|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
17.12.2008 21:04:53   
Pupa7
pupe tud jaz grem v horizontalo,

tako da lahko nočko, čim manj vseh težav in lepe sanje

papa

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
17.12.2008 21:10:15   
Anonimen
Najprej čestitke vsem za preglede, pa vidim, da vas je kar nekaj imelo UZ. Lepo to.

darila - Midva imava tako dogovorjeno, da si ne kupujeva nič za kakšnega Božička ali pa Valentinovo in kaj podobnega. Če pa že, kupiva neko darilo, ki jo lahko oba uporabljava oziroma oba koristiva - včasih je bila to kakšna VIP savna al pa kaj podobnega.

pocka - Tudi mene na momente vse tišči navzdol, pa lulat, pa ko grem ni skoraj nič, ampak prej imam pa tak občutek kot da imam v mehurju 5l urina. Po mojem so se naši mali naštelali na kakšen takšen položaj, ki nam dela takšne bolj kot ne neudobne situacije.

silvestrovanje - Mi bomo Božič in NL preživeli pri meni doma. user posted image

zatekanje - Ne vem katera je že jamrala - milsim, da Pupa. Tudi jst imam takšne težave zadnjih 14 dni. Probam jesti čimmanj slano in čimmanj kruha. No, nekega hudega učinka ni, pa tudi zatekam še ne tako hudo. Mi pa prsti ponoči otrpnijo in so čist trdi, ker zaradi zatekanja ni pravega pretoka. Ampak še tega 2,5 meseca bom že potrpela.

Toliko na hitro. Ampak ste res prave čveke... no, dokler imamo še čas. Marca se bomo bolj poredko prebile do računalnikov.

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
17.12.2008 21:10:15   
felix7
ja, zadnje dni pa vse tako hitro v posteljo bežite... prav čudite me. Razen stalnice helimaše, ki pride naokrog ob nemogočih urah user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
17.12.2008 21:12:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

pocka - Tudi mene na momente vse tišči navzdol, pa lulat, pa ko grem ni skoraj nič, ampak prej imam pa tak občutek kot da imam v mehurju 5l urina. Po mojem so se naši mali naštelali na kakšen takšen položaj, ki nam dela takšne bolj kot ne neudobne situacije.

jasna, si prepričana, da ne gre za vnetje mehurja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
17.12.2008 21:12:24   
lejca
ja Tasa se res vidi obrazek , pa ocke..eheheheheheuser posted image ...za 4D bom pa verjetn sla res delat al na doberno al pa v domzaleuser posted image user posted image

sm tolk zmatrana da bom kr verjetn sla ajat..ce ne se pa kej se tud oglasim

ciao punce,lepe sanje
Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
17.12.2008 21:17:36   
MalaČebelica
dober večer...
sem vas prišla samo na kratko pozdravit. ne spomnim se več vsega, kar sem hotela napisat. pa bom imela jutri več za povedat, ko bom imela pregled. danes sem imela MŠ pa je bilo prav zanimivo...

samo pol imam jutri po pregledu še popoldne MŠ, tak da ne vem, kdaj bom kaj napisala - če ne prej, pa v petek...

v glavnem lepo spančkajte pa se tipkamo

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
17.12.2008 21:20:23   
trezika
NOČKOuser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
17.12.2008 21:21:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Po mojem, da ne, ker pol bi res non-stop hodila na wc, pa ponavadi te peče ob uriniranju, pa še kakšne druge simptome bi imela.

(odgovor članu felix7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
17.12.2008 21:35:14   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Po mojem, da ne, ker pol bi res non-stop hodila na wc, pa ponavadi te peče ob uriniranju, pa še kakšne druge simptome bi imela.

no, hvala bogu, če ni vnetje. Hotla sem samo reči, da kadar jaz fašem vnetje, je prvi simptom ta občutek polnega mehurja, potem pa priteče samo par kapljic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
17.12.2008 22:11:43   
Najaa
spps, kateri od teh mailov je zdaj pravi? user posted image  Sej se ne mudi.

tasa, mene tudi boli pod rebri - prepona oz. zgornji del maternice. <Najbolj kadar nisem čisto zravnana.

pocka, jaz te pogrešam, brez skrbi. user posted image  Upam, da se Taja čim prej pozdravi. Tija je tudi na AB. user posted image
Aja, mene tudi včaih tišči navzdol... pa včeraj je otrdeval... včasih je težek 10 kil user posted image ... Vse spada zraven.

