|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
18.12.2008 14:37:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

očitno je blo dvomljivo napisano, da se da tako razbrati. MIŠLJENO JE BLO PA NA FEBRUARSKO SREČANJE in ne na Dolenjka family. Veš da je blo večkrat govora o obali, pa se še niste dol priklatle, samo mi gor. No ČE sem te prizadela OPROSTI, ni bilo tako mišljeno.

Mi se vračamo 27. Vi pa uletite kadarkoli. Toplo vabljeni na svinjsko pojedino in topel kruh. Sej to tudi ti lahko zdej ješ a ne?

Jaz vse jem, sej to je očitno, če me malo bolj pogledaš user posted image  Ejo, pa nič me nisi prizadela user posted image  mal te moram k**** user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
18.12.2008 14:43:04   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

očitno je blo dvomljivo napisano, da se da tako razbrati. MIŠLJENO JE BLO PA NA FEBRUARSKO SREČANJE in ne na Dolenjka family. Veš da je blo večkrat govora o obali, pa se še niste dol priklatle, samo mi gor. No ČE sem te prizadela OPROSTI, ni bilo tako mišljeno.

Mi se vračamo 27. Vi pa uletite kadarkoli. Toplo vabljeni na svinjsko pojedino in topel kruh. Sej to tudi ti lahko zdej ješ a ne?

Jaz vse jem, sej to je očitno, če me malo bolj pogledaš user posted image  Ejo, pa nič me nisi prizadela user posted image  mal te moram k**** user posted image

user posted image user posted image user posted image

se vidi da ti bruseljski zrak ne dene dobro.

Stipe hitro baso v akcijo, da spet pridete na domač zrak.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
18.12.2008 14:46:22   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj dela 3x na teden dalj kot do 3h...sem jezna ko pes, kuham in pol stoji. zdaj je šel šele proti celju nekam in tam ima še ziher eno uro dela in preden pride domov bo ura 5. 10 ur delauser posted image user posted image ma sem jezna ko pes. res upam, da ko poteče ta poskusna doba da ga nebodo več tak basali z delom, ker jih je baje dovolj da si porazdelijo...eni nimajo kaj za početuser posted image mah...mi2 boma se najbrž kar spokalain šla v mesto al pa k mami.mi morala nujno po nekaj, samo kaj ko je tal dež

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
18.12.2008 14:47:19   
srečka nosečka
dan, user posted image

VAS ŽE CEL DAN PREBIRAM, PA MI lANA NIKAKOR NE DOVOLI, DA KAJ NAPIŠEM.
uuups, črke. Lana mi pomaga tipkat. user posted image

Očitno se ji dogaja že  od včeraj. Me je pričakala, ko sem se po 00,00 uri vrnila domov. user posted image  No, ati nima joške in to je rabila. user posted image
Danes pa sva spali do 9,30, pol pa akcija, ker je patronažna prišla na obisk.
Smo malo poklepateli, nič novega izvedeli. Samo pohvaljeni sva bili. user posted image

Zdaj pa že lazanjo pečeva in čakava, da ati čez 15 min domov pride. user posted image
Zgleda, da je na štajerskem dan lazanj. user posted image

Ful dobrote pečete user posted image

Ma mala mi več ne pusti, da tipkam user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
18.12.2008 14:51:25   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image

se vidi da ti bruseljski zrak ne dene dobro.

Stipe hitro baso v akcijo, da spet pridete na domač zrak.

user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
18.12.2008 15:09:29   
bamby
Jaz sem našemu že omenila za ponedljek, da bi prišli na srečanje, pa je rekel, da samo v primeru, če bom pridna user posted image user posted image user posted image .

No, naša madam se je pa pravkar prebudila.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
18.12.2008 15:12:24   
pina-1
blaža evo recept.

TIRAMISU ZVEZDICE

sestavine:
- 100g čokolade s kavo ( jaz sem dala navadno jedilno in malo kave )
- 200g mehkega masla
- 100g sladkorja
- 1 rumenjak
- 2 žlici vinjaka ( jaz sem dalal vino)
- 300g moke

krema:
- 100g belega čokoladnega obliva
- 100g masla
- 120g sladkorja v prahu
- 2 žlici maskarpone sira
- 20g kakava v prahu

Čokolado stopite in ohladite. DOdajte jo ostalim sestavinam in zamesite testo. Zavite v folijo in v hladilnik za 60 min.

Pečiso segrejte na 175 stopinj ( 155 venitlatorsko). Testo razvaljajte na 2mm debelo in izrži ven zvezdice. Pečete približno 9 minut.

beli čokoladni obliv topite in ohladite. kremno zmešajte maslo in sladkor ter umešajte mascarpone in čokolani obliv. Polovico zvezdic namažete in sestavite skupaj z drugo polovico.

