|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
18.12.2008 22:25:43   
vaney
klepetka, sem že našla...6 jih imam in ti jih pošljem jutri

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.12.2008 22:43:42   
klepetka
oo punce hvala, zlate ste.user posted image Tole zbiranje bo šlo pa precej hitreje kot sem mislila. ČE katera kaj drugega zbira, povejte, pa se bo ziher kaj našlouser posted image .

vaney, super voščilnice si naredila, zelo so mi všečuser posted image . Ne vem , če ti  ne bi kar idejo ukradlauser posted image .Koledarji so pa tud  zelo lepiuser posted image

Sem malo prej malo brala na čvekanje v tri dni... branja kolikor želite, napeto pa bolj ko tahuda kriminalkauser posted image .Jao..

ja nič, grem pol tud jaz spat, če boste šle vse

Lahko noč  vam želim

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.12.2008 23:47:41   
muzika
Obrigit, tebe pa dolgo ni bilo.user posted image  Pa seveda čestitke!user posted image

Punce, poglejte si tole http://www.youtube.com/watch?v=ADcajG3yjJg. Mogoče pa res deluje!user posted image

Nana, a jaz pa nisem dovolj dobra ven it?user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.12.2008 7:56:26   
katee
jutro!

Mi smo spali do 7h, potem je mali dobil flašo, sedaj pa še spi. Jaz sem pa kar vstala. imam malo časa zase, da v miru kavico spijem in da tukaj napišem par vrstic.

user posted image user posted image Da sploh še katera uporablja adaptirano mleko? Jaz razmišljam, da bi mu ukinila adaptirano in uvedla kar navadno. Ampak ne vem, ali naj mu dam alpsko, ali pomursko? Dajte povedat, kaj ve uporabljate!!!

Danes dobim obiske in upam, da ne bo spet cel dan deževalo, da bom šla lahko končno ven na sprehod.

Lep dan vsem!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
19.12.2008 8:09:43   
Lunca1
Jutro.

Klepetka kakšen živček???

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
19.12.2008 8:39:18   
koala
vany ful lepe sllikice pa čestitke tudi. Jaz pa nima volje jih delat, mogoče drugo leto ko bo Alex lahko vsaj malo pomagal.

katee, jaz bom ko se bom zato odločila dala Alexu nehomogenizirano mleko, res da je starejše, samo jaz se počutim občutno bolje od kar ga pijem. Mi je edini minus tega mleka to da se hitro kisa, sploh poleti.Zaenkrat pa mu linote pripravljam z adaptiranim mlekom.
Kar se pa tiče operacije oči pa sem se jaz pogovarjala z ergooftalmologom in mi je svetoval da naj ppočakam do 35-ega leta, je pa res da nimam čisto stabilne dipoptrije. Mislim da se potem bom odločila, čeprav me je odkrito povedano vseeno zeloooooo strah da gre kaj narobe, so vseeno oči in zdaj z očali vidim, če bi pa šlo kaj narobe pa,........

Kar se pa nalepk tiče, če bo katera imela kako šparovo viška bom zeloooooo vesela, bi pa kakšno tuševo al pa dm-jevo v zameno našla.

muzika hvala za link, samo Alexu bi se zmešalo, če ga pol nebi pustila da prčka po vodi.
Sem pa najprej mislila da bo dete polil z vodo.

< Sporočilo je popravil koala -- 19.12.2008 8:41:51 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.12.2008 9:14:42   
martinca
dobro jutro!

Patrik še spi. mami je že dva pralni stroja cot pospravla, zdaj pa sem tu na R kje pa drugje.user posted image

user posted image user posted image a ima mogoče katera kakšen namizni koledar. a veste tistega ko za vsak teden obrneš list. no upam, da ste me razumele kaj sem hotela povedat. se priporočam, če ima katera viška.

katee, jaz že kar dolgo uporabljam namesto adaptiranega mleka Pomursko mleko 3,5%m.m.

