|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
17.12.2008 20:51:39   
Alfabeta
Dober večer!

Se malo javljam....včeraj nisem imela volje....

Moja lubica je včerajšnji dan v varstvu preživela v user posted image , je sicer malo zaspala, ampak ko se je zbudila je jokala, jokala, jokala,....nič jedla....tak da me je varuška poklicala da sem jo ob 13 uri šla iskat. In moje dete se je 2 uri samo smejalo, režalo,...user posted image  Jao,....Sem bila kar razočarana....s Filipom sva namreč uvajanje dala čez tako, da sploh ne vem, da je bilo uvajanje....niti en dan ni jokal, pa je bil enako samo pri meni med porodniško, ampak po drugi strani sta si pa ful različna in se ne čudim, da je tako. Ajda mislim, da bo bolj sentimentalna, bolj "moja", ja pa Punčka je. Z veliko začetnico user posted image

No, danes pa sva imeli posvetovalnico in kontrolo za potrdilo za vrtec ter cepljenje. In je dobila pikico, je bila zelo pogumnauser posted image , malo sicer je jokala, ampak nič hujšega. No, potem pa sem jo kljub temu pustila pri varuški in........JES!!!!!!!!!Takoj je zaspala, spala 1 uro, se zbudila, igrala, .....potem je sicer pričela jokati in nekaj časa jokala,ampak ko sem prišla po njo ob 13.30 uri je bila pri varuški v naročju, čebljala in ko me je zagledala se je smejala, nič v jok pa k meniuser posted image user posted image user posted image . Tako da očitno bo!

Evo poročilo je oddano...

Ne bom brala za nazaj ker je res "tumač"

sani, upam da ni hujšegauser posted image

klepetka, upam da je M.roka boljšeuser posted image

mala pikica upam da je razpoloženje tvoje in Gašperjevo boljšeuser posted image

lusa,  upam, da bo Daša sprejela vrtec in VSE NAJBOLJŠE Daši!!!!user posted image

triš, upam da so črne misli na službo minileuser posted image

limma, upam, da se vas Rota izogne v velikem krogu user posted image

mml, upam da se je dan lepše zaključiluser posted image

koala, upam da si se pomirila. Zahvali se angelčkom da vaju varujejo user posted image

Evo, na hitro.....Moje pikapolonasto sporočilo je over za tonight user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
17.12.2008 20:53:44   
Alfabeta
triš, še eno off topic vprašanje-.......Kako fokusiraš na fotoaparatu nekaj da je ostra slika? Na tem mojem, saj veš kak je, kot tvoj prejšnji...pa kako narediš samospožilec? Hvala ti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
17.12.2008 20:57:56   
lutiropan
Čer...No, jaz imam tudi eno tako off topic vprašanje...user posted image Kupujem prenosni računalnik...Se katera kaj spozna? Tako nekje do cene 700 eurov...recimo katera znamka ali na kaj moram biti pozorna...Da ne bom imela vsake par dni mrk...Bo pa za službene zadeve...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
17.12.2008 20:59:23   
ljubljana
sani naš Jakob do vrtca ni jedel skoraj nič, sedaj pa v vrtcu je vse obroke brez težav.

koala so vaju user posted image user posted image

daša

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
17.12.2008 21:11:21   
nana35
 user posted image

mala pikica,ja,počasi se bliža rojstni dan tvojega sončka,potem pa še mojega...še čisto malo.In jaz bom tudi pekla,ne toliko kot ti,ampak za mojega otroka pa se bom maksimalno potrudila,pa čeprav nikoli ne pečem,zdaj pa bom.

