|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2008
11.12.2008 9:48:21   
tinkara2008
Halo, šele zdaj vidim da moje slikce ni več tu,sem nekaj eksperimentirala in to je zdaj to torej poskusimo znova

user posted image

evo upam da je zdaj uspelo.
Kako prenašate dež,jaz sovražim megleno deževne dni tako da me prihajajoči dnevi kar jezijo.

Mejte se ČAO.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.12.2008 10:11:27   
Skye
iiii...kako sta sladka...kar za pojest user posted image

jaz mrzim dež in na sploh zimo...komaj čakam da bo poletje user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu tinkara2008)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.12.2008 11:59:53   
blaža
dober dan!  jaz sem od februarskih sončkov 2008 in šefica me je poslal, da poiščem bugi.user posted image

Ma bugi, pa kje si ti?!user posted image  te pogrešamo, pridi še kaj na klepet?!user posted image user posted image  

se opravičujem, če sem smetila.

P.s. imate pa zeloooo lepe otročke, sem se kar stopila ob slikicah. Ok, dovolj za danes. Detektivska naloga je končana.

Lep pozdrav !user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.12.2008 13:27:45   
sayuri
blaža tud tle bugi štrajka. Kar povej šeficiuser posted image

Mi smo tudi imeli krst pred 14 dnevi. Se je dobro izšlo. Saj ne vem...možno, da sem že pisala o tem, pa se mi ne da nazaj gledat user posted image . Pa včeraj smo bili v razvojni. Zara je zelo napredovala, Lovro pa potrebuje še vedno veliko vaj. Smo dobili blazino Airex na recept  user posted image . sem prav vesela.

skye, iiiiiiiiiiiiiiiii kaki lepi Tajčici user posted image user posted image user posted image
tinkara, tud tvoja sva božička sta prečudovita.user posted image user posted image Joj, kako je takoj bolj luštna stran, če so slikce gor user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.12.2008 14:06:02   
konina
Hojla, mamice. Mi smo super. Rastemo, stari smo bili v sredo en mesec. user posted image  V ponedeljek smo imeli prvi pregled in je vse o.k. Gašper je sicer malo prelahek in moram dodajat mleko, pa meni ga pčasi  počasi zmanjkuje. Ampak se ne dam, sedaj si ga še črpam, da se bo ja več delalo. Pa Gašperju kakšen obrok kar po flaši dam moje mleko, da se bolj naje. PA grejo grami gor. Erazem je prišel že na 4kg, Gašper pa na 3.200. user posted image  Danes smo lepo spali in se spočili in upam, da bojo takšne tudi naslednje noči.

Takole na hitro se javljam, sedaj se pa mali mož že zbuja in ga grem dvignit, da ne bo Erazma zbudil.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.12.2008 12:24:00   
Anči***
Ojla, punce.

Se prvič oglašam, vendar redno prebiram vaše zgodbe in prigode.

Samo eno info imam. Tudi jaz sem spoznala mamico od Tise in Jone. Je trenutno na Otroški kirurgiji, saj ima Tiso zelo bolno. Čaka jo operacija-huda, tako da kar držimo pesti, da bo vse ok.

Mi imamo tudi dvojčka- parček, stara bosta že 10 mesecev na božič. Je pa fantič že kar nekaj časa na kirurgiji, ga čakajo operacije. Ma se bomo že zlizali.

Lepo pište naprej.

Anči**

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.12.2008 12:25:04   
Anči***
Aja, pa še nekaj.

POZNA KATERA KAKŠNO DOBRO OTORŠKO KLINIKO V TUJINI? Bi radi drugo mnenje!

Hvala.

(odgovor članu Anči***)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.12.2008 20:01:24   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Smo dobili blazino Airex na recept  user posted image . sem prav vesela.

user posted image user posted image user posted image

mi jo imamo doma in se super obnese. Smo jo pa na žalost morali kupiti, čeprav Lia prav tako obiskuje  fizioterapijo.

konina
  user posted image user posted image user posted image za pregled in user posted image user posted image user posted image user posted image za čim več mlekca user posted image

Anči dobrodošla user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za fanteka. Kaj pa je narobe, če smem vprašati ?
Upam, da bodo operacije uspešne user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 408
15.12.2008 12:06:41   
ANIME
Pozdravljene!

Evo se malo javljam ...