Lea in Tea vse naj naj za obmesečnico.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.12.2008 9:51:37   
limma
Dan,
prav na hitro... zdaj je zaspala.. in najbrž bo to to v celem dnevu..... tako kot včerajuser posted image katee, vem, kako je to, če spi 10 minut v celem dnevu....user posted image

Včeraj smo pridelali prvo resno poškodbo - podpludbo na levem ličku user posted image user posted image Stala je pred nizko omaro in gledali sva knjigico, naenkrat pa je vrgla knjigico na tla in sva se obe stegnili po njo.. no, z eno roko sem jo vseeno držala... ah, še dobro smo jo odnesli, glede na to, da je 2 cm od sencuser posted image user posted image Danes je pa čisto črna, še pod očesom.... user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste držale pesti za nas... resnično upam, da smo rotavirusu ušli...

Zdaj pa še malo pokomentiram....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.12.2008 9:53:23   
mala pikica
Jutro!

Mi smo se včeraj prav fajn imeli. Smo prvič bili vsi skupaj in moram reči, da smo prav luškan team. Predvsem pa zelo mlad user posted image Direktor je sicer čez trideset star, ostali pa vsi manj user posted image Njaprej smo dobro povečerjali, potem pa smo še šli na kuhano vino po ljubljanskih štantih. Jaz kar nisem mogla verjeti, koliko ljudi je sredi tedna ob desetih zvečer v Ljubljani. Do tromostovja sploh nismo mogli priti, takšna gneča je bila user posted image

Doma pa sta bila Gašper in dragi tudi zelo pridna, predvsem Gašper. Je zvečer takoj zaspal, potem pa se je okrog polnoči zbudil in ga ljubi niti ni rabil vzeti iz posteljice, je v dvajsetih minutah lepo nazaj zaspal user posted image Vidim, da lahko grem še na kakšno zabavo user posted image

klepetka si me nasmejala s to metlo v roki user posted image Jaz sem že večkrat hotela vprašati, če se drugim tudi pametni kuža kar sam oglaša. Pri nas ima prave monologe user posted image

anita user posted image user posted image user posted image za vrtec.

lunca saj vem, da dobimo še januarja decembrsko izplačailo, ampak jaz dobim samo za 4 dni user posted image

obrigit uuuuu čestitam user posted image user posted image user posted image To pa je prav lepa novica. Bi pa bilo tudi lepo, če bi se večkrat oglasila tukaj user posted image Špelca pa je res prav luškana. Kaj se nam pridružita na prednovoletni zabavi za štajerske sončke 29.12.? user posted image

mml hvala user posted image user posted image user posted image

klepetka jaz imam nekaj živčkov, ti jih pošljem user posted image

Patrik in Nina user posted image user posted image user posted image

klaja
upam, da si imela popoldne samo zase user posted image

malamedika sem ravno pred dnevi mislila nate user posted image Lepo, da si se oglasila! Pa vse naj, naj Juretu ob 1.rojstnem dnevu!

karatina fajn, da imaš končno spet računalnik. Kako se kaj počutiš? Prideta s Karin na zabavo? user posted image

katee mi smo Gašperju dali že alpsko in pomursko. Jaz ne vidim nobene razlike. Malo preberi, kaj na katerem piše. Ena pediatrinja bi naj rekla, da ima pomursko mleko nekaj, kar druga nimajo in bi naj zato bilo boljše, ampak jaz ne najdem tega user posted image

muzika kaj pa če si midve sami narediva en zaključek, če naju punce nočejo user posted image

Tako, pa sem se prebila skozi vse napisano! Zdaj pa obvezno kopiram, da ne bom potem preklinjala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.12.2008 10:00:29   
limma
mala pikica, nikoli ne uganeš, kje sem bila včeraj zvečer? Pa da ne bo spet novega kviza, ti kar povem - na Ptuju v Mestnem gledališčuuser posted image SUPER predstavo sem gledala (imam abonma in smo šli štirje avtobusi na gostovanje), Groenholmova metoda. V ponedeljek je ponovitev in ti toplo priporočam, da povabiš dragega.. če boš še dobila karteuser posted image . Nisem se ti oglasila, ker sem vedela, da si na žuru in te nisem hotela po sms gnjavituser posted image Si se imela lepo?