Jaz se ne boljim primanjkljaja na mojem računu,ker nikoli ne grem v minus, tako bo tudi tokrat.Imam kolikor imam potem pa suša.Veliko malenkosti sem že nakupila,tudi darilca za moje bližnje,samo za mojega dragega še nisem,pa bom to opravila ta teden.
Dobila sem odločbo o višini otroškega dodatka in je še lepši kakor prejšnje leto user posted image .Hvala bogu.

koala,samo da se ni nič zgodilo,verjamem da ti je dedec skrajšal življenje... Upam,da si že bolje in da ne boš imela nočnih mor.

sani,upam,da se kmalu pocartaš...pa da jutri z mamico spečeta tele kekse ali piškote,kot bi rekle ve v Ljubljani. In seveda - Hvala za kompliment da sem tak fajn,saj imam napisano na FB,da sem fajn človek...user posted image Sem pa isto mislila tebi napisat,da si skoraj tak fajn kot jazuser posted image  user posted image  user posted image .

Kaj pa jaz ko bom šla v čisto novo službo???Mene je šele groza...user posted image  user posted image  user posted image . Pa celo nosečnost sem bila doma,pa zdaj še eno leto...sem se čisto polenila.user posted image

mml,ti pa si res takoooo pridna mamica in ženska,vedno polno dela,ti pa vse zmoreš...Ja vse se da če se hoče,kajne?Pečeš,kuhaš,pišeš in še sama si z dvema otrokoma...upam,da bom tudi jaz tako delovna in pridna mamica.

Alfabeta,upam,da se bo tole vaše varstvo Ajde vneslo in da ne bo toliko solzic in žalosti...Ja sem ravno hotela napisat,da je pač punčka in punčke smo take user posted image .Pa pridna da je lepo prenesla pikico,nas to še čaka v januarju.
Ja berem tudi,da je bilo pri varuški potem že bolje user posted image .

lutiropan,upam,da dobiš pameten odgovor glede prenosnika,mene tudi zanima,samo tako...jaz ti pa žal ne znam pomagat.

Zdele pa grem in se pišemo jutr.
user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 17.12.2008 21:13:34 >

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
17.12.2008 21:26:44   
majra
Čer!

Daša, vse najboljše user posted image

Danes sem malo okusila moj bodoči vsakdan. Joj, kako bo še pestro življenje user posted image  Je pa bilo fajn videt sodelavce po dolgem času. In, ker itak da še vedno vse obvladamuser posted image  ne grem več v službo do 7.1. Jupiiiiiii! Ampak mi je bilo tako, kot da sem prišla iz enotedenskega dopusta. Katja je bila pridna, je rekla moja mama, da se ji je ene parkrat stožilo po meni in je poklicala mama z najbolj otožnim glasom user posted image  Zgleda, da me je res pogrešala, ker sem jo sedaj morala uspavat 40 min na rokah user posted image .

Sani user posted image user posted image user posted image , da bolečine čimprej minejo
Manjauser posted image  za mere

Mandarine, so pa nam user posted image . Sicer je pa trenutno isto stanje z vsem sadjem. Noče in konec. Katja bi jedla samo meso, korenje in kolerabo user posted image

Urssyy user posted image user posted image user posted image

Daša user posted image  za konkretne mere.

Maruša user posted image user posted image user posted image  super, da ni nič hujšega

Aljaž user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek!

TAle stavek: ljubezen se množi, mi je pa takoj prirasel k srcu

Ljubljana, hvala za kavo! Bi mi bolj teknila brez pripisa zraven user posted image

Klaja, tvoja tašča ga pa biksa! Če špara denar, naj vam ga da, vidva lepo na matični sama s pričami, denar pa porabita za kaj bolj pametnega. Volk sit in koza cela. Ne čisto, ampak blizu user posted image

Limma user posted image user posted image user posted image  da se v velikem krogu izognete bolezni 

Koala in Alex user posted image .

