Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:31:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica pol boš danes mogla na vodi bit.. al pa če predlagaš organizatorjem čage, da ti naj Donat nabavijo... Moj ma tud danes čago, da se ga nebote ki skup nacejali.. (malo se hecam, saj vem da ne delata v isti stroki) V isti stroki ne..lahko pa se zgodi, da imava čaga v isti gostilni! hmm,..na to pa nisem niti pomislila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:32:09
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pupa dobro jutro,.. trezika kaj pa te z tabo je? te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava? sicer ta menjava ni ne vem kaj, ampak glede na to, da sploh nisem ljubitelj snega...vzamem dež
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:32:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dobro jutro! Pri nas pa nič kaj mi ni všeč... pa slabo sn spala dans... joj, bom tečna... tolaži se,da nisi edina
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:32:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pupa dobro jutro,.. trezika kaj pa te z tabo je? te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava? saj sem vedla da moram samo zagrozit da bom mela samogovore pa boste takoj začele pisat.. haha pa še meni prosim...tudi jaz dam tebi dež! Sem pa opazila, da sedaj snežuje, to pomeni, da je malooo snegeca pomešanega z dežjem...Mogoče pa bo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:33:04
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro še od mene, pogrešale me itak niste, pa vseeno. Včeraj zvečer sem po dolgem času poslušala srček z AS. In vau, našla sem ga čisto pri popku! Sploh nisem vedla, da je tako visoko. Pol ima verjetno tak dolge roke, da me tja do mehurja zmlati? Pol sem nama pa narezala še ful sadja, ker nisem hotla na čokolado navalit, no pa me po sadju na srečo ni zgaga pekla. tasa hvala za zajtrk. Kavica pa tako lepo zgleda, njami! Kavo jaz pijem s kofeinom in belo, seveda. Včasih tudi 2 na dan. Mi ful paše. spps, zdajle ti bom poslala sliko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:33:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica pol boš danes mogla na vodi bit.. al pa če predlagaš organizatorjem čage, da ti naj Donat nabavijo... Moj ma tud danes čago, da se ga nebote ki skup nacejali.. (malo se hecam, saj vem da ne delata v isti stroki) V isti stroki ne..lahko pa se zgodi, da imava čaga v isti gostilni! hmm,..na to pa nisem niti pomislila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:37:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pupa dobro jutro,.. trezika kaj pa te z tabo je? te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava? sicer ta menjava ni ne vem kaj, ampak glede na to, da sploh nisem ljubitelj snega...vzamem dež tak pa se nisma zmenli,..jaz sem dež že poslala tja, snega pa še ni tu kaj bo pomagalo če ga pokličem, indijanci tud za dež kličejo in plešejo.. (tak smo se mi učili v vrtcu)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:38:11
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!!! Eno lepo dobro jutro, vse Vam in vašim !!!! Jaz sem se danes naspala, čeprav ko sem ugotovila, da še kar pada dež sem ....Včerja sem si Velenju kupla tako dobro trenerko, da bom šla še eno iskat (7€),, ampak ugodje pa to je.Se mi vsaj rit ne vidi ko se sklonim. spps jaz sem skor ziher, da boš ti rodila, bližje datumu, ki ga imaš po menzi, kot pa onem, po Uz, ne vem tak filing imam, sej motim se pa lahk.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:43:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa kaj zaj babnice ki mi hodite ?? nobene ni... jaz pa samevam.. ja pa nič bom pa mela samogovore,..še kak hitro boste pisat začele, sam da bom utihnila.. eto dobro jutro vsem, tasa teb bomo pa težil da boš končn tih pri nas mamo tako sonce da se vid kok so šipe umazane zdaj je že dan,a ne tasa?