tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejkaz a tist v H&M si tud zase kupovala, mislm znižane stvari al amjo samo za otroke k jaz nimam nič za oblečt, vse mi je preveliko, sam v to gužvo se mi ne ljubi, mogoče jutri čimprej zjutraj..če bo vreme Samo za otroke. Tudi akcijo imajo samo za otroke. Sem pogledala še zase, ampak ni bilo nič znižano, krize z obleko pa tudi nimam. Jutro Tudi pri nas grozna noč in jutro. Ponoči sem vstala 4krat za Jaša in 4krat za Evo. Spet jo nekaj daje. Je to samo ljubosumje? Ker je res groza ratalo. Včeraj mu je menda celo škatlo sestavljank v glavo vrgla. Jaz sem šla sama na pošto in v trgovino in ko pridem domov se je vsak v svoji sobi jokal. Eva je bila kazensko zaprta v sobi in seveda tulila zraven (G jo je zaprl zaradi sestavljanke), Jaša pa ves zaspan jokal v G naročju v spalnici. Eno uro me ni bilo, pa so komaj preživeli. Njega pa nič ne zanima kako bom danes cel popoldan, večer in verjetno še noč sama z obema, ker gre pač on na novoletno večerjo, v gledališče in verjetno še kaj spit. Zjutraj pa spet kriza. Atija ni bilo več, Eva že navsezgodaj slabe volje, ker sem Jaša tudi vzela k sebi v posteljo in ker se mi je smejal. Včasih bi jo kar po riti. Včeraj ji rečem naj pospravi igračke, ker gremo spat, ona pa meni: Sitna si, lumpika. Ok, malo sem pojamrala, se že bolje počutim. Saj ni vedno tako hudo. Ko Jaša spi, je prav zlata punčka. Bella, saj se lahko v ponedeljek tudi dobimo. Jaz imam čas. Tamy, glede hrane ti ne znam pomagat, ker jih res ne poznam. Jaz poznam samo Aptamil, pa še to od dveh let nazaj. Je pa normalno, da ti je zdaj začel zavračati prsa. Iz flaške teče, pri dojenju se mora pa pomatrati. Kako si pa pomagala Martinu pri kakanju? Jaz najprej dam sladke kamilice in če ne pomaga in ga še zvija, mu pomagam s termometrčkom. Matejchi, zdaj je že tok teh slovensko govorečih stvari. Naš dobi za božička od naju govoreči telefon, od brata pa pametno knjigo. Od naših pa tistega kužeka, ki hodi. Vilika, jah vi imate sramežljivca doma, da se ne smejčka ko zagleda fotoaparata. Pa jaki za kakec zjutraj. Tinka, a se ti ne zdi da sta si najinadva malo podobna? Naš je tudi takšen suhec, pa brez las Ryssa, res spoštovanja si vredna. Tako kot Zoja Miša. Tatly, že neštetokrat sem ti želela to napisati. Res roko ti dam na srce, pa brez zamere, ne za vsak prehlad hodit k zdravniku. Najprej ji pomagaj sama. Vrele kamilice v sobo, fiziološka v nos, z aspiratorjem ven, kakšne inhalacije, vlažen zrak po prostorih, čaj, bo tvoji princeski veliko bolj pomagal, kot pa da jo pelješ k zdravniku, kjer so otroci z nešteto virusi in boleznimi. Na kljuki obstane virus 12 ur, zdaj pa premisli kakšna je verjetnost da še kaj dobite. Še posebno ne hodit k zdravniku, če nima vročine. Šele ko ima Eva tretji dan vročino, jo peljem k zdravniku. Prej ji pomagam sama. To mi je svetovala enkrat moja pediatrinja in prav ima. Velikokrat je bila zdrava že tretji dan, če bi jo pa prej peljala bi pa prej dobila AB. In ko imaš enkrat AB, si kar v začaranem krogu. Saj če ne veš kako ji naj pomagaš, vprašaj pa ti bomo odgovorile. Sam ko enkrat vprašaš, potem tudi preberi odgovore. Cebrca, daj javi se nam. Povej kako ste. Pogrešamo te. Grem
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 18.12.2008 9:03:48 >