|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
18.12.2008 15:07:07   
barbaw
Aurea nisem dobila ZS. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
18.12.2008 15:09:44   
Estrella*
Danes je en čuden danuser posted image

Dajte mi povedat, kdaj so vaši starejši otroc začel sami jest, brez vaše pomoči? Jaz se ne morem spomnit za Andražauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
18.12.2008 15:10:05   
barbaw
Kje pa je Valentina? A so še vedno bolani?

Estrella in Kasso a sta kaj videle TamaroJ. Meni je še danes hudo za njo. Jaz upam, da ji kdo kdaj pošlje naše pozdrave in pikapoke, ker je nismo pozabile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
18.12.2008 15:10:50   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dajte mi povedat, kdaj so vaši starejši otroc začel sami jest, brez vaše pomoči? Jaz se ne morem spomnit za Andražauser posted image

Jaz tudi ne. user posted image   Bi mogla po slikah pogledat.

Nimam nobene pametne slike. Okrog 1. leta je že krepko sam jedel, tako da je prej začel, ne vem pa če imam kje to napisano. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 18.12.2008 15:12:49 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
18.12.2008 15:13:28   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz tudi ne. user posted image   Bi mogla po slikah pogledat.

What are you waiting for? Do it user posted image

Tamare nisem že kar nekaj časa videla in nič ne vem. Bi Naty verjetno kaj več vedela, ker mislim, da sta se dobileuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
18.12.2008 15:14:00   
barbaw
A mi bo danes uspelo napredovati za eno stopnjo? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
18.12.2008 15:16:22   
Estrella*

Neeeee, če bo taka tuga kot je sedajuser posted image Jaz grem na plavalni tečaj in me do večera ne bo, pa še sama sem doma, ker gre moj na žuruser posted image Upam, da mi uspe do 21 vse porihtatuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.12.2008 15:17:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Mi smo pa spali dobro urco in poluser posted image user posted image . Sem mu probala spet dati AM  pa je trikrat potegnil in se spet zmrdovati začeluser posted image user posted image . Je pa pojedel dve sadni skutici in piškotek.

pridn galuser posted image user posted image .
pri men pa je filip zdej zaspal in me prav zanima kolk časa bo trajal.
Mark pa spi že dobri  2 uri, še nč ni jeduuser posted image , bomo vidl kakšna bo situacija ko se zbudi

bravo za Gala..

Nejca pa čaka kosilo, ampak Nejc spi že od 12h

O je priden Nejc, da tako dolgo spi. Jaz se pa ne spomnim kdaj je Gal čez dan spal dve urci skupajuser posted image user posted image
Jana user posted image za avatar.

hvala..

spal je točno dve uri in potem pojedel 180 g kosila.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.12.2008 15:17:43   
jana81

Sem malo brskala po RR, pa mi je tale možicl padel v očiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

o moj bog, pa ne bi ga dirnula ni prstom

Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.12.2008 15:18:02   
jana81

Jana: sem včeraj takoj opazla, da maš nov avtar in pozabla pohvalituser posted image Nejc tako navihan zgleda na tej slikciuser posted image

o ne da samo zgleda navihan, tud je navihan.. sploh ko se lovima in skrivama.

Neposredna povezava do sporočila: 3710
18.12.2008 15:23:23   
barbaw

Jana: sem včeraj takoj opazla, da maš nov avtar in pozabla pohvalituser posted image Nejc tako navihan zgleda na tej slikciuser posted image

o ne da samo zgleda navihan, tud je navihan.. sploh ko se lovima in skrivama.

pravi zlati fant je user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
18.12.2008 15:23:27   
barbaw

Neeeee, če bo taka tuga kot je sedajuser posted image Jaz grem na plavalni tečaj in me do večera ne bo, pa še sama sem doma, ker gre moj na žuruser posted image Upam, da mi uspe do 21 vse porihtatuser posted image

Potem pa bo tale tvoj neeee kar držal. user posted image  Upam, da ti vseeno uspe spravit mularijo do 21 spat.

Neposredna povezava do sporočila: 3712
18.12.2008 15:30:15   
Estrella*

Potem pa bo tale tvoj neeee kar držal. user posted image  Upam, da ti vseeno uspe spravit mularijo do 21 spat.

No, jaz tud upam, da bom čimprej redi za čvekuser posted image Sam, da me ne boste na cedilu pustile, ker sama s seboj ne znam čvekatuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
18.12.2008 15:43:53   
špelin@
kodrana, zelo lepa kuhinja user posted image  Uživajte pri Dedku Mrazu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
testenine že dajete? k majo jajca!

Ene parkrat sem mu jih že dala, ja. Reakcije ni bilo nobene.

Estrella*, nooora fotka, imaš srečo, da je moja velika pika na baletu in mi ne zija čez ramo user posted image
Me je pa tale fotka spomnila na vic o Marsovcih, ki so pristali na bencinski pumpi in javili na domači planet, kako izgledajo Zemljani: so štirioglati, pribiti na tla in jih letijo številke po faci, imajo pa tiča, ki ga lahko 3x okrog sebe ovijejo in v uho zataknejo user posted image

Dajte mi povedat, kdaj so vaši starejši otroc začel sami jest, brez vaše pomoči?