Mml, ti si pa naspidirana. vsaka čast user posted image

Pridna Ajda! Uvajanje bo pa vsak dan boljše. Želim vama jutrišnji dan popolnoma brez joka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
17.12.2008 21:38:40   
Sunny Morning
mala pikica imaš ZS.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
17.12.2008 21:44:36   
mala pikica
nana pri nas tudi nikoli ne gremo v minus, si še nisva vzela časa, da bi limit uredila, tako da niti ne moreva v minus, na srečo user posted image Pa saj tako hudo ni, ampak pri moji nizki porodniški, ne bo nič kaj prijeten pogled konec decembra. Januarja bo pa še huje, ker več ne dobim porodniške, prva plača bo pa šele februarja, ampak glavno da bo user posted image

Ajda in Katja upam, da se kmalu navadita v varstvu in da ne bosta preveč mamice pogrešale user posted image Sicer pa punce, jaz vam malo Gašperja pošljem, da nauči vaše sončke, kako se ne pogreša mamice user posted image

Daša vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
17.12.2008 21:48:03   
klepetka
Dober večer,

samo na hitrco, ekr imam stanje v bajti nekako tako, kot je mml napisalauser posted image . Bom po moje rabila vile, da bom odkidalauser posted image

Popoldne bili spet na eni predstavi, organizirala šola + vrtec, tako da ni blo izgovorov, da nismo mogli ituser posted image . Kljub dežjuuser posted image

katee, jaz sem "ZA" za kavouser posted image
limma, močno stiskam pesti in upam da ostanete zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

nana, še malo pa bo Klemen hodiluser posted image :pri na smanjka še precej, ekr  niti z dvema rokama še ne hodi, akj šele z eno. Pa bo že, ko bo časuser posted image

koala, o groza, kaj to beremuser posted image . Sreča da se ni zgodilo najhujšeuser posted image user posted image

sani, o boga ti, res ti želim da bolečine čimprej zbežijo stran. user posted image Sicer pa ti  si pri koritu in točno veš kako jih ugnati.. bolečine mislimuser posted image .Saj ne.. hecam se

urrssy,user posted image

mml, uh, sočustvujem danes s tabo..sva na približno istemuser posted image . Bo že jutri boljeuser posted image

alfabeta, user posted image  za Ajdo in njeno uvajanjeuser posted image . Pa za pikico itakuser posted image

majrauser posted image  si pa res facauser posted image , ko si napisala, da ker vse obvaladaš, boš kar doma čez praznike. Sem se pa res nasmejalauser posted image

Pa super da je Katja bila pridna v varstvuuser posted image

... šibam odkidat zdajle, pa priletim nazajuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
17.12.2008 21:53:37   
mala pikica
koala user posted image user posted image user posted image ne vem, kako sem te do sedaj pozabila objeti user posted image Upam, da si se vsaj malo že pomirila.

sunny user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
17.12.2008 21:59:04   
muzika
Klemen, user posted image user posted image   za prve korake.

Mala pikica, o kakšnih sejah ti to?

Koala in Aleks  user posted image

Dašabina, ti porednica tiuser posted image

Daša user posted image

Nana, uspelo mi je. Hvalauser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
17.12.2008 22:03:18   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Mala pikica, o kakšnih sejah ti to?

Eh, nič pomembnega user posted image V zvezi s tem, ko odgovarjaš na sporočilo... Temu pravijo RR moderatorji seja. In so obljubljali, da so stvar popravili tako, da lahko imaš to okno za odgovor odprto 30 minut in ti ne bi smelo napisati "we are sorry...".

sunny tisti smajli zgoraj pomeni, da imaš pošto user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 17.12.2008 22:10:12 >

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
17.12.2008 22:28:15   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Klemen, user posted image user posted image   za prve korake.

