|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
17.12.2008 19:45:06   
Lolita23
jaz priznam, da nisem imela ideje za darilo za možeka, pa mi jo je dala kolegica, in to je nakup kompleta ( parfum, deodorant..)pri avonu.Moj ima res vse, potem pa je to težko še posebej zdaj  v tem času,ko mu moram tolikokrat kupit(božiček obletnica, valentinovo roj.dan).Vse vnaslednjih 2 mesecih.user posted image Adijo mijo idej pa ni.No saj za roj. dan dobi tak tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image Vsaj nekajuser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
17.12.2008 19:50:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Evo mene domauser posted image
Kar se tiče današnjega pregleda: vse je ok, težki smo že celih 998 guser posted image  se je G pošalil, da ima že skoraj toliko kot ena štruca kruhauser posted image user posted image user posted image  nama je hotel izdat spol, ampak midva vztrajava pri tem, da nočeva vedetuser posted image  zredila sem se za dodatne 3 kguser posted image  ampak j... ga...dokler mi G pravi, da je vse ok, pol je vse OKuser posted image user posted image  naslednji pregled pa mam 15.1. Zdaj pa šibam k matejevi babici, da sprobam kakšno torto sn ji speklauser posted image user posted image user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
17.12.2008 19:51:40   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ.  ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi?user posted image

Ne! Še pa nisem slišala, da uporabljajo smejalni plin...user posted image Fora, res!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
17.12.2008 19:53:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
No saj za roj. dan dobi tak tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image Vsaj nekajuser posted image

verjamem, da mu bo to najlepše darilo, kar bo možno.. user posted image   user posted image

jaz bom pa verjetno ostala kr pri jopici oz. zg. delu trenerke na zadrgo. Je nekaj jamral, da bi jo imel pol pa mu naj bo..user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
17.12.2008 19:59:42   
Lolita23
Jap to bo zanj življenjska prelomnica, bo dobil še eno, ki mu bo srčeka grela.user posted image user posted image Danes sva gledala eno humoristično nanizanko na kanalu a, pa je od unga hčerkica šla na zmenek, pa mu je blo tak smešen, ko se je sekiral, no potem sem pa rekla, sej še boš videl, je kar utihnil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
17.12.2008 20:03:45   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Zakaj ti pa zatekajo?
Kar na enkrat so ti začeli?
Meni včasih ponoči, če zvečer kaj slanega jem.

nimam pojma, pa ne jem slano... če sem utrujena je so k hrenovke.. ja kar na enkrat so začeli... user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
17.12.2008 20:10:05   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

PUUUUPPAAAAA jaz mam tud nov šal, mi ga je mami zaštrikala,..zdaj pa čakam na tvoje kopalke!! user posted image user posted image

tasaaaaaaaaaaaaa boš še malo čakala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
17.12.2008 20:14:07   
lejca
Dober vecer vsem skupaj...

sm prsla domu pred dobro uro...sm zmatrana k pes....Ampak,dan je bil v redu in sem zadovoljna..Zjutraj sm mela vaje in smo se tolk presmejal s profesorjem...potem sem sibala po izvide krvi...in zelezo se mi je dvignilo..jupiuser posted image ...kasneje ob 4 sm mela pregled in nas pikec je tezek ze 1100g, velik37cm, sedaj z glavico navzgor...se obraca non stop...mi je dal tud slikico..bom probala prlimat...ne gre tak izi..morm prej v forum nalept...pa potem sva sle z mozevo teto po nakupih...bom prlepla tud slike kar sem kupila...

se morm potrudit
ciao
Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
17.12.2008 20:23:36   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Zakaj ti pa zatekajo?
Kar na enkrat so ti začeli?
Meni včasih ponoči, če zvečer kaj slanega jem.

nimam pojma, pa ne jem slano... če sem utrujena je so k hrenovke.. ja kar na enkrat so začeli... user posted image

to bo od preveč tipkanja user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
17.12.2008 20:24:18   
pocka
Ojla punce,se samo na hitrco javljam, pol grem pa v posteljo, ker sem čisto preveč utrujena, bom malo kvačkala,če ne zaspim prej. Imamo celo štalo doma te dni, Taja ima vnetje vsega živega, je na antibiotikih, moj je tudi cel bolan, cele noči prekašlja, mene se pa nekaj poskuša prijeti, pa se zaenkrat še upiram.user posted image V službi je norišnica, sem ostala sama v pisarni, je sodelavka zbolela, a pojma nimam kako se tam dela, znam samo par osnovnih malenkosti narediti, ker drugače delam na terenu. No,še dobro,da imam dobrega šefa, pa pol že skupaj nekaj sklamfava.