Ta večja je še pri šestih letih dostikrat rabila pomoč user posted image  Mala je pa začela sama jesti pri letu in pol user posted image  No, juho je začela sama jesti pri dobrih dveh letih, prej je preveč polila user posted image

user posted image user posted image  Res je Nejček v avatarju en pravi navihanček user posted image

Gregca sem morala malo silit s kosilom, ampak potem je pojedel 150g user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 18.12.2008 15:44:57 >

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
18.12.2008 15:48:33   
mafi

se ne spomnimuser posted image , lahko pa ti povem da še zdej včasih hoče da ga hranim, pa ga vprašam kako je pa v vrtcu pa pravi sam.
ampak da rad včasih vidi da tud njega nahranim češ sej filip tud sam ne je.

Neposredna povezava do sporočila: 3715
18.12.2008 15:49:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kodrana, zelo lepa kuhinja user posted image  Uživajte pri Dedku Mrazu user posted image

testenine že dajete? k majo jajca!

Ene parkrat sem mu jih že dala, ja. Reakcije ni bilo nobene.

Estrella*, nooora fotka, imaš srečo, da je moja velika pika na baletu in mi ne zija čez ramo user posted image
Me je pa tale fotka spomnila na vic o Marsovcih, ki so pristali na bencinski pumpi in javili na domači planet, kako izgledajo Zemljani: so štirioglati, pribiti na tla in jih letijo številke po faci, imajo pa tiča, ki ga lahko 3x okrog sebe ovijejo in v uho zataknejo user posted image

Dajte mi povedat, kdaj so vaši starejši otroc začel sami jest, brez vaše pomoči?

Ta večja je še pri šestih letih dostikrat rabila pomoč user posted image  Mala je pa začela sama jesti pri letu in pol user posted image  No, juho je začela sama jesti pri dobrih dveh letih, prej je preveč polila user posted image

user posted image user posted image  Res je Nejček v avatarju en pravi navihanček user posted image

Gregca sem morala malo silit s kosilom, ampak potem je pojedel 150g user posted image

No super, da ti je Gregi nekaj pojedel kljub siljenju. Jaz pa se mučim s spanjem Maje. Sem jo dala v posteljo pa se smrlkjica brani. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.12.2008 15:49:58   
barbaw

No, jaz tud upam, da bom čimprej redi za čvekuser posted image Sam, da me ne boste na cedilu pustile, ker sama s seboj ne znam čvekatuser posted image

To pa ne vem, če kdo zna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.12.2008 15:50:08   
mafi

evo, obljubljene fotke kuhne:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mi imamo danes še dedka mraza. tara zdej panča, mami se bo pa uštimala.

lep dan.

Super kuhinjauser posted image user posted image user posted image Lepo se imejte na DM.

Full lepa, a si jo sprobala glede na to da imaš glanc čisto??

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.12.2008 15:54:56   
mafi

mafi: kaj delaš v soboto okoli 15.30h???

pomoje nč kej posebnga razn tega da se  bom borila za ženski obstojuser posted image ,zakaj>?????????

a tud to morm napisat:naslednji pregled 20.2.09,
28.11. smo mel celpenje višina 72 teža10400 in ne kot je napisala moja sekicauser posted image , sm še zdej jezna nanjo k user posted image

Kaj pa ostale posvetovalnice, da vpišem še v excelovo tabelo

V soboto pred večerjo bom leteča imam čas okoli 15.30h in bi se oglasila na kafetu. Kaj praviš??Mercatror?

evola: 30.6: t5053, v:58
          10.9:t8020, v:65
          24.10: t9390, v:69
          28.11.:t10400, v:72

super ni problema, sem zauser posted image , sam slučajn če bi mi šli v lj., a bi ti tud tam odgovarju kofi???,(guliver)
ampak ni 100%, da bom v lj.,, če ne pa pri nas v Merkatorju.

Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.12.2008 15:57:30   
Estrella*

mafi: kaj delaš v soboto okoli 15.30h???

pomoje nč kej posebnga razn tega da se  bom borila za ženski obstojuser posted image ,zakaj>?????????

a tud to morm napisat:naslednji pregled 20.2.09,
28.11. smo mel celpenje višina 72 teža10400 in ne kot je napisala moja sekicauser posted image , sm še zdej jezna nanjo k user posted image

Kaj pa ostale posvetovalnice, da vpišem še v excelovo tabelo

V soboto pred večerjo bom leteča imam čas okoli 15.30h in bi se oglasila na kafetu. Kaj praviš??Mercatror?

super ni problema, sem zauser posted image , sam slučajn če bi mi šli v lj., a bi ti tud tam odgovarju kofi???,(guliver)
ampak ni 100%, da bom v lj.,, če ne pa pri nas v Merkatorju.

