|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
17.12.2008 9:38:43   
Sunny Morning
DAŠA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
17.12.2008 10:10:22   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Ojoj, tvoja je še ta prava! Ne, ne živimo skupaj, sreča, ker bi potem jaz tudi imela take izjave kot Intruderuser posted image .

Ja,kakšne izjave bi šele intruder imela,če bi živela s taščouser posted image .

No,ko pišete o M,jaz jo tudi zdaj kmalu pričakujem...

Klemen je pa zunaj z dedijem,jaz čakam na obisk in sem se mimogrede najedla,popila kavico,naredila dve frizuri...tako da čas mineva. Klemen pa zunaj verjetno ajčka,kakor vsak dan ob tej uri.Spali smo še kar,s tem da se je ponoči zbudil in bil buden kot da je dan,ampak to traja pri njem samo kakih 10 minut,potem že spi kot polhek.Zjutraj pa ni dal miru,smo bili zgodnji,ampak je potem vseeno zaspal do 7h.

Daša vse naj...

user posted image

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
17.12.2008 10:20:04   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Mi je žal da ga pred kratkim nisem slikala, saj je imel glavo na tleh, noge pa na vreči.

Hvala Klajauser posted image user posted image user posted image .S tem stavkom si me pa nasmejala,ker sem si ga kar predstavljalauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

TRIŠ ne sekiraj se glede službe, ti si taka maherca da boš tud to poštimala. Sploh ne dvomim vate.

No hvala.Saj vem da mi bo šlo ampak podzavest dela svoje.

Sunny morning hvala tudi tebi

Nana ti pa si že dopoldan tako pridnauser posted image user posted image user posted image

Koala tudi ti si 1Auser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 17.12.2008 10:21:30 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
17.12.2008 11:00:19   
klepetka
dan,

da pokomentiram še od včeraj, ekr sem zaspala pred TV, potem pa hitro piškotke pečt.Dišavneuser posted image .koLIkor sem bila na začetku,   glede na nekatere  sestavine, malo skeptična, so  res super.

ljubljana, fenomenalna tortauser posted image .Res si sfalila poklic.

katee, suepr slike, sploh pa tista k osi mal imož rihta srajcouser posted image . Super je user posted image

Aljažu čestitke za prvi zobek, obema s suzano pa prav lep pozdravuser posted image

suny, daj povej, ko bo naslednjič vaš user posted image  na poti domov iz Zg, ekr bom šla slučajno tam v vaš konecuser posted image .Se splača, glede na to, kaj vam vedno prineseuser posted image .Se spomnim ravno 1 leto nazaj, ko smo se na Luncin RD dobile  na kavi po emporiumom, ko ti je prinesel en ogromen toblerone(se mi zdi)user posted image Neja je pa itak prava mala damica.

jaboz... tole je pa suepr videti. Ne vem če si ne bi za RD to pa jaz zaželelauser posted image

klaja, user posted image user posted image  si predsatvljam user posted image  kako je visel dol. Še dobro, da mu ni šla kri v glavouser posted image . Glede tašče pa user posted image

ursulina, kakšen mulerjev adventni koledar to misliš? Me zanima..

aaaaaa, kako si lepo to napisala, resuser posted image .Se pa podpišem pod vsako tvojo besedo, če dovoliš

triš, zelo lepo in resnično si napisala  glede ljubezni do otrok.user posted image user posted image user posted image
alfabeta, ti pa si se zagnala prvi  danuser posted image .Suepruser posted image . Za nohte pa itak ni panike..majstorica pri roki

mala pikica, ah to spanjeuser posted image . Uapm da je Gašper danes kaj bolje spaluser posted image

mml, super slikeuser posted image .Manca je pa tak cuker s temi kravžlji. Pa tdu Matic ima že nakazane kravžlje, kajne?! SE na sliki vidi, pri strani.Ampak ti si pa turbo, da si včeraj tolk odrinilauser posted image

štajerke vidim, da  bodo spet kofetkale. In prav je tako. Jaza pa fovšuser posted image ....user posted image

dolenjke in BK pa sploh nič več ne kofetkajo  ampak imajo že kar prava kosilauser posted image user posted image

lunca, ti pa imaš zaseden decembrski urnik. Pa saj je samo še dva tedna i nbo norija mimo.IN kak odrugače? Pina ozdravela?

