Alfabeta
|
Dober večer! Se malo javljam....včeraj nisem imela volje.... Moja lubica je včerajšnji dan v varstvu preživela v , je sicer malo zaspala, ampak ko se je zbudila je jokala, jokala, jokala,....nič jedla....tak da me je varuška poklicala da sem jo ob 13 uri šla iskat. In moje dete se je 2 uri samo smejalo, režalo,... Jao,....Sem bila kar razočarana....s Filipom sva namreč uvajanje dala čez tako, da sploh ne vem, da je bilo uvajanje....niti en dan ni jokal, pa je bil enako samo pri meni med porodniško, ampak po drugi strani sta si pa ful različna in se ne čudim, da je tako. Ajda mislim, da bo bolj sentimentalna, bolj "moja", ja pa Punčka je. Z veliko začetnico No, danes pa sva imeli posvetovalnico in kontrolo za potrdilo za vrtec ter cepljenje. In je dobila pikico, je bila zelo pogumna , malo sicer je jokala, ampak nič hujšega. No, potem pa sem jo kljub temu pustila pri varuški in........JES!!!!!!!!!Takoj je zaspala, spala 1 uro, se zbudila, igrala, .....potem je sicer pričela jokati in nekaj časa jokala,ampak ko sem prišla po njo ob 13.30 uri je bila pri varuški v naročju, čebljala in ko me je zagledala se je smejala, nič v jok pa k meni . Tako da očitno bo! Evo poročilo je oddano... Ne bom brala za nazaj ker je res "tumač" sani, upam da ni hujšega klepetka, upam da je M.roka boljše mala pikica upam da je razpoloženje tvoje in Gašperjevo boljše lusa, upam, da bo Daša sprejela vrtec in VSE NAJBOLJŠE Daši!!!! triš, upam da so črne misli na službo minile limma, upam, da se vas Rota izogne v velikem krogu mml, upam da se je dan lepše zaključil koala, upam da si se pomirila. Zahvali se angelčkom da vaju varujejo Evo, na hitro.....Moje pikapolonasto sporočilo je over za tonight
|