Darila -midva si tudi ponavadi podarima kaj uporabnega, si vnaprej poveva, kaj rabiva in pol to nabaviva. Je pa blesavo to, da imata mož in Tija poleg vsega še RD zdaj.

jasna, lulat... kar naprej, tako da vem kaj misliš!user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 17.12.2008 22:12:41 >

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
17.12.2008 22:14:58   
felix7
punce, mož me kliče user posted image  nočko

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
17.12.2008 22:39:06   
1hruška
Živjo srečke nosečke!!!
Kako kaj? Tako dooooooolgo me že ni bilo na forumu, da sem izginila iz seznamčka... bi prosila če me dodate nazaj - 1hruška(25), PDP 23.03., št. 1 user posted image , št. user posted image 0, naslednji pregled 8.1.,kraj LJ, user posted image ,  +9kg in 98cm
Ja, zadnja dva meseca ali celo tri je bilo tako malo časa, da sploh nisem utegnila nič napisat, sm vsake toliko časa sem mal prebrala,kaj se dogaja... Zdaj bo pa mal več časa,k smo v službi kr dost frej, pa še kmal grem na bolniško...
No, uživajte! Nočko! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
18.12.2008 0:23:58   
yania
No evo še mene. Sem vas tko na izi prebirala, uro in pol....pa seveda gledala tv...jooj, midva imava pa novo posteljo, in danes sva dobila še dormeo jogije...bo treba it probat, pa mi kar ni za iti iz dnevne...
Poleti sva si posteljo prestavila iz spalnice v dnevno, ko imava  plazmo tv..in tko ogromno dnevno....ful je bilo carsko, oa wc takoj zraven....haha    , no danes bo pa treba v spalnico nazaj user posted image user posted image user posted image  je rekel moj; sej
ti bom tv kupil še za tam...ko imava tak steber in je itak pripravljeno že za tv. No kako bo z dormeom še ne vem...nekateri pravijo da se ga moraš kar navaditi. Do zdaj sva spala na francoski postelji 160 x 200, je bilo ful fajn, samo malo prostora, zdej ko bomo 4, pa če se bomo hoteli pocrkljati, pa res ne bi bilo več placa..no skratka, moja mami je rekla naj ji posteljo dava dol, ko je zdaj spala na enem stegnjenem kavču (oči namreč fuuuuullll smrči..in je sam v spalnici...haha, prav mu je..), aja, morm povedat, da smo mi čisto zgoraj v mansardi, v sredini so moji starši, spodaj pa sestra z družinico, no sama z otročki ker je ločena....
no, in sta hotela posteljo moj oči in moj dragi čez balkon spustiti dol na dvorišče in potem čez njihov balkon k njima, pa se je user posted image  prevagala in zgrmela na tla...sam ni ne vem kaj sesuta no...jutri pride že en naš kolega mizar, ob 8.uri jo popravljat.....ja privezana je bila na dve vrvi, vsak eno sta držala, pa je en prehitro spustil in seveda se je snelo ven, ko je ful taka gladka..no mami bo še eno noč na kavču, ki pa ga je že prestavila v dnevno....

Jupi....jutri, no to je že danes imam pa dopoldan UZ,,,,bom poročala.....gresta očka in sestrica zraven, seveda, tega ne smeta zamuditi, da jima kaj ne prekrijem...user posted image user posted image user posted image

nič, grem še na wc,,,aja, a se od vas katera kopa v masažni banji? A mislite da ta hrup, ki ga delajo mehurji, kaj moti user posted image ? Mene je tako brcal, sem pa masirala samo hrbet in noge, kot vedno....

Darilo za božička? Pojma nimam še....bo treba počasi razmislit.....joooj, kak me je brcnil zdej spet, ko sem hotela bolj zajeti sapo....to me fuuul zaboli nekje 5 cm nad popkom levo ali desno...Ful mi je bolj neprijetno če brcne v zgornjem delu trebuha, kot pa spodaj, ko itak skos rogovili, levo deno, sredna....

Bolečine v porodni smo v prvo blažili z masko, ki ne vem če je sploh imela kaj učinka...samo fuuul me je utrudilo vse skupaj, kot je ena že napisala...pa samo 4 ure je trajalo...ja ne vem, če bi lahko tako vztrajala še ene 4 ure..po mojem bi bila res že vsa nakomirana...me je pa bolelo ko user posted image ...
Sem pa potem na oddelku šla na wc, pa ne takoj ko so me pripeljali, grem lulat, pa roke umiti, ej so se kar tresle in tresle,,,ni in ni nehalo, potem pa kar naenkrat sivo...samo hitro sem prišibala do postelje in dobesedno padla na njo...jooj, ma me ne bi sploh porajtal, da sem skup padla, ko sem bila sama v sobi...sam po mojem sem bila tako izčrpana od vsega skup...ne vem če je bila to maska kriva..možno pa da je...bom pa probala marca malo potrpeti brez, in upam da bom lahko popadke podihala tudi v stoje in hodila...muka je ležat in samo z enega boka na drugaga dajat....

ej punce zdej pa res grem no....upam da sem na vse odgovorila, če sem kaj pozabila, me pa spomnite....

lepe sanje...

