barchy81
|
Lep pozdrav! Da se še mi prijavimo... 25.11.2008 sta se rodila Jakob (3400g in 49cm) in Domen (2910g in 46cm). Rodila sem s CR, sicer na svojo željo, ampak se je potem izkazalo, da je bil prvi v temenski vstavi in da drugače tako ne bi šlo. Aja, PDP je bil 10.12. Že v bolnici je bilo premalo mleka - komaj za vzorec, tako da smo pristali na Aptamilu. Že od začetka pojesta zelo veliko, saj sta že drugi dan pojedla od 50-80 ml, zdaj pri šestih tednih pa pojesta Jakob 4-5x dnevno od 150-180 ml, Domen pa 5-6x dnevno od 130-150 ml. A je to res veliko ali se tako zdi samo meni? Kolikor se da delno dojim, večinoma pa si mleko stiskam, ker potem vsaj vem koliko pojesta, pa še steklenička jima ni bila več všeč, če sem ju najprej dojila. Jutri imamo 1. posvetovalnico. Danes sva ju dala v ločeni posteljici, ker je bilo Jakobu že malce tesno. Krči so zaenkrat zelo blagi in ne vsak dan - upam, da bo tako tudi ostalo. Dajem pa jima kapljice Gas Bimbi - se mi zdi, da kar pomagajo. Od začetka sva bila navajena, da sta pojedla in v naročju zaspala, zdaj pa sta vedno več budna in to ne gre več. Kako vam uspe, da jih nahranite in budne položite v posteljico in ne jokajo. Meni se zdi, da čeprav sta sita, previta in ju nič ne zvija, to ne gre. Ali naj ju pustim, da jokata in bo s časom minilo? Preizkušamo tudi ležalnik, pa ni bistveno boljše. Aja, a mi lahko prosim poveste, kako oblečete svoje za ven, zdaj ko je bolj mrzlo. In kako dolgo ste na sprehodu, če sploh s tako malimi? Vsem želim tudi veliko sreče v novem letu.
|