|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
18.12.2008 8:39:01   
crvicek
Dobro jutro,

jaz sem pa danes tako slabe volje, pa še celo noč sem se premetavala in ful slabo spala. Žalostna pa sem zato, ker sem začutila boleče prsi in tako sem se spomnila da se približuje moj dan D. Na te znake se sploh ne več zanašam, ker so se še vedno izkazali za znake PMS. Do danes mi je uspelo preusmerjati misli, ma danes pa user posted image user posted image . Sploh nimam nobenega pričakovanja za user posted image , ker se mi zdi prelepo in nemogoče, da bi letos to dočakala. To leto je bilo itak celo v k**** saj sem bila jaz 2x v bolnici, pa tašča tudi in brat od mojega tudi, katerega smo skoraj izgubili. Tako da res nimam več upanja za to leto in komaj čakam da se konča.

Ne mi zamerit, ma sem morala dat iz sebe.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
18.12.2008 8:52:05   
ursa30
crvicek, glavo pokonci. jaz ti vseeno držim pesti, da te znaki niso znaki za prihod user posted image
drugače pa, tudi to leto zame ni bilo preveč srečno. moj brat je bil v bolnici, strgane kolenske vezi, moja mami ima oz je imela raka, ostala je brez ene dojke, sedaj ima še kemoterapijo user posted image

ampak ne smemo obupati. jaz po eni strani komaj čakam, da se to leto konča in da štartamo leto 2009 z veliko mero  optimizna in dobre volje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
18.12.2008 8:53:39   
Inana
Aprilčica07 user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke!
Crvicek, te čisto razumem in brez slabe vesti lahko svoje misli izliješ vsaj na forum, zato pa smo tu. Vseeno poskusi gledati na stvari pozitivno, včasih je res težko, ampak stvari gredo dol, da gredo potem lahko spet navzgor, torej obetajo se ti lepši časi user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
18.12.2008 8:54:00   
Anonimen
črviček glej veš kaj pravijo glih takrat ko ne pričakuješ takrat se najraje zgodi tko da mogoče pa je,ne smeš obupat,drugače pa mislim da se glede  lahk dost poistovetimo s tabo tko da ne skrbiuser posted image
sej jaz sm tud še zdej mislna da sm user posted image pa čeprav je user posted image k mam tak trebuh k da bi bla že v 3 mesecuuser posted image ni kej bomo že enkrat nosečke,ampak to čisr res drži da lažje je rečt oziroma napisat kot pa se tega držat

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
18.12.2008 9:00:39   
Tejchy25
Hojla, sm vidla, da ste že sprašvale, kaj je z mano...in nekaterimi ostalimi:)

Torej, moje nepričakovane tečke ni od nikoder (nisem je pričakovala 12.12.). Včerej sm delala test, test je negativen. Ni znakov o prihajajoči ne o tem da bi bla nosečka...

Tko da zj mi ne preostane drugega kot da čakam...zamuja pa torej 6 dni...bo testek že moral bit pozitiven, če bi blo vse prov...

No, tko da se javim, ko bo spet kej novega.

Čestitke pa vsem srečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in mirnih 9 (oz. še 8 mesecev!!!!) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
18.12.2008 9:02:00   
Anonimen
tejči držim pesti da bo vseen plusekuser posted image

(odgovor članu Tejchy25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
18.12.2008 9:30:30   
Anonimen
Zdaj pa jaz rabim vaš nasvet.

M naj bi prišla enkrat naslednji teden, od srede naprej.......

Že en teden me joške bolijo za znoret. Preventivno in v upanju, da je kaj, sem si dala vaginalno 3x100 Prometrij. To počnem že nekaj dni. Hodim v službo normalno in vse drugo počnem normalno.

Zaradi teh bolečih jošk sem danes naredila mini BC test in je testna črtica bleda. Zaradi nje in drugih znakov upam, da bom user posted image .
Vendar.....Večkrat sem doživela ss.....user posted image ....

Kaj bi mi svetovale danes, da do tega ne pride še enkrat???