obright user posted image user posted image za nosečnost. Naj bo čim lepša, ti želim.

vaney, super Božiček Anže user posted image

Imam pa user posted image kje na še zdaj kupimo božičkovo kapico? Pri nas v Sparu in Merc. je nimajouser posted image Najbrž smo edini, ki je še nimamouser posted image
Nam (oz. Neži) je pa Božiček pisaluser posted image Vam pokažem zvečer.

katee, jaz imam Milumil 3 in ji na tem pripravljam proseno kašo, itd.; ko ga pa porabim, bom najbrž kupila to od mlekarne Planika... ali bi še prej Pomursko v prahu, saj ne vemuser posted image mml, kaj misliš? Hvala že vnaprej.

koala, jaz ti bom poslala Sparove točke... do kdaj pa traja akcija? Bom še malo počakala, da ji bo več user posted image

Pri nas po dooooolgem času ne dežuje, tako da ne bova mokri....no, jaz ne bom mokrauser posted image
Lep dan vsem!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.12.2008 10:03:46   
limma
Sem prej pozabila user posted image

JURE, vse najboljše in najlepše za 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še to:
lusa, si dobila, kar sem ti poslala? Ker nisi nič odgovorila.... Upam, da boš dobro uredila user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 19.12.2008 10:05:52 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.12.2008 10:17:02   
mala pikica
limma ja super, da si uživala. NAslednji teden pa nimam niti minute več fraj, že komaj čakam petek zvečer, da bo vse za mano. Včeraj pa sem se imela fajn, nisi nič prebrala user posted image

Jaz tudi imam eno off topic user posted image Kakšna barva avta vam je bolj všeč, zlata ali bordo rdeča user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.12.2008 11:03:50   
martinca
limma, user posted image da buška čimprej izgine.
božičkove kapice imajo v H&M-u, sem jih včeraj videla. pa v Intersparu jih tudi imajo v Mb-ju. bom šla potem v Lenart v Mercator pogledat če še jih imajo. pa ti jo vzamem če hočeš in po pošti pošljem. javi mi.                       

mala pikica, meni je potem bolj všeč bordo rdeča.

rttttjizjsiodfghiuišfvvjhdfisodiofljiglfjčdfsl
to pa so Patrikovi pozdravi. je moral še on nekaj pokomentirat, ker če ne bi bil protest.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.12.2008 11:30:58   
mml
limma proti črnicam/modricam pomaga, če buško takoj namažeš z medom...preverjeno...Božičkove kakpice sem pa ajz včeraj naročila po internetu in jih imam danes doma...imajo pa samo "odrasle", v H&M prodajajo sicer otroške, ampak samo v kompletu z obleko za Božička

mala pikica barva je pa odvisna od tipa avtomobila...tako da težko rečem...prav všeč mi ni pa nobena....kaj pa vem...če je velik avto, bi mi bila mogoče bolj všeč zlata...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.12.2008 11:41:20   
klaja
Mala pikica tako kot je Mml napisala, da odvisno od avta, bolj se nagibam na zlato pri velikem avtu, pri malem pa mi je bolj simpatična bordo rdeča.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.12.2008 12:13:12   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Klepetka kakšen živček???

Lunca http://portal.baby-center.si/PortalSLO/AnnouncementsAdvanced.aspx?ModuleID=183&TabIndex=0&TabID=62&ItemID=173

IZVIRNO SPOROČILO: katee
user posted image user posted image Da sploh še katera uporablja adaptirano mleko? Jaz razmišljam, da bi mu ukinila adaptirano in uvedla kar navadno. Ampak ne vem, ali naj mu dam alpsko, ali pomursko? Dajte povedat, kaj ve uporabljate!!!