Ah,kje so še prvi koraki,to je bilo samo tako...
In fino da ti je uspelo prilepiti slikico!!!Sem tako vesela,ko sem koristnauser posted image .

mala pikica,tudi jaz nimam urejenega limita,zato ne morem v minus,pa si ga tudi ne mislim urejat,je kar vredu tako kot jeuser posted image .Moj dragi je pa s tem itak skregan,ne plačuje s kartico,samo gotovina,v minus nikoli,čeprav ima odobrenega tistega najnižjega,pa še to sem mu jaz porihtala preko prijateljice ki dela na bankiuser posted image ,on tako ne bi in komaj da je list podpisal...to sem uredila,kaj pa če bi kdaj kaj vzeli na trajnik...pa še nismouser posted image .Moj dragi je 100 let pred leseno žlico...a kaj čemo,dobro je tako,vsaj v minusih in dolgovih nismo,pa kreditov ne rabimo odplačevati.Bo pa nam tudi 1x odklenkalo,ko bomo začeli graditi vikend,ki bo kar mala hiška,samo kdaj bo to,se še ne ve,v teh časih pa sploh ne.

Aja,joj,sem se spomnila,jaz sem se včeraj takoooo nasmejala,ko je tisti novinar vrgel čevlje v Busha...user posted image  user posted image  user posted image pa danes spet,sem gledala po poročilih in zopet...pa to je originalka.Ne morem prit k sebi,da je to naredil,to je finta stoletja...

Zdaj pa res grem,lahko noč.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
18.12.2008 6:44:46   
dašabina
Dobro jutro, vidim, da dogaja marsikaj....

Lutiropan, a taka kriza je pri nas, da si morate zdaj ZZ sami kupiti prenosnikauser posted image , no pa saj višina božičnice vse poveuser posted image user posted image

Majra, zadnjič sem bila z Mihcem pri Triš, pa je dala v juhico kolerabo, in je tako pljunu, da pri nas je kontrauser posted image

Veliko poguma in pokončne drže vsem, ki ste že v službenem sedluuser posted image user posted image

Triš, ne vem več, kaj naj ti povem, poklič me kaj, pa bova klepetaleuser posted image

Klepetka, ja to ni več veseli, ampak nori decemberuser posted image , tako da danes ne grem na službeno zabavo, predvsem zato ker je Miha spet dobil pikiceuser posted image in očitno mu stvari, kot poli salama ne pašejo, samo ne štekam,user posted image zakaj je bilo 2 meseca brez težav, mislim,, da je res v povezavi s kakšnim virusom.... kako pa MP3, je zadovoljna?user posted image  pa tud zato ne grem danes, ker je včeraj Ana prijavila še en nastop v ponedeljek, pa v torek imata, tako da mi je vsega že čez glavo....user posted image

Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image

Koala, user posted image  me kar zmrazi, ko pomislim, kolk takih norcev je na cesti....

Vsem, ki se uvajate v vrtec, da se solzice hitro posušijo....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
18.12.2008 6:46:40   
dašabina
Nana, jaz sem pa v fazi, ko bo treba te limite začel krajšatuser posted image , Karanto sem že zaprla, počas pa bo še drugo, al kaj, ko je vsak mesec nekaj nujnega user posted image

Mi pa tud že en teden šibamo z eno rokico, je ko mali pijanček, pa tisto hodalico tako fura, da ga komaj dohajam, sej je prav, kile morajo dol....user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
18.12.2008 7:53:26   
mala pikica
Vas samo na hitro pozdravim!

Imam en kup stvari dopoldan za uredit, pa potem frizrerja, popoldan pa grem v novo službo na zaključek user posted image

nana se čisto strinjam z vama glede limitov in podobnega. Se mi zdi, da ta limit samo prvi mesec pomaga, potem pa si ves čas v minusu. Vsaj pri mojih dveh je ponavadi bilo tako. Zato pa ga midva nimava. Je pa res, da imava kredit, brez tega ne bi imela najine hiške user posted image

Zdaj pa hitim v to grdo in grozno vreme user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
18.12.2008 8:11:07   
TRIŠ
Lusa joj naša mala Daša,pa tako družabna je videti.Meni se tako smilijo ko jokajo.Naš Žan bo tudi jokaluser posted image .Pauser posted image user posted image user posted image user posted image za šolo.Včeraj je moj user posted image prišel domov ,da ima konec januarja izpit.Se mu kar meša ker se bo moral učit ampak bo pa plača 400 eur večjauser posted image user posted image user posted image upam da mu uspeuser posted image .Sem mu kar jaz plan naredila kako se mora vsak dan učituser posted image user posted image user posted image

majra user posted image user posted image user posted image user posted image za službicouser posted image user posted image user posted image user posted image

limma upam da ne bo prišel rotavirus k vamuser posted image user posted image user posted image