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
18.12.2008 5:03:11   
tasa_m

DOOOBRO JUTROOO user posted image

kaj zdaj bomo še spali? Vse takoj gor. Jaz sem gor že od 3.44 sem šla na wc in pol ko sem se vlegla ni šlo več zaspat,..sem samo na hrano mislila in sem se mogla čisto zbudit..user posted image
Tak da sem zdaj že v polnem zagonu sita in pripravljena novim dogodivščinam naproti.. Sem že kuhno pospravla, zdaj ko mam mir,ko vsi spijo, razen z mačko sma gor..user posted image  mamo bo verjetno tak kap, ko me bo v kuhni zagledala za prenosnikom in oblečeno kot medved. Nam še niso začeli kurit..začno komaj ob 5.30 nekje, tak da še mam pol urce časa, da se segrejem kak vem in znam.. To pa je user posted image  če si doma v bloku ja.. ampak bo že..

Ja nič pupe, pol pa vam bom jaz danes zajtrk postregla in za spremembo bo enkrat zdrav zajtrk, da nebomo spet jajc pa fižolčka jedli..user posted image user posted image  
user posted image
ekole, pa še tak bom prijazna, da vam ga bom v pojslo prinesla...user posted image   (saj knjige pa vam ni potrebno takoj zdaj prebrat, jaz sem si pač pustila odprto, da vem kje sem ostala..user posted image  ).

ja nič te, postregla sem vam, pomije pa naj vsaka zase, nimam več cajta še pomivat. Kuhno mam spucano tak da..žal. user posted image

p.s.: pa kaj si nor, ura je 5 mene pa pipa že pa..user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.12.2008 6:04:39   
tasa_m
user posted image

Zdaj pa že vstanite !! user posted image Jaz sem že pri drugi kavi ;)

jjjjjeeeeeeeeeeeeeeuser posted image mene pa je bruder vzel v šolo in me naučil prilepit slikico tudi v Mozilli user posted image , te pa sem probavala pa sem vam še eno kavo prilepla gor !!!! 

Zdaj pa lahko grem počivat, sem se utrudla user posted image user posted image   naša user posted image mi tako dela, da moram it ležat, očitno ji je dovolj učenja..je njen "striček" strog učitelj,..enkrat mi je pokazal pa konec,sma mogli že znat.. user posted image

Vse, katere imate danes preglede dobro opravite user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.12.2008 6:08:54 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.12.2008 6:11:59   
spps
user posted image user posted image user posted image
tasa-dobro jutro,in seveda,vse ostale,ki še pridete - no jaz bi danes še spalauser posted image user posted image pa sem spet imela blesave sanje,pa mi ni ratalo,da bi se naspala-danes sem sanjala,da sem začela krvavetuser posted image  že par dni imam ćist zanič sanje,pa se potem čist blesava zbudimuser posted image user posted image  zdaj,da bidim al bo Tasa kaj komentirala,jaz pa grem birokratske zadeve rihtatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.12.2008 6:31:42   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., Izola  user posted image   +9 kg 
cita (28)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.1., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 12.1., Ptuj user posted image
+9kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
mihaela20
(?)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  10.12., SG  user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
7.1., LJ user posted image +4kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12. , LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +4,5 kg108 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+8,5 kg, 101cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1.,
LJ user posted image +6 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, CE  user posted image +10 kg
NoBady (18)                  (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +10kg,94cm
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image + 9 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE user posted image +13 kg,109 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12., MBuser posted image user posted image +12 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Ptuj user posted image +15,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  22.12., CE-SG  user posted image + 8 kg
škratka (?)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?) 11.12., NM  user posted image + 10 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.12, ITA user posted image +13 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 12.1., LJ, user posted image
+8 kg, 110 cm
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12, NM user posted image  +2,4 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., MB user posted image   +7,5kg, 93 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +10kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 8 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., MB user posted image +8 kg, 107cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image + 9 kg  
Lorencia(25)                    (št.1 user posted image ,  št. user posted image  0 ) 15.12.,MB user posted image  +6kg , 87cm
20.03.
KOKICA32 (33)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.12,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.12, LJ user posted image +8 kg, 98 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12, CH user posted image +10 kg, 114cm 
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +6,5 kg, 94cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 23.12., NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +0 kg
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) ?, LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  12.1., KR  user posted image +8kg, 88 cm
mamica00 (?)                 (št. 2 user posted image  , št.1user posted image 16.12., ? user posted image  ?, ?
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
majabh (29)                   (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +4,5 kg, 89 cm 
1hruška (25)                  (št. 1 user posted image ,  št. user posted image  0) 8.1.,LJ  user posted image  +9kg , 98cm
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., LJ user posted image +6 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 13.1., LJ user posted image   +7 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +5 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)  7.1., MS user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1.,  LJ user posted image +8 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12., ? user posted image +6 kg, 89 cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.12., LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 25 fantkov
user posted image  - 19 punčk
user posted image  - 30 presenečenj 

