|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2008
27.11.2008 21:34:29   
tinkara2008
Ojla,no upam, da mi bo zdaj uspelo nekaj napisat saj enostavno ne najdem časa in vas lahko samo preberem. 
Ne vem sploh kdaj sem se nazadnje oglasila,no "takle mamo "
user posted image user posted image  najprej naš Tim-je pravi smejko in tudi mala cmera saj ga včasih ne smeš niti grdo pogledat že začne jokat,je tudi dosti bolj občutljivuser posted image user posted image user posted image  saj je po prvem cepljenju jokal še pol ure.Postal pa je tudi občutljiv na Sarin jok,saj če jo zasliši da joka ona, se začne tudi on in to tako močno kot da se mu nekaj zameri in ne neha dokler ne pomirim nje.
Še vedno se HB samo dojiva ampak zadnje dni nekaj protestira ko zagrabi bradavico parkrat potegne potem pa jo spusti in se začne jezit-krili z rokami,brca z nogicami in joče tako da ne vem kaj naj.Sicer se trudim in ne obupam ampak dojenje traja tudi 1uro.
Kdaj ste ve začele z GH? Naša bosta stara 4m in pol pa nekako kar še ne bi začela, saj še ne sedita.user posted image user posted image

No naša Sara, pa je prestala provokacije v LJ.V bolnici smo bili 3dni in ugotovili so, da ni alergična na KM in zdaj ji dajem AM1 zjutraj pa, ko je pri volji vleče pri meni kakih 5minut,sicer nima izpuščajev ampak še vedno ogromno poliva in po hranjenju zelo joka kljub temu da redno podiramo kupčke.
Če je nič ne boli je ful dobre volje in se tudi ogromno smejiuser posted image user posted image user posted image in me navihano opazuje s svojimi velikimi očki,je prava navihanka in ful potrpežljiva saj sploh ni jokala pri odvzemu krvi in nasplošno je bila ful pridna v bolnici.user posted image user posted image

Oba pa tudi zelo težko zaspitauser posted image user posted image kako pa  se ve spopadate s spanjem??

No zdaj pa da ne pozabim zaželeti dobrodošlico vsem novim dvojnim mamicam  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  dobrodošle : KONINA,BUGNAVILEA,CHARLEY in KARMEN02,upam da nisem katere pozabila(ko sem gledala nazaj sem videla da se nisem oglasila že cel mesec-kako čas beži)

Jutri imamo drugo cepljenje in bomo videli koliko smo se zrediliuser posted image user posted image  upam da ga bosta dobro prestala.

Mislim da nisem nič pozabila in upam da se zdaj prej oglasim mejte se ČAO.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.11.2008 8:43:02   
Rahelca
Pozdravljene,
sayuri, dobila paketek, hvala.
V torek smo šli na testiranje za intoleranco na laktozo in alergijo na mleko. ostali smo 2 dni., saj so hoteli, da gremo domov, od polnoči nič ne jemo in pridemo zjutraj nazaj. Sem jih prosila, če lahko prenočimo, saj potem tudi sara ne bi spala.
Sem se bala, kako bosta preživela brez hrane, pa sta bila zelo pridna. Brez hrane sta bila 10 ur. Jokala je samo Ana, ki nima zaloge. jan jo ima.
HB niso nič ugotovili, čeprav sedaj še vedno ne vem, zakaj imata takšne krče. Jedli smo pregomin, sedaj so nam priporočili Bebo HA. Bomo videli kako in kaj.

Res upam, da se kmalu preselimo, saj sta dvojčka v bolnišnici spala skoraj celo noč, ker sta bila ločena in spala vsak v svoji postelji.

So pa seste na Gastro oddelku izjemno prijazne.
Sem spoznala mamico dvojčic Tise in Jone. Upam, da se bi bo oglasila.

Lepo se mejte, se oglasim. Alarm kliče. Samota ubija. Jan joka. Itak.

(odgovor članu tinkara2008)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.11.2008 16:55:24   
MARTINŠČICA
Hojla,
po dolgem času se spet oglašam.