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:43:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps včeraj ste se pogovarjale,kje boste praznovale - mi bomo doma zdaj mi pa dajte povedat,kaj ponavad pripravljate za božično in novoletno večerjo? Grahec,da danes ne boš ostala,kr pri nečakinji v P Kdaj greš na obisk? jasna,kaj si pa to naletela na neka bedaka v P-upam,da boš tokrat imela več sreče lejca,ti imaš pa že pravega velikana pocka,ti se kr dobro odpočij to,da ti dol tiši,mislim,da je normalno,ker še majo naši zaenkrat še toliko prostora,da se gibajo prosto in prešerno -sam ne več za dolgo -verjem,da te nobena ni namerno falila felix,si dans že kaj boljše?al še kr šetaš na wc? Pupa,danes boš kaj bolj dosegljiva? čuj,men pa lahk zaštikaš ene bikinke eza poletje,če ste že pri kopalkah -ma ko bom zažigala,me noben ne bo mogel spregledat helimaša,kako je tvoja Maša,je že boljš? kje je pa mama:M ? Lolita, kako kaj?si že preštudirala,kdaj gremo rodit?mal pred rokom mi javi peugot,sem vpisala nove podatke-javi se še kaj M.Čebelica-si se že kaj naučila v MŠ? yania -lep pregled danes kaj so lah trangice da se nea matram preveč
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:43:45
|
|
|
|
spps
|
Pupa,ne bi glih tangic,da me kje kaj ne ožuli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:46:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pupa dobro jutro,.. trezika kaj pa te z tabo je? te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava? sicer ta menjava ni ne vem kaj, ampak glede na to, da sploh nisem ljubitelj snega...vzamem dež Svetovno! Pošlji..jaz sem dež že tudi poslala.. UUUUUuuu, s si ga že poslala...ker v MB snežuje vedno bolj na gosto....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:48:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Eno lepo dobro jutro, vse Vam in vašim !!!! Jaz sem se danes naspala, čeprav ko sem ugotovila, da še kar pada dež sem ....Včerja sem si Velenju kupla tako dobro trenerko, da bom šla še eno iskat (7€),, ampak ugodje pa to je.Se mi vsaj rit ne vidi ko se sklonim. spps jaz sem skor ziher, da boš ti rodila, bližje datumu, ki ga imaš po menzi, kot pa onem, po Uz, ne vem tak filing imam, sej motim se pa lahk. včasih pa videz vara-jaz tud ne bi rekla,da sma sam en dan razlike v PDP,prej kak mesec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:49:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa kaj zaj babnice ki mi hodite ?? nobene ni... jaz pa samevam.. ja pa nič bom pa mela samogovore,..še kak hitro boste pisat začele, sam da bom utihnila.. eto dobro jutro vsem, tasa teb bomo pa težil da boš končn tih pri nas mamo tako sonce da se vid kok so šipe umazane zdaj je že dan,a ne tasa? pa pupa ma sonce pa misli da še je jutro... MI ko smo bolj zgodnji, mamo jutro do 6 pol pa že dan.. Najaa saj pa sem se te potrudla ko sem gor slikala na kavico,..nisem jaz kr tak.. spps jaz kopalke dobim komaj 2010 od pupe, tak da mogoče boš ti tangice nekje do drugega leta. Itak ti bo sam špage navezala okoli... Kokica, mi pa mamo še vedno sam dež tak da tebi ga je očitno že poslala, če maš malo snegeca cuj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:52:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Pupa,ne bi glih tangic,da me kje kaj ne ožuli ja boksarc pa te tud ne dobiš brazliska tanga eto rešitve
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:00:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pupa dobro jutro,.. trezika kaj pa te z tabo je? te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava? sicer ta menjava ni ne vem kaj, ampak glede na to, da sploh nisem ljubitelj snega...vzamem dež Svetovno! Pošlji..jaz sem dež že tudi poslala.. UUUUUuuu, s si ga že poslala...ker v MB snežuje vedno bolj na gosto.... kaj se ti malo hecaš?? to ful resno sprašujem?? JOOOOJ jaz pa v lenartu na dežu... hočem sneg, hočem sneg, hočem sneg..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:01:27
|
|
|
|
spps
|
Naajin buši -pa nama je ratalo zrihtat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:01:48
|
|
|
|
|
