Tamy30
|
se pozen pozdravcek od mene, sem danes sama, moj je na sluzbeni zabavi. Se dobro da mi je MArtin hitro zaspal, da sem mela se nekaj od vecera. Vse mamice imate ful sladke otrocke V soboto pa nas moj dragi pelje na Dunaj, to je darilce za moj rojstni dan, in baje bomo tam prespali. Sem bila tako presenecena ko mi je povedal, kam me bo peljal Ja, dnevi tecejo, in se malo pa bo novo leto. Aja, hm, kaj narediti ce ti otrok zelo tezko kaka. Moj je danes, revcek, komaj kakl. NAjprej sem nasla v plenicki strocek, pa se malce je bil krvav, pol pa sem mu pomagala kakati, da je revcek spravil tri klobase, pa se na koncu nekaj normalnega drekca. Joj, joj, se je naprenjal, pa jaz sem mu pomagala, pa zraven jamral, kot da bi hotel reci, "mami pomagaj mi".... Ne vem alil naj spet zamenjam hrano, ali? Trenutno sem na Hippu, sem pa ze enkrat zamenjala, najprej je imel Bebo od Nestle, pa Hipp. No mogoce je krivo to, da zdaj zadnji teden sem zacela mu davati Hipp plus(nova razlicica), pa je malce drugacna. Hm, meni smrdi prah po popusenih ribah, blek... Vidim da ste pisale o avtosedezih. Ja mi imamo izposojeno Maxi cosijevo lupinico,ki pa jo moramo januraja vrniti. Doma imam se eno izposojeno ki pa je Jane, ampak, hm, bomo videli ce mu bo se prav, drugace bomo morali kupiti novo lupinico, ker hm, fiksno se ne sedi, tako da se je tisti avtosedez ni primeren. Se se moramo malce pozanimati... Pa to se. Martin mi je zacel odklanjati prsa, in se prav dere, ko ga hocem podojiti. Enostavno se je zaljubil v steklenicko, in je cist paf ko jo zagleda... JAz pa zalostna ker mi zavraca. Ja tudi do tega enkrat pride. Res je da imam vse manj mleka, in se mora prav namuciti da se pritece. Ko pa ze pritece pa njega mine, in se dere kot , sicer si probam prej stisniti mleko, ampoak njega ze mine potrpljenje....Edino ponoci mu je ok, ko potem lahko zaspi na joskah...Madonca da sem se vedno vsa custvena, pa sem mislila da me je ze to minilo Ok, zdaj pa hitro pod tus, da se Martin ne zbudi, dokler grem jaz pod odejo. Lepe pozdrave
|