mandarine.. Lana jih je šele zdaj začela jesti, pa nima nekih težav po njih.Pa tud rada jih ima

sani, si kaj bolje ? Upam da ja in te ne boli prehudouser posted image

urrssy, upam da čimprej mine bronhitis in da se ne naleze še VIviuser posted image user posted image .Pa oglasi se večkrrat, če ti dopušča čas. Te pogrešamo
Lusa, oo Daša je pa kar konkretna puncauser posted image  Super. SE že precej postavlja(saj veš, naše nepremičninceuser posted image )?Ker naša je zdaj ful v elementu za vsatjat, hodi pa niti pod razno še ne.

nana, super da boš čez praznike še domauser posted image .pA res si pridna že navsezgodajuser posted image .

klaja, tvoja mama ima pa probleme s prevelikim hlačami, nekateri imamo s premajhnimi,... ma nikakor ni prav.user posted image KAkšne sočne kocke si to pekla? Biskvitno ?

dašabina, ti pa imaš dobesedno  veseli decemberuser posted image  same zabaveuser posted image

koala, upam da si danes boljše volje kot včerajuser posted image

DAŠA VSE NAJ NAJ

user posted image
zdajle pa zamižim in pošljem v upanju, da ne gre vse nekam

< Sporočilo je popravil klepetka -- 17.12.2008 11:01:17 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
17.12.2008 11:19:13   
klaja
Klepetka ja, temen biskvit sem spekla, malo sem ga polila z rumom zmešanim z vodo, za nadev pa sem zmešala sladkor, kokosovo moko in kislo smetano, po vrhu pa še polila s čokolado.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
17.12.2008 11:38:07   
katee
Ljubljančanke: kdaj se bomo pa me dobile na kavi? Predlagam ponedeljek, 29.12. 

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
17.12.2008 12:13:45   
Lusa
..pa smo dočakali vrtec...daši se ravno ni dopadel ..se je do zajtrka samo jokcala...pol pa na kruh z namazom navalila ,ga je od vseh prva pojedla ,čeprav je z veliko skupino ,v kateri so otroci stari do 2let..saj se ji vidi ,da je pravi jedec..jutri pa greve na dedka mraza in na lutkovno predstavo...

nana-če bi dala zraven smajlije ,bi zvenelo drugače...sem pa se vseeno mali pikici v bran postavila ,ker se ta punca že itak toliko presekira in mi je bilo prav hudo ,ker je zvenelo drugače kot pa si v resnici mislila..

klaja-ah naj ti gredo taščine besede v eni uhi not v drugi ven..vidva že vesta kako in kaj..

srečanje-me verjetno ne pridemo ,ker bomo vsi skupaj doma in bomo verjetno malo izkoristili ta čas in šli kam skupaj..

spanje-je sploh kaj otrok ,ki res prespijo vso noč brez kakršnega koli bujenja oz. popravljanja dud?Mi imamo takšno noč 1x/mesec.Naša princeska se tud zbudi ok.1.30 ,govori sedi ..in jo položim ,pa spet sedi...in to traj dokler ne zaspi ,včasih tud 1,2uri.

triš-kaj se pa ti to zdaj sekiraš?To pa ni tebi podobno...vidiš jaz pa se sekiram glede šole že 8mesecev naprej..se imam namen vpisat in nardit prekvalifikacijo ,ampak ko pomislim ,da se bom morala učit ,mi je ...bljek...ampak ,kjer je volja ,je uspeh...tako ,da samo upam ,da naš ati ne bo šel za 1leto na kitajsko ,da bom lahko uspešno opravila s šolo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.12.2008 12:31:27   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

spanje-je sploh kaj otrok ,ki res prespijo vso noč brez kakršnega koli bujenja oz. popravljanja dud?Mi imamo takšno noč 1x/mesec.Naša princeska se tud zbudi ok.1.30 ,govori sedi ..in jo položim ,pa spet sedi...in to traj dokler ne zaspi ,včasih tud 1,2uri.

