klepetka
|
dan, da pokomentiram še od včeraj, ekr sem zaspala pred TV, potem pa hitro piškotke pečt.Dišavne .koLIkor sem bila na začetku, glede na nekatere sestavine, malo skeptična, so res super. ljubljana, fenomenalna torta .Res si sfalila poklic. katee, suepr slike, sploh pa tista k osi mal imož rihta srajco . Super je Aljažu čestitke za prvi zobek, obema s suzano pa prav lep pozdrav suny, daj povej, ko bo naslednjič vaš na poti domov iz Zg, ekr bom šla slučajno tam v vaš konec .Se splača, glede na to, kaj vam vedno prinese .Se spomnim ravno 1 leto nazaj, ko smo se na Luncin RD dobile na kavi po emporiumom, ko ti je prinesel en ogromen toblerone(se mi zdi) Neja je pa itak prava mala damica. jaboz... tole je pa suepr videti. Ne vem če si ne bi za RD to pa jaz zaželela klaja, si predsatvljam kako je visel dol. Še dobro, da mu ni šla kri v glavo . Glede tašče pa ursulina, kakšen mulerjev adventni koledar to misliš? Me zanima.. aaaaaa, kako si lepo to napisala, res .Se pa podpišem pod vsako tvojo besedo, če dovoliš triš, zelo lepo in resnično si napisala glede ljubezni do otrok. alfabeta, ti pa si se zagnala prvi dan .Suepr . Za nohte pa itak ni panike..majstorica pri roki mala pikica, ah to spanje . Uapm da je Gašper danes kaj bolje spal mml, super slike .Manca je pa tak cuker s temi kravžlji. Pa tdu Matic ima že nakazane kravžlje, kajne?! SE na sliki vidi, pri strani.Ampak ti si pa turbo, da si včeraj tolk odrinila štajerke vidim, da bodo spet kofetkale. In prav je tako. Jaza pa fovš .... dolenjke in BK pa sploh nič več ne kofetkajo ampak imajo že kar prava kosila lunca, ti pa imaš zaseden decembrski urnik. Pa saj je samo še dva tedna i nbo norija mimo.IN kak odrugače? Pina ozdravela? mandarine.. Lana jih je šele zdaj začela jesti, pa nima nekih težav po njih.Pa tud rada jih ima sani, si kaj bolje ? Upam da ja in te ne boli prehudo urrssy, upam da čimprej mine bronhitis in da se ne naleze še VIvi .Pa oglasi se večkrrat, če ti dopušča čas. Te pogrešamo Lusa, oo Daša je pa kar konkretna punca Super. SE že precej postavlja(saj veš, naše nepremičnince )?Ker naša je zdaj ful v elementu za vsatjat, hodi pa niti pod razno še ne. nana, super da boš čez praznike še doma .pA res si pridna že navsezgodaj . klaja, tvoja mama ima pa probleme s prevelikim hlačami, nekateri imamo s premajhnimi,... ma nikakor ni prav. KAkšne sočne kocke si to pekla? Biskvitno ? dašabina, ti pa imaš dobesedno veseli december same zabave koala, upam da si danes boljše volje kot včeraj DAŠA VSE NAJ NAJ zdajle pa zamižim in pošljem v upanju, da ne gre vse nekam
< Sporočilo je popravil klepetka -- 17.12.2008 11:01:17 >