Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:11:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Tasa...samo sedaj spet manj..je pa še vedno... dobro mi je že bolj všeč to .. hehe, mogoče se sneg zdaj do mene šprancira pa nima vinjete oa je šel po stari cesti namesto AC..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.12.2008 10:12:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:14:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Tasa...samo sedaj spet manj..je pa še vedno... dobro mi je že bolj všeč to .. hehe, mogoče se sneg zdaj do mene šprancira pa nima vinjete oa je šel po stari cesti namesto AC.. še posebej na pesniškem rondoju je problem, ko tam tudi vinejto rabi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:17:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca za porodnisko naprej,tak da mislim da je ze itak odobrena , jaz pa sedaj samo knjige v roke pa do marca kej izpitov nardit, a ne? dans morm pospravit stanovanje,spraznat zmrzovalnik...pa zacet prpravljat kovcke ...komi cakam na vse mamine dobrote,pa da se katero od vas spoznam... ok.za zdej vas pozdravljam in se preden pozabim,spps te prosim ce napises da mam naslednji pregled 21.1 , mere pa se nism preverla.. lp Lejca ok,bom zrihtala,ti pa da ne boš preveč pridna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:18:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Tasa...samo sedaj spet manj..je pa še vedno... dobro mi je že bolj všeč to .. hehe, mogoče se sneg zdaj do mene šprancira pa nima vinjete oa je šel po stari cesti namesto AC.. še posebej na pesniškem rondoju je problem, ko tam tudi vinejto rabi saj ma cajt naj gre preko malečnika...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:19:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Tasa...samo sedaj spet manj..je pa še vedno... dobro mi je že bolj všeč to .. hehe, mogoče se sneg zdaj do mene šprancira pa nima vinjete oa je šel po stari cesti namesto AC.. še posebej na pesniškem rondoju je problem, ko tam tudi vinejto rabi saj ma cajt naj gre preko malečnika... ja, te pa še ne bo hitro pri tebi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:20:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps HOČEM SONCE na sonce pa boš še malo čakala... evo ti ga,..zdaj pa se ga naglej: samo sem ti ga dala ko že malo zatone.. boljš to kot pa nič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:20:36
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Eno lepo dobro jutro, vse Vam in vašim !!!! Jaz sem se danes naspala, čeprav ko sem ugotovila, da še kar pada dež sem ....Včerja sem si Velenju kupla tako dobro trenerko, da bom šla še eno iskat (7€),, ampak ugodje pa to je.Se mi vsaj rit ne vidi ko se sklonim. spps jaz sem skor ziher, da boš ti rodila, bližje datumu, ki ga imaš po menzi, kot pa onem, po Uz, ne vem tak filing imam, sej motim se pa lahk. včasih pa videz vara-jaz tud ne bi rekla,da sma sam en dan razlike v PDP,prej kak mesec Katera je potem na slabšem oz. zaostaja????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:24:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Eno lepo dobro jutro, vse Vam in vašim !!!! Jaz sem se danes naspala, čeprav ko sem ugotovila, da še kar pada dež sem ....Včerja sem si Velenju kupla tako dobro trenerko, da bom šla še eno iskat (7€),, ampak ugodje pa to je.Se mi vsaj rit ne vidi ko se sklonim. spps jaz sem skor ziher, da boš ti rodila, bližje datumu, ki ga imaš po menzi, kot pa onem, po Uz, ne vem tak filing imam, sej motim se pa lahk. včasih pa videz vara-jaz tud ne bi rekla,da sma sam en dan razlike v PDP,prej kak mesec Katera je potem na slabšem oz. zaostaja???? boma vidle,a ne kaj ti mislišš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:26:35
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Eno lepo dobro jutro, vse Vam in vašim !!!! Jaz sem se danes naspala, čeprav ko sem ugotovila, da še kar pada dež sem ....Včerja sem si Velenju kupla tako dobro trenerko, da bom šla še eno iskat (7€),, ampak ugodje pa to je.Se mi vsaj rit ne vidi ko se sklonim. spps jaz sem skor ziher, da boš ti rodila, bližje datumu, ki ga imaš po menzi, kot pa onem, po Uz, ne vem tak filing imam, sej motim se pa lahk. včasih pa videz vara-jaz tud ne bi rekla,da sma sam en dan razlike v PDP,prej kak mesec Katera je potem na slabšem oz. zaostaja???? boma vidle,a ne kaj ti mislišš? Po resnici, se mi malo dozdeva!!!! Sicer pa naj ostane skrivnost!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:34:35
|
|
|
|
Najaa
|