Naša dva mulčka sta stara že 2,5 meseca imata 55cm in čez 5kg user posted image user posted image user posted image
Zdava sta kot dren (trkam po lesu), smejeta se en teden in danes je Uroš že ogledoval svojo rokouser posted image . Uroš se tudi že oglaša z raznimi glasovi, medtem ko Tjaša itak cele dneve prespi (in seveda noči tudi).
Hranimo se na 3,5 - 5ur. Ponoči pridno spita (zbujata se samo za hranjenje in gresta takoj nazaj spat).
Krčki so malo ponehali, imata pa še vedno probleme z napenjanjem ... full ju matra - tako da še vedno dodajamo ta sladke kapljice in te se mi zdi, da kar pomagajo.

Zdravnica ju je pri dveh mesecih starosti še enkrat na hitro pogledala in bila navdušena.

V razvojni so seveda skritizirali vse ... narobe ju drživa, dvigujeva, nosiva; glavice ne bi smel dvigovat (kaj mu jo naj nalimam al kaj), z eno roko ne smeš otroka držat (bi jo rada videla, kako bi ona živela, če bi skoz obe roki uporabljala za nošenje otroka ....) .... ampak se ne sekiram preveč.
Oba imata ohlapna trebuščka in pa rokici obračata navzven ... moramo delat vaje. Ostalo je pa pokazala kako je potrebno nosit in podobno ... sicer je bolj govorila sama sebi, ker jaz jo nisem nič kaj prida razumela. Naročila se bom še k privat fizioterapevtki saj pravijo, da tam več pove in več odneseš.
Pretiravat pa ravno ne mislim ... konec koncev imam jaz zelo dobro motoriko in sem se kar hitro razvijala, čeprav moja mami ni nobenih posebnih prijemov uporabljala user posted image skratka .... vaje bomo delali, na trepanice se pa ne bom metala, da bo vse OK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 409
15.12.2008 20:41:50   
Anči***
Hvala Skye.

Ma, pri njem je en kup stvari narobe. Rodila sta se v 32.tednu. On 1200 gr. pupa pa 1700 gr. So ga oživljali, ker ni samostojno dihal. Je imel en kup atrezij, tako da je bil že prvi dan na operacijski mizi 10 ur.Pa so ga rešili, vendar se je v prvem mescu večkrat zakompliciralo-4 krat je bil ponovno operiran zaradi popuščanja šivov in notranjih krvavitev. Ma, celo kalvarijo smo dali skoz. Sedaj pa ima probleme s požiranjem, ne more jest, ker ga boli požiralnik (tam, kjer je bil operiran, je brazgotina, ki pa spet nagaja in ga moti pri požiranju). Pa zdravniki kar žugajo z gastrosondo, katere pa se bojim ko Kristus križa.Pa bi rada izvedela, če je še kakšna druga rešitev. Drug problem pa je njegova rita. ( je bil operiran na ritki-problem z anusom)-Mišica zapiralka ne bo očitno delovala, kot bi morala, pa bi ga rada peljala na kakšen dodaten pregled, če kje to zdravijo,...

Če katera pozna kakšno kliniko v tujini, bi bila vsakršna informacija dobrodošla.

Hvala.

Anči***

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 410
15.12.2008 21:03:36   
GoYa
Ojla,
dobrodošle ta nove user posted image .

Anči***, joj kako se mi smili tvoj sinek user posted image . Držimo pesti za uspešne operacije in da ga bo čim manj bolelo. Jaz pa na žalost ne poznam nobene klinike v tujini.

Tudi za Tiso močno stiskamo pesti. Kaj pa je pri njej narobe?

Meni se kar srce para, ko slišim za take primere in operacije na mičkenih user posted image . Uff user posted image .

Kaj je pri nas novega? Taj ima že 3. zobek. Bo ratal vampirček, ker je zgoraj pokukala dvojka pred enko. Fantiča je povsod polno. Se plazi po vseh štirih in tudi že dviguje na noge (ob opori seveda). Moramo v posteljici dno spustit, da mi ne bo ven skočil. Alja pa je šele dobro začela samostojno sedeti. Sta kar dober mesec razlike v razvoju. Je pa ratala pravi hudiček. Najraje bi videla, da sem neprestano ob njej. Čim vidi, da vstanem, je taaak jok. In se kar dere, če grem proč. Prav izsiljuje. Pa jo tudi pustim par minut da se dere. Sej ne morem bit non stop pri njej user posted image . Uffff...Taj se pa tako pridno sam igra. Briga njega za ostali svet user posted image .