Pa vem, da je vprašanje glupo.....Samo....tako obupana sem, da nič več ne vem, kaj je prav in kaj ni.....user posted image

Pa ne zamerite, ker sem anonimna....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
18.12.2008 9:46:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Jutro  dame:):):):)

na hitro, včeraj sem nardila test in se je pokazal en velik plusssssssssssssseeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za karkolki napovedovat je itak prezgodaj, na pregled bom šla šele po novem letu:):):):), v glavnem če bo vse tako kot mora bit, bo naš fantek avgusta dobil družbo:):)

smo res srečni!

Ste prve, ki sem vam to povedala, razen lubija, sevedauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke
črviček pošiljam ti malo  sončka za lepši dan,čeprav je tako turoben in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pozitivno energijo naprej.In draga ne obupaj prehitro ,mene so tudi prsi bolele k sto m.... no pa poglej sedajuser posted image user posted image user posted image
urša 30:tudi za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami bo pa bolje  bolje tako koda bi pa bilo še drugo potrebnouser posted image
tejči:navijamo ,da se vseno pojavi +
Anonimna:glede ss ne moreš nič pomagat ,lahko pa paziš ,da ne dviguješ kaj težkega ,da se paziš in da razmišljaš pozitivno user posted image user posted image upamm ,da je ta znak res nosečnost in da bleda črtica postane ornk črtica in da ne bo prišlo do SS

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
18.12.2008 9:56:19   
tane
Aprilčica....toooooooo, bravo čestitke in vse najlepše do konca in naprej!user posted image

crvicek, ti kar povej kaj te muči...saj veš nam lahko poveš VSE, ampak poskusi pa le biti pridna in še malo zdrži pa ne razmišljaj oz. se ne obremenjuj glede dneva D...je pa res kot pravijo punce morda je pa že čas, da spet posije sonce...pa ne mislim dobesedno...da kot je rekla Inana, pridejo spet lepi časi, kakorkoli jaz močno držim pesti zate in ti pošiljam pozitivno energijo...user posted image

Anonimna, ne vem kaj naj rečem kot le to, da imej upanje, tokrat si začela z Prometriumom in morda bo ravno to pripomoglo, da ti tokrat uspe, jaz imam sicer dober občutek glede na to, da je bila bleda črtica...ampak ne vem toliko o tebi, da bi lahko kaj bolj konkretnega rekla...vseeno držim pesti da ti uspe!

larilu, kaj je zdaj kdaj potem delaš test...si si že izbrala opravo za razgovor?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
18.12.2008 9:59:04   
Anonimen
Crvicek težko leto je za tabouser posted image  Upam, da bi to leto 09 bolj nakolnjeno. Ti pošiljam en kup pozitivne energije pa, da mogoče pa le zagledaš +. Tudi jaz sem ta meesc upala, da bom končno zagledala +, pa mislim, da ne bo ( saj o tem sem pisala že na prejšni strani ). Tako, da meni tudi noge u luftu ne pomagajo...pa ravno včeraj mi je kolegica rekla, da je ona pa takoj zanosila ko je noge dvignila in ravno tako njena sestrična. Tako, da sem potem bila še bolj poklapana... Ne vem tako, sem se veselila decembra in vsega, neobremenjena sem bila, zdaj pa ta ponavljajoči eh ja....

Anonimna umiri se, počivaj, če pa ti bo lažje pa pokliči svojega G.

Za vse ostale pa gremo +...user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
18.12.2008 10:09:35   
sonček85
jutro tane:kako sae danes počutimooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
18.12.2008 10:20:39   
sonček85
črviček :evo sem ti poslala 3 recepte

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
18.12.2008 10:37:50   
Anonimen
jutro Tanči!
ma povsej vrjetnosti ne bom delala testa k ma še zmer user posted image   in če bi bla user posted image pol je ne bi smel več bit tko da user posted image
za razgovor pa pojma nimam kaj hudiča naj oblečem,morm še najdt eno bluzo k se mi niti sanja ne kje jo mamuser posted image
anonimna počivi pa vseen pazi da ne boš kej težkega dvgovala ali pa prehitrih gibov delala v glavnem pazi nase.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2163
18.12.2008 10:47:15   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

