|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
18.12.2008 9:32:58   
nana35
klepetka,spet si me nasmejala s tem pametnim kužkomuser posted image .Mene tudi včasih prestraši,ko se z lepega oglasi še potem ko ni več nobenega zraven njega.

No,snega pri nas ni,bi pa bilo bolje,kakor dež.

sunny m.,ti kar povej,če imaš veliko kartic,izgleda da mene to ne gane,ker jih imajo moje prijateljice tudi,jaz revica pa samo s tole bančno kartico skačem.

Jure,vse naj...naj...

user posted image

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
18.12.2008 9:37:44   
klepetka
Mala tečka od Lane zaspala.

Sunny,user posted image saj danes je tud meni smešno, in to zelo, včeraj pa nikakor ne. In v primeru, da bi res kdo takole vstopil noter, res ne vem kako bi se rešilo. KEr naše kože bi po moje mogla sama rešvat(samo vprašanje kako user posted image ), ekr user posted image   ko enkrat zaspi, ga po moje ne zbudi tud potresuser posted image

limit, ah ja, bi se dalo dabatirat o tem, ja. Jaz in moj   limit sva kar na "ti" , sva kar velikokorat povezanauser posted image .Imam pa 3/4 preveč karticuser posted image

nana, tud meni je bil smešno tisto , ko so "šuhi"user posted image  leteli  v Bushauser posted image

dašabina, o bogi Mihecuser posted image .Upam da pikice čimprej zginejo. JA, mp3 je pa zakonuser posted image .Pa vaše punce, sta zadovoljni z njim?pa vidim da imate tud vi staln oneke nastope ta mesec. Mi smo prav skoz v pogonu. Danes gremo gledat neko predstavo zverjasec. Pri nas se   celo leto nič ne dogaja, potem decembra pa hočjo vse stlačit noteruser posted image

triš, sem se nasmejala, ko praviš da si user posted image   pripravila plan učenjauser posted image . Bomo držale pesti, da bo izpit iztekel tako kot mora.Pa suepr, da bo kakšen evrček več.Od viška glava ne boli, pravijouser posted image

nana, uživajta z intruder na zaključku. Mogoče pridem še jazuser posted image (hecam se)

mala pikicauser posted image user posted image

JURE VSE NAJ NAJ ZA UPIHNJENO 1. SVEČKO

user posted image

PRri nas pa še vedno ful sneg pada, je že vse belouser posted image

Zdajle pa si grem en kapučino narest. 

evo, pa še za vas

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.12.2008 9:39:12 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
18.12.2008 9:41:04   
klepetka
TRIŠ; sneg je že na poti k vam.SAm da se ne boš pol jezila name, da ga imate pa prevečuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
18.12.2008 9:45:26   
lutiropan
Jutro...

Dašabina
imaš zs

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
18.12.2008 9:45:44   
limma
Dobro jutro,
pri nas dež prehaja v sneg, vse je že razmočeno.... a bomo letoš še videli kaj sonca?? Če že ni snega + sonca user posted image

Mi smo zaenkrat še zdravi, upam, da še naprej ostane tako... zdajle pa dobiva obisk in sem skuhala kavico še za vas
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
18.12.2008 10:50:19   
Anonimen
Dan!

Jaz pa imam veselo novico, Janček je dobil vrtec in to 100%. Do sedaj sem imela samo ustna zagotovila, no sedaj pa je tudi odločba prišla.user posted image Kako me je to punce morilo, ko do danes sploh nisem vedla ali  se bo odprl oddelek v vrtcu ali ne...Tak, da s 5.1. gremo tudi mi v vrtec.

Drgač pa nič novega, dež pada na moč, upam da bo kmalu sneg. Glede limitov, smo vedno na pozitivnem, še nikoli nisva šla v minus. Kartico pa imam samo navadno, tak da je tudi pri nas pravilo troši koliko imaš.

Jure vse naj naj za 1.roj.dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
18.12.2008 10:52:41   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Lusa Luka spi od 19 ali 20h pa do 6h. Zelo redko se zbudi prej.

No pa sem ga prezgodaj hvalilal. iz službene zabave sem prišla ob 24h, Luka pa je začel jokat ob 3.30, sicer je po pol ure po flaški zaspal nazaj. samo mislim da mi ni treba razlagat, da sem danes čist sesuta.user posted image user posted image

Mala pikica, mislim da januarja dobimo še izplačano za december.

Klepetka vam pa nikol ni dolgčas. user posted image

Jure vse naj naj za prvo svečko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
18.12.2008 11:28:16   
nana35
anita,super za vrtec.

Klepetka in limma,hvala za kavice...

No,pri nas je že med dežjem nekaj snežilo,ampak zdaj spet nič več.Tako da ne bo nič iz snega...po moje danes še ne.

