GoYa
|
Tinkara2008, mi smo začeli z GH pri 5m. Saj ni nujno, da sedita. Jaz sem ju dala v ležalnike. Aljo še vedno hranim v ležalniku, ker ne sedi še lepo v stolčku. Se prevrne. Tudi pri nas je vedno tako, da Taj joka pri cepljenju ali odvzemu krvi, Alja pa nič. Ah, moški - reve . Glede spanja pa nimamo kakih težav. Ju dam na trebuščka in grem ven iz sobe. Včasih se malo zbunita in pojokata, ampak ju kar pustim, saj hitro nehata. Rahelca, a tvoja imata pri 5m še vedno krče Ubožčka . Upam, da jima bo nova hrana odpravila krčke. Martinščica, tudi jaz sem dobila zavrnjen zahtevek za dodatek, ker (citiram) Alja ni zmerno gibalno ovirana. Tudi ona hodi 1x tedensko na NFTH. In ja, tudi mene moti, ker nekateri z isto diagnozo dobijo dodatek, mi pa ne. Jaz sem sicer napisala pritožbo, ampak sem ravno včeraj dobila obvestilo CSD-ja, da je pritožbo posredovalo na Ministrstvo za delo in da vztrajajo pri svoji odločitvi. Tako da pričakujem zavrnjeno pošto tudi od Ministrstva . Skye, sem dala v album par slikic ograjice, če želiš predstavo, kako zgleda. Je pa zadeva precej velika, da sem morala 2 stranici odstraniti, ker potem televizije ne bi videli . Sicer sem naročila 680 cm, dobila pa sem 800 cm ograje , tako da imam zaenkrat montirano 2m x 1m in mi je čisto dovolj. Poleti bom pa za zunaj na travi montirala 2x2 m. Je pa fajn, ker lahko narediš kvadrat, pravokotnik, 6-kotnik, 8-kotnik...kar ti paše .
|