lp

sonček a boš huda, če crvičku rečem naj še meni pošlje recepte za piškoteuser posted image ?
ali pa če mi jih kar ti na ZS?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
18.12.2008 10:49:54   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro Tanči!
ma povsej vrjetnosti ne bom delala testa k ma še zmer user posted image   in če bi bla user posted image pol je ne bi smel več bit tko da user posted image
za razgovor pa pojma nimam kaj hudiča naj oblečem,morm še najdt eno bluzo k se mi niti sanja ne kje jo mamuser posted image

kaj pa slabosti pa napihnjenost? so izginili? ej, saj sem te hecala glede razgovora, občeli moraš tisto v čemer se dobro počutiš...držimo pesti da boš dobro opravila.
še vprašanje, a ti se nam pa ne bi na enem kofetu pridružila v torek, 23. ob 17:30, Maček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
18.12.2008 11:06:19   
Anonimen
tanči jaz bi prišla sam jaz lahk samo zjutri pridem k drgač v rovte ne morm pridetuser posted image
drgač pa napihnjena sm še zmer včer zvečer k sm se pogledala v špegu spet tista misel da sm noseča ampak ni možnosti,slabosti so pa vče al manj minile user posted image tko da 23. naj bi se začeli plodni dnevi tko da takrat bova pridno user posted image pa upajmo da bo se v januraju pokazaluser posted image lahk pa tud user posted image user posted image nisem zbirčnauser posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
18.12.2008 11:20:51   
miklarom
ojla, da se vam malo javim. pri meni ni nič novega user posted image ne pričakujem spet glih na silvestrovo, upam, da mi ne bo pokvarila novega leta. sicer pa grem jutri v MB na pregled in bom videla kaj mi bojo povedali, kdaj lahko pričakujem za IVF ker čakam že od julija.

in vidim da že vse lepo pridno darila zavijate in na veliko pečete slaščice. tudi jaz bom začela malo peči sladkega,za doma in pa za na šiht malo za zadnega k si šef želi malo papcati, pča mu naj bo ker je vredu šef , pa mal ga je treba podkupituser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
18.12.2008 11:26:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

lp

sonček a boš huda, če crvičku rečem naj še meni pošlje recepte za piškoteuser posted image ?
ali pa če mi jih kar ti na ZS?
ne kar reci ji ,ni problema
lahko pa jst še tebi če želiš

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
18.12.2008 11:29:37   
sonček85
evo tane sem ti kar poslala še jaz ,če črviček nima časa k pečeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
18.12.2008 11:32:34   
Anonimen
sonči še menuser posted image plizzzzuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
18.12.2008 11:36:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sonči še menuser posted image plizzzzuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poslano ,pa upam ,da vam bodo všeč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
18.12.2008 11:37:26   
Anonimen
hvalauser posted image jah upam da jih ni kej zakompliciran delatuser posted image grem pogledat recepte

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
18.12.2008 11:39:50   
Anonimen
ok zdej pa grem brskat po omarah za cunje za na razgovor jutr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
18.12.2008 11:58:53   
tane

evo tane sem ti kar poslala še jaz ,če črviček nima časa k pečeuser posted image user posted image

sonček...hvala ampak ti si pa prou dobra kuharica, jaz sem bolj tko kar se tiče slaščic, kaj preprostega še znam piškote pa tko tako da bom poskusila le kokosove poljubčke tisto drugo je pa zame že preveč...sem boljša kuharica kar se tiče hrane, predvsem tuje...indijske, tajske, kitajke, japonske, arabske.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
18.12.2008 12:11:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

sonček...hvala ampak ti si pa prou dobra kuharica, jaz sem bolj tko kar se tiče slaščic, kaj preprostega še znam piškote pa tko tako da bom poskusila le kokosove poljubčke tisto drugo je pa zame že preveč...sem boljša kuharica kar se tiče hrane, predvsem tuje...indijske, tajske, kitajke, japonske, arabske.

user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to bi pa bilo za probat ,čeprav ne jem kaj kitajske hraneuser posted image

a je katera doma IZ Škofje Loke,sem dobila kartico pa ne vem kdo mi je pisal.Čestitka je full lepa ,pa piše božiček da mi pišeuser posted image kako lepo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?