|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
18.12.2008 9:31:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kokica pol boš danes mogla na vodi bit.. al pa če predlagaš organizatorjem čage, da ti naj Donat nabavijo...user posted image

Moj user posted image ma tud danes čago, da se ga nebote ki skup nacejali.. user posted image   (malo se hecam, saj vem da ne delata v isti stroki)

V isti stroki ne..lahko pa se zgodi, da imava čaga v isti gostilni! user posted image

hmm,..na to pa nisem niti pomislila..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
18.12.2008 9:32:09   
trezika

pupa dobro jutro,.. user posted image
trezika kaj pa te z tabo je?user posted image te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava?

sicer ta menjava ni ne vem kaj, ampak glede na to, da sploh nisem ljubitelj snega...vzamem dežuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
18.12.2008 9:32:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dobro jutro!
Pri nas pa user posted image    user posted image user posted image user posted image  nič kaj mi ni všeč... pa slabo sn spala dans... joj, bom tečna...
tolaži se,da nisi edinauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.12.2008 9:32:27   
KOKICA32

trezika kaj pa te z tabo je?user posted image te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava?

saj sem vedla da moram samo zagrozit da bom mela samogovore pa boste takoj začele pisat.. hahauser posted image

pa še meni prosim...tudi jaz dam tebi dež! Sem pa opazila, da sedaj snežuje, to pomeni, da je malooo snegeca pomešanega z dežjem...Mogoče pa bo! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.12.2008 9:33:04   
Najaa
Dobro jutro še od mene, pogrešale me itak niste, pa vseeno. user posted image user posted image

Včeraj zvečer sem po dolgem času poslušala srček z AS. In vau, našla sem ga čisto pri popku! Sploh nisem vedla, da je tako visoko. Pol ima verjetno tak dolge roke, da me tja do mehurja zmlati? user posted image  Pol sem nama pa narezala še ful sadja, ker nisem hotla na čokolado navalit, no pa me po sadju na srečo ni zgaga pekla.
tasa hvala za zajtrk. Kavica pa tako lepo zgleda, njami! user posted image

Kavo jaz pijem s kofeinom in belo, seveda. Včasih tudi 2 na dan. Mi ful paše.

spps, zdajle ti bom poslala sliko.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
18.12.2008 9:33:33   
KOKICA32

kokica pol boš danes mogla na vodi bit.. al pa če predlagaš organizatorjem čage, da ti naj Donat nabavijo...user posted image

Moj user posted image ma tud danes čago, da se ga nebote ki skup nacejali.. user posted image   (malo se hecam, saj vem da ne delata v isti stroki)

V isti stroki ne..lahko pa se zgodi, da imava čaga v isti gostilni! user posted image

hmm,..na to pa nisem niti pomislila..user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.12.2008 9:37:42   
tasa_m

sicer ta menjava ni ne vem kaj, ampak glede na to, da sploh nisem ljubitelj snega...vzamem dežuser posted image

tak pa se nisma zmenli,..jaz sem dež že poslala tja, snega pa še ni tu  kaj bo pomagalo če ga pokličem, indijanci tud za dež kličejo in plešejo.. user posted image   (tak smo se mi učili v vrtcu)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.12.2008 9:38:11   
Lolita23
Živjo!!!!

Eno lepo dobro jutro, vse Vam in vašimuser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se danes naspala, čeprav ko sem ugotovila, da še kar pada dež sem ....Včerja sem si Velenju kupla tako dobro trenerko, da bom šla še eno iskat (7€),, ampak ugodje pa to je.Se mi vsaj rit ne vidi ko se sklonim.user posted image user posted image user posted image

spps jaz sem skor ziher, da boš ti rodila, bližje datumu, ki ga imaš po menzi, kot pa onem, po Uz, ne vem tak filing imam, sej motim se pa lahk.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.12.2008 9:43:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ja pa kaj zaj babnice ki mi hodite ?? nobene ni... user posted image
jaz pa samevam..user posted image ja pa nič bom pa mela samogovore,..še kak hitro boste pisat začele, sam da bom utihnila..user posted image

eto dobro jutro vsem,

tasa teb bomo pa težil da boš končn tih user posted image user posted image user posted image

pri nas mamo tako sonce da se vid kok so šipe umazane user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj je že dan,a ne tasa?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.12.2008 9:43:04   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

