|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
18.12.2008 15:10:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kaj sem samo js čudna al se še kateri zdi to težko verjetno http://24ur.com/novice/svet/na-vlaku-smrti-skoraj-rodila.html  user posted image user posted image

hmmm, zanimivo ampak da ne veš da si noseč?? Uh, težko verjamem

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
18.12.2008 15:12:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Terezika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tasa...sej lahko pa ti naredim notranjo stran iz jeansa in našijem še tri bele (adidas) črte pri strani..user posted image .tako, da je lahko z ene strani fina-črna...druga pa športna...BTW...delam take torbice za obrnt na obe strani...nema, da nema...če nema, si izmislimo...user posted image

pol pa jo pozabim obrnit pa mam k elegantnim stvarem adidas torbico
hehe, pri meni bi blo vse možno..jaz bi se tak delala da tak mora bit user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
18.12.2008 15:17:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

skratka ne jem čokolade in pazim kaj jem, da ni preveč kalorično (več al manj jogurti in sadje) pa je tehtnca pokazala še +2kg in sem čist nesrečna, ker nevem več kaj naj nardim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikar bit nesrečna. Če otekaš in ti torej zastaja voda v telesu, gredo kile tudi gor. In te bodo šle po porodu zlahka dol.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
18.12.2008 15:20:23   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

se vidi, da sn sama doma in si nimam kaj za početuser posted image user posted image user posted image  v takih trenutkih pa še meni začnejo špilatuser posted image user posted image user posted image

pa meni špilajo pol pa bi skoraj lahko že bend nardili..
Pupi pa špila tak stalno user posted image user posted image

hmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
18.12.2008 15:21:38   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

skratka ne jem čokolade in pazim kaj jem, da ni preveč kalorično (več al manj jogurti in sadje) pa je tehtnca pokazala še +2kg in sem čist nesrečna, ker nevem več kaj naj nardim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikar bit nesrečna. Če otekaš in ti torej zastaja voda v telesu, gredo kile tudi gor. In te bodo šle po porodu zlahka dol.

nina hvala, srčno upam da se bo malo ustavilo, drugače bom za poroko ko balon user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
18.12.2008 15:23:57   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Ojla

Že dolgo se vam nisem javila, ampak enostavno nimam časa...ampak vsake toliko pa najdem, da vam kaj napišemuser posted image . Vidim, da ste vse super in to mi je všeč.

Včeraj sem imela pregled pri G...Naše dete je super, veselo brca in raste...Drugače pa nič kaj posebnega.
Naslednji pregled imam: 14.1. 2009
Zredila sem se za: 0,4 kg= skupno 6,4kg
Obseg 90 cm
Sem še kaj  pozabila??

Zanima me če ste seznanjene o bakteriji streptokoki B- okuženih je nekje 20-30 % nosečnic in pri porodu okužene ženske se lahko okuži otrok. Posledice pa niso optimistične...
Skratka, če ne veste za kaj gre, si malo preberite...
Jaz sem danes mojega G vprašala o testiranju in v splošnem pregledu nosečnic ne jemljejo brisa za to bakterijo, ampak je zopet samoplačniško in sicer stane nekje 35eur, in če je ženska pozitivna, dobi pri porodu antibiotik in s tem zaščitijo otroka ko se rojeva...
Poznam eno punčo, ki je stara eno leto in bila mamica okužena- nihče tega ni vedl in je punčka prizadeta...

Zdaj pa grem malo  jest in se javim kasneje

Čestitke za pregled! user posted image user posted image user posted image

Hvala, da si nas spomnila na streptokok B. Bi se mi znalo zgodit, da bi pozabila pravi čas vprašat G za bris.

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
18.12.2008 15:24:13   
Pupa7

Kaj sem samo js čudna al se še kateri zdi to težko verjetno http://24ur.com/novice/svet/na-vlaku-smrti-skoraj-rodila.html  user posted image user posted image

hmmm, zanimivo ampak da ne veš da si noseč?? Uh, težko verjamem

kaka bedarija je pa to razen če ni mela 200 kil pa niti ni opazila... samo mislm da je na teh vlakcih tud omejitev v teži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
18.12.2008 15:31:08   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

Vidim, da ful debatirate, se vidi da ste na bolniški....jaz komaj čakam, da bom malo doma, ker sem bateri low in ne morem več.....sploh  sm pa čist na tleh, ker me je moj hani klical, da se je nekdo zaletel v njegov kamion in da je umru user posted image user posted image  in je čist na dnu....sploh ne vem kaj naj naredim...ne morem več delat, najraje bi šla kar k njemu, pa je 100 km stran...grozno

user posted image user posted image user posted image  zate in tvojega dragega.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.12.2008 15:32:30   
tasa_m

kaka bedarija je pa to razen če ni mela 200 kil pa niti ni opazila... samo mislm da je na teh vlakcih tud omejitev v teži user posted image user posted image user posted image

verjetno bi pol cel vagon rabla zase ne samo en mali kupe..user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.12.2008 15:32:46   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Za seznam...danes sem bila na pregledu...je vse ok...samo antibiotik mi je predpisala zaradi močnega izcedka in srček tika taka smo poslušali...malo sem pojamrala, da se naš user posted image  ne premika dosti...ma, po današnji noči, ko sem videla KAJ DOGAJA po polnoči, vem, da čez dan počiva...

Zredila sem se 1 kg...tako, da je skupni seštevek 5 kg...obseg trebuha pa 93 cm...naslednji pregled 20.1.2009...

