Zoja Miša
|
Sayuri, ti si pa res pridna, pa dober da zdržiš tele noči. Potem se pa jaz včasih bunim. Ne bom več, si ne zaslužim. Ja bili pri frizerju na Štajerskem koncu, ker jaz še vedno tja hodim, in seveda je šla princeska z menoj, sicer je bila pa tudi ona naročena. Ja sem takoj za, za Kolosej, mislim. Sam kdaj pa plazijo? Pri 7, 8 mesecih? Joj pa seznam za 22.1. moram narest! Matejchi, dobre fotke! In ja v vratu vedno uščipne zaradi prepiha! Sem eno leto v službi svojo redovednost klela, ker je bilo okno odprto, vrata pa tudi, zaradi moje firčnosti, pa sem imela trd vrat 1 teden U sem že videla, da sem kregana. Evo seznam bo do petka, prav?! Carol, si bila med pogrešanimi, ja. Luškan kompletek! Super. Važno da je s Hano vse o.k. Copatke ima pa Hana iste kot Kaja Lina . Sam nam so še prevelike Neža, važno, da je bil šoping uspešen! Tejkaz, za butanje Bikarjeve, sem se ful smejala. Moj je pa rekel, kako pa to da ji ni ušla? Erin, revica, kako pa to? Upam, da boš kmalu bolje! Karmar, glede tega stanja, kaj vem, po mojem ni pametno. Všeč jim je zato, ker je nekaj novega. Glede tašče, pa Tatly, hvala Grem pumpat. Kaja Lina še kar spi. Po mojem je še od včerajšnjega cepljenja malo vpliv.