Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 19:45:06
|
|
|
|
Lolita23
|
jaz priznam, da nisem imela ideje za darilo za možeka, pa mi jo je dala kolegica, in to je nakup kompleta ( parfum, deodorant..)pri avonu.Moj ima res vse, potem pa je to težko še posebej zdaj v tem času,ko mu moram tolikokrat kupit(božiček obletnica, valentinovo roj.dan).Vse vnaslednjih 2 mesecih. Adijo mijo idej pa ni.No saj za roj. dan dobi tak tamalo Vsaj nekaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 19:50:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo mene doma Kar se tiče današnjega pregleda: vse je ok, težki smo že celih 998 g se je G pošalil, da ima že skoraj toliko kot ena štruca kruha nama je hotel izdat spol, ampak midva vztrajava pri tem, da nočeva vedet zredila sem se za dodatne 3 kg ampak j... ga...dokler mi G pravi, da je vse ok, pol je vse OK naslednji pregled pa mam 15.1. Zdaj pa šibam k matejevi babici, da sprobam kakšno torto sn ji spekla Čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 19:51:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ. ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi? Ne! Še pa nisem slišala, da uporabljajo smejalni plin... Fora, res!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 19:53:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No saj za roj. dan dobi tak tamalo Vsaj nekaj verjamem, da mu bo to najlepše darilo, kar bo možno.. jaz bom pa verjetno ostala kr pri jopici oz. zg. delu trenerke na zadrgo. Je nekaj jamral, da bi jo imel pol pa mu naj bo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 19:59:42
|
|
|
|
Lolita23
|
Jap to bo zanj življenjska prelomnica, bo dobil še eno, ki mu bo srčeka grela. Danes sva gledala eno humoristično nanizanko na kanalu a, pa je od unga hčerkica šla na zmenek, pa mu je blo tak smešen, ko se je sekiral, no potem sem pa rekla, sej še boš videl, je kar utihnil.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:03:45
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj ti pa zatekajo? Kar na enkrat so ti začeli? Meni včasih ponoči, če zvečer kaj slanega jem. nimam pojma, pa ne jem slano... če sem utrujena je so k hrenovke.. ja kar na enkrat so začeli...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:10:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUUUUPPAAAAA jaz mam tud nov šal, mi ga je mami zaštrikala,..zdaj pa čakam na tvoje kopalke!! tasaaaaaaaaaaaaa boš še malo čakala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:14:07
|
|
|
|
lejca
|
Dober vecer vsem skupaj... sm prsla domu pred dobro uro...sm zmatrana k pes....Ampak,dan je bil v redu in sem zadovoljna..Zjutraj sm mela vaje in smo se tolk presmejal s profesorjem...potem sem sibala po izvide krvi...in zelezo se mi je dvignilo..jupi ...kasneje ob 4 sm mela pregled in nas pikec je tezek ze 1100g, velik37cm, sedaj z glavico navzgor...se obraca non stop...mi je dal tud slikico..bom probala prlimat...ne gre tak izi..morm prej v forum nalept...pa potem sva sle z mozevo teto po nakupih...bom prlepla tud slike kar sem kupila... se morm potrudit ciao Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:23:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj ti pa zatekajo? Kar na enkrat so ti začeli? Meni včasih ponoči, če zvečer kaj slanega jem. nimam pojma, pa ne jem slano... če sem utrujena je so k hrenovke.. ja kar na enkrat so začeli... to bo od preveč tipkanja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:24:18
|
|
|
|
pocka
|