Koala čuval vaju je angel varuhuser posted image user posted image user posted image user posted image

mml ja porodniška se ne bi spela imenovati porodniški dopust ampak porodniško turbo delouser posted image user posted image user posted image

Anita tudi jaz sem dobila včeraj voščilnice in tale naš Andrejčer res raztura.Če bi kaj pomagalo bi jaz direktorju rekla da mu da večjo plačo,ker si jo res zaslužiuser posted image

Alfabeta uboga naša Ajdauser posted image user posted image user posted image user posted image .Joj kako mene to stisne pri srcu.Upam da se bo navadilauser posted image user posted image user posted image .Glede aparata pa me kar pokliči pa ti bom razložilauser posted image ,ker jaz te sploh ne upam sedaj ko si v službici

Lutiropan najbolje je da greš v specializirano trgovino za računalnike in ga tam kupiš kot ti bodo svetovali.Raje kak euro več pa da nimaš problemov.

Dašabina ti si pa zgodnauser posted image .Evo preberem do konca potem te pa pokličemuser posted image

Mala pikica lepo zabavo ti želimuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 18.12.2008 8:12:21 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
18.12.2008 8:25:08   
nana35
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Nana, jaz sem pa v fazi, ko bo treba te limite začel krajšatuser posted image , Karanto sem že zaprla, počas pa bo še drugo, al kaj, ko je vsak mesec nekaj nujnega user posted image

Ja zgleda da bo treba povsod malo zategnit.Dobro,pri nas imamo enega otroka,včasih dvauser posted image ,ampak nezahtevna.Še.Tako da ni toliko pomembno kaj se dobi za praznike.Nimamo pa nobenih plačilnih kartic,ne Karante,ne Active...ja vidim,da sem jaz tudi za leseno žlico,ne samo moj dragi.user posted image

mala pikica,uživaj na zaključku kar se da,me si bomo pa same naredile zaključek,samo martinca se nič ne javi,da bi ji kaj rekla...
Bova pa z intruder šli sami na zaključek leta malo ven v soboto.Upam,da se načrti ne izjalovijo,moj še nič točno ne ve,samo nekaj sem mu zadnjič omenila.On gre v petek,pol bi šlo ven...Martinca,kje si,a bi šla z nama???

Dež,dež in samo dež,vse dni vse noči...za ponoret.Ne vemo več kam bi se dali,bo treba v trgovski center na sprehoduser posted image ,če zunaj lije kot iz škafa.Če malo dežuje še gremo ven,tako pa se mi zdi da preveč pada.Mogoče bom šla popoldan iskat darilo za dragega,pa bova s Klemnom šla malo v Europark,mogoče pa bomo šli vsi skupaj iskat Lukecu darilo.
No,zdaj mi je tast prinesel časopis,še Večer je moker,pa je bil v kaslu!Ah, večno ne bo deževalo,moti pa me vseeno.

In smo pri koncu,pa vseeno lep deževen dan...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
18.12.2008 8:42:34   
Sunny Morning
Dan.

