Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 8:39:01
|
|
|
|
crvicek
|
Dobro jutro, jaz sem pa danes tako slabe volje, pa še celo noč sem se premetavala in ful slabo spala. Žalostna pa sem zato, ker sem začutila boleče prsi in tako sem se spomnila da se približuje moj dan D. Na te znake se sploh ne več zanašam, ker so se še vedno izkazali za znake PMS. Do danes mi je uspelo preusmerjati misli, ma danes pa . Sploh nimam nobenega pričakovanja za , ker se mi zdi prelepo in nemogoče, da bi letos to dočakala. To leto je bilo itak celo v k**** saj sem bila jaz 2x v bolnici, pa tašča tudi in brat od mojega tudi, katerega smo skoraj izgubili. Tako da res nimam več upanja za to leto in komaj čakam da se konča. Ne mi zamerit, ma sem morala dat iz sebe.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 8:52:05
|
|
|
|
ursa30
|
crvicek, glavo pokonci. jaz ti vseeno držim pesti, da te znaki niso znaki za prihod drugače pa, tudi to leto zame ni bilo preveč srečno. moj brat je bil v bolnici, strgane kolenske vezi, moja mami ima oz je imela raka, ostala je brez ene dojke, sedaj ima še kemoterapijo ampak ne smemo obupati. jaz po eni strani komaj čakam, da se to leto konča in da štartamo leto 2009 z veliko mero optimizna in dobre volje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 8:53:39
|
|
|
|
Inana
|
Aprilčica07 iskrene čestitke! Crvicek, te čisto razumem in brez slabe vesti lahko svoje misli izliješ vsaj na forum, zato pa smo tu. Vseeno poskusi gledati na stvari pozitivno, včasih je res težko, ampak stvari gredo dol, da gredo potem lahko spet navzgor, torej obetajo se ti lepši časi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 8:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
črviček glej veš kaj pravijo glih takrat ko ne pričakuješ takrat se najraje zgodi tko da mogoče pa je,ne smeš obupat,drugače pa mislim da se glede lahk dost poistovetimo s tabo tko da ne skrbi sej jaz sm tud še zdej mislna da sm pa čeprav je k mam tak trebuh k da bi bla že v 3 mesecu ni kej bomo že enkrat nosečke,ampak to čisr res drži da lažje je rečt oziroma napisat kot pa se tega držat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 9:00:39
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hojla, sm vidla, da ste že sprašvale, kaj je z mano...in nekaterimi ostalimi:) Torej, moje nepričakovane tečke ni od nikoder (nisem je pričakovala 12.12.). Včerej sm delala test, test je negativen. Ni znakov o prihajajoči ne o tem da bi bla nosečka... Tko da zj mi ne preostane drugega kot da čakam...zamuja pa torej 6 dni...bo testek že moral bit pozitiven, če bi blo vse prov... No, tko da se javim, ko bo spet kej novega. Čestitke pa vsem srečkam in mirnih 9 (oz. še 8 mesecev!!!!)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 9:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
tejči držim pesti da bo vseen plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 9:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa jaz rabim vaš nasvet. M naj bi prišla enkrat naslednji teden, od srede naprej....... Že en teden me joške bolijo za znoret. Preventivno in v upanju, da je kaj, sem si dala vaginalno 3x100 Prometrij. To počnem že nekaj dni. Hodim v službo normalno in vse drugo počnem normalno. Zaradi teh bolečih jošk sem danes naredila mini BC test in je testna črtica bleda. Zaradi nje in drugih znakov upam, da bom . Vendar.....Večkrat sem doživela ss..... .... Kaj bi mi svetovale danes, da do tega ne pride še enkrat??? Pa vem, da je vprašanje glupo.....Samo....tako obupana sem, da nič več ne vem, kaj je prav in kaj ni..... Pa ne zamerite, ker sem anonimna....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 9:46:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07 Jutro dame:):):):) na hitro, včeraj sem nardila test in se je pokazal en velik plusssssssssssssseeeeeeeeek Za karkolki napovedovat je itak prezgodaj, na pregled bom šla šele po novem letu:):):):), v glavnem če bo vse tako kot mora bit, bo naš fantek avgusta dobil družbo:):) smo res srečni! Ste prve, ki sem vam to povedala, razen lubija, seveda čestitke črviček pošiljam ti malo sončka za lepši dan,čeprav je tako turoben in veliko za pozitivno energijo naprej.In draga ne obupaj prehitro ,mene so tudi prsi bolele k sto m.... no pa poglej sedaj urša 30:tudi za vas mami bo pa bolje bolje tako koda bi pa bilo še drugo potrebno tejči:navijamo ,da se vseno pojavi + Anonimna:glede ss ne moreš nič pomagat ,lahko pa paziš ,da ne dviguješ kaj težkega ,da se paziš in da razmišljaš pozitivno upamm ,da je ta znak res nosečnost in da bleda črtica postane ornk črtica in da ne bo prišlo do SS
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 9:56:19
|
|
|
|
tane
|
Aprilčica....toooooooo, bravo čestitke in vse najlepše do konca in naprej! crvicek, ti kar povej kaj te muči...saj veš nam lahko poveš VSE, ampak poskusi pa le biti pridna in še malo zdrži pa ne razmišljaj oz. se ne obremenjuj glede dneva D...je pa res kot pravijo punce morda je pa že čas, da spet posije sonce...pa ne mislim dobesedno...da kot je rekla Inana, pridejo spet lepi časi, kakorkoli jaz močno držim pesti zate in ti pošiljam pozitivno energijo... Anonimna, ne vem kaj naj rečem kot le to, da imej upanje, tokrat si začela z Prometriumom in morda bo ravno to pripomoglo, da ti tokrat uspe, jaz imam sicer dober občutek glede na to, da je bila bleda črtica...ampak ne vem toliko o tebi, da bi lahko kaj bolj konkretnega rekla...vseeno držim pesti da ti uspe! larilu, kaj je zdaj kdaj potem delaš test...si si že izbrala opravo za razgovor?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 9:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Crvicek težko leto je za tabo Upam, da bi to leto 09 bolj nakolnjeno. Ti pošiljam en kup pozitivne energije pa, da mogoče pa le zagledaš +. Tudi jaz sem ta meesc upala, da bom končno zagledala +, pa mislim, da ne bo ( saj o tem sem pisala že na prejšni strani ). Tako, da meni tudi noge u luftu ne pomagajo...pa ravno včeraj mi je kolegica rekla, da je ona pa takoj zanosila ko je noge dvignila in ravno tako njena sestrična. Tako, da sem potem bila še bolj poklapana... Ne vem tako, sem se veselila decembra in vsega, neobremenjena sem bila, zdaj pa ta ponavljajoči eh ja.... Anonimna umiri se, počivaj, če pa ti bo lažje pa pokliči svojega G. Za vse ostale pa gremo +...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 10:09:35