(odgovor članu Anči***)
Neposredna povezava do sporočila: 411
15.12.2008 21:56:01   
emaa
Anči imaš zs, gastrosonda pa tudi ni tako slaba rešitev, saj ni dokončna. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.12.2008 8:13:07   
Skye
Anči zelo mi je žal za tvojega fantka....tako mlad, pa je moral že toliko prestati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jaz držim pesti za uspešne nadaljne operacije in čim manj bolečin user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je kar hudo, ko se jaz včasih pritožujem nad malenkostmi, ko bi pa lahko bila srečna, da sta moji princeski zdravi. To je res najpomembnejše.

Goya user posted image user posted image user posted image user posted image za 3. zobek. Mi še kar čakamo nanjuser posted image

Anime
ne sekiraj se glede razvojne in njihovih kritik.....po mojem tako pretiravajo v vsem.
Jaz sem shodila komaj pri 18. mesecih, pa takrat nihče ni rekel, da je kaj narobe z mano. In danes tud nimam problemov...sem prav fejst deklina user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.12.2008 9:48:42   
sayuri
Anči, dobrodošla. Men s eje akr cmok v grlu naredil, ko sem brala o tvojem sinčku. Bošček. Močno držim pesti, da se vse skupaj poštima. TAko majčken, pa toliko že dal čez. user posted image user posted image user posted image
konina kako ste kaj? Kako je starejša hčerka sprejela bratca?
Anime, jah tole v razvojni je itak tko...povejo in pokažejo največ, kar lahko. Koliko pa resnično pri dvojčkih izvajaš handling, je pa drugo vprašanje. Jaz se trudim takrat, ko lahko. Če mi oba kričita, jokata, vpijeta al karkoli, ga pač ne izvajam. Saj me noben ne snema user posted image . Se pa trudim z vajam. Sedaj na blazini je veliko boljše in lažje. Prej sem na puzzlah imela ta maladva, pa je blo tko trdo. user posted image
Goya Taj je pa že pravi zobček mali user posted image . Kaj pa Alja? Ona še nima zobka? Tudi našadva me morta imet skoz na očeh. Mi je včasih že prav zoprno. Saj tud na WC ne morem normalno. Se pa včasih zamotita za nekaj minut s kakšno igračko.
Skye meni je rekla pediatrinja, da tud ona ne da vsem, ki hodijo na fizioterapijo recepta za blazino. Da ona oceni ali jo potrebujemo ali ne. Hm user posted image  Je rekla, da moraj "šparat". user posted image user posted image  PA spet na otrocih. To zdravstvo oz. zavarovalnice bi človek včasih nekam poslal.user posted image

Naša dva razgrajača sta trenutno prehlajena.Iz noska jima teče in posledično sta bolj razdražljiva. Sploh Zara. Joj, kako njo vse moti.user posted image  Zobkov še vedno ni od nikjer, naše noči so čedalje slabše.user posted image  Ok, zdaj sta prehlajena, da se zbujata, ampak to sedaj traja že en mesec (neprespane noči namreč). SPloh ne vem, kaj narobe delam user posted image  Ponoči bi se hranila, pa čebljala, pa se crkljala... Lovro je bil danes 3 ure čist buden. user posted image  Z možem sva danes čist povožena.

Še ena novejša slikca naših dveh knedlov:

user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.12.2008 10:03:45   
tyty
sayuri: Glede neprespanih noči je pri nas enako. Moja dva sta stara 9 mesecev in imata 6 zobkov sedaj čakamo trojke, vendar nočejo na danuser posted image Zbujajo se vsake 2-3 ure, nekaj pocmerimo pol zaspita nazaj , pol ponovno cmihanje pa nočemo zaspat itd., tako, da tako stanje traja že od avgusta!

Med tem časom je bil 1 teden mir in pol ponovno enaka zgodba...Sicer, ko pa vprašam ostale mamice (v soseščini imamo vsi enako stare otroke) je pesem enaka, tako da očitno je nekaj v "zraku" , da ti otroci ne spijo.Nič bo treba to fazo dat skozi in upat, da bo pol mir!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.12.2008 10:07:37   
Rahelca
Anči, držim pesti za fantka in operacije. Sem dobila kar solzne oči. Jaz sem tista, ki je kupila Pregomin od tebe. Hvala. Držim pesti. Oglasi se kaj, če boš imela čas.
Kako je z Jono? Jaz sem tudi spoznala mamico na pediatriji. Grozno je, če je eden od dvojčkov doma, drugi pa v bolnišnici.