Vas že tri dni nisem brala,tako,da nisem glih na tekočem. Mi user posted image zadnje dni ful dol pritiska, na trenutke komaj hodim. A bi me tole moralo kaj skrbeti? V glavnem poskušam počivat, kadar imam kaj časa.

darilo za božička - moj bo dobil eno šprtno majico na zadrgo, pa ene bokserce in USB ključek (sem se malo izprsila in vzela 16GB).

se kaj javim,ko se spočijem, lepo se imejteuser posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 17.12.2008 20:25:09 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
17.12.2008 20:24:58   
lejca
user posted image user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
17.12.2008 20:26:55   
tasa_m

PUUUUPPAAAAA jaz mam tud nov šal, mi ga je mami zaštrikala,..zdaj pa čakam na tvoje kopalke!! user posted image user posted image

tasaaaaaaaaaaaaa boš še malo čakala user posted image user posted image user posted image user posted image

ma saj prej kot leta 2010 jih ne rabim, saj pa sma se tak zmenle.. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
17.12.2008 20:28:13   
felix7
zdaj sem eno uro brala, kaj vse ste naklofale in se moram spomnit, kaj vse sem hotla pokomentirat user posted image
Silvestrovanje - doma ali pa pri dveh kolegih, ko je ona tudi noseča, pa smo vsi štirje bolj na izi user posted image  no, v vsakem primeru bomo skupaj, samo ne vemo še, a pri naju ali pri njiju. Kaj dosti volje za silvestrovanje itak nimam, ker sem ob 10h že koma.
Kokica, slikice so super, user posted image  pa tudi prav simpatično izgleda.
Helimaša, naj se Maša čimprej pozdravi, ji pošiljam eno user posted image
Božiček bo tudi mojemu dragemu verjetno prinesel parfum, uporablja le enega in vedno kadar mu ga zmanjka, potem enostavno ne uporablja ničesar, dokler mu ga jaz ponovno ne kupim user posted image  No, trenutno je brez user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
17.12.2008 20:31:03   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

lejca, malo pokomentiraj UZ, jaz sem za te stvari bolj čorova user posted image
pa krasen buši, sploh pa hlačke so dobre user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
17.12.2008 20:31:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

lejca al jaz prav vidim, da je slikan obrazek in ima očke odprte?? user posted image joj se mi zdi da tak zabito gledam pa še pri naši komaj kaj vidim, če mi nena glih pokaže.. user posted image sicer mi že dolgo ni dala slike, upam, da bo na nasl. pregledu kaj bolj radodarna..user posted image

si pa nakupla lepe stvari.. user posted image

ja pa skoraj sem na bušija pozabla. Lep buši.. user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
17.12.2008 20:36:03   
tasa_m

joj saj ne vem če je katera šž
e kdaj to spraševala,..verjetno že je. Ampak bom si jaz drznila še enkrat vprašat: ali katero boli rebra?? Mene pod joški taaak boli, da umiram zraven,..sploh če ne sedim čist zravnano user posted image
Zdaj pa ne vem ali mi samo malena tak potiska navzgor ali kaj?? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
17.12.2008 20:36:11   
felix7
no, zdaj moram pa še malo pojamrat, danes me že cel dan strašno šraufa v trebuhu in sem bila sigurno 10x na stranišču (madona, kdo bi si mislu, koliko ene vsebine zadržuje črevesje user posted image ). No, bolečina je strašno neprijetna, sem se že ustrašila, da imam popadke, ker baje da je zadnji znak, da si tik pred porodom to, da te tišči na WC. Potem sem pa malo prebrala forume in Puškota in ugotovila, da gre za črevesne krče, ki so posledica jemanja antibiotika (ki ga trenutno še jemljem zaradi ledvic). Antibiotik namreč uniči črevesno floro, tudi vse dobre stvari ubije in potem se lahko pojavijo ti krči. Ampak kot nalašč so ti krči bili tempirani na približno eno uro in sem se res že ustrašila. Sem klicala v LJ P, da bi dežurnega vprašala, kaj naj, pa so me nekam vezali, kjer se ni nihče javil. Še dobro, da imamo forume... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
17.12.2008 20:38:03   
felix7

