jaz na boku) in je priplezal do mene, se prijel za moje noge, se dvignil na kolena in potem na nogice, potem je bilo pa veselja poln koš. 

Bravo za Erazema user posted image user posted image user posted image

Danes je Gal pojedel vsega skupaj 600 g domače sadne kaše, 300 g jogurta z banano in kosmiči in še piščančeka s pire krompirjem in zelenjavo. Veliko je pojedel user posted image in dvakrat sva se podojila čez dan (zaradi žeje). Opažam pa, da ker ga ne dojim veliko, da dojke niso več tolk napete. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
18.12.2008 20:29:08   
darmar

to samo ženske zmore(m)jo user posted image

To pa drži kot pribito.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
18.12.2008 20:29:15   
Aurea
Grem tut jest mal v kuhinjo, ki je potrebna malce "pospravljalne" vneme user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
18.12.2008 20:34:06   
barbaw

user posted image user posted image user posted image  organizacija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3792
18.12.2008 20:34:08   
barbaw

To si lahko človek tudi drugače predstavlja. user posted image user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
18.12.2008 20:34:10   
barbaw

Men je pa dons dolgcajt. Sama z Zalo doma, smrk smrk. Luka ima pižama žur v vrtcu od 18.30. S sabo je nesu dva otroška šampanca, škrnicl bonbonov in sadje, da časti za rojstni dan. To je blo vesela, komi je dočaku da gre. Mož se pa rekreira. Men se pa nič ne da, čeprav ne bi blo slabo kaj postoriti. Grem posodo pomit.

Moderni vrtec.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
18.12.2008 20:34:19   
darmar
Zala je kislo smetano že mesec, da izboljšamo razne kaše. Vidim, da ful uporabljate mleko riž in soja. Jaz razmišljam, da bi še mesec ali dva ostali na AM, potem pa na navadnega 3,5 kr Alpskega imam v mislih. A to ni OK?

Jutri ji bom prvič dala piščanca. A ga ve zmiksate ali samo na micene koščke narežete?

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
18.12.2008 20:35:06   
darmar

To si lahko človek tudi drugače predstavlja. user posted image user posted image

OPPPAAAA!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
18.12.2008 20:36:56   
darmar
Računovodstvo za VPŠ.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
18.12.2008 20:38:05   
barbaw

Grem tut jest mal v kuhinjo, ki je potrebna malce "pospravljalne" vneme user posted image  

moja jo je danes že dvakrat doživela user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
18.12.2008 20:41:04   
darmar
Veseli december - zunaj že poka.

Pa posoda je pomita. Ful bi šla spat, pa nisem zmatrana, pa še nos mam zabasan in ne gre in ne gre. Ponoč, ko pa morem vstajat in z dudo servisirat in včasih še z mojimi kapljicami mleka, pa komaj živim. Pa zjutri, ko je treba vstat, nočna mora. Komaj čakam prespane noči.

< Sporočilo je popravil darmar -- 18.12.2008 20:43:15 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
18.12.2008 20:44:11   
barbaw

Veseli december - zunaj že poka.

Pa posoda je pomita. Ful bi šla spat, pa nisem zmatrana, pa še nos mam zabasan in ne gre in ne gre. Ponoč, ko pa morem vstajat in z dudo servisirat in včasih še z mojimi kapljicami mleka, pa komaj živim. Pa zjutri, ko je treba vstat, nočna mora. Komaj čakam prespane noči.

Hb smo na "vasi".

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!