včeraj ste se pogovarjale,kje boste praznovale - mi bomo domauser posted image  zdaj mi pa dajte povedat,kaj ponavad pripravljate za božično in novoletno večerjo?
Grahec,da danes ne boš ostala,kr pri nečakinji v Puser posted image user posted image Kdaj greš na obisk?
jasna,kaj si pa to naletela na neka bedaka v P-upam,da boš tokrat imela več srečeuser posted image
lejca,ti imaš pa že pravega velikanauser posted image user posted image
pocka,ti se kr dobro odpočijuser posted image  to,da ti dol tiši,mislim,da je normalno,ker še majo naši user posted image  zaenkrat še toliko prostora,da se gibajo prosto in prešernouser posted image -sam ne več za dolgouser posted image user posted image  -verjem,da te nobena ni namerno falilauser posted image
felix,si dans že kaj boljše?al še kr šetaš na wc?
Pupa,danes boš kaj bolj dosegljiva? čuj,men pa lahk zaštikaš ene bikinke eza poletje,če ste že pri kopalkahuser posted image user posted image user posted image  -ma ko bom zažigala,me noben ne bo mogel spregledatuser posted image user posted image
helimaša,kako je tvoja Maša,je že boljš?
kje je pa mama:M ?
Lolita, kako kaj?si že preštudirala,kdaj gremo rodit?mal pred rokom mi javiuser posted image user posted image
peugot,sem vpisala nove podatke-javi se še kajuser posted image
M.Čebelica-si se že kaj naučila v MŠ?user posted image
yania -lep pregled danesuser posted image user posted image

kaj so lah trangice da se nea matram preveč user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.12.2008 9:43:45   
spps
Pupa,ne bi glih tangic,da me kje kaj ne ožuliuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.12.2008 9:46:09   
KOKICA32

Svetovno! Pošlji..jaz sem dež že tudi poslala..user posted image UUUUUuuu, s si ga že poslala...ker v MB snežuje vedno bolj na gosto....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.12.2008 9:48:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Eno lepo dobro jutro, vse Vam in vašimuser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se danes naspala, čeprav ko sem ugotovila, da še kar pada dež sem ....Včerja sem si Velenju kupla tako dobro trenerko, da bom šla še eno iskat (7€),, ampak ugodje pa to je.Se mi vsaj rit ne vidi ko se sklonim.user posted image user posted image user posted image

spps jaz sem skor ziher, da boš ti rodila, bližje datumu, ki ga imaš po menzi, kot pa onem, po Uz, ne vem tak filing imam, sej motim se pa lahk.user posted image user posted image user posted image user posted image

včasih pa videz vara-jaz tud ne bi rekla,da sma sam en dan razlike v PDP,prej kak mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.12.2008 9:49:35   
tasa_m

ja pa kaj zaj babnice ki mi hodite ?? nobene ni... user posted image
jaz pa samevam..user posted image ja pa nič bom pa mela samogovore,..še kak hitro boste pisat začele, sam da bom utihnila..user posted image

eto dobro jutro vsem,

tasa teb bomo pa težil da boš končn tih user posted image user posted image user posted image

pri nas mamo tako sonce da se vid kok so šipe umazane user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj je že dan,a ne tasa?user posted image user posted image

pa pupa ma sonce pa misli da še je jutro... MI ko smo bolj zgodnji, mamo jutro do 6 pol pa že dan..user posted image

Najaa saj pa sem se te potrudla ko sem gor slikala na kavico,..nisem jaz kr tak..

spps jaz kopalke dobim komaj 2010 od pupe, tak da mogoče boš ti tangice nekje do drugega leta. Itak ti bo sam špage navezala okoli...user posted image

Kokica, mi pa mamo še vedno sam dež tak da tebi ga je očitno že poslala, če maš malo snegeca cuj

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.12.2008 9:52:18   
Pupa7

Pupa,ne bi glih tangic,da me kje kaj ne ožuliuser posted image user posted image

ja boksarc pa te tud ne dobiš user posted image brazliska tanga eto rešitve user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.12.2008 10:00:28   
tasa_m

Svetovno! Pošlji..jaz sem dež že tudi poslala..user posted image UUUUUuuu, s si ga že poslala...ker v MB snežuje vedno bolj na gosto....user posted image user posted image user posted image

kaj se ti malo hecaš?? to ful resno sprašujem??