Lunca,mislim,da nič ne dobimo porodniške v januarju,ker smo jo že dobili lani za december...Tako da ta porodniška je zadnja...user posted image

:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
18.12.2008 12:00:38   
obrigit
Živijo punce po 100 letih sem spet na RR-u.
Ja ja saj vem sem prava lenoba postala za računalnik, če pa se stalno kakšno delo najde saj veste same.
Imam pa za vas eno novico in sicer mi pa dobimo spet DOJENČKA in sicer meseca maja.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
18.12.2008 12:09:06   
koala
O zgubljena obrgit, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novega člana. Pobožaj bušija in užiiiiivaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
18.12.2008 12:16:06   
klaja
Obrigit pa veš da sem te že pošteno pogrešala, ne dolgo nazaj sem se spomnila nate! Čestitke za nosečnost!!!!

Jure iskrene čestitke ob tvojem rojstnem dnevu!!!!!!!user posted image

Jaz bom počasi znorela, če misli bit še dolgo tako vreme, kaka muka je to, ko ne moremo bit zunaj!

Danes pa če bo vse po sreči, bom imela prost popoldan in bom šla zapravljat, ampak le če bo moj prišel dobre volje domov (da bo lahko pikici pazil)user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
18.12.2008 12:33:04   
Lunca1
Obrigit čestitke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
18.12.2008 12:39:09   
martinca
nana, veš da bi šla. saj smo se že enkrat pogovarjale o tem.

triš, za 400€ višje plače bi se še jaz pomagala mojemu učit.user posted image user posted image

koala, upam, da si se že pomirila.

vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdravijo. user posted image user posted image med njimi je še tudi moj Patrik. sva bila včeraj na kontroli pri P pa je rekla da še ima kar vneto grlo in da morava še antobiotik še jest do nedelje. potem pa imava v ponedeljek spet kontrolo.

Uroš pa še dela danes in jutri, potem pa je do 5.1. domauser posted image user posted image user posted image user posted image kak bodo to lepi prazniki.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Da vam povem, da me je včeraj pozno zvečer skoraj kap. Ker sem zajec.Potem ko so šli vsi ostali že spat, sem jaz pospravila in odprla balk. vrata v dnevni sobi, da se prezrači.IN ugasnila luč vsepovsod.Jaz pa na računalnik, ki je na drugem koncu hiše.Bila je čista tišina, kar naenkrat pa "ku ku vidim te" Mene je skor kap. Oglaisl se je pametni kuža. Potem pa spet  še enkrat. Jao , skoraj sem se zjokala od strahu, kdo je zdaj splezal čez teraso noter in da ga pipka. Ampak sem imela jajca in grem prav pogumno, z metlo v roki , v dnevno sobo pogledat, če je kdo nepovabljen. S svetlobno hitrostjo  zaprem vrata in si malo ogledam če je res kje kdo, potem pa s tako brzino spat, kot že dolgo ne.  

obrigit, user posted image user posted image user posted image za dojenčka. kako pa kaj gradnja hiše napreduje?

klaja, jaz bom tudi danes šla verjetno malo v Europarka zapravljat. a se dobima na kakšni kavici, če boš imela čas?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
18.12.2008 12:39:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.,ti kar povej,če imaš veliko kartic,izgleda da mene to ne gane,ker jih imajo moje prijateljice tudi,jaz revica pa samo s tole bančno kartico skačem.

Saj je najbolje, da jih nimaš. Jaz sem včasih tako pridna in jih res sploh ne uporabljam in takrat se moj minus spremeni v minusič. user posted image user posted image user posted image

klepetka jaz sem se bolj smejala temu
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Ampak sem imela jajcauser posted image in grem prav pogumno, z metlo v rokiuser posted image

Pa hvala, da si nam nekaj snegeca poslala, pri nas tudi pada...KONČNO.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Mala pikica, mislim da januarja dobimo še izplačano za december.

Tudi, če dobimo bo tega ful manj, ker smo večinoma porodniške zaključevale v prvem tednu. Če se pa kdo zmoti in nalaže za cel mesec bom rekla HVALA.user posted image  HB, da bom jaz dobila še razliko v plači.

anitav user posted image za vrtec. Zdaj boš lahko brez skrbi uživala v praznikih.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Danes pa če bo vse po sreči, bom imela prost popoldan in bom šla zapravljat, ampak le če bo moj prišel dobre volje domov (da bo lahko pikici pazil)user posted image .