Mi smo danes prvič prespali celo noč, z izjemo enega hranjenja mimogrede. Sem prav vesela. In naspana. Ima pa starejša Sara gips na roki in smo vsi doma. Konec tedna se pa selimo. Končno.
Se vam še oglasim.
Lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.12.2008 12:10:02   
Anči***
Hvala vsem za dobre misli in podporo. Ja, res je hudo, se mi zdi, da še vedno sploh nismo zaživeli kot prava družina, saj eden vedno manjka. Ja, kaj češ, eni nismo rojeni pod srečno zvezdo. Ma, kaj bom jamrala, sinček je tisti, ki trpi. Samo je težko, ker mu sama ne znam pomagati. Hudo, če si odvisen od dohtarjev. Srce se mi trga, ko je tako sam med tujimi ljudmi. Je res, da ga imajo sestre fulllll rade in je nenehno v njihovih rokah, samo mi pa je hudo, ker sva tudi midva zanj samo ena obiskovalca, ki večkrat tedensko prideta k njemu, vendar pa dvomim, da naju ima za starša. Bi bila pri njem cele dneve, pa zaradi sestrce in moževe službe ne morem vsak dan tja,se pa trudiva, da sva v LJ vsaj 4x tedensko. Sprijaznila pa sva se tudi že, da bomo za praznike samo trije. Žaluser posted image user posted image user posted image .

Rahelca, vem, da si ti ta. Sem že pogledala slikce tvojih. Ej, res lepa družinca, pa samo da so zdravi, a ne?

GoYa, ne bi rada sedaj izpostavljala Tisine bolezni, ker ne vem, če bi se mamica s tem strinjala. Je pa hudo!!! Je bila že operirana, tako da upam, da bo vse ok.

V nedeljo smo bili skupaj s tamalo pri sinku v bolnici. Kako lepo ju je videt skupaj, glede na to da se tako malo vidita in se praktično ne poznata. Razlika pa je taaaaaaaaakšna med njima (3,5 kil in 12 cm).

Glede gastrosonde pa me zanima, ali sem zaradi tega upravičena do podaljšanja porodniške (saj bo očitno dobil sondo za par let)?

Hvala še enkrat vsem za lepe misli in podporo.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 417
17.12.2008 12:54:04   
tyty
Anči tvoja zgodba je ganljiva in upam, da se bo dalo vse na mesto ter, da boste čim prej zaživeli na poti katera  bo posuta s cvetjem in obsijana s soncem!

(odgovor članu Anči***)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.12.2008 13:48:25   
emaa
Anči po moje si upravičena do podaljšanja, a za dodatek za nego si že zaprosila, ti pripada tudi če si v bolnici. Na podlagi tega boš lahko zaprosila po poteku porodniške za komisijsko bolniško, ki traja lahko tudi 6 mesecev. Če ne pa imaš možnost, ki mislim, da ti pripada, saj v vrtcu ne bo mogel biti, da zaprosiš za nadomestilo za izgubljeni dohodek. To pomeni, da si doma, država ti plačuje prispevke, itd, delovna doba ti teče, mesečno pa prejemaš nadomestila cca 400€. Če bi David imel še venski katete, bi to meni pripadalo, saj ne bi mogel v vrtec. Na odločbi ti potem piše do kdaj ti pripada. Dodatek za nego otorka s posebnimi potrebami (oglasi se kaj na forumu malo nižje) je lahko majhen cca 90 ali velik cca 180€. Ker je tvoj otrok gibalno oviran, bi ti po moje lahko dali večjega, se pozna pri stroških na mesec, pa pri vsem kar bo treba, ko bo doma. Pa še olajšava pri dohodnini je znatna. Vem kako je hudo, ko je otork sam, verjemi, da ve kdo sta njegova starša, David je po 3,5mesecih preživetih tam točno vedel kdo sva midva. Pa sem bila pri njemu 1x na danpo 1,5ure do 2, ker je bilo treba tudi za Luko skrbet. Pa najbolj je bil vesel, ko sva z Lukom prišla, sva ju dala skupaj v posteljo in sta se stiskala, božala, bila vsa srečna, ker sta bila blizu (še zdej si lezeta drug k drugemu v posteljo in skupaj zaspita in spita).
A so kaj rekli, po moje z gastrosondo bo prej doma pri vas treh, pa boste lahko malo uživali.

(odgovor članu tyty)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.12.2008 14:44:41   
Anči***
Hvala emamair. Sem dobila ZS.