!!!! Kreme je za več kot eno maso. Jaz sem delala 2 maso in sem v kremo dala 150g čokolade in eno žlico mascarpone sira več in je blo več kot dovolj kreme.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
18.12.2008 15:19:47   
Februarka08
Jest pa ne vem kaj naj delam... Romana Kranjčan zdele že v 3. poje, Larisa je gotovo spet nekje pri smrekciuser posted image jo non stop lovim... ne vem a naj grem česen spet majit, samo bom mogla bit pri miru, tamala pa tega ne marauser posted image sem pa vesela, ker se je user posted image ravno poslovila za ene 4 tedneuser posted image user posted image user posted image kok je to neki brezvezngauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
18.12.2008 15:55:34   
Stipe air force

dan.

mi mo tudi ovoičkali, odšopingirali in odklepetali z etiennom in amayo. ana je tudi odspala eno rundo. Zdej žuli palćčke, jaz pa kuham kosilo in pospravljam po stanovanju. Moram še en stroj oprat in posušit do sobote, ker gremo končno na dopustuser posted image

blaža ti si spraševala po slikicah piškotov. sem pa pri okraševanju kradla tvoje ideje. Mi je mia pomagalauser posted image

tiramilsu zvezdice
user posted image

blažini piškozi z maslomuser posted image
user posted image
user posted image

user posted image

prijatli

user posted image

Pina, a lahko s Carico ostaneva se 10 dni po praznikih... Sefli se vrneva v Bruselj ko eliminirava vse zaloge svinjarij, sladkarij in refoska? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
18.12.2008 15:57:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

dan.

mi mo tudi ovoičkali, odšopingirali in odklepetali z etiennom in amayo. ana je tudi odspala eno rundo. Zdej žuli palćčke, jaz pa kuham kosilo in pospravljam po stanovanju. Moram še en stroj oprat in posušit do sobote, ker gremo končno na dopustuser posted image

blaža ti si spraševala po slikicah piškotov. sem pa pri okraševanju kradla tvoje ideje. Mi je mia pomagalauser posted image

tiramilsu zvezdice
user posted image

blažini piškozi z maslomuser posted image
user posted image
user posted image

user posted image

prijatli

user posted image

Pina, a lahko s Carico ostaneva se 10 dni po praznikih... Sefli se vrneva v Bruselj ko eliminirava vse zaloge svinjarij, sladkarij in refoska? user posted image  user posted image  user posted image

Alo, probudi se!!!!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
18.12.2008 16:04:55   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: 4ka

Pozdravljene mamice!

Vabimo vas na brezplačno predstavitveno urico telovadbe za dojenčke z mamicami. Gre za zabavne urice, ki so namenjene spdobujanju dojenčka k pravilnemu gibalnemu razvoju ter učenje enostavnih zabavnih igric, ki jih lahko potem izvajate s svojim dojenčkom tudi doma.
Urice vsebujejo tudi elemente masaže dojenčka, navezovanje stika z dojenčkom ter konec koncev tudi prijetno druženje z drugimi mamicami enako oziroma podobno starih dojenčkov.
Urice pripravljamo za dojenčke od 3-6 mesecev, ter malo večje (od 6 do 9 mesecev).
Predstavitvena urica bo v začetku januarja, prej pa se morate prijaviti na naš mail, da bomo vedeli, kakšen obisk pričakujemo. Potem boste po mailu dobili natančne podatke o terminu urice.
Vadba bo potekala v Narodnem domu v Ljubljani.

Sefla, a mislis da gre mogoć za resno zadevo... user posted image

Pozdravček.

Naš mail; info@4-ka.si

who the fuser posted image user posted image k is this ?

lepo se obnašaj! user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
18.12.2008 16:09:58   
dolenjka
Mislim, da je zadnji čas, da se poberemo čez Alpe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
18.12.2008 16:16:40   
Februarka08

Mislim, da je zadnji čas, da se poberemo čez Alpe user posted image

se strinjamuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
18.12.2008 16:18:57   
Februarka08
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165128

Ella, a maš ti tegaleuser posted image si zadovoljnauser posted image ker je v akciji, me je zamikaluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
18.12.2008 16:24:39   
ella79

