|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
17.12.2008 19:08:44   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Včeraj je bila, danes smo se šli pa v prvo nadstropje city parka igrat. Moja sestrica in brat sta pazila na tamaladva jaz sem pa mal h&m izripala. Imajo lansko kolekcijo ceneje. Majčka za 3E. Sem pustila tam 100E, pa si lahko mislite kaj vse sem kupila.

A imajo to samo v tem H&M,al še v katerem drugem tudi(če mogoče veš)

Ne vem. Včeraj v Kranjskem še niso imeli. Jutri greva z eno kolegico v Qulandio, pa bom pogledala, če je že in sporočim.

Karmar, mislim, da ni prav da že takole stojijo. Bo katera kaj več napisala. V RA so meni rekli, da je, če noče nogic pokrčit, samo znak zakrčenosti mišičnega tonusa. Sayuri? Sicer je pa vaša Urša prava lepotička.

Zoja Miša, meni je tudi šlo na smeh, ko je razlagala da jo je prebutala. Ne vem sicer zakaj ji ni ušla, v detalje nismo šli. Sploh ne vem zakaj se je šlo. Je pa še rekla, da raje ni Bikarci povedala.

Sayuri, jutri dobiš pošto.

Otroka spita, mene pa čaka likanje. Upam da je kakšen dober film na TV-ju.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
17.12.2008 19:48:13   
karmar

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

karmar kako si to naredila? Je ful dobr! Slikico mislim!user posted image

Slikala sem jo na beli rjuhi in pol s photoshopom pobelila ozadje ter prlimala besedilo...
hvala vsem za pohvale

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
17.12.2008 19:48:38   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Karmar, mislim, da ni prav da že takole stojijo. Bo katera kaj več napisala. V RA so meni rekli, da je, če noče nogic pokrčit, samo znak zakrčenosti mišičnega tonusa. Sayuri? Sicer je pa vaša Urša prava lepotička.

mogoče sem narobe napisala...Urša pokrči noge, sam če jo hočem posesti, jih steguje nazaj, kot da bi hotla nazaj vstat. Pa sej je ne vzdigujem tako, da bi bla stalno na nogicah. Poskusila sem, pol je bla pa tako navdušena, da bi kar stalno vstajala. Ko jo primem za roke že rine pokonci...hehe

miškolinček hvala za info o citiranju, ma mi sploh ne pokaže  možnosti "kopiraj" z desnim klikom. Samo prilepi imam na razpolago in če ga pritisnem, mi še vedno prilepi sliko iz shrani.si...boo

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
17.12.2008 20:12:10   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Ryssa se opravičujem za vprašanje.. ampak me zanima, zakaj tvoj ne pije direkt iz "embalaže"...

Se ni treba opravičevat, nisem "huda".
Ni nama steklo dojenje, jaz sem imela mleka dovolj, on pa ni jedel user posted image Parkrat potegnil in zaspal. Že iz bolnice glih komaj da so naju spustili zaradi tega, ker se ni dovolj zredil. Zdravnica oz. P je rekla, da je to najverjetneje zaradi male bradice in jezička in se je preveč utrudil ko je mogel vleči oz. ni mogel narediti pravega vakuma user posted image Sem probavala potem tudi kasneje, ko je bil večji in bolj krepak, pa enostavno ni šlo.

V glavnem, ni nama šlo. Verjemi, da bi z ogromnim veseljem dojila če bi lahko. Ker pumpanje je res kriza, pol dneva porabim sam za to.

matejchi luštna otročka user posted image

carol lepe slikce in Hana.

karmar luštna božička. Izjava tašče je pa res user posted image Kaj so res vse enake?

Zoja Miša kak cuker je Kaja Lina, pa že pri frizerju user posted image Ne morem verjeti koliko las ima, naš je pa tak pleško user posted image

Neža dobro, da lahko neseš toliko stvari v peti štuk. Jaz iz kuhinje v sobo glih komaj prinesem lupinico, to je par metrov. Če je pa naš fant tak težeeeek user posted image user posted image

tejkaz mi smo tudi bili v cityparku.
Sam bolj na hitrco, se nam ni ljubilo preveč.

miškolinček v celjskem tudi imajo znižanje, tak da po moje po vseh hm-ih. So pa danes ravno pripravljali.

