mml
|
klepetka in sunny a lahko malo pošljeta še k nam, ker tukaj še vedno obrigit čestitke za prihajajočega novega družinskega člana/članico. Upam, da si prava srečka nosečka triš super za povišico . Moja plača bo, ko pridem nazaj v službo, tudi kar precej boljša od porodniške...samo v službo se še moram spravit minus na TRR jaz sem občasno v virtualnem minusu , kar pomeni, da sem po svoji evidenci že v minusu, samo na računu je pa še plus, ker še niso odpikali kar sem plačala z VISA kartico...v pravem minusu sem bila pa do sedaj ene 2x v življenju za 2 dneva...Mi2 sva tudi prav vesela, da sva brez kreditov, zato pa sva v manjšem stanvoanju kot bi bila, če bi vzela kredit...ah bo že... lusa upam, da bo Daša danes bolj srečna v vrtcu . Držim pesti, da ti bo šolanje šlo dobro od rok. Ti res čestitam za pogum, da si se spravila spet v šolo . Uživajte zdaj, ko imate atija doma. Sicer pa velja tako kot sva dogovorjeni klepetka pametni kuža se oglasi, če se premakne ali kaj pade nanj...to pomeni, če je na vrhu kupa z igračami in se malo premakne, se oglasi in ti pove, da te vidi ali pa da te ima rad . Si te pa kar predstavljam sredi noč, ko z metlo napadaš igrače katee kar se mene tiče je ponedeljek OK alfabeta upam, da je Ajda danes pa že sploh brez problemov preživela dan v varstvu. Mene tudi skrbi, da bo Matic hudo jokal pri uvajanju. Manca je bila kar se tega tiče čisto neproblematična...ah bomo že kako mala pikica bodi prepričana, da bi te Gašper hudo pogrešal, če te ne bi bilo!!!!. In nikar ne misli, da te nima rad, ti tega v tem trenutku pač ne zna pokazati na tak način, kot to ti pričakuješ od njega...malo ga opazuj in boš videla, da ima samo zate posebne nasmeške, gibe glave, poglede...pač ni vse samo v objemčkih, stiskanju...nikoli pa ne smeč pozabiti, da te ima neskončno rad, ker si in boš vedno njegova mami, ki ga ima neskončno rada anita super, da imate tudi pisno zagotovilo ,da je za Jana prostor v vrtcu Jure vse najboljše in uspešno pohanje 1. svečke