|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
18.12.2008 12:24:39   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Zoja MIša, mislim da bi mogla te ''črve '' za pod vrata dobiti v vsaki trgovini,kjer prodajajo preproge,v Rutarju sem jih enkrat vidla,sam če jih še majo pa ne vem.
Pa mogoče majo tudi v Baby centru.

Hvala za info, tudi ostalim. Bom malo počekirala, nekaj bom že dobila.

Sayuri, mi te mamo tudi rade, res! In dobre ''mišice''user posted image

Krysia, oproščeno, važno, da se malo javiš!user posted image

Tejkaz, katera je sedaj boljša? Tomažinka se men zdi tko fajna, a ni? Bikareja, pa nimam pojma. Pa tale strokovna literatura mi zadnje čase tudi ne gre. Evo in Elle imam še novembersko za predelatiuser posted image  Sploh nisem v koraku s časomuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
18.12.2008 12:33:23   
bella02
user posted image
anita, to je na tej strani:
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Pa to zdej paše, po novem letu nič več. In mi je tolk lepo, da vam kar moram mal utrujat s temuser posted image

sayuri, tole sem prej iskala, pa nisem najdla, zdaj pa sem: user posted image

S Tejo bi mogle it jest, pa je omagala. Nič hudega, pa mal kasnej.

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
18.12.2008 12:34:50   
anita goitan
ja zoja miša tud jaz več nism na tekočem tako kot sem bla zadnji mesec pred porodom, sam dns je pa tak dan da mi je prav pašalo si mal čtiva nabrat, drgač pa redno preberem Planinski vestnikuser posted image in Mojga malčka-sam se tud tuki teme ponavljajouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
18.12.2008 12:51:05   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

karmar ooo dobrodošla, mi ki si bla, sm pisala če te je v renčah zadnjič kaj zalilouser posted image

ooj ne, ma skoraj me bi. Je bla Vipava skoraj do ceste v Renčah...fuuul je narasla. Ma mi živimo na hribu tako da ni panike. Hvala za skrb...user posted image

tatly imaš slikicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4729
18.12.2008 13:02:40   
Zoja Miša

sva ble zuni, ma sej n maram Kamnikauser posted image , pogrešam Lj, no srce je pa itak vedno in bo na primorskemuser posted image , sam ok, tuki mam pa blizu tiste osnovne štacune da mi ni treba Zoje vedno za vsak drek v avto basat.

Zakaj pa Lj. pogrešaš?user posted image  Je ja v Kamniku lepše živeti, ni tako? Jaz si ne predstavljam, da bi bila v centru Lj. (oprosti Krysia, pa še verjetno katera). Ampak, mi je pa zakon, da je blizuuser posted image

Glede literature je pa res, danes je tak dan. Še Kaja Lina je ful zaspanka. Je in spi, igrati se ji danes ne da kaj prevečuser posted image . Bo zopet zvečer veselouser posted image
Ne vprašaj koliko tega ''sranja'' sem v bolnici prebralauser posted image , sem bila že pravi stručko za trače.

No, konc spanjauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4730
18.12.2008 13:23:07   
ozziebo
Sva od P, dobila pikico in RV. Jaz pa dovoljenje, de spet poskusim s KM.

Ej, Sayuri, svaka čast, da sfolgaš z dvema okrog hodit, jaz sem imela v tem dežju že eno lupinco + torbo čist zadost.

Matejchi: 4.mesece: 6.200gr, 63cm, 2. cepljenje 18.12.

Neposredna povezava do sporočila: 4731
18.12.2008 13:28:43   
Erin
Se na hitro javim dokler mali spi...

bella in sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bella pozdravi seuser posted image , sayuri tebi pa želim da se vaše noči umirijouser posted image

tejka - za vaše noči tudi user posted image user posted image pa upam da Evo kmalu mine ljubosumje.

Zoja Miša - tist za pod vrata sem jaz kupila v Dipoju..je tak plišat medvedek, majo jih pa ful vrst.

Moj tur na oz v nosu se počasi zdravi, vročino imam še vedno malo ampak samo zvečer..antibiotike bom jedla še 1 teden, sem pa dobila napotnico za ORL za rezat to bulo ku**** če ne boljš...
Ironija ane, imam nos k Rudolf pred Božičnimi prazniki. Moj mi že 2 dni vrti pesem Rudolf the rednose raindeer, tamal me hoče na vsak način za njega prijet ker dobesedno žariuser posted image ... Le kako je do tega prišlo??user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav....se mogoče še kaj javim..