JOOOOJ jaz pa v lenartu na dežu... user posted image

hočem sneg, hočem sneg, hočem sneg..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.12.2008 10:01:27   
spps
user posted image   Naajin buši user posted image   -pa nama je ratalo zrihtatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.12.2008 10:01:48   
NO da se še jaz javim če me kaj pogrešateuser posted image user posted image user posted image ...Jaz že iz jutranje kavice z mojim malo peljali v šolo sedaj pa doma zabušavam moj pa pravkar posesal kako je lepo naučenuser posted image user posted image user posted image ....

Aja pa še za našo taveliko sem šla kupit eno majčko pa plašček po tuširanju že za božika ko sem glih našla...drugače pa vse po starem jutri grem pa v službo za 4 ure ker mi glih zmanjkajo ker drugače bi mogla dat še en dan dopusta to pa ne tioste 4 ure bom pa že zdržala...

Kaj boste kuhale če boste kej al ste tud tak lepo lene kot jazuser posted image user posted image user posted image  kar dvomim da je še lahko kdo bolj len kot jazuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.12.2008 10:02:48   
spps

HOČEM SONCEuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.12.2008 10:03:44   
spps

ja boksarc pa te tud ne dobiš user posted image brazliska tanga eto rešitve user posted image user posted image user posted image

MA, OK -bo tud veljalouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.12.2008 10:04:16   
lejca
Jutro punce...

sem dobro spala, pa kr bi se pa morm dat cote prat,drgac ne bo nc suh in prpravljen do sobote...

Hvala ,ker ste pogledale fotke od UZ pa cotke ki sem jih kupila, sem mela res sreco vceri...Mali je res ze velik, sicer se na UZ ni videl kolk je velik,mi je pa moj G zracunal na podlagi velikosti stegnenice...ce ni on to frajer..eheheheheuser posted image  je bil zadovoljen tud sam in se pohvalil...

Pa na faksu bodo dal mojo prosnjo za porodnisko naprej,tak da mislim da je ze itak odobrena , jaz pa sedaj samo knjige v roke pa do marca kej izpitov nardit, a ne?

dans morm pospravit stanovanje,spraznat zmrzovalnik...pa zacet prpravljat kovckeuser posted image user posted image user posted image ...komi cakam na vse mamine dobrote,pa da se katero od vas spoznam...

ok.za zdej vas pozdravljam in se preden pozabim,spps te prosim ce napises da mam naslednji pregled 21.1 , mere pa se nism preverla..

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.12.2008 10:07:29   
tasa_m
HOČEM SONCEuser posted image user posted image user posted image

na sonce pa boš še malo čakala...user posted image

evo ti ga,..zdaj pa se ga naglej: user posted image samo sem ti ga dala ko že malo zatone..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.12.2008 10:09:00   
tasa_m
tota slikica pa prav poživi stran  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.12.2008 10:09:34   
KOKICA32

Ja, Tasa...samo sedaj spet manj..je pa še vedno...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.12.2008 10:09:58   
Nina00
Trezika in lejca  čestitke za pregled! Lejca luštne stvari si kupila. Zelo podoben zelen pajacek imamo tudi mi user posted image  Trebušček pa pridno raste. Uz slikce pa ne morem komentirat, ker ne razločim dobro.

Pocka ti si moraš pa nujno nekaj časa zase - za počitek vzet. Pa user posted image user posted image  za tvoja bolnika.

Felix7 sedaj tudi veliko viroz razsaja. Mi smo vsi trije ta teden to dali skozi. Mali je bil že boljši, od včeraj pa ima spet vročino 38 st. C, tako da se greva danes pokazat P, ker jutri ne dela, potem je pa že vikend.

Najaa še eno user posted image  za Tijo. Zgleda, da so vsi naši malčki bolni user posted image

Pri prvem porodu nisem imela nič za bolečine. Je pa res, da je bilo kar hitro mimo. O EA ne razmišljam, ker je v Lj ni možno dobiti 24 ur na dan, sicer morda bi.

Sedaj grem pa malega crkljat - se že stiska k meni. Za danes pa preberem kasneje.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......