Ojla punce,se samo na hitrco javljam, pol grem pa v posteljo, ker sem čisto preveč utrujena, bom malo kvačkala,če ne zaspim prej. Imamo celo štalo doma te dni, Taja ima vnetje vsega živega, je na antibiotikih, moj je tudi cel bolan, cele noči prekašlja, mene se pa nekaj poskuša prijeti, pa se zaenkrat še upiram. V službi je norišnica, sem ostala sama v pisarni, je sodelavka zbolela, a pojma nimam kako se tam dela, znam samo par osnovnih malenkosti narediti, ker drugače delam na terenu. No,še dobro,da imam dobrega šefa, pa pol že skupaj nekaj sklamfava. Vas že tri dni nisem brala,tako,da nisem glih na tekočem. Mi zadnje dni ful dol pritiska, na trenutke komaj hodim. A bi me tole moralo kaj skrbeti? V glavnem poskušam počivat, kadar imam kaj časa. darilo za božička - moj bo dobil eno šprtno majico na zadrgo, pa ene bokserce in USB ključek (sem se malo izprsila in vzela 16GB). se kaj javim,ko se spočijem, lepo se imejte
< Sporočilo je popravil pocka -- 17.12.2008 20:25:09 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:24:58
|
|
|
|
lejca
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:26:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUUUUPPAAAAA jaz mam tud nov šal, mi ga je mami zaštrikala,..zdaj pa čakam na tvoje kopalke!! tasaaaaaaaaaaaaa boš še malo čakala ma saj prej kot leta 2010 jih ne rabim, saj pa sma se tak zmenle..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:28:13
|
|
|
|
felix7
|
zdaj sem eno uro brala, kaj vse ste naklofale in se moram spomnit, kaj vse sem hotla pokomentirat Silvestrovanje - doma ali pa pri dveh kolegih, ko je ona tudi noseča, pa smo vsi štirje bolj na izi no, v vsakem primeru bomo skupaj, samo ne vemo še, a pri naju ali pri njiju. Kaj dosti volje za silvestrovanje itak nimam, ker sem ob 10h že koma. Kokica, slikice so super, pa tudi prav simpatično izgleda. Helimaša, naj se Maša čimprej pozdravi, ji pošiljam eno Božiček bo tudi mojemu dragemu verjetno prinesel parfum, uporablja le enega in vedno kadar mu ga zmanjka, potem enostavno ne uporablja ničesar, dokler mu ga jaz ponovno ne kupim No, trenutno je brez
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:31:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca lejca, malo pokomentiraj UZ, jaz sem za te stvari bolj čorova pa krasen buši, sploh pa hlačke so dobre
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:31:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca lejca al jaz prav vidim, da je slikan obrazek in ima očke odprte?? joj se mi zdi da tak zabito gledam pa še pri naši komaj kaj vidim, če mi nena glih pokaže.. sicer mi že dolgo ni dala slike, upam, da bo na nasl. pregledu kaj bolj radodarna.. si pa nakupla lepe stvari.. ja pa skoraj sem na bušija pozabla. Lep buši..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:36:03
|
|
|
|
tasa_m
|
joj saj ne vem če je katera šž e kdaj to spraševala,..verjetno že je. Ampak bom si jaz drznila še enkrat vprašat: ali katero boli rebra?? Mene pod joški taaak boli, da umiram zraven,..sploh če ne sedim čist zravnano Zdaj pa ne vem ali mi samo malena tak potiska navzgor ali kaj??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:36:11
|
|
|
|
felix7
|
no, zdaj moram pa še malo pojamrat, danes me že cel dan strašno šraufa v trebuhu in sem bila sigurno 10x na stranišču (madona, kdo bi si mislu, koliko ene vsebine zadržuje črevesje ). No, bolečina je strašno neprijetna, sem se že ustrašila, da imam popadke, ker baje da je zadnji znak, da si tik pred porodom to, da te tišči na WC. Potem sem pa malo prebrala forume in Puškota in ugotovila, da gre za črevesne krče, ki so posledica jemanja antibiotika (ki ga trenutno še jemljem zaradi ledvic). Antibiotik namreč uniči črevesno floro, tudi vse dobre stvari ubije in potem se lahko pojavijo ti krči. Ampak kot nalašč so ti krči bili tempirani na približno eno uro in sem se res že ustrašila. Sem klicala v LJ P, da bi dežurnega vprašala, kaj naj, pa so me nekam vezali, kjer se ni nihče javil. Še dobro, da imamo forume...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:38:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joj saj ne vem če je katera šž e kdaj to spraševala,..verjetno že je. Ampak bom si jaz drznila še enkrat vprašat: ali katero boli rebra?? Mene pod joški taaak boli, da umiram zraven,..sploh če ne sedim čist zravnano Zdaj pa ne vem ali mi samo malena tak potiska navzgor ali kaj?? mene svinjsko boli prvo rebro na desni strani, če se ponoči slučajno na desni bok prevalim. Skratka, zaspim na levem boku, potem se pa dostikrat zbudim na hrbtu. Na hrbtu sicer naj ne bi spali, ampak izgleda, da meni tako ustreza. No, desni bok pa zaradi bolečin odpade.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:38:28