Moj Žan Luka spi cca. 4× na teden celo noč od 20-6h, ampak mi imamo večje probleme z uspavanjem. Včasih takoj zaspi, včasih pa traja tudi do 1uro in pol.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
17.12.2008 12:34:39   
majra
Dan!

Se vam na hitrico oglašam iz službe. Tako, led sem prebila, zdaj bom lahko mirno spala user posted image  Triš, jaz te popolnoma razumem. SEm bila ful tečna zaradi službe, da o spanju ne zgubljam besed. Ga ni bilo. Sem po eni strani kar vesela, da sem morala že zdaj nazaj, bom imela vsaj mirne praznike.

Grem, da me že prvi dan ne zalotijo na RR user posted image . Več pa zvečer...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.12.2008 12:54:32   
limma
Dan,

midve sva s sprehoda in čveka pri user posted image teti, ki jo bo pazila... danes Neža ni bila razpoložena, je jokala kot dež user posted image
Čisto sem v gužvi, komaj najdem čas, da skuham, za RR ga pa itak že manjkauser posted image Čeprav sem na dopustu, že delam nekaj za službouser posted image A zdaj so pa eno leto zmogli brez mene?? user posted image

No, fino.... zdajle me je klicala user posted image teta, da je ena punčka, ki je bila v ponedeljek pri njej in sta se z Nežo igrali, včeraj zbolela za rota virusom.... tako, da lahko samo čakamouser posted image user posted image user posted image

sani, user posted image user posted image
Aljaž user posted image za zobek
lusa, ti pošljem zvečer....

Več pa nimam časa, hitim, ker grem popoldan k frizerju user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
17.12.2008 13:08:00   
limma
klepetka, super, da ni nič "hujšega" z M. roko user posted image Upam, da jo čim prej neha bolet.

Punce, držite pesti, da ostanemo zdravi... sva bila včeraj na žuru (prvič sama), ker se je prijateljem rodila hčerka, zdajle me je pa prijateljica in mamica 8-mesecčena fantka klicala, da oba z možem bruhata, driskata in imata 39 vročine.... da sta čisto boga.... jima je kar babica user posted image odnesla, da se ne naleze.... midve sva pa prečvekali cel večer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
17.12.2008 13:37:20   
Lunca1
Klepetka ja tale december je čisto nor.user posted image

Aja zdaj ko zaključujete porodniške, bodite pozorne, da boste imele urejeno zdravstveno zavarovanje. Sploh tiste, ki niste bile zaposlene, pa začnete delat.

Jaz pa ne bom mogla na srečanje.user posted image user posted image user posted image

Lusa Luka spi od 19 ali 20h pa do 6h. Zelo redko se zbudi prej.

Bolančki in poškodovančki, čim prej se pozdravite.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
17.12.2008 13:55:53   
nana35
Klepetka,pa daj mi ti pošlji tale recept za tele piškote,ki jih vse tako pečete...Če so dobri seveda.
Mandarine ima Klemen ful rad,samo po tej vneti riti si mu jih sploh ne upam več datiuser posted image .Kaj sem že delala zjutraj???Sem bila pridna??Skleroza...bi morala prebrat nazaj pa mi ni.Aja,frizirala sem,to se spomnim...pa kaj še?user posted image

No midva s Klemnom se od včeraj sprehajava z eno rokico po stanovanju,tako me drži,kot da se sprehajava zunaj.

Lusa,a tako? V bran si se postavila mali pikici??Tudi prav...user posted image user posted image  Pa saj jaz se nikoli ne jezim,niti nisem huda na nobeno tukaj,sploh nikoli.Mogoče je res včasih tako prebrati,ampak res nič slabega ne mislim.No,so mi že prijateljice,ki so me šele nekoč spoznavale že rekle,da kdor me ne pozna...dalje pa si misli. Katere pa me poznajo,pa me sploh ne upoštevajo,mislim vejo,da ni nič takega. Velikokrat slišim od moških da sem stroga in nedostopna,pa se ne upajo pogovarjat z mano user posted image  user posted image  user posted image ,no,to mi potem povedo,ko smo že stari prijatelji...
Tako,da nekaj bo že na tem.
Aja,pa zadnje čase se nam izogibaš...prej si vedno z veseljem priletela v Maribor,a nimaš nobenih opravkov???user posted image (je dober ta smeško?).
V kakšno šolo pa nameravaš?Ti bom pomagala pri učenju,te spraševala in ocenjevala...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Grem, da me že prvi dan ne zalotijo na RR user posted image .

majra,sem se kar nasmehnila pri tem stavku...user posted image

limma,joj,upam,da Nežika ne zboli...user posted image user posted image user posted image  tri pujseke za srečo.Pa berem dalje da tudi zate tri pujseke.

