Čmrlika
|
No pozdravljene... Moja dva spita, evo pa hitro pred napovedanim obiskom pokukam kaj delate:.. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravljene mačke in ! evo veseli december me je čisto potegnil vase.... in mi zmanjkuje časa, konkretno! In potem žal ne znese da pridem med vas, ki ste mimogrede svetovne s čvekanjem , če mi ne bi danes Hijenca sms -a poslala pa bi prišla jutri al pojutrišnjem gor bi vas itak v 9 tem delu našla . No, midve sva drugače vredu, edino _Taja ga je začela hudoooooo biksat ponoči, in zelo slabo spi...jaz pa tega nisem navajena in nam je vsem trem groza...poleg tega imava atija še vedno bolanega,,, in smo vsi trije cele dneve noter pa gremo že malo en drugemo na živce Ne vem, kaj neaj, v bistvu sem že nehala razmišljat, kaj muči Tajo, in bom počakala da mine Sem pa zarad tega ful žalostna...no pa danes itak ni bil moj dan... smoo pa smrekoco postavili in pred dnevi okrasili po stanovanju pa lučk namontirALIin zdaj je taja vsa nora se ji dopade. No toliko, aja pa kot zgleda mi ni usojena prit na večerjo...tako da me najverjetneje ne bo... Vem, pa da boste mislile name , jaz vas pa itak pogrešam... Barbaw, -hvalaza vso velikodušno pomoč glede sedeža, padla je druga odločitev in smo naročilo maxi cosi priorifix pride k bratu od mojga v nemčijo , pa nam ga pripelej čez praznike. Nekaj manj od babycentra je ...pikapolonica ga sploh nima, te internetne varjante pa so tudi dražje kot tale...Tako da ga namesto babycentrovih 310 dobimo za 230 € . Nekaj je, ne? , kaj praviš? Čmrlika zate in za tvojo družinico Upam, da ga bo tvoja princeska nehala biksati ponoči. Hvala! Upam, da res ...sem ful žalostna!MA katera kako idejo, nasvet? Aurora- hvala tudi tebi, pa še kateri, ki mi je namenila kako lepo besedo...pa nisem vidla med preletavanjem... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Barbaw, me je edina opazila, pa sem mislila da ste me pogrešale , no saj tudi zdaj grem, ker sem že v nizkem štartu, Taja je začela z "nočno" Mirno in čim bolj prespano noč vam želim. enako , upam da tvoj vsaj kapo da na glavo ko gre od doma. Jo mora obvezno gor dat. eh sploh ne hodi ven, razen zadnjič v merkur, je pa dal kap gor, ker ga nisem prej ven spustila ...joj upam, da mi ne pristane v bolnici, ful ga ne neha bolet... Dajte mi povedat, a ve vse te varjante ki jih pripravljate z mlekom dodajate svoje ali AM...al kako drugo npr...sojino, riževo...si ne upam, pa menda lahko to dam naprimer za keksolino pa v pire...pa bla bla... Špelin@ evo ravno gori sem napisala, ga še ful mantra ja...pa zdaj tak pravi da je vredu,pa valda da naj grem,ampak mi je pa panika, ker ga taja ful sračka zvečer in ponoči, se zbuja in vse omenjeno, pa ji naenkrat zadnje dni ati ni dvolj...kr nekaj ej in ne vem, bi blo grdo od mene, če bi mu jo tako naprtla, ko pa še obadva skupaj težko zvoziva z njo ko je taka , bom vidla ampak mislim da žal me res ne bo...bom še mojo mami malo pofehtala če bi delala atiju družbo....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|