Čestitke za pregled! user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.12.2008 15:38:24   
Nina00
Piruri bravo za tvojo pupo, da si je opomogla user posted image  Mislim, da bi jaz ravnala enako. Mi je že sedaj grozno, ko gre iz ene viroze v drugo, a si po vsaki kar hitro opomore, tako da bomo še vstrajali, ker je šele tretji mesec v vrtcu. Je pa res, da sem v tem času jaz več doma kot v službi, ker navadno za njim še jaz poberem. Je težko preprečit prenos virusa, ko se malček ob slabem počutju pri meni crklja. Tega mu pa pri dveh letih res ne morem odrečt.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
18.12.2008 15:42:23   
Pupa7

verjetno bi pol cel vagon rabla zase ne samo en mali kupe..user posted image user posted image

pa turbo lokomotivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
18.12.2008 15:43:19   
tasa_m
kaj zaj babnice ki ste???

Kokica kdaj greš na čago? da neboš zamudla..user posted image   vidim da si še prisotna

trezika daj nam kakega bolj sexy božička gor.. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
18.12.2008 15:49:52   
Nina00

pa turbo lokomotivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da ni nič čutila, ko je otroček brcal user posted image  To je pa res težko za verjet.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
18.12.2008 15:56:53   
Nina00
Pa sem uspela prebrat vse kar ste danes napisale user posted image  user posted image

Danes sem malega peljala kar k P. Saj se mi je zdelo, da je le viroza, a me je vedno malo strah, da bom prav pametna pa da bom kaj zapacala pri malem, ker ga ne bom peljala na pregled. Pa še do ponedeljka njegove P ni, tako da bi morali iskati dežurnega. Trenutno je torej še viroza. Upam, da se ne bo še kaj napacalo.
Meni je kar neverjetno, da je otrok z vročino lahko tako aktiven kot naš. Sem ga komaj spravila spat ob pol treh (v vrtcu gre normalno spat opoldne) pa še to sva se morala crkljat na kavču, da ga je sede zmanjkalo in sem ga nato odnesla v posteljo.

Ob vsem tem nošenju malega sem danes prvič začutila tako "opozorilno" bolečino v križu user posted image  Bo treba začet vaje za hrbtenico delat, če ne bo križ s križem. user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 18.12.2008 15:57:02 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
18.12.2008 16:02:19   
trezika
tasa, je ta bolj po tvojem okusu?
user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.12.2008 16:05:52   
trezika
user posted image

kaj pa ta?user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
18.12.2008 16:06:20   
trezika
joj, kaj mi dela dansuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
18.12.2008 16:08:18   
Pupa7

user posted image

kaj pa ta?user posted image user posted image

hvala sem vsaj ob apetit prišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
18.12.2008 16:09:20   
trezika
tu pa jih maš zdaj celo zbirko...se lahk odločiš kateri je tvoj božičekuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
18.12.2008 16:09:58   
trezika
pupa ni za kaj...se še priporočamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
18.12.2008 16:10:57   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Danes sem malega peljala kar k P. Saj se mi je zdelo, da je le viroza, a me je vedno malo strah, da bom prav pametna pa da bom kaj zapacala pri malem, ker ga ne bom peljala na pregled. Pa še do ponedeljka njegove P ni, tako da bi morali iskati dežurnega. Trenutno je torej še viroza. Upam, da se ne bo še kaj napacalo.
Meni je kar neverjetno, da je otrok z vročino lahko tako aktiven kot naš. Sem ga komaj spravila spat ob pol treh (v vrtcu gre normalno spat opoldne) pa še to sva se morala crkljat na kavču, da ga je sede zmanjkalo in sem ga nato odnesla v posteljo.

Ob vsem tem nošenju malega sem danes prvič začutila tako "opozorilno" bolečino v križu user posted image  Bo treba začet vaje za hrbtenico delat, če ne bo križ s križem. user posted image

Koliko je pa star tvoj otroček?...ja, mi smo že dve leti skozi bolni...samo po 8 delovnih dni v vrtcu, tako, da sem "neposredno in nedirektno povedano", zaradi tega ostala brez službe...zdaj pa se mi zdi brezzveze plačevat 200 eur vrtca zato, da jo jaz skozi čuvam bolno...rajši jo imam zdravo...
Ma, dobro da je aktiven, tako bo hitreje prebolel, pa zgleda, da ni nič hujšega, čene bi ga že knockoutiralo user posted image ...

Aja...kaj niso enx nekje tukaj krožile neke vaje za hrbtenico? Jaz bi se močno in prisrčno in ZELO priporočala za kakšno takšno "zadevščno", ker čene bom na porodni mizi ostala user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
18.12.2008 16:12:59   
Piruri

tu pa jih maš zdaj celo zbirko...se lahk odločiš kateri je tvoj božičekuser posted image user posted image
user posted image

Kako pa ga izbereš?...ga ne bodo pričakali samo mleko in piškoti...user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
18.12.2008 16:13:44   
Lolita23
Sem brala na drugem forumu, je pa eno za test za streptokok plačala le 13€, potem pa recite, če niso nore razlike v ceni.user posted image

Mislim, da bom spet začela verjet v Božička!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
18.12.2008 16:24:42   

user posted image

Če pride pa en tale božiček iskat pisemce pa jih napišem vsak dan kar nekajuser posted image user posted image user posted image  jaz počasi verjamem v njihuser posted image user posted image user posted image ...sej če nas kdo zdele bere sej ne bo vedel na kakšnem forumu jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image face ste...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......