Neposredna povezava do sporočila: 4732
18.12.2008 13:30:04   
Erin
Aja samo še to -

Zoja Miša - Kaja Lina ima ful lepo frizurcouser posted image user posted image user posted image

bamby - obleka je bombastična, ti pa kot da nebi rodila. Boš prav sexy!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
18.12.2008 13:30:34   
anita goitan
zoja miša Lj pogrešam med tednom, recimo da bi kje v Rožni al pa v Trnovem živela, jaja sanje..in bi se lahko vozičkale, pa kofetkale, uf še dobru da sem v eni veliki vasi kot je Kamnik da ne zapravim prevečuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
18.12.2008 13:33:00   
betty
črvi za pod vrata: mislim ,da sem jih videla v merkurju, pa se cist poceni so bili. cca. 5  - 7 eur. bili pa so kao zirafa, tiger in ostale zivali. samo da so "nategnjene", da zgledajo kot crv. jst imam stonogo, ki sem jo zadela 4 leta nazaj v gardalandu. lahko gres tja in poskusis s sreco :)

Pri nas pa spanja ponoci nikomur ne manjka, res ga moram pohvaliti. Rok spi od 22 - 7 ure, se dojiva v postelji in potem se do 9 ure. nato se greva previti in dojit pred tv, kajti jst na hrvaski gledam Beverly Hills.
Spanje cez dan. trikrat po slabo uro ali pa cca. pol ure. se mi zdi kr premalo. vcasih mi zaspi na joski, potem pa se pol ure na kavcu.

Bedno vreme,a? raje bi imela sneg, pa da se voziva po snegcu. pa se gume na vozicku bi se samodejno ocistile:)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
18.12.2008 13:50:27   
pf
Pozdravljene avgustovke.
Zoja Miša jaz sem prejšnji teden kupila v Tušu takega lepega kužija za pri vratih. Mislim, da je bil pet evrov in nekaj. Pa luškan je, ni kičast.
Sayuri ti strašno lepo skrbiš za svoje čmrlje in si nimaš kaj očitati. Le tako naprej. user posted image user posted image user posted image
Lep dan vam želim.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
18.12.2008 13:54:44   
Tjaša23
pozdravljene

sam tok da vas pozdravim in grem počivat sem se neki prehladila in me full glava boli tako da sem rekla da vas sam pozdravim in grem ležat

se slišmo kajuser posted image

naša mala princeska je Lina 15.08.08

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
18.12.2008 13:59:03   
anita goitan
tjaša23 pozdravi se user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Tjaša23)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
18.12.2008 14:13:57   
Tjaša23
ja upam da nm še Lino ukužla

naša mala princeska je Lina 15.08.08

Neposredna povezava do sporočila: 4739
18.12.2008 14:17:17   
dojenč
mi pa bomo dans jedli filano papriko, njamiii, kaj pa ve kuhate

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Tjaša23)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
18.12.2008 14:18:47   
dojenč
spomnite me da vam povem kaj se mi je vceraj zgodilo, v šoli, prigoda spet
zdaj pa grem kuhat, ata pride domov ob 3 jaz pa še krompirja nisem dala kuhatuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
18.12.2008 14:34:28   
matejchi
Matejchi, zdaj je že tok teh slovensko govorečih stvari. Naš dobi za božička od naju govoreči telefon, od brata pa pametno knjigo. Od naših pa tistega kužeka, ki hodi. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Samo tega hudiča ne k bajti nosit... tok ušesa parajoče... avto po cesti drvi, kam se tako mu mudi... tralala.., moj nečak jo ima.. groza, enemu kolegu se je pa pokvarila in mu samo ta prvo pesem skoz igra.. user posted image zoprn glas.. naša dobi tudi  tega kužka, čeprav mamo že tega.. user posted image ... no pravega pa ne bomo nikoli imeli... preveč dela...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 18.12.2008 14:37:45 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
18.12.2008 14:43:00   
anita goitan
jaz bi pa dns skuz neki jedlauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
18.12.2008 14:51:59   
tatly
karmar-ja sem je full lepo je glih sel moj jih razvijat da bodo pravi cas odposlane
da vam pokazem kaj mi je KARMAR nardila
prava umetnicauser posted image
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4744
18.12.2008 14:53:52   
sayuri

jaz bi pa dns skuz neki jedlauser posted image

Ti kar jej. Teb nč ne zaleže. user posted image  Jst mam drugače tud rada Ljubljano. Sem sicer samo eno leto živela tam (v Jaršah), pa je blo tko luštno.user posted image

No, če se že gremo, koga poznamo, sem lahko važna, da imajo moji otroci tud zlo znano teto, ki živi nad nami user posted image user posted image

Jaz sem šla prejle malo ven. Do mojih staršev. Nism več zdržala notri. Čeprav sneg mete, kot pri norcih user posted image . L&Z sta bila pa tud zadovoljna, da sta šla ven iz stanovanja. Zdajle pa "kao" spita.

< Sporočilo je popravil sayuri -- 18.12.2008 14:55:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 4745
18.12.2008 14:57:40   
anita goitan
sayuri In ta slavna teta jeuser posted image sm te že parkrat hotla vprašat, igralka če se n motmuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
18.12.2008 15:01:08   
sayuri

sayuri In ta slavna teta jeuser posted image sm te že parkrat hotla vprašat, igralka če se n motmuser posted image

user posted image
http://www.cirovic-lucija.com/index1.htm

Neposredna povezava do sporočila: 4747
18.12.2008 15:02:03   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

aa Fatauser posted image , no po tej vlogi mi je najbolj ostala v spominu

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
18.12.2008 15:02:34   
anita goitan
dež nehal, šibneva vn

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4749
18.12.2008 15:07:24   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

aa Fatauser posted image , no po tej vlogi mi je najbolj ostala v spominu

Ja, saj Fata se je še vedno ful drži. user posted image  Drugače pa zdaj za otročke veliko dela...igrice, delavnice...pa Krtek Črtek je njenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?