No, takole, sem malo bolj lepo komentirala.
Neki sem pa tudi spustila ker mi je prej nagajal firefox in explorer in nisem mogla komentirat, do zdaj sem pa že pozabla.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
17.12.2008 20:13:48   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: karmar
miškolinček hvala za info o citiranju, ma mi sploh ne pokaže  možnosti "kopiraj" z desnim klikom. Samo prilepi imam na razpolago in če ga pritisnem, mi še vedno prilepi sliko iz shrani.si...boo

uporabi ctrl+c za copy in ctrl+p za paste, pa bo šlo!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
17.12.2008 20:23:30   
tinka14
glih slikce urejam.

moj nagec je tut bolj altetske postave (seveda po atiju...user posted image )

user posted image

zdejle je že koma:

user posted image

okraski za na smrečko:

user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
17.12.2008 20:34:53   
matejchi
user posted image to je dobila Maruša pri očiju
user posted image tole pa Žiga..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4657
17.12.2008 20:39:03   
matejchi
Zoja Miša luštna Kaja... ful.
A je za vrat bolje grelni ali hladilni gel?
Sayuri luštna predstava... ena punčka je kar jokat začela, ko je krokarja videla...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
17.12.2008 20:52:39   
matejchi
Ryssa a si poskusila z nastavki? Jaz sem jih pri Žigcu imela pri Maruši jih pa ne rabim, ker je večji sesalec...user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
17.12.2008 21:13:35   
Vilika
Čer!

Tamal že panča... danes je bil prava faca. Če mu jezik pokažem se na glas reži, če šobe delam se reži, če plešem se reži...user posted image , srček mali. Po novem zna nekaj čudno cmokljati z usteci, obe nogi je imel hkrati v ustih, požeruhec, pa celo na bok se je začel že včeri obračat.
Ko pa hočem kaj od naštetega ovekovečit s fotoaparatom pa naš tamal enostavno otrpne - NIČ ne da od sebe. Celo eno slikico z nasmeškom imam, pa še to sem morala video posnetek zamrznit in ven izrezat user posted image

Jooj kaj sem pa zjutrej naredila - katastrofalna sem.
Mali se je prebudil in nekaj momljal v posteljici, meni se pa takooo še ni ljubilo vstati... In potem ga vzamem k sebi, ga pokrijem s kovtrom in se hočem malo cartat. Itak sem bila še vsa 'zalimana' user posted image . Seveda je bil on čist nemiren in poln energije.. potem si rečem, nič, bomo odvili pleničko, ki je čisto debela na otip...
Slečem žabice, odpnem bodi, odpnem pleničko, jo zavijem od zgornjega konca kot ponavadi (vse to počnem pod kovtrom) in kar naenkrat moj palec pritisne ob nekaj mehkega user posted image .. pokakan je bil in čisto nič smrdel, mamamija.
Seveda sem bila v hipu budna, sledilo je laufanje po vodo, menjava plenice, rjuhe...

Kaja Lina je ful cortek user posted image , še moji mamici sem fotko pokazala in se ni mogla načuditi kakšna huda čupca. Prava carica.

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Meni tudi tole v tej RRjevih oknih ne dela z desnim gumbom. Za paste ni ctrl+p ampak ctrl+v, sem jaz isto tako napačno sklepala (p kot paste user posted image ) pa me je takrat gajka fajn popravila in sedaj skoz takole delam.

Tinka - tale vaš nagec je pa res atletske postave in zlo navihano gleda. Okraski so tudi luštni.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
17.12.2008 21:31:48   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Meni tudi tole v tej RRjevih oknih ne dela z desnim gumbom. Za paste ni ctrl+p ampak ctrl+v, sem jaz isto tako napačno sklepala (p kot paste user posted image ) pa me je takrat gajka fajn popravila in sedaj skoz takole delam.

Tinka - tale vaš nagec je pa res atletske postave in zlo navihano gleda. Okraski so tudi luštni.

uf sem ga usrala... hvala za popravek!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
17.12.2008 21:40:50   
bella02
  user posted image
Hej!
Sem ful ful bolš in to po zaslugi soseda, ki je posodil en masažni aparat, ki zraven nekej segreva. Do masaže sem hodila sključena ob podpori pisarniškega stola, po moževi masaži pa lahko hodim pokonci in ne rabim ničesar za oporo. Ne morem pa še laufat, to pa neuser posted image user posted image user posted image .

Hvala vsem za lepe želje, sem že precej bolš. Zlate ste!

Pa ful sem vztrajala, da mi je uspelo narest to voščilnico, da jo do ponedeljka razpošljem. Sem poslala v Leclerc razvit.

user posted image

Zoja MIša, kako je luštna, res prava princeska. Morda se pa 22. vidimo. Kaj pa lokacija? Nekje, kjer je garaža (Mercator ali Citypark). Lahko predlagam darilca? Vsaka prinese nekaj za na drevešček, pa lahko tudi kupljeno.