spps, daj zamenjaj to novejšo sliko s tastaro. A se men sam zdi al mam tak mali trebuh? Ko ga gledam v živo, se mi zdi pa tako veliiiik! Aja, da ne pozabim - mama_milchy, včeraj sem bila v agrariji in sem dobila, kar sem želela. Stekleničk kar nekaj na izbiro. Tako da se moj teranov liker pravkar hladi in čaka na dozo ruma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:40:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - moj cilj je še vedno nadoknadit zaostanek v postih samo ne vem ,če me bo sploh kdo želel poslušat .Bom mogla kar svojo stran odpret. kokica32 - darila imam jaz samo za male bavce take od rojstva do šest let,ta stari pa dobijo vsaki en domači keks pa čao.Edino moji starši dobijo kaj več ker bojo prispevali za previjalno mizo. Jaz bi tud vam kaj podarila ,samo pol me lahko hodite v zapor obiskat ,nisem verjetno tako pomembna,da bi mi dali int. v sobo . Najaa - poleg lepega trebuščka te še pohvalim za lepe joškice,pa ne misli ,da sem narobe obrnjena.A imaš skoz take al so se povečale.Meni je res tako všeč ,če majo suhice odzgoraj malo več. Mene je mati narava obdarila samo je malo pretiravala ker me je obdarila še kje drugje ,ko samo na zizikah . Pupa7 - pa ne bodi tak pridna ,kvariš povprečje. tasa_m - hvala za sonce sem že pozabla kakšno zgleda,mislim ,da ga bom šla kar narisat v otroško,tak da ,če me več dni ni na spregled takrat veste ,da gledam sonce na steni . Sonce - drage moje veste kam morate iti ,da bo lepo na nizozemsko.Moj se zdaj tam vozi ,pa nič ne vidi skozi okno ko ma tak vsrane šipe sonce ,pa ga veselo spremlja že od vzhoda.A ste za en izlet do tja ,samo jaz bi vozla avtobus ,ker mi je vedno slabo ,če sedim zraven . lejca - hitro spakiraj,da pridi ,da te bodo razvajali. No grem zdaj kanto za smeti odpelat ,pobirajo danes,da lučajno ne zamudim ,ker pol bo prava štala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:44:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
Skoz pozabim vprašat.Na kakšne dude in flaše prisegate?To bo na programu pri nas takoj po novem letu.Mi trije mormo bit malo prej pripravljeni .Če ,pa ne bomo rabili dude,bo ,pa za spomin. .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:49:31
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tasa-dobro jutro,in seveda,vse ostale,ki še pridete - no jaz bi danes še spala pa sem spet imela blesave sanje,pa mi ni ratalo,da bi se naspala-danes sem sanjala,da sem začela krvavet že par dni imam ćist zanič sanje,pa se potem čist blesava zbudim zdaj,da bidim al bo Tasa kaj komentirala,jaz pa grem birokratske zadeve rihtat DOBRO JUTRO-zame je še jutro SPPS-sem prebrala nek, da imajo nosečnice res žive sanje in več sanjajo kot ponavadi in da so te sanje čist nepovezane z resnico. Primeni je že tako, tud prmen so ble grozne, ma skoz kej čudnda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:50:03
|
|
|
|
Najaa
|
PERSIDA, jaz nisem suhica niti pod razno!! Zgleda, da me ta fotoaparat res zoža ali kaj? Verjetno se pod takim kotom slikam, da tako zgleda. Imam kar konkretno kilažo. Tako da joške niso nobena huda atrakcija. Vseeno pa hvala. Dude in flaše smo imeli nukove. S tem, da dude nikoli ni hotela (pa sem kar nekaj firm sprobala), flaško je pa imela za čaj nukovo. Pa aventov magični lonček, ki je bil tako zelo magičen, da je ful puščal tekočino. Naj povem, da smo dobili prvo novoletno čestitko, tako da zdaj bom tudi jaz začela pošiljat. Pa ne vem, kaj naj noter napišem. Tisti standardni "vesel božič in srečno NL..." Kaj drugega se mi niti ne da čarat.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 18.12.2008 10:51:23 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:51:23
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Skoz pozabim vprašat.Na kakšne dude in flaše prisegate?To bo na programu pri nas takoj po novem letu.Mi trije mormo bit malo prej pripravljeni .Če ,pa ne bomo rabili dude,bo ,pa za spomin. . Aventove- od črpalke, flaške, dude
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:52:34
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Skoz pozabim vprašat.Na kakšne dude in flaše prisegate?To bo na programu pri nas takoj po novem letu.Mi trije mormo bit malo prej pripravljeni .Če ,pa ne bomo rabili dude,bo ,pa za spomin. . Jaz sem imela v prvo vse od Nuk-a. Flaško za čaj sem vrgla stran in bom kupila novo. Za mleko je pa steklena in sem jo spravila, tako da bom kupila samo cuclje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 11:09:54
|
|
|
|
tasa_m
|