joj saj ne vem če je katera šž
e kdaj to spraševala,..verjetno že je. Ampak bom si jaz drznila še enkrat vprašat: ali katero boli rebra?? Mene pod joški taaak boli, da umiram zraven,..sploh če ne sedim čist zravnano user posted image
Zdaj pa ne vem ali mi samo malena tak potiska navzgor ali kaj?? user posted image user posted image

mene svinjsko boli prvo rebro na desni strani, če se ponoči slučajno na desni bok prevalim. Skratka, zaspim na levem boku, potem se pa dostikrat zbudim na hrbtu. Na hrbtu sicer naj ne bi spali, ampak izgleda, da meni tako ustreza. No, desni bok pa zaradi bolečin odpade.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
17.12.2008 20:38:28   
pocka
vidim, da ste me pogrešale...še ko kaj napišem,ostane moj post neopaženuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
17.12.2008 20:40:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
mene svinjsko boli prvo rebro na desni strani, če se ponoči slučajno na desni bok prevalim. Skratka, zaspim na levem boku, potem se pa dostikrat zbudim na hrbtu. Na hrbtu sicer naj ne bi spali, ampak izgleda, da meni tako ustreza. No, desni bok pa zaradi bolečin odpade.

pri men je enako, samo mene ne boli samo desno ampak tud levo. In to zadnje 3 dni user posted image
danes pa še križ in imam res dovolj vsega skup že. Komaj čakam na marec..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
17.12.2008 20:41:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Vas že tri dni nisem brala,tako,da nisem glih na tekočem. Mi user posted image zadnje dni ful dol pritiska, na trenutke komaj hodim. A bi me tole moralo kaj skrbeti? V glavnem poskušam počivat, kadar imam kaj časa.

tebi dol meni pa gor.
Čimbolj počivaj, čeprav vem da ni lahko, sploh če je Taja boga.. user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
17.12.2008 20:43:40   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

vidim, da ste me pogrešale...še ko kaj napišem,ostane moj post neopaženuser posted image user posted image

o ne, spregledala te pa nisem user posted image  ampak sem pred tem prebrala 9 strani, pa sem pozabila, kaj vse je treba napisat. Glede teh bolečin in tiščanja navzdol... menim, da je bolj posledica raztezanja vezi. Tudi jaz imam večkrat občutek, kot da ima trebuh 100 kg, ampak bolj takrat, ko cel dan letam naokrog, sploh če veliko po stopnicah hodim. Počitek je pa najboljši recept.

kar se pa službe tiče, te pa čisto razumem, jaz tudi preveč šponam in delam bolj kot tisti, ki niso v tem stanju, ampak enostavno ne znam izpreči. Še ko sem doma, na bolniški, ves čas spremljam emaile in skrbim, da v službi vse poteka nemoteno. Joooooooooj, mož me bo pa tudi nekam poslal, ker domov potem hodim kot cunja in samo jamram user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
17.12.2008 20:47:44   
Pupa7

ma saj prej kot leta 2010 jih ne rabim, saj pa sma se tak zmenle.. user posted image

če pa si rekla da jih čakaš, te sm mogla komentirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
17.12.2008 20:54:45   
tasa_m

če pa si rekla da jih čakaš, te sm mogla komentirat user posted image user posted image user posted image

saj jih čakam, samo ne pred 2010 leta user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.12.2008 20:55:17 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
17.12.2008 21:01:41   
tasa_m

Pupe moje, jaz grem na zaslužen počitek. Danes pa si ga res zaslužim, ker nisem nič popoldan spala..in sem se samo sprehajala vse povsod... user posted image   (no, saj sprehod tud prija).

lepo bodite pa se tipkamo jutri,..upam, da bom dalje spala kot pa 5,30 tak kot danes user posted image in da bo bolečina v križu popustila, ko bom enkrat na hrbtu,..na boku tak ne morem bit zarad bolečin v rebrih user posted image

Nočka in čim prijetnejši spanec vam želim.user posted image

p.s.: če pa nebom mogla zaspat pa še ziher kaj napišem..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......