Malčka trenutno dremata (sedaj končno večinoma istočasno spita tudi podnevi, jupiiii!). Ponoči spita nekako od 21.00 do 7.00, potem pozajtrkujeta in gresta nazaj spat. Med 11. in 12. imata kosilo (uvajamo GH). Potem šibamo ven, pol spet jest, pa igrat se na blazino, spat, jest, vmes igranje, kopanje, hrana in spanje ... Tako nekako vsak dan. Kakšne 14 dni nazaj sta imela vsak po en dan zamašen nosek in je baby vac zelo prav prišel. Črt že veselo krave pase, Vitanu je treba pa še pomagat, da se prekotali.

V torek smo imeli posvetovalnico, vzeli so jima kri in vodo, vse BP. Podatki so:
Črt: 68,5 cm, 7670 g, OG: 44 cm
Vitan: 62 cm, 5815 g, OG: 42 cm

Danes sem dobila zavrnjena oba zahtevka za dodatek za nego otroka, ker (citiram): njuno funkcijsko stanje ne odstopa tako od normalnega razvoja, da bi ju lahko razvrstili po veljavnih kriterijih pravilnika. HB, ampak eni z isto diagnozo dodatek dobijo, drugi pa ne. Oba sta hipotona in enkrat tedensko hodimo na fizioterapijo. Kako je bilo pri vas s tem? So vam odobrili dodatek? Če vam ga niso, ste oddale ponoven zahtevek, ali ne?
Kje prodajajo plišaste žabice/pajacke, ki se zapnejo na ramenih?

Pa dobrodošle vse nove dvojne mamice!

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.11.2008 20:42:23   
GoYa
Tinkara2008, mi smo začeli z GH pri 5m. Saj ni nujno, da sedita. Jaz sem ju dala v ležalnike. Aljo še vedno hranim v ležalniku, ker ne sedi še lepo v stolčku. Se prevrne.
Tudi pri nas je vedno tako, da Taj joka pri cepljenju ali odvzemu krvi, Alja pa nič. Ah, moški - reve user posted image .
Glede spanja pa nimamo kakih težav. Ju dam na trebuščka in grem ven iz sobe. Včasih se malo zbunita in pojokata, ampak ju kar pustim, saj hitro nehata.

Rahelca, a tvoja imata pri 5m še vedno krče user posted image  Ubožčka user posted image . Upam, da jima bo nova hrana odpravila krčke.

Martinščica, tudi jaz sem dobila zavrnjen zahtevek za dodatek, ker (citiram) Alja ni zmerno gibalno ovirana. Tudi ona hodi 1x tedensko na NFTH. In ja, tudi mene moti, ker nekateri z isto diagnozo dobijo dodatek, mi pa ne. Jaz sem sicer napisala pritožbo, ampak sem ravno včeraj dobila obvestilo CSD-ja, da je pritožbo posredovalo na Ministrstvo za delo in da vztrajajo pri svoji odločitvi. Tako da pričakujem zavrnjeno pošto tudi od Ministrstva user posted image .

Skye, sem dala v album par slikic ograjice, če želiš predstavo, kako zgleda. Je pa zadeva precej velika, da sem morala 2 stranici odstraniti, ker potem televizije ne bi videli user posted image . Sicer sem naročila 680 cm, dobila pa sem 800 cm ograje user posted image , tako da imam zaenkrat montirano 2m x 1m in mi je čisto dovolj. Poleti bom pa za zunaj na travi montirala 2x2 m. Je pa fajn, ker lahko narediš kvadrat, pravokotnik, 6-kotnik, 8-kotnik...kar ti paše user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 379
3.12.2008 10:00:37   
Skye
Uh tukaj je pa pravo zatišje user posted image

Goya hvala za natančen opis poslovanja na e-bay-u. user posted image   Moraš pa res biti dosleden in vse skrbno spremljati, za kar jaz enostavno nimam časa (pa še glede plačila z kartico preko neta sem malo skeptična).., zato sem se odločila, da ograjico naročim kar direktno preko Bambinoworld-a po redni ceni user posted image
Tko da danes sprovedem plačilo preko banke, potem pa čakam in čakamuser posted image Se je pa tašča izprsila in nam kupila dve AIREX blazini user posted image user posted image user posted image , tako da mi bo ena ravno prav prišla za v ograjico v dnevni sobi, druga pa za otroško user posted image

Moram pa pohvaliti tvoje stanovanje (koliko sem ga videla na slikicah)....čist po mojem okusu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.12.2008 10:15:25   
GoYa
Joj, res je tle eno hudo zatišje user posted image .
Jst vsak dan čekiram, sam sama s sabo se pa lih ne morem menit user posted image .
A je že nori december in letite po nakupih user posted image .