Lunca,hvala za opozorilo glede zavarovanja,na to sem ravno danes mislila.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
17.12.2008 14:27:39   
mala pikica
user posted image user posted image user posted image we are sorry!!! Bi najraje brcnila v ekran! Pa so na RR zagotovili, da bodo seje dolge vsaj 30 minut, jaz pa sem samo 10 minut pisala. Uf, sem jezna!

Ah... Na hitro... Gašper spi, kosilo kuhano, na RR-u čakamo atija user posted image

nana saj pravim, jaz te zdaj že toliko poznam, da vem, kdaj si resnično huda. Zelo malokrat user posted image Sem pa vesela, da se mi je lusa postavila v bran user posted image

limma pa kaj je zdaj to??? Upam, da res ne zbolite vsi in da ne boste preležali praznikov user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh pa držim pesti, da Neži ne dobi rotavirusa user posted image

majra ti si tudi že v službi? Jah, kaj hočemo, res se iztekajo ti lepi časi za nas user posted image

Jaz sem ravno prej iskala recepte na kup. Če hočem, da bo do božiča in rojstnega dneva vse pečeno, moram počasi začeti. Vsaj v trgovini z nakupi... Pri tem pa sploh ne upam pomisliti, kakšno bo stanje na TRR konec decembra user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
17.12.2008 14:34:42   
ljubljana
mala pikica

Pri nas je že sedaj tako, da mormo špartat. Smo za otroke poskrbel ostali pa bolj skromno.

Pa veliko uspeha s pikapolonico!user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 17.12.2008 14:35:49 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
17.12.2008 15:57:54   
koala
limma držim pesti da Neži ne zboli, pa da se tudi vidva izogneta bolezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punce mi je pa danes en kreten vzel 10 let življenja. Sva bila z Alexom na sprehodu in grem pri zeleni luči čez cesto, on se pa ful pronese v ovinek, itak da me je v stotinki sekunde zaštopalo, samo potem pa me je menda opazil in zabremzal pa mu je zasukalo avto, jaz sem že videla to rit od octavie caravan v Alexovem vozičku, Hvala bogu je avto še pravočasno polovil, samo ne me vprašat kako sem se tresla.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
17.12.2008 16:11:20   
lutiropan
Punce mi je pa danes en kreten vzel 10 let življenja. Sva bila z Alexom na sprehodu in grem pri zeleni luči čez cesto, on se pa ful pronese v ovinek, itak da me je v stotinki sekunde zaštopalo, samo potem pa me je menda opazil in zabremzal pa mu je zasukalo avto, jaz sem že videla to rit od octavie caravan v Alexovem vozičku, Hvala bogu je avto še pravočasno polovil, samo ne me vprašat kako sem se tresla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
17.12.2008 16:18:00   
sani1
Pozdravljene!

Jaz bi najraje vse delala stoje tudi spala...user posted image   Katastrofa je ta, da ne morem spat, ker me vse boli. Niti en položaj mi ne ustreza. Tako sem včeraj ob 1ih ponoči gledala skozi okno. In zdej mi že kronično primanjkuje spanja in posledica boljše, da ne govorim...user posted image

limma- upam,da ne zbolite...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca- hvala za informacijo sem jih že gledala. Bom naročila... Hudo pa kakor za koga. HB da ni še huje...

mala pikica- lahko prideš k meni po vse sestavine za peko. Jaz pa sem vse nakupila sam še ne vem kdo bo pekel.user posted image   Sem tako jezna ko user posted image .  Torto bom že naredila samo me jezi, ker ne bo domačih piškotov. No jutri pride moja mami in mogoče pa se skupaj lotiva.  Nikoli ne veš...

ljubljana- hvala za razlago glede kofeina...