Medve sva danes zelo dobro spali. Neja se je ponoči domislila, da bi šla k meni pa je nisem hotla vzet. Je parkrat v posteljici vstala, pa sem jo samo dol dala in je potem kar zaspala. Je šla k meni ob 5.30.
Vreme je za user posted image . Že ne vem koliko časa pada dež. Nisva bili zunaj že celo večnost. Zdaj bi rabila kengeruja. Upam, da se tole "zlivanje" kmalu neha.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
nana pri nas tudi nikoli ne gremo v minus, si še nisva vzela časa, da bi limit uredila, tako da niti ne moreva v minus, na srečo user posted image
user posted image  Jaz sem pa ves čas v minusu. user posted image  Saj ni veliko ampak je pa konstantno, pa tudi vem zakaj sem v minusu. Enkrat bom splezala iz njega in upam, da bo to v 2009.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Sicer pa punce, jaz vam malo Gašperja pošljem, da nauči vaše sončke, kako se ne pogreša mamice user posted image

Saj bo Gašper pogruntal, da bi te lahko pogrešal. user posted image user posted image user posted image

Ajda user posted image user posted image user posted image .

mala pikica user posted image  (imaš ZS user posted image ).

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
18.12.2008 8:42:40   
klepetka
Jutro,

danes ga je pa Lana ponoči malo lomila, amapk ni bilo prehudo.user posted image

Da vam povem, da me je včeraj pozno zvečer skoraj kap. Ker sem zajec.Potem ko so šli vsi ostali že spat, sem jaz pospravila in odprla balk. vrata v dnevni sobi, da se prezrači.IN ugasnila luč vsepovsod.Jaz pa na računalnik, ki je na drugem koncu hiše.Bila je čista tišina, kar naenkrat pa "ku ku vidim te" Mene je skor kap. Oglaisl se je pametni kuža. Potem pa spet  še enkrat. Jao , skoraj sem se zjokala od strahu, kdo je zdaj splezal čez teraso noter in da ga pipka. Ampak sem imela jajcauser posted image in grem prav pogumno, z metlo v rokiuser posted image , v dnevno sobo pogledat, če je kdo nepovabljen. S svetlobno hitrostjo  zaprem vrata in si malo ogledam če je res kje kdo, potem pa s tako brzino spat, kot že dolgo ne.user posted image  

Ponoči proti jutru pa nekaj precej zaropota . Sem najprej pomislila"Evo ta se je vrnil"user posted image ... Domen padel iz postelje. Nič hujšega, razen kar je bilo malo jokauser posted image

Ker smo bili zjutraj vsi na broju, sem včerajšnji dogodek zaključila tako, da se pametni kuža sam oglaša, brez da ga kdo pipkauser posted image

Lana tečnari, nadaljijemkasneje, ko mi bo gospodičnica dovolila.

aja, pa sneg pada pri nasuser posted image

lp

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.12.2008 8:45:40 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
18.12.2008 8:45:33   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ja zgleda da bo treba povsod malo zategnit.Dobro,pri nas imamo enega otroka,včasih dvauser posted image ,ampak nezahtevna.Še.Tako da ni toliko pomembno kaj se dobi za praznike.Nimamo pa nobenih plačilnih kartic,ne Karante,ne Active...ja vidim,da sem jaz tudi za leseno žlico,ne samo moj dragi.user posted image

Bolj, da ti ne povem koliko kartic imam jaz, ker boš potem mislila, da si 1000let za leseno žlico. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
18.12.2008 8:48:18   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
aja, pa sneg pada pri nasuser posted image

Blagor se vam. Pri nas še vedno nič.user posted image

klepetka sem se tako user posted image user posted image user posted image  do user posted image .

Alex & koala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
18.12.2008 8:49:21   
Sunny Morning
JURE za 1. rojstni dan
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
18.12.2008 9:21:31   
koala
Punce hvala vam, res so naju čuvali angelčki.

mala pikica užiiiiiiivaj danes!

Alfabeta, upam da se Ajda čimprej navadi.

Jure vse naj naj za prvi rojstni dan.
user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
18.12.2008 9:28:59   
TRIŠ
Glede kartic pa sem jaz rada 100000 let za leseno žlicouser posted image .Čim manj jih je tem biolje.Ko je dragi vzel finance v roke je vse minuse poštimal in kartice uničil tako da sedaj trošimo samo dnaruser posted image user posted image user posted image

Klepetka pošlji malo snegeca še k namuser posted image ,mi ga že komaj čakamouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?