Bejbe, sam tolk da veste, da Sayuri, Lovro in Zara tudi pridejo v ponedeljek v SN user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti že včeraj hotla rečt, če so kej povabljeni user posted image user posted image user posted image user posted image da spet vidimo mal mlajše februarčke user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
18.12.2008 16:25:40   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ella, a maš ti tegaleuser posted image si zadovoljnauser posted image ker je v akciji, me je zamikaluser posted image

ja tega, men je ok oz. mi normalno dela user posted image

ste pa danes take čveke, da sem vas sam na hitr preletela.... itak sam majčice lovite user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
18.12.2008 16:30:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

ja tega, men je ok oz. mi normalno dela user posted image

ste pa danes take čveke, da sem vas sam na hitr preletela.... itak sam majčice lovite user posted image user posted image user posted image

sej nismo kej pametnega napisale user posted image

Majčice pa lovimo, sam ujele jih ne bomo user posted image

A sem pridna a ne, k jo z lase privlječem v LJ user posted image  Sej njej ni treba 2x rečt, je zlo men podobna user posted image  user posted image  user posted image  A sem ti povedala, da je bila tisti dan, ko smo se me v sredo, pred našim odhodom v B dobile na kavi, tudi ona v SN user posted image  Me je z**** če sem še od prejšnje srede tam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
18.12.2008 16:39:52   
ella79
dolenjka si povedala ja, da sta se srečali user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
18.12.2008 16:39:58   
MetiLu
Dan!

Suzi, jest mu mleka nič ne redčim, ma pa čokolino ful rad, pa zadničsva skupaj jedla mlečni gres za večerjo, pa je tud velik pojedu, tko da bomo kar nadaljevli, mu pa dajem alpskega 3,5, ki je tud meni najboljš, čeprav midva uporavbljava 1,6 user posted image  Ej Suzi, ful dobr majo tole v vrtcu user posted image

Mesečnica, glede spanja in uspavanja sem tud jaz obupala z večernim matranjem in sem pri njemu dokler ne zaspi, to pomeni, da se malo crkljava, včasih malo ponosiva, al se uleževa skupaj, včasih me pa tud samo za prst drži, pa lahko zaspi v posteljici user posted image  Tko mi vsaj zaspi v max. 20 minutah, sicer mam pa pokvarjen večer zarad tuljenja in konstantnega tekanja v spalnico in ven ...  user posted image  Pa ne skiraj se, men je tud hudo, ko pomislim, kolkokrat sem se jezila nanjga, k mi je živc potegnu, zdej se mi je uspel nakulirat in sem nehala popizdevat... vedno sem imela strašno slabo vest user posted image  zdej če me fejst znervira, grem ven iz sobe, globoko zadiham in potem se mu spet lahko posvetim user posted image  
Pa na to temo se tud z Blažo strinjam.

Listek še vedno čakam na tisti receptek za pecivo s prejšnjega srečanja v SN user posted image

Stipe, dobr se vidva rihtata s Carico user posted image  pa hvala za misel glede varstva user posted image  mah veš mame smo mal odvisne od naših user posted image  user posted image  pa mislimo, da jih nobeden (no, če izvzamem očke) ne bo znal tko dobro zrihtat kot me (al se pa motim, ker sklepam po sebi user posted image )

Pinči user posted image  hudi piškotki

Aja, pa naša noč je bila spet porazna, smo bli pokonc od 4.00 do 6.00, pa prej še 3 budnice user posted image  pa še pozn sva šla spat včeraj ... ah, bom šla pa dones prej, pa jutri zjutraj ne bo treba vstat user posted image  edin zdej je frajer zjutraj začel spet do okol osmih  ali pa pol dvetih spat user posted image  

Sem pa vesela dons, sem dobila novembrsko plačo, pa še 100 € božičnice user posted image user posted image user posted image  kok mam jest super šefico user posted image  

Zdej sem vas prebrala, pa se grem še mal sinetu posvečat user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 18.12.2008 16:42:24 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
18.12.2008 16:42:46   
dolenjka

dolenjka si povedala ja, da sta se srečali user posted image user posted image user posted image

sorči, mal me EMŠO jeb* user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
18.12.2008 17:09:42   
Stipe air force

To je zaradi koncentracije smoga v bruseljskem luftu.... Sefla pozablja, Carica spi po cele dneve, Stipe ma pa cajt debatirat... NIRVANA , ni kej... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
18.12.2008 17:12:34   
dolenjka

To je zaradi koncentracije smoga v bruseljskem luftu.... Sefla pozablja, Carica spi po cele dneve, Stipe ma pa cajt debatirat... NIRVANA , ni kej... user posted image  user posted image  user posted image

Ti boš pa danes v kopalnici spal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
18.12.2008 17:19:16   
Stipe air force

Ej, Sefla hitr zakur na bruseljskem luftu... je cajt za ciscenje na slovenskem. Mogoć ji bo pomagal... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
18.12.2008 17:22:35   
dolenjka

Ej, Sefla hitr zakur na bruseljskem luftu... je cajt za ciscenje na slovenskem. Mogoć ji bo pomagal... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
18.12.2008 17:24:34   
Stipe air force
Carica je podaljsala popoldansko spanje, se par minut manjka pa bo polni 2 uri... user posted image ... Danes tolce vse rekorde... user posted image  Verjetno ve, da jutri prvic leti z letalom in to v Slovenijo, yeeeee ! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?