NO da se še jaz javim če me kaj pogrešate ...Jaz že iz jutranje kavice z mojim malo peljali v šolo sedaj pa doma zabušavam moj pa pravkar posesal kako je lepo naučen .... Aja pa še za našo taveliko sem šla kupit eno majčko pa plašček po tuširanju že za božika ko sem glih našla...drugače pa vse po starem jutri grem pa v službo za 4 ure ker mi glih zmanjkajo ker drugače bi mogla dat še en dan dopusta to pa ne tioste 4 ure bom pa že zdržala... Kaj boste kuhale če boste kej al ste tud tak lepo lene kot jaz kar dvomim da je še lahko kdo bolj len kot jaz
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:02:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pupa dobro jutro,.. trezika kaj pa te z tabo je? te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava? sicer ta menjava ni ne vem kaj, ampak glede na to, da sploh nisem ljubitelj snega...vzamem dež Svetovno! Pošlji..jaz sem dež že tudi poslala.. UUUUUuuu, s si ga že poslala...ker v MB snežuje vedno bolj na gosto.... kaj se ti malo hecaš?? to ful resno sprašujem?? JOOOOJ jaz pa v lenartu na dežu... hočem sneg, hočem sneg, hočem sneg.. HOČEM SONCE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:03:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Pupa,ne bi glih tangic,da me kje kaj ne ožuli ja boksarc pa te tud ne dobiš brazliska tanga eto rešitve MA, OK -bo tud veljalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:04:16
|
|
|
|
lejca
|
Jutro punce... sem dobro spala, pa kr bi se pa morm dat cote prat,drgac ne bo nc suh in prpravljen do sobote... Hvala ,ker ste pogledale fotke od UZ pa cotke ki sem jih kupila, sem mela res sreco vceri...Mali je res ze velik, sicer se na UZ ni videl kolk je velik,mi je pa moj G zracunal na podlagi velikosti stegnenice...ce ni on to frajer..ehehehehe je bil zadovoljen tud sam in se pohvalil... Pa na faksu bodo dal mojo prosnjo za porodnisko naprej,tak da mislim da je ze itak odobrena , jaz pa sedaj samo knjige v roke pa do marca kej izpitov nardit, a ne? dans morm pospravit stanovanje,spraznat zmrzovalnik...pa zacet prpravljat kovcke ...komi cakam na vse mamine dobrote,pa da se katero od vas spoznam... ok.za zdej vas pozdravljam in se preden pozabim,spps te prosim ce napises da mam naslednji pregled 21.1 , mere pa se nism preverla.. lp Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:07:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps HOČEM SONCE na sonce pa boš še malo čakala... evo ti ga,..zdaj pa se ga naglej: samo sem ti ga dala ko že malo zatone..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:09:00
|
|
|
|
tasa_m
|
tota slikica pa prav poživi stran
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:09:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pupa dobro jutro,.. trezika kaj pa te z tabo je? te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava? sicer ta menjava ni ne vem kaj, ampak glede na to, da sploh nisem ljubitelj snega...vzamem dež Svetovno! Pošlji..jaz sem dež že tudi poslala.. UUUUUuuu, s si ga že poslala...ker v MB snežuje vedno bolj na gosto.... kaj se ti malo hecaš?? to ful resno sprašujem?? JOOOOJ jaz pa v lenartu na dežu... hočem sneg, hočem sneg, hočem sneg.. Ja, Tasa...samo sedaj spet manj..je pa še vedno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 10:09:58
|
|
|
|
Nina00
|
Trezika in lejca čestitke za pregled! Lejca luštne stvari si kupila. Zelo podoben zelen pajacek imamo tudi mi Trebušček pa pridno raste. Uz slikce pa ne morem komentirat, ker ne razločim dobro. Pocka ti si moraš pa nujno nekaj časa zase - za počitek vzet. Pa za tvoja bolnika. Felix7 sedaj tudi veliko viroz razsaja. Mi smo vsi trije ta teden to dali skozi. Mali je bil že boljši, od včeraj pa ima spet vročino 38 st. C, tako da se greva danes pokazat P, ker jutri ne dela, potem je pa že vikend. Najaa še eno za Tijo. Zgleda, da so vsi naši malčki bolni Pri prvem porodu nisem imela nič za bolečine. Je pa res, da je bilo kar hitro mimo. O EA ne razmišljam, ker je v Lj ni možno dobiti 24 ur na dan, sicer morda bi. Sedaj grem pa malega crkljat - se že stiska k meni. Za danes pa preberem kasneje.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......