Skye, men je ograjica res super user posted image . Se nas tudi vseh 5 spoka notri in poležavamo en čez druzga user posted image  in igramo. Poleti bo pa še bolj luštno, ko jo bomo razširili.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.12.2008 13:11:42   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

A je že nori december in letite po nakupih user posted image .

ja mene pa res že malo daje...sam čakam še na priliv (porodniško) user posted image

Glede dodateka za nego otroka se jaz sploh nisem trudila, da vlagam prošnjo, kljub temu da tud naša Lia obiskuje NFTH, ker vem kakšna je naša država......in res mora otrok biti že na pol invalid da je upravičen do kakšnega dodatka...NA ŽALOST user posted image

Rahelca user posted image da niso na Gastro oddelku nič ugotovili, in upam, da bodo krčki čim prej minili user posted image
Če ne prej, pa mogoče z GH user posted image

tinkara2008 user posted image user posted image user posted image da Sara ni alergična na KM.

IZVIRNO SPOROČILO: tinkara2008

Oba pa tudi zelo težko zaspita kako pa  se ve spopadate s spanjem??

Odkar sem ju ločila, spita kot se šika.... Lia od 19h do 7h zjutraj, Tia se še sicer zbudi tam okoli 1.30h zjutraj, ampak stanje je vseeno neprimerno boljše, kot prej, ko sta nonstop zbujali ena drugo user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.12.2008 14:16:05   
maj_a
oj. js sm bolj nova tuki pa vsako temo kr malo preberem in vec kot berem bolj postajam panicna...

a ste vse mamice dvojckou vec al manj po porodu ostali v bolnici kr neki casa???. sicer pricakujem dvojčke, za fantka sm bla po porodu v bolnici 4 dni pa se mi je zdelo ze tko grozno dolgo, ce pomislim da bom mogla en mesec uh tezko bo:)

upam da vam nisem cist vse pokvarla in sla v kr eno svojo temo.

lp, maja

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.12.2008 14:19:14   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: maj_a

oj. js sm bolj nova tuki pa vsako temo kr malo preberem in vec kot berem bolj postajam panicna...

a ste vse mamice dvojckou vec al manj po porodu ostali v bolnici kr neki casa???. sicer pricakujem dvojčke, za fantka sm bla po porodu v bolnici 4 dni pa se mi je zdelo ze tko grozno dolgo, ce pomislim da bom mogla en mesec uh tezko bo:)

upam da vam nisem cist vse pokvarla in sla v kr eno svojo temo.

lp, maja

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za dvojčke user posted image
Glede števila preživetih dni v bolnici po porodu pa je vse odvisno od tega, kdaj boš rodila (v katerem tednu) in v kakšnem stanju bosta tvoja dva sončka.
Pa nič ne paničari...to samo škodi tebi in tvojima user posted image user posted image .
Glej jaz sem rodila v 39 tednu in bila v bolnišnici samo 5 dni (pa še to zaradi CR).

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu maj_a)
Neposredna povezava do sporočila: 384
3.12.2008 14:25:11   
maj_a
skye najlepsa hvala za odgovor sm ze malo bolj mirnauser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.12.2008 8:53:58   
hedviga
Sem se odločila da vsa tukajle vprašam, ker ste same izkušene mamice dvojckov.
Včeraj sem bila na MŠ in sem zdaj malo zmedena. Sestra, ki je imela predavanje mi je namreč striktno zagoravljala, da tudi za dvojčke oblačila št. 56 skoraj ne bom rabila, ampak večja.
user posted image
Mene to malo bega, ker kakor vem dvojčki (razen izjem) niso rojeni ravno velikani, da bi imela pa čisto vse dvakrat preveliko pa me tudi ne mika.
Prosim, povejte koliko in katere velikosti in do kdaj ste imele ve na začetku?