Mi že od 7. meseca ne uporabljamo AM. Najprej je zavrnila flaško, potem pa tudi Linotov z AM ni hotla. Mi imamo od takrat Pomursko 3,5%.

mala pikica super, da si se dobro imela. Avto je a meni bolj všeč bordo rdeč, zato je tudi moj bordo rdeč.user posted image
A tega, da so naši otročički ful bolj pridni, ko nas ni doma še ne veš?user posted image

Neža user posted image user posted image user posted image , da buške čimprej zginejo. limma kar navadi se, ker to najbrž še ni konec. Mi imamo skoraj vsak dan kakšno novo. Mi namažemo z maslom.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.12.2008 13:08:41   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Jaz tudi imam eno off topic user posted image Kakšna barva avta vam je bolj všeč, zlata ali bordo rdeča user posted image

Jaz mislim, da je odvisno, za kateri avto. Ker vsem avtom ne pašejo vse barve. Sicer ti pa rečem bordo rdeča, ampak to samo zato, ker je moj Merđo take barve user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa zame res odvisno, za kak avto gre.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
   Sončki januarčic 08 - 5. del
19.12.2008 13:25:28   
karatina
Dober dan user posted image

Sem včeraj obljubila, da vas preberem in še kaj napišem, pa me je kišta zopet ven vrgla. So danes prišli s Telekoma in nekaj gledali, je vse O.k., zdaj mi je pa zopet sumljivo počasen user posted image

karatina fajn, da imaš končno spet računalnik. Kako se kaj počutiš? Prideta s Karin na zabavo? user posted image

Hvala,  počutim se odlično. Danes sem imela morfologijo in je tudi dete dobro, hvala bogu. Glede zabave, sem zasledila, da se nekaj dogovarjate, pa ne vem točno, bom morala boljše pogledat. Seveda prideva (ne tako, kot v Celje - se ti moram še opravičit. Nisem mogla javit, da je Karin srečanje prespala, ker je pred tem vrgla atijev telefon na tla in je baterija izpadla, pol pa nisem imela PIN-a, da ga spet aktiviram.)

Obright čestitke tudi iz moje strani. Kdaj pa imaš maja rok? Tudi 13.user posted image ? Ne morem verjeti, koliko poznanih nosečnic se je pojavilo ta hip okoli mene, pa smo vse cca 14 dni narazen. Si se že vključila v klub majčic 09? Jaz sem se do sedaj uspela le pridružit na seznamček, ostalo pa bom že nadoknadila.

Muzika moram se ti še enkrat zahvalit za tel. številko. Sem gospo že poklicala in sva dogovorjeni za čaj. Sem imela že po telefonu tak dober občutek. Mislim, da bo tudi Karin všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.12.2008 13:38:56   
koala
limma hvala ti. akcija pa se je komaj prav začela tako da je še čas. Pa objemček za Neži! Jaz buške mažem z maslom pa pomaga. Bom probala še z medom, ker ziher lepše diši.

mala pikica super da si uživalaj. Gllede barve avta pa b jaz rekla zlata, ker sem kot otrokvedno govorila da NIKOLI ne bom vozila rdečega avta, no ta ki ga vozim zdaj je že 2!!! rdeči, pa tisti od avtošole je bil tud rdeč, toliko o načelihuser posted image user posted image

Glede na vaše prigode z pametnim kužkom sem prišla do sklepa da ga Alex ne rabi, pa ste nardile uslugo moji denarniciuser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.12.2008 14:33:13   
nana35
vaney,lepe čestitke si naredila,pa koledar je tudi super.

muzika,zakaj ne bi bla dovolj dobra za ven it??Si pa prava...Stvar je taka,da sva se enkrat z Intruder dogovarjale,da bova šli sami na pijačko brez otrok pa se je zdaj tole tako obrnilo,da sem rekla še martinci,da ne bova sami in ker vem da je ona vedno za akcijo.Sploh nisem pomišljala na neko fešto,samo takole malo bolj pozne bomo...Če želiš z nami si vsekakor dobrodošla med nami.Si vljudno vabljena.Mala pikica,enako velja tebi.
Bomo probali tole,kar si nalepila link,pri previjanju,imamo večne težave z dretjem.

katee,alpsko ali pomursko mleko,za mene en in isti šmorn.Jaz vzamem kako mi je,ne kompliciram.