Matejchi, pozdravi se, ta vrat je tudi sranje.

karmar, lepa čestitka in mala pikica je tud srčkana. Ja pa kaj misli tašča, da bo njo imela rajši? Halooooo!

Vsi so tako lepi, da lahko samo hvalimo.

No, se je Teja zbudila, grem zbudit še možička, da jo zrihta, jest jo bom samo podojilauser posted image user posted image user posted image

Nočka
user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
17.12.2008 21:54:43   
karmar
Matejchi a to je uni piskr, ki govori ko noter vržeš npr. kocko..? To sem že vidla in se mi je zdelo zelo uredu.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
17.12.2008 21:57:05   
matejchi
karmar ja pisker govorim slovensko..
bella zakaj pa ti bodo okraski... srečanje je 22.1.  ne 22.12..user posted image

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
17.12.2008 22:01:46   
Tamy30
se pozen pozdravcek od mene,
sem danes sama, moj je na sluzbeni zabavi. Se dobro da mi je MArtin hitro zaspal, da sem mela se nekaj od vecera.
Vse mamice imate ful sladke otrockeuser posted image

V soboto pa nas moj dragi pelje na Dunaj, to je darilce za moj rojstni dan, in baje bomo tam prespali. Sem bila tako presenecena ko mi je povedal, kam me bo peljaluser posted image

Ja, dnevi tecejo, in se malo pa bo novo leto.

Aja, hm, kaj narediti ce ti otrok zelo tezko kaka. Moj je danes, revcek, komaj kakl. NAjprej sem nasla v plenicki strocek, pa se malce je bil krvav, pol pa sem mu pomagala kakati, da je revcek spravil tri klobase, pa se na koncu nekaj normalnega drekca. Joj, joj, se je naprenjal, pa jaz sem mu pomagala, pa zraven jamral, kot da bi hotel reci, "mami pomagaj mi"....

Ne vem alil naj spet zamenjam hrano, ali? Trenutno sem na Hippu, sem pa ze enkrat zamenjala, najprej je imel Bebo od Nestle, pa Hipp. No mogoce je krivo to, da zdaj zadnji teden sem zacela mu davati Hipp plus(nova razlicica), pa je malce drugacna. Hm, meni smrdi prah po popusenih ribah, blek...

Vidim da ste pisale  o avtosedezih. Ja mi imamo izposojeno Maxi cosijevo lupinico,ki pa jo moramo januraja vrniti. Doma imam se eno izposojeno ki pa je Jane, ampak, hm, bomo videli ce mu bo se prav, drugace bomo morali kupiti novo lupinico, ker hm, fiksno se ne sedi, tako da se je tisti avtosedez ni primeren. Se se moramo malce pozanimati...

Pa to se. Martin mi je zacel odklanjati prsa, in se prav dere, ko ga hocem podojiti. Enostavno se je zaljubil v steklenicko, in je cist paf ko jo zagleda... JAz pa zalostna ker mi zavraca. Ja tudi do tega enkrat pride. Res je da imam vse manj mleka, in se mora prav namuciti da se pritece. Ko pa ze pritece pa njega mine, in se dere kot user posted image , sicer si probam prej stisniti mleko, ampoak njega ze mine potrpljenje....Edino ponoci mu je ok, ko potem lahko zaspi na joskah...Madonca da sem se vedno vsa custvena, pa sem mislila da me je ze to minilouser posted image

Ok, zdaj pa hitro pod tus, da se Martin ne zbudi, dokler grem jaz pod odejo.

Lepe pozdrave

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
17.12.2008 22:38:45   
bella02

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

bella zakaj pa ti bodo okraski... srečanje je 22.1.  ne 22.12..user posted image

user posted image user posted image user posted image
Jest si pa že delam plan za v ponedeljekuser posted image . Ah ja, staram se ...

Nočka

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
17.12.2008 22:54:24   
matejchi
bella zdaj si pač kaj drugega izmisli... pa lahko noč..

RD RR

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
17.12.2008 22:56:04   
matejchi
Tamy če greš na Dunaj, pusti trebuh zunaj al kako že gre, samo glej, da te ne bo septembra peljal pol v Rim... user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.12.2008 23:46:21   
bambi14
 razmišljanje dneva:
No in že je konec dneva in že skoraj konec 2008, pa se je komaj začelo. Hmmm om se pri 80 vprašala, le kam grejo leta in desetletja ko pa sem komaj rodila....in v srcu bom mlada ampak na obrazu bodo izkušnje( beri leta) naredila svoje.