Skupaj nas je 71 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.12.2008 6:31:42   
spps

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika 
user posted image    =jasna= 
user posted image    Pupa7 
user posted image   spps
user posted image  Piruri 
user posted image  lejca
user posted image dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja 
user posted image  felix7
user posted image yania
user posted image mojčika
user posted image   Najaa
user posted image tasa_m
 user posted image
 Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22
user posted image  Kokica32
user posted image   drevozivljenja
user posted image   PERSIDA

user posted image  novo
user posted image  jjasna85
user posted image  pocka

user posted image  Lorencia

user posted image  Nobady

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.12.2008 6:35:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

manjka nam spps, če jo kdo zasledi, naj jo pošlje na raport user posted image user posted image user posted image
a ste me klicali,sicer mal z zamudouser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz tud rabim spps. Daj pošlji mi še enkrat tvoj mail naslov. Ma sem smotana, ga nisem shranila še.
user posted image user posted image user posted image  seveda,sem opazila,da imate probleme z mojim mailomuser posted image user posted image user posted image  tasa je napisala tistega,ko ga imam za msn-pošte tam ne beremuser posted image
Nobady,pa je bila blizu,sam je en s preveč v mail napisalauser posted image

sasykap@gmail.com

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.12.2008 6:37:50   
spps

javite nove podatke

1.  hedviga
  2. mihaela20
  3. dushka
  4. Linda25
  5. Steffi
  6. an_angel
  7. *Tejči*
  8. Skorpija
  9. sahary
  10. škratka
  11. babyg
  12. urška13
  13. nina3
  14. pikapoka12345
  15. mamica00
  16. Zasanjana
  17. majabh
  18. MONIQ
  19. SRCCEK
  20. novo
  21. suncicica
  22. mkkl
  23. Irena83

dajte,javit podatkeuser posted image

Nekaterim manjkajo osnovni podatki,tiste ,ki pa ste imele že v decembru preglede,pa se javite,ker bo po praznikih zbrkauser posted image  

Punce,mal se potrudite in  kaj napišite,če ne greste med izbrisaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.12.2008 6:47:24   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Nekaterim manjkajo osnovni podatki,tiste ,ki pa ste imele že v decembru preglede,pa se javite,ker bo po praznikih zbrkauser posted image  

Punce,mal se potrudite in  kaj napišite,če ne greste med izbrisaneuser posted image user posted image user posted image

in pol boste lahko odškodnino zahtevale, saj veste da to pri nam v Slo. vse gre, če te izbrišejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.12.2008 6:47:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

in pol boste lahko odškodnino zahtevale, saj veste da to pri nam v Slo. vse gre, če te izbrišejo user posted image user posted image user posted image

nema ništa-je recesijauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.12.2008 6:53:46   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

nema ništa-je recesijauser posted image

kaka recesija user posted image user posted image kje? jaz je ne vidim...user posted image user posted image

joj men pa špila..to cuker dela user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.12.2008 7:12:54   
PERSIDA
DOBRO JUTRO FRAČE!!!

Pa kaj ne povesta,da ne moreta spat.Jaz ,pa že od štirih zjutraj darila za božičeka zavijam,če jaz nisem trčenauser posted image .Ne vem kaj bom tam proti marcu delala? Če se bo to nadaljevalo mislim ,da bom zaspala na porodni mizi mi ne bodo rabli dajat kaj proti bolečinam.
Ja kaj hočemo upam,da vsaj ostale lahko pančkate.Grem zdaj gledat malo ,če se mi je postelja ohladila ,da jo malo pogrejem.Do potem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
18.12.2008 7:17:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO FRAČE!!!

Pa kaj ne povesta,da ne moreta spat.Jaz ,pa že od štirih zjutraj darila za božičeka zavijam,če jaz nisem trčenauser posted image .

ma kaj nisi rekla, bi prišla do tebe pa bi ti pomagala user posted image zavijat. Bi lahko že eno rundo odremala..pa bi lahko bla zdaj v pripravljenosti na RR..

Nič grem jaz malo pred TV mogoče pa mi uspe kako urco zadremat nazaj..user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......