|
|
|
|
pocka
|
vidim, da ste me pogrešale...še ko kaj napišem,ostane moj post neopažen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:40:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 mene svinjsko boli prvo rebro na desni strani, če se ponoči slučajno na desni bok prevalim. Skratka, zaspim na levem boku, potem se pa dostikrat zbudim na hrbtu. Na hrbtu sicer naj ne bi spali, ampak izgleda, da meni tako ustreza. No, desni bok pa zaradi bolečin odpade. pri men je enako, samo mene ne boli samo desno ampak tud levo. In to zadnje 3 dni danes pa še križ in imam res dovolj vsega skup že. Komaj čakam na marec..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:41:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Vas že tri dni nisem brala,tako,da nisem glih na tekočem. Mi zadnje dni ful dol pritiska, na trenutke komaj hodim. A bi me tole moralo kaj skrbeti? V glavnem poskušam počivat, kadar imam kaj časa. tebi dol meni pa gor. Čimbolj počivaj, čeprav vem da ni lahko, sploh če je Taja boga..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:43:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka vidim, da ste me pogrešale...še ko kaj napišem,ostane moj post neopažen o ne, spregledala te pa nisem ampak sem pred tem prebrala 9 strani, pa sem pozabila, kaj vse je treba napisat. Glede teh bolečin in tiščanja navzdol... menim, da je bolj posledica raztezanja vezi. Tudi jaz imam večkrat občutek, kot da ima trebuh 100 kg, ampak bolj takrat, ko cel dan letam naokrog, sploh če veliko po stopnicah hodim. Počitek je pa najboljši recept. kar se pa službe tiče, te pa čisto razumem, jaz tudi preveč šponam in delam bolj kot tisti, ki niso v tem stanju, ampak enostavno ne znam izpreči. Še ko sem doma, na bolniški, ves čas spremljam emaile in skrbim, da v službi vse poteka nemoteno. Joooooooooj, mož me bo pa tudi nekam poslal, ker domov potem hodim kot cunja in samo jamram
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:47:44
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUUUUPPAAAAA jaz mam tud nov šal, mi ga je mami zaštrikala,..zdaj pa čakam na tvoje kopalke!! tasaaaaaaaaaaaaa boš še malo čakala ma saj prej kot leta 2010 jih ne rabim, saj pa sma se tak zmenle.. če pa si rekla da jih čakaš, te sm mogla komentirat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 20:54:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUUUUPPAAAAA jaz mam tud nov šal, mi ga je mami zaštrikala,..zdaj pa čakam na tvoje kopalke!! tasaaaaaaaaaaaaa boš še malo čakala ma saj prej kot leta 2010 jih ne rabim, saj pa sma se tak zmenle.. če pa si rekla da jih čakaš, te sm mogla komentirat saj jih čakam, samo ne pred 2010 leta
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.12.2008 20:55:17 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 21:01:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupe moje, jaz grem na zaslužen počitek. Danes pa si ga res zaslužim, ker nisem nič popoldan spala..in sem se samo sprehajala vse povsod... (no, saj sprehod tud prija). lepo bodite pa se tipkamo jutri,..upam, da bom dalje spala kot pa 5,30 tak kot danes in da bo bolečina v križu popustila, ko bom enkrat na hrbtu,..na boku tak ne morem bit zarad bolečin v rebrih Nočka in čim prijetnejši spanec vam želim. p.s.: če pa nebom mogla zaspat pa še ziher kaj napišem..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......