...sem plesala pa plesala za sneg pa ga kr ni in ni.. zdaj pa ne vem če sem narobe plesala, bi verjetno mogla v drugo smer.. sem pa tak vesela,..me je klicala kolegica in mi rekla da se morama nujno dobit da mi pove novico. Pa rečem ja ok se slišiva popoldan, ko bo v Lenartu. Odložim gsm dol pa mi takoj pošlje sms: jaz bom tudi mamica drugo leto.. ni mogla počakat do popoldneva.. Tak zdj pa grem po mamo v službo, pol pa še skuham nekaj .. so si oni zaželeli lazanjo pa jim jo bom nardila, jaz pa bom danes mela zelenjavno juhico pa kak kos pišeka zraven..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 11:27:02
|
|
|
|
Lolita23
|
No zdaj pa že vse verjeten delamo kosil, jaz danes kar golaž po svoje. Dude in stekleničke mi bomo imeli avent.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 11:35:50
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ. ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi? V prvo so mi dali inekcijo, kr sami od sebe, ko me je vidla G. rdečelaska-( baje imamo nizek prag bolečine)-pri meni to drži), pa dolgo je trajelo, vse skup, inekcija nevem če je kej nucala. Tako da se bom kr odločila za epiduralno, sm moram prvi torek v januarju it na predavanje, tam se vpišeš in potem če si na seznamu ga kličejo tud domov in pride, kadar koli, je pa zastonj. Vsekakor bomo pa vidl kako se bo odvijalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 11:37:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dude in flaške- kaj pa Mum-ove? Meni se zdijo (na pogled) ful dobre. Ima katera kakšno izkušnjo z njimi? Tasa- sem izvedela iz prve roke, da v MS zelo naletava SNEG !!! še malo pa bo v Lenartu! V MB pa spet samo dežuje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 11:45:05
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 res je neko zatišje tu gor... Ej, kje boste silvestrovale? Doma, na trgih (meni to ni -zaradi gužve, pokanja petard..), v gorskih hiškah (uuuuuuuu, snegec... ), na/ob morju (pa ne tiste, ki ste primorke na to odgovorjati ) al kje? Jaz se teh praznikov nič ne veselim, ker bom v poselji, prinas ali pri naših. So mi bli pa vedno te prazniki zakon priprave pa to,... sedaj komaj čakam da minejo, da bo man nevarno da bo29 teden, sem grozna. Ve kr uživajte še namesto mene
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 11:48:19
|
|
|
|
Pupa7
|
persida, s čim že jaz kvarim povprečje lih sem dam prišla, moj kuha jaz pa vas berem al sm ga strenirala, se mi včas kr zasmili sem bla pa pri G, je moj tak panik da sam da sm omenla, da zatekam, je prec klical in so nas seveda naročili na pregled vode in pritiska in itak je povedala vse kar že vem, edino da si moram noge podlagat ponoči (pod jogi dat neko tršo blazino da bodo noge višje od glave) zdaj moj že študira kak bo to izvedu skratka ne jem čokolade in pazim kaj jem, da ni preveč kalorično (več al manj jogurti in sadje) pa je tehtnca pokazala še +2kg in sem čist nesrečna, ker nevem več kaj naj nardim
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 11:49:16
|
|
|
|
mihaela01
|
Ojla Že dolgo se vam nisem javila, ampak enostavno nimam časa...ampak vsake toliko pa najdem, da vam kaj napišem . Vidim, da ste vse super in to mi je všeč. Včeraj sem imela pregled pri G...Naše dete je super, veselo brca in raste...Drugače pa nič kaj posebnega. Naslednji pregled imam: 14.1. 2009 Zredila sem se za: 0,4 kg= skupno 6,4kg Obseg 90 cm Sem še kaj pozabila?? Zanima me če ste seznanjene o bakteriji streptokoki B- okuženih je nekje 20-30 % nosečnic in pri porodu okužene ženske se lahko okuži otrok. Posledice pa niso optimistične... Skratka, če ne veste za kaj gre, si malo preberite... Jaz sem danes mojega G vprašala o testiranju in v splošnem pregledu nosečnic ne jemljejo brisa za to bakterijo, ampak je zopet samoplačniško in sicer stane nekje 35eur, in če je ženska pozitivna, dobi pri porodu antibiotik in s tem zaščitijo otroka ko se rojeva... Poznam eno punčo, ki je stara eno leto in bila mamica okužena- nihče tega ni vedl in je punčka prizadeta... Zdaj pa grem malo jest in se javim kasneje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 11:57:25
|
|
|
|
čebeica maja
|
Sneg pa tud prinas pada tako vmes, sem za foro pogledala uau pa tu prinas, sicer mi je vseeno sedaj ko sem v postli kakšno je vreme vzunaj. Darilo pa sem mojmu kar prek Quelle naročila , jakno, to je blo iz postle najbol simpel. Za Mihca pa sem že dolgo nazaj kupila komplet trenirko, majčke in srajčko, verjetno pa bo dobil še kakšno igračko po moževi izbiri. Ostali pa so dobili za miklavža, pa itak bomo doma skoz, bom vidla če se bo kdo spomnil na nas, sedaj ko mi nemoremo nikamor
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......