giotti
|
Ojla, pupe ne morem verjet, kako ste pridne s temi smrekicami in keksi in jaslicami. Midva še nimava kuhinje, zato tudi ne pečice, imava samo eno električno plato, dvomim, da bi se na njej dalo spečt kekse Jaz pa kar malo čakam januar, ko je ful spokojno in mirno. Mi tile decembri vedno povzročajo malo težav. Vsak pričakuje neka darila, meni se pa taaaaakoooo ne da kupovat. Prav nič se mi ne zdi vredno nakupa, no, razen kakšnih bio testenin, paradižnikove omake in olivnega olja. Al pa kakšno ekološko milo, to vedno prav pride. Potem pa od drugih dobim takšne neumnosti, da je joj. Ali je neka brezvezna kozmetika, čeprav skoz vsem trobim, da je moja kozmetika edino biološko pridelano sezamovo in olivno olje ter milo. Ali pa so neke neumnosti, na Kitajskem narejene ter same sebi v namen, ali pa je neka hrana, ki je itak ne jem, če ni biološkega izvora in sevda ni, ker to pač nikogar ne gane. Važno, da je lepo zapakirano, od kod in kako je pridelano, pa jih ne briga. Ja, težko je meni kupiti darilo, se strinjam, samo kaj lahko več naredim kot to, da vedno prosim, da ne želim daril in naj se namesto daril raje nakaže za UNICEF ali podobne organizacije. Bom januarja poročala, kako bo letos z darili, mogoče se pa kam premakne Hej, drugače pa žarim kot rožica. Nič ne boli, vse je super in zvečer grem na službeno zabavo, he, he, gledat, kako se bodo pupe zrihtale. Hvala za recepte. Ja, žejbel je super, poznam to. Moja mami ima itak celo naravno lekarno doma, celo leto nabira rožice, potem jih suši in jih ima kot čaj ali pa kot različne pripravke v alkoholu, ki ga tudi sama skuha, na primer ameriški slamnik itd. Ona je prava čarovnica . Če še nekaj časa ne bo , bom šla pa res malo v njeno lekarno, gotovo ima kakšno rožico tudi za takšne primere. In pa, najbolj važno, kar hočem danes povedat. Približno 11 mesec nazaj, ko sem prvič zanosila, sem imela vgnezditveni rdeč madež na 24. dan zvečer. Danes je moj 24. dan in kljub temu, da ne dajem nobene šanse, da sem ta mesec , ker sem prepričana, da sva prepozno , sem danes nekaj živčna. Ful je zanimivo, kako moj um pričakuje zvečer rdeč flekec. To se mi še ni zgodilo, da bi bila tako nervozna kateri mesec. Prav čaka ga, jaz (le kdo je ta jaz??) pa mu skoz dopovedujem, da naj neha pričakovat, da je to čista neumnost, da ta mesec nismo sploh upravičeni do , ker nismo bili dovolj pridni s Potem pa me prisili, da grem na wc pogledat, če je že ta flekec prišel. Stvar v glavi je šla tako daleč, da me je začelo v maternici malo bolet. Itak, kako da ne, saj to sodi zraven... skratka, samo da veste, da se jaz danes borim s svojim umom z vsemi orožji, ki jih premorem. Komaj čakam večer in jutrišnje jutro, ko bo 24. dan mimo in bo spet vse po starem. Mejte se sladko. Ja, dež pa že mal preveč teži, se strinjam, samo brez veze, da bi to vplivalo na to, kako se počutimo. Imamo srčki so sončki in naj nas grejejo in razsvetljujejo. Sulfinija, naj slabosti hitro minejo. Kupi biološko pridelan ingver in ga žveči. Polno ljubezni in modrosti
|