nana- ti si tako fajn ženska. Skor tako kot jaz...user posted image user posted image user posted image   Smisla za humor mi še ni zmanjkalo...

triš- ti se pa ne sekiraj. Jaz bom šla skoraj po dveh letih nazaj v službo pa me niti malo ne skrbi. Pa je vse novo...  Pa še šef me je danes potolažil in mi zaželel, da se čimprej pozdravim...

luša- super za Dašine mere in uvajanje na vrtec. Počasi bo šlo tudi brez joka. Mene pa skrbi kako bo jedla tam, ko pa ni ne vem kakšen jedec. Ti vsaj teh skrbi nimaš.

katee- še sporočim kako in kaj. Ampak za kofe bom pa že našla moč in se bom prikazala...user posted image

klaja- pa nam zopet delaš lušte...  Držim pesti da čimprej najdeš službo...user posted image user posted image  

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
17.12.2008 16:19:47   
sani1
koalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
17.12.2008 16:58:31   
urssyy
Daša vsenajboljše ti želiva z Vivien..........oprosti neznava pripeti slikice, a je vseeno prav tako iz srcauser posted image user posted image user posted image .

"urrssy, upam da čimprej mine bronhitis in da se ne naleze še VIviuser posted image user posted image .Pa oglasi se večkrrat, če ti dopušča čas. Te pogrešamo "...........................................Klepetka hvala ti za te lepe besede, mi veliko pomenijouser posted image , skoraj bi me čustva premagala.......

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
17.12.2008 17:14:21   
lutiropan
DAŠA user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
17.12.2008 19:55:52   
mml
Sem sama s čmrljema, ker je šel user posted image  na službeno pijačo...

...stanovanje je v razsulu...meni se bo počasi sfrkljalo...ah saj bo...

sem zlikala, napisala članek do konca, spekla 5 pekačev piškotov, pa še kaj...

...pa naj samo kdo reče, da je porodniška dopust...user posted image

Nimam časa...Matic mora večerjat, Manca mora v banjo...

Daša vse najboljše

user posted image

Saj bi še kaj pokomentriala, pa mi Matic leze po kolenih,...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
17.12.2008 19:57:35   
mala pikica
mml daj malo zadihaj user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
17.12.2008 20:25:34   
Anonimen
Čer!

Včeraj mi kr ni zneslo za RR. Sem šla v službo mal počekirat in se pomenit, ker drugi teden začnem delatuser posted image . Dobro je le to, da delam 2 dni, potem pa veselo na počitnice. Popoldan pa smo s sodelavci še imeli novoletno kosilo.

Danes pa sem bila pri zobarju, pa iskat sem šla v foto asja koledarje in voščilnice in so super izpadli!

Sunny ja Neja je prava frajlica s tisto taškico, boš vidla, ko se bo treba začet šminkat, pa verižice nosit...Pa tista vreča se meni full dopade, je tako fajn za sedet. Pa koliko sladkarij na kupu, meni se bi kr user posted image  od veselja.

Alfabeta to pa je bila delovna vnema in zagon.user posted image  Pa user posted image  za Ajdo, da je tako dobro sprejela varstvo.

aaaaaa full lepo napisano voščilo. Se tudi jaz podpišem po njo.

Nana glede ljubezni do otrok, so ti zelo dobro povedale že punce. Ljubezen se množi in vsakega otroka imaš rad, ampak vsakega na poseben, drugačen način. Sm se pa ja ti isto spraševala, ko sem bila drugič noseča kako bom lahko imela še nekoga tako rada, kot imam Leo. Pa ti lahko povem, da je možno in da imam še dovolj ljubezni za še kakšnega škratkauser posted image user posted image

Sani user posted image user posted image user posted image

Triš ah nikar takšne črne misli za službo...vse bo še ok, ti boš itak vse razturala!!

Limma upam, da ne zbolite, pošiljam vam veliko user posted image user posted image user posted image

Koala user posted image user posted image user posted image

Mml te čist razumem, tudi meni včasih pridejo žute minute, a HB kmalu tudi minejo in je svet lepši

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
17.12.2008 20:29:10   
Anonimen
DAŠA
user posted image

Prav tako ti želim, da ti postane bivanje v vrtcu čim lepše in da ne boš več tako pogrešala mamico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?