Za dodatek za nego otroka grem v petek urejat, ker mi je moja pediatrinja to pozabila povedat, sedaj pa jo ena nadomešča in mi je takoj to omenila in že napisala mnenje oz.potrdilo osebnega pediatra.

Je pa sinek v zaostanju v razvoju, čeprav samo gibalno. Hvalabogu pravijo in se tudi vidi, da je z njim vse nevrološko vredu. Res pa zaostaja za sestrico. Sam še ne sedi, se ne plazi, je še tako "zategnjen". Ma, pravijo, da bo potrebno veliko fizikalne terapije in se bo stanje popravilo. Tu v MB hodimo na fiz. vendar pa je tako malo doma, da res veliko zamudimo. V UKC LJ pa ima bolj malo fiz.terapije, ker ima nenehno neke posege, pa Broviaca (centralni kateter), pa ga to ovira.

Gastrostome se ne bojim toliko, glede na to, koliko sva že dala skozi in sva se morala privaditi na vse mogoče. V končni fazi je to najin sinček in ga kot takšnega tudi sprejemava. Radi ga imamo kljub vsem cevkam in mukam, ki jih preživljamo. Saj nam samo en njegov VELIK nasmešek poplača ves trud.Res je tak sonček (poglejte slikce v mojem albumu).

A misliš, da mi res pripada večji dodatek za nego? (zaostanek v razvoju, Broviac, dihalne stiske, Kolostoma, atrezija anusa in posledično verjetno doživljensko klistiranje, Gastrostoma, dolgotrajne fizikalne terapije,...) Bomo videli.

Glede obiskov pa res moooočno upam, da se vseeno zaveda in čuti, kdo ga ima resnično rad-midva.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.12.2008 15:35:42   
emaa
Anči Broviaca smo imeli mi, pa ima David večji dodatek za neg, na FTh sva pa hodila z njim, ko je prišel domov. In zaradi Broviaca bi mi pripadalo biti doma. Je pa zelo hitro notri prinesel naš fant in se znebil broviaca, zdej imava redne kontorle, pa pač dodajava stvari po potrebi (cink, selen, železo, kalij tudi že  - lani pri rota virusu). Koliko pa sta stara tvoja dva, ker moja sta začela sedeti pri 8,5 mesecih, shodila pri 15,5 in 16,5 mesecih, sta bila močno hipotona. Kaj več pa na zs, da ne bova cele teme okupirale. 

(odgovor članu Anči***)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.12.2008 17:57:48   
Anči***
Stara sta, no na božič bosta točno 10 mesecev. Tamala že sama stoji, pa samostojno sedi,...sinček pa še ne. Glede na to, da je preživel že 7 operacij, ni čudno. Je pa problem, da kljub Broviacu hujša, saj ne poje dovolj na žlico. Kakšen dan je normalno, drug dan pa spet ne spraviš vanj. Zato se odločajo za gs. Očitno še letos.

Kljub vsemu pa razmišljava, da bi vseeno poiskala drugo mnenje, saj naši kljub vsem mogočim preiskavam ne vedo, kaj mu je oz.kako bi mu pomagali. Dete pane napreduje in se bojiva, da bo to imelo posledice tudi na možganih, ker ni dovolj hranil. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.12.2008 17:59:10   
Anči***

(odgovor članu Anči***)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.12.2008 20:27:47   
sasi13
anči*** nimam drugega kot da ti pošljem user posted image . sem pogledla slikice in je res pravi srček in kakšen nasmešek ima user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Anči***)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.12.2008 21:08:44   
GoYa
Uf, Anči**, zdaj ko tole berem, mi je še bolj hudo za vajinega sineka. Ampak je pravi borec user posted image  in lepo nasmejan na vsaki sliki. Pravi srček in sestrica tudi. Mislim, da ste več kot upravičeni do dodatka za nego (večjega) in sem prepričana, da boš dobila tudi podaljšano porodniško.
Glede Tise čist razumem. Želim ji čimprejšnje okrevanje in stiskam pesti, da bo vse tako kot mora biti.

Sayuri, Alja je še vedno brezzoba. Glede spanja se mi pa prav smilite. Mi smo končno začeli spati cele noči. Hitro trkam v les. No, Taj je končno začel spati, Alja itak to prakticira že precej dolgo. Tako da je končno odpadlo še tisto Tajevo nočno hranjenje.

Rahelca, čimmanj naporno selitev vam želim. Nam je hvala bogu uspelo to opraviti pred rojstvom dvojčkovuser posted image .

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?