Naša noč je bila najslabša doslej,no,za Klemna je bila dobra,ker on se je 1.uro veselo smejal,norel po posteljah,se pogovarjal sam s seboj,govoril vse kar zna,metal dudo na tla...da pop...Zjutraj pa spet od 7.30 dalje čaga.

koala,ti pošljem šparove nalepke,samo prosim,če me še 1x spomniš,ker zdaj nimam časa jih dajat v kuverto pa to,bom pa zvečer uredila,samo reči mi oz.napiši.No,povej,vidim,da se tudi limma ponuja.

limma,upam,da bo modrica kmalu minila in bo neži spet nežna kot prej.user posted image

mala pikica,in za koliko dni potem dobim izplačano jaz??S porodniško sem začela 12.ali 13.12.,rok pa sem imela 13.1.08.
Meni je bolj všeč bordo rdeča.

mml,v kompletu od Božička so kapice ja,samo da stane komplet samo 5€. Pri nas jih nimajo več,razen mogoče v mestu.

Grem,Klemen tečnari da je joj...

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.12.2008 14:48:05   
Lunca1

Jutro!

Mi smo se včeraj prav fajn imeli. Smo prvič bili vsi skupaj in moram reči, da smo prav luškan team. Predvsem pa zelo mlad user posted image Direktor je sicer čez trideset star, ostali pa vsi manj user posted image

ti ti starina user posted image user posted image user posted image  

Katee mi še uporabljamo adaptirano mleko. Navadno mu pa ni preveč všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.12.2008 17:10:06   
Anchikaa
Dan.

Danes pa je neko mrtvilo tu gor.Se vidi da je danes malo lepše vreme in ste izkoristile,ali pa za božične nakupe.Pri nas letos božiček verjetno ne bo prinesel nič, 1. zato,ker mamo tako blato na dvorišču,da se verjetno ne bo mogel ustaviti in bo kar mimo se peljaluser posted image , 2. pa zato,ker ni nekih potreb in tudi ne denarja,na žalost.Mojemu so znišali delovni urnik na 36 ur,in posledično je tudi manjša plača,ko že itak ima ful nizko,jaz pa itak razen tistega star.nadomestila ne dobivam.Bo pa drugo leto drugače.Upam.

Danes nisma šle nikamor,ker mene tako glava boli da nisem za nikamor.Bomo pa se zato ju3 dobili in bo boljše.

Ker imam lih malo odvečnega časa,vam morem pokazat kako sem jaz danes našla malečko,ko se je zbudila iz opoldanskega spanca:
user posted image

tako se je potem še malo afnala:
user posted image

tako pa vleče svojega najlubšega medvedka da ji zapoje:
user posted image
tako me tudi zbudi vsako jutro,ko pa potegne pa svira

tak nosek pa je imela ko je prvič imela bližnje srečanje z podom:
user posted image

in še njen "zapor"
user posted image

To je to,morem jo še edino z božičkovo kapico slikat,če bo uspela bit na glavi več kot 5sek.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.12.2008 17:44:04   
katee
Dan!

Sem si prej izborila 30 min spanca. Se je dragi ukvarjal z Žan Luko, sedaj pa mali spi, kar je čisto nenavadno pri nas za tak čas. Še dobro, da grem zvečer ven (dobimo se z bivšimi soigralkami) in se bo user posted image matral z uspavanjemuser posted image user posted image user posted image . Kako sem zlobna!!!

Nič, grem se počasi rihtat. Se moramo še za prevoz zmeniti, ker jaz ne grem s svojim avtom, ker bom sigurno kaj spila.

Punce, lepo se imejte!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
19.12.2008 17:44:46   
katee
Vse dobite še 1× seznam, ker sem dopisala še Anchiko.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.12.2008 18:16:59   
majra
Klepetka sem dala danes na pošto živčke user posted image
Katee, ful si pridna s seznamom user posted image  pa uživaj zvečar

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?