|
|
|
|
sonček85
|
jutro tane:kako sae danes počutimooooooooo
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 10:20:39
|
|
|
|
sonček85
|
črviček :evo sem ti poslala 3 recepte lp
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 10:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Tanči! ma povsej vrjetnosti ne bom delala testa k ma še zmer in če bi bla pol je ne bi smel več bit tko da za razgovor pa pojma nimam kaj hudiča naj oblečem,morm še najdt eno bluzo k se mi niti sanja ne kje jo mam anonimna počivi pa vseen pazi da ne boš kej težkega dvgovala ali pa prehitrih gibov delala v glavnem pazi nase.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 10:47:15
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 črviček :evo sem ti poslala 3 recepte lp sonček a boš huda, če crvičku rečem naj še meni pošlje recepte za piškote ? ali pa če mi jih kar ti na ZS?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 10:49:54
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro Tanči! ma povsej vrjetnosti ne bom delala testa k ma še zmer in če bi bla pol je ne bi smel več bit tko da za razgovor pa pojma nimam kaj hudiča naj oblečem,morm še najdt eno bluzo k se mi niti sanja ne kje jo mam kaj pa slabosti pa napihnjenost? so izginili? ej, saj sem te hecala glede razgovora, občeli moraš tisto v čemer se dobro počutiš...držimo pesti da boš dobro opravila. še vprašanje, a ti se nam pa ne bi na enem kofetu pridružila v torek, 23. ob 17:30, Maček?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 11:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
tanči jaz bi prišla sam jaz lahk samo zjutri pridem k drgač v rovte ne morm pridet drgač pa napihnjena sm še zmer včer zvečer k sm se pogledala v špegu spet tista misel da sm noseča ampak ni možnosti,slabosti so pa vče al manj minile tko da 23. naj bi se začeli plodni dnevi tko da takrat bova pridno pa upajmo da bo se v januraju pokazal lahk pa tud nisem zbirčna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 11:20:51
|
|
|
|
miklarom
|
ojla, da se vam malo javim. pri meni ni nič novega ne pričakujem spet glih na silvestrovo, upam, da mi ne bo pokvarila novega leta. sicer pa grem jutri v MB na pregled in bom videla kaj mi bojo povedali, kdaj lahko pričakujem za IVF ker čakam že od julija. in vidim da že vse lepo pridno darila zavijate in na veliko pečete slaščice. tudi jaz bom začela malo peči sladkega,za doma in pa za na šiht malo za zadnega k si šef želi malo papcati, pča mu naj bo ker je vredu šef , pa mal ga je treba podkupit
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 11:26:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 črviček :evo sem ti poslala 3 recepte lp sonček a boš huda, če crvičku rečem naj še meni pošlje recepte za piškote ? ali pa če mi jih kar ti na ZS? ne kar reci ji ,ni problema lahko pa jst še tebi če želiš
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 11:29:37
|
|
|
|
sonček85
|
evo tane sem ti kar poslala še jaz ,če črviček nima časa k peče
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 11:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
sonči še men plizzzz
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 11:36:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu sonči še men plizzzz poslano ,pa upam ,da vam bodo všeč
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 11:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala jah upam da jih ni kej zakompliciran delat grem pogledat recepte
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 11:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ok zdej pa grem brskat po omarah za cunje za na razgovor jutr
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 11:58:53
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo tane sem ti kar poslala še jaz ,če črviček nima časa k peče sonček...hvala ampak ti si pa prou dobra kuharica, jaz sem bolj tko kar se tiče slaščic, kaj preprostega še znam piškote pa tko tako da bom poskusila le kokosove poljubčke tisto drugo je pa zame že preveč...sem boljša kuharica kar se tiče hrane, predvsem tuje...indijske, tajske, kitajke, japonske, arabske.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 18.12.2008 12:11:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo tane sem ti kar poslala še jaz ,če črviček nima časa k peče sonček...hvala ampak ti si pa prou dobra kuharica, jaz sem bolj tko kar se tiče slaščic, kaj preprostega še znam piškote pa tko tako da bom poskusila le kokosove poljubčke tisto drugo je pa zame že preveč...sem boljša kuharica kar se tiče hrane, predvsem tuje...indijske, tajske, kitajke, japonske, arabske. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to bi pa bilo za probat ,čeprav ne jem kaj kitajske hrane a je katera doma IZ Škofje Loke,sem dobila kartico pa ne vem kdo mi je pisal.Čestitka je full lepa ,pa piše božiček da mi piše kako lepo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?