Danes je bil divji dan: dopoldne sem šla na obisk v službo,še prej pa v Pikanogavičko po gibanice( pod Pohorjem v Hočah je ena domača pekarna, ki ima vse tako njaaaamiiiiii, da vedno preveč kupim) in na pošto, pa v trgovino in Elanina je vse preninala v avto( to se zelo redko zgodi, ker po navadi je ko zajc). V službi vsi mehki in sluzasti od nasmehov malene, jih je vse po vrsti zašarmirala,....no in sma prišli domov komaj ob 15. Doma pa smo danes vse pospravli, spucali, oprali,....totalna akcija, ker ju3 je na sporedu akiranje za dopust.
Gremo v http://www.terme-krka.si/si/etc/aktualno/?v=kazalo&pe=5&kat=4&id=1232
in se že veselim, ker gremo prvič skupaj na dopust. Komaj čakam, da me malo postrežejo,....malo pocartlajo, pa moj bo varuška.user posted image

Podelitev diplome pa imam ju3 zvečer ob 18 in gre user posted image in user posted image zraven( bi blo joj, če ne bi blo joške zvečer domauser posted image ), pa tašča in tast, ker moja mati ne more.

Torej ? kolk bo kaj ju3 cajta za RR, na dopustu pa upam, da imajo net.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
18.12.2008 0:08:30   
matejchi
bambi kaj si pa študirala? No pol se boš pa res lahko odpočila na dopustu, mi gremo pa v soboto, če bomo sploh do tja prišli, če ne bo na koncu edina pot po zraku.. zaradi snega.
lahko noč..

RD RR

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
18.12.2008 5:10:17   
ozziebo
Jutro, matr smo zgodnji zadnje čase!Grrrrrrrrrrrr!

En user posted image user posted image user posted image  za vse, pa verjetno bo za ostale bolj za lepoto user posted image !

Se mi tamala že pol ure krega v postli, zdaj pa tu pri igračah razgraja, sem jo dol prinesla, da ne zbudi cele hiše!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.12.2008 7:47:18   
sayuri
Jutro, sem prišla po sod kave user posted image user posted image . Še dobro da je bla ozziebo tko zgodnja in jo skuhala user posted image

Kje pa ste vse?????

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.12.2008 8:03:45   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro, sem prišla po sod kave user posted image user posted image . Še dobro da je bla ozziebo tko zgodnja in jo skuhala user posted image

Kje pa ste vse?????

Jutro,hvala za kofe,mi smo tudi zgodnji samo sva še do prejle v postli ležala pa se pogovarjala,zdaj je blo pa treba vstat,ker lakota je huda stvar.

Sayuri,a  je bila spet pestra noč,da rabiš danes že en sod?user posted image

Grem zdaj preobleč,pa rit previt pol pa pridem nazaj

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.12.2008 8:06:47   
tatly
oj babike evo se eno kavico user posted image sayuri zate mal vecjauser posted image
vilika-te pa je vid kot stella ona ko vidi fotoaparat je tudi mirna ..
nic lep dan vsem

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.12.2008 8:13:45   
anita goitan
jutroo
mi mal boljš spali, izjema to da smo se ene 5x futrali

zoja miša uua kašna frizurca, Kajla Lina je pa res faca, tako majhna pa že pr ta pravi firzerkiuser posted image

karmar ooo dobrodošla, mi ki si bla, sm pisala če te je v renčah zadnjič kaj zalilouser posted image

matejchi po tak lonec greva me2 dns v Ljuser posted image -na moj šiht

tejkaz a tist v H&M si tud zase kupovala, mislm znižane stvari al amjo samo za otrokeuser posted image k jaz nimam nič za oblečt, vse mi je preveliko, sam v to gužvo se mi ne ljubi, mogoče jutri čimprej zjutraj..če bo vreme

tinka & bella ful dobre fotkeuser posted image user posted image

Jaz bvla tud pr frizerju, sam zoja miša kaj naj se fotkam, sej ste me že n-krat vidle, frizura je pa sam mal krajšauser posted image . Dns jo mahneve v LJ-Dedek mraz pr meni ob 16.30, čeprou eno sneženje obetajouser posted image v slabem pa n mislm vozit v ta hujš gužvo, bova šle pa sam jutr po darilo.

Se beremo, cote obest, preoblečt,...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?