OK

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.12.2008 16:03:15   
barbaw
Joj, a Guliver še obtsaja? user posted image  Ko se jaz spomnim ko so ga odprli, koliko let je že od tega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.12.2008 16:05:27   
špelin@

Lepe mere user posted image  A ste to tehtali pri P? Pri nas tehtajo na 10g natančno user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
18.12.2008 16:12:19   
barbaw
A bo katera gledala Trenja? Danes bodo zbirali denar za otroka v Ormožu, ki jima je oče ubil mamo. user posted image  Kako lahko nekdo to sploh stori? Ne zasluži si živeti.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
18.12.2008 16:12:56   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Lepe mere user posted image  A ste to tehtali pri P? Pri nas tehtajo na 10g natančno user posted image

ja
zdej pa letim v lj., se še kej pol vklopim grem sekici tud jst kako zakuhatuser posted image (pamti  pa vrati)user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
18.12.2008 16:14:41   
Čmrlika
No pozdravljene... Moja dva spita, evo pa hitro pred napovedanim obiskom pokukam kaj delate:..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pozdravljene mačke in user posted image !

evo veseli december me je čisto potegnil vase....user posted image  in mi zmanjkuje časa, konkretno! user posted image  In potem žal ne  znese  da pridem med vas, ki ste mimogrede svetovne s čvekanjem user posted image   user posted image  user posted image , če mi ne bi danes Hijenca sms -a poslala pa bi  prišla jutri al pojutrišnjem gor bi vas itak v 9 tem delu našla user posted image .

No, midve sva drugače vredu, edino _Taja ga je začela hudoooooo biksat ponoči, user posted image user posted image user posted image in zelo slabo spi...jaz pa tega nisem navajena in nam je vsem trem groza...poleg tega imava atija še vedno bolanega,,,user posted image  in smo vsi trije cele dneve noter pa gremo že malo en drugemo na živce user posted image

Ne vem, kaj neaj, v bistvu sem že nehala razmišljat, kaj muči Tajo, in  bom počakala da mine user posted image  Sem pa zarad tega ful žalostna...no pa danes itak ni bil moj dan...user posted image  smoo pa smrekoco postavili in pred dnevi okrasili po stanovanju pa lučk namontirALIin zdaj je taja vsa nora user posted image  se ji dopade.

No toliko, aja pa kot zgleda mi ni usojena prit na večerjo...tako da me najverjetneje ne bo...user posted image  Vem, pa da boste mislile name user posted image , jaz vas pa itak pogrešam...user posted image

Barbaw, -hvalaza vso velikodušno pomoč glede sedeža, padla je druga odločitev in smo naročilo maxi cosi priorifix user posted image  pride k bratu od mojga v nemčijo , pa nam ga pripelej čez praznike. Nekaj manj od babycentra je ...pikapolonica ga sploh nima, te internetne varjante pa so tudi dražje kot tale...Tako da ga namesto babycentrovih 310 dobimo za 230 € . Nekaj je, ne? user posted image  user posted image  user posted image , kaj praviš?  

Čmrlika zate in za tvojo družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ga bo tvoja princeska nehala biksati ponoči.

Hvala!user posted image Upam, da res ...sem ful žalostna!MA katera kako idejo, nasvet? user posted image

Aurora- hvala tudi tebi, pa še kateri, ki mi je namenila kako lepo besedo...pa nisem vidla med preletavanjem...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Evo Barbaw, me je edina opazila, pa sem mislila da ste me pogrešale user posted image , no saj tudi zdaj grem, ker sem že v nizkem štartu, Taja je začela z "nočno"user posted image
Mirno in čim bolj prespano noč vam želim.  

enako user posted image user posted image user posted image , upam da tvoj vsaj kapo da na glavo ko gre od doma. Jo mora obvezno gor dat.

eh sploh ne hodi ven, razen zadnjič v merkur, je pa dal kap gor, ker ga nisem prej ven spustila user posted image ...joj upam, da mi ne pristane v bolnici, ful ga ne neha bolet...user posted image user posted image user posted image

Dajte mi povedat, a ve vse te varjante ki jih pripravljate z mlekom dodajate svoje ali AM...al kako drugo npr...sojino, riževo...si ne upam, pa menda lahko to dam naprimer za keksolino pa v pire...pa bla bla...user posted image user posted image

Špelin@ evo ravno gori sem napisala, ga še ful mantra ja...pa zdaj tak pravi da je vredu,pa valda da naj grem,ampak mi je pa panika, ker ga taja ful sračka zvečer in ponoči, se zbuja in vse omenjeno, pa ji naenkrat zadnje dni ati ni dvolj...kr nekaj ejuser posted image   user posted image  user posted image  in ne vem, bi blo grdo od mene, če bi mu jo tako naprtla, ko pa še obadva skupaj težko zvoziva z njo ko je taka user posted image , bom vidla ampak mislim da žal me res ne bo...bom še mojo mami malo pofehtala če bi delala atiju družbo....user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!