Ha?user posted image

Lunca a si ti doma? Nekam veliko si na RR. user posted image  user posted image  user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
18.12.2008 12:41:01   
Sunny Morning
obrigit
user posted image

No, zdaj imamo pa že dve ponovno user posted image in obe imata rok maja. Mi bomo najbrž počakali na naslednji maj.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 18.12.2008 12:43:45 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
18.12.2008 12:42:45   
Sunny Morning
TRIŠ to bo pa kar oreng povišica. Pa bo za fasado. Je tvoj user posted image že vedel za kdaj lahko naroči. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
18.12.2008 13:04:31   
lutiropan
obrigit   čestitke in zdravo in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
18.12.2008 13:07:02   
mala pikica
Samo na hitro se oglasim... Sem pravkar prihitela od frizerja. Gašperja še nahranimo, potem ga dam spat, pol pa se moram še popedinat user posted image Pa zgleda bo treba kar nekaj prej na pot glede na to, da je pri nas že vse belo.

Vse ostalo bom pa jutri pokomentirala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
18.12.2008 13:13:11   
mml
klepetka in sunny a lahko malo user posted image pošljeta še k nam, ker tukaj še vedno user posted image

obrigit čestitke za prihajajočega novega družinskega člana/članico. Upam, da si prava srečka nosečka user posted image

triš super za povišico user posted image user posted image user posted image . Moja plača bo, ko pridem nazaj v službo, tudi kar precej boljša od porodniške...samo v službo se še moram spravit user posted image

minus na TRR jaz sem občasno v virtualnem minusu user posted image , kar pomeni, da sem po svoji evidenci že v minusu, samo na računu je pa še plus, ker še niso odpikali kar sem plačala z VISA kartico...v pravem minusu sem bila pa do sedaj ene 2x v življenju za 2 dneva...Mi2 sva tudi prav vesela, da sva brez kreditov, zato pa sva v manjšem stanvoanju kot bi bila, če bi vzela kredit...ah bo že...

lusa upam, da bo Daša danes bolj srečna v vrtcu user posted image . Držim pesti, da ti bo šolanje šlo dobro od rok. Ti res čestitam za pogum, da si se spravila spet v šolo user posted image user posted image user posted image . Uživajte zdaj, ko imate atija doma. Sicer pa velja tako kot sva dogovorjeni user posted image

klepetka pametni kuža se oglasi, če se premakne ali kaj pade nanj...to pomeni, če je na vrhu kupa z igračami in se malo premakne, se oglasi in ti pove, da te vidi ali pa da te ima rad user posted image . Si te pa kar predstavljam sredi noč, ko z metlo napadaš igrače user posted image user posted image user posted image

katee kar se mene tiče je ponedeljek OK user posted image

alfabeta upam, da je Ajda danes pa že sploh brez problemov preživela dan v varstvu. Mene tudi skrbi, da bo Matic hudo jokal pri uvajanju. Manca je bila kar se tega tiče čisto neproblematična...ah bomo že kako

mala pikica bodi prepričana, da bi te Gašper hudo pogrešal, če te ne bi bilo!!!!. In nikar ne misli, da te nima rad, ti tega v tem trenutku pač ne zna pokazati na tak način, kot to ti pričakuješ od njega...malo ga opazuj in boš videla, da ima samo zate posebne nasmeške, gibe glave, poglede...pač ni vse samo v objemčkih, stiskanju...nikoli pa ne smeč pozabiti, da te ima neskončno rad, ker si in boš vedno njegova mami, ki ga ima neskončno rada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anita super, da imate tudi pisno zagotovilo ,da je za Jana prostor v vrtcu user posted image user posted image user posted image

Jure vse najboljše in uspešno pohanje 1. svečke
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2394
18.12.2008 14:21:58   
ljubljana
user posted image obrigit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
18.12.2008 14:24:19   
TRIŠ
obrigit user posted image user posted image user posted image user posted image za dojenčka

mml kolački so fenomenalni njamiii

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
18.12.2008 14:32:12   
dašabina
http://www.radio1.si/?p=video&id=27273

lahko si pogledate spot in sproti darujet - se splača

obirgit bravouser posted image user posted image

JURE VSE NAJ NAJ
user posted image
Daša za včeraj vse naj naj

user posted image

kakšne piškote spet zamujam....user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
18.12.2008 14:52:45   
Intruder24
nimam nič časa user posted image

pa veselo poslušanje user posted image     http://www.youtube.com/watch?v=2cnRXmMn2Ag&feature=related

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
18.12.2008 14:57:32   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Lunca a si ti doma? Nekam veliko si na RR. user posted image  user posted image  user posted image

pssst user posted image

Kar se minusa tiče, jaz vsak mesec začnem z minus 100 EUR, da ne govorim, da dobim še en tak pozdravček od Eurocarda in po novem še od zavarovalnice za avto

Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.12.2008 15:45:26   
lutiropan
JURE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   VSE NAJ NAJ OB 1. ROJ.DNEVU

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?