Sicer pa  lep pozdrav vsem in upam, da se vam pridružim "šele" konec februarja...

(odgovor članu maj_a)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.12.2008 9:11:29   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Sem se odločila da vsa tukajle vprašam, ker ste same izkušene mamice dvojckov.
Včeraj sem bila na MŠ in sem zdaj malo zmedena. Sestra, ki je imela predavanje mi je namreč striktno zagoravljala, da tudi za dvojčke oblačila št. 56 skoraj ne bom rabila, ampak večja.
user posted image
Mene to malo bega, ker kakor vem dvojčki (razen izjem) niso rojeni ravno velikani, da bi imela pa čisto vse dvakrat preveliko pa me tudi ne mika.
Prosim, povejte koliko in katere velikosti in do kdaj ste imele ve na začetku?

Sicer pa  lep pozdrav vsem in upam, da se vam pridružim "šele" konec februarja...

user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image ...in res upam da se vidimo konec februarja in nič prejuser posted image

Če se prav spomnim sem jaz št. 56 uporabljala kar dober mesec...s tem da sta bile moji dve pupi bolj majhni ob rojstvu (2310g in 2220g), tako da ti priporočam da vseeno nabaviš vsaj nekaj cotk v tej velikosti user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.12.2008 9:15:09   
GoYa
maj_a, jaz sem bila po porodu v bolnišnici 8 dni. To pa samo  zato, ker se je Taju ponavljala zlatenica, sicer bi šli že 4. dan domov. Rodila pa sem v polnih 38t. Sem pa pred porodom ležala v bolnici 2 meseca, ker sem bila 2,5 meseca pred rokom že 4 cm odprta. S strogim ležanjem sem prigurala skoraj do konca. Lahko bi še dlje, samo sem res imela že vsega vrh glave, da sem rekla naj mi sprožijo.

Hedviga, definitivno boš rabila tudi 56 številko. Prej bi rekla, da tudi kaj 50, saj se dvojčki v veliko primerov rodijo prej in bolj drobni. Jaz sem rodila prej samo 14 dni, pa je bila punčka drobna in smo potrebovali 50. Še zdaj pri 7m nosi bodije iz H&M za 1-2m (to je št.56).
Torej nabavi 56, premajhno sigurno ne bo. Jaz sem tudi pri prvorojenki ('enojki') rabila dosti št. 56, pa je bila 3210 g in 51 cm. Tudi eden od dvojčkov je bil 3280g in je nosil kar nekaj časa 56.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.12.2008 9:28:55   
Skye

Še zdaj pri 7m nosi bodije iz H&M za 1-2m (to je št.56).

Uh mi pa že kar lep čas nosimo št. 68, pa tud že št. 74.
Je pa res, da sama št. ne pove dosti, saj so modeli različni od proizvajalca do proizvajalca (treba mal primerjati).......mi imamo že ene hlače tud št. 80 user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.12.2008 10:08:02   
sayuri
Evo še mene. Mi imamo katastrofalne noči že en teden user posted image . Groza. ZAra je danes jedla 6x, Lovro 4x. ZAra se tud čist prebudi in po eno uro ne zaspi nazaj user posted image  Tole je vse skupaj že prav divje. Sem kot cunja danes. user posted image Še dobro, da je mož na dopustu. Danes sva oba prav čukasta user posted image . Sumim, da jima zobki nagajajo. MOram danes temeljito dlesni pregledat. So bili vaši tud tko razdražljivi, niso spali, kar naprej jedli? RAhelca, zdajle sem nekako na istem, kot si bla ti.user posted image Pa tko lepo sta že spala. Lovro je celo noč prespal, Zara je enkrat jedla, zdaj pa tole....user posted image  

Goya, tud jaz sem že zadnjič hotla postavit vašo hiško. res lepo. user posted image  tajica je ap res velika. Meni bi zasedla celo dnevno sobo user posted image user posted image user posted image
maj_a naj te ne bo strah biti v bolnišnici. Jaz sem bila po porodu notri en teden - zaradi CR. Če bi normalno rodila, bi šla po 4 dneh domov. Sem pa pred porodom 2 meseca ležala notri. Preventivno. Pa ni bilo hudo. Ko gre enkrat za tvojega otroka, narediš vse. Mi ni žal niti enega dneva, ki sem ga preživela pred porodom v porodnišnici.
hedviga, moja dva sta bila velika 48 in 49 cm. Št. 56 jima je bila na začetku zelo velika. Nosili smo jo pa do tretjega meseca - sploh Zara. TAko, da kar nabavi št.56.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.12.2008 10:24:12   
tinkara2008
Ojla, očitno imamo res veliko dela tako da ne čvekamo veliko,jaz vas vedno čekiram za komentarje pa zmanjkuje časa.

No najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  za obe nosečki user posted image user posted image user posted image user posted image  .

V petek smo imeli cepljenje in smo ga dobro prestali Tim je spetuser posted image user posted image  Sara pa je dobila samo solzne očke in to je bilo touser posted image user posted image user posted image  je prava borka.
Tudi njeno stanje s krčki se izboljšuje tako da sem prav srečna ko jo gledam ko nima več toliko težav.

Stanje na tehtnici pa je pokazalo točno 2kg razlike
-TIM   6190G  61CM
-SARA 4190G  58CM

MAJ_A tudi mi smo bili v bolnici samo 7dni oz.sedmi dan smo šli domov ,je pa seveda odvisno od primera do primera, glej na vse pozitivno pa bo vse ok.

HEDVIGA jaz sem za Saro ,ker je bila take konstitucije kljub skoraj 2kg,uporabljala bodije št. 44  in to do skoraj tretjega meseca vse ostalo ji je bilo preveliko pa ni bila "pravi" nedonošenček -rodila sem 36 teden,tehtala pa je 1890g,tako da po mojem mnenju boš sigurno rabila št.56 razen če ne bosta otročka res velika.Tim pa je imel 1950g vendar je hitreje pridobival na teži tako da sem 44 uporabljala kakšne 3 tedne nato pa 56 kar nekaj časa.

Rahelca kako pa poteka testiranje na laktozno intoleranco?

Še tole, naše spanje je čez dan pri Sari krajše in obvezno mi mora zaspat na rokah ker drugače ne more,spi pa veliko manj kot bratec,ko začne svoj "gin,gin" vem da je zaspana.Ponoči pa se moramo še vedno 2krat hranit okoli enih ali dveh in nato še okoli petih.
Tim pa je imel obdobje, ko sem ga dala spat in je jokal kot mala "zverinica"vsaj tako sem mu rekla jaz,je ful težko zaspal,pa sem ugotovila da je bil preveč zaspan in potem ni mogel zaspat od preutrujenosti.Zdaj ga dam v posteljico in redko še kdaj joče saj zdaj "ujamem pravi trenutek"za spanje.Mi je pa ponoči spal že tudo 10-12ur zdaj pa ga nekaj "svira"saj se zbudi ob pol enih, se podojiva potem pa imam "govor"tja do pol dveh v posteljici in ga je prav fajn poslušat,če izvzamem da se ne naspim,user posted image user posted image ampak je tak cartek user posted image user posted image .
Čez dan pa spi kakšno rundo tudi štiri ure.
Je pa res, da dokler bo tako bo čisto ok in čakam na boljše čase.user posted image user posted image

Tako zdaj me pa kliče delo mejte se.

Držite pesti, sem čisto pozabila povedat da imamo v soboto krst.

ČAO

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.12.2008 11:50:55   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Evo še mene. Mi imamo katastrofalne noči že en teden user posted image . Groza. ZAra je danes jedla 6x, Lovro 4x. ZAra se tud čist prebudi in po eno uro ne zaspi nazaj user posted image  Tole je vse skupaj že prav divje. Sem kot cunja danes. user posted image

tako je bilo pri nas, dokler ju nisem ločila...neprestano sta zbujali druga drugouser posted image Odkar pa ponoči ločeno spita pa je neprimerno boljše..Lia prespi celo noč, Tia pa se zbudi do max. 2x...no danes ponoči se je zbudila samo 1x user posted image

tinkara
bravo za uspešno prestano cepljenje user posted image   in želim vam nepozaben krst v soboto user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkara2008

Tim pa je imel obdobje, ko sem ga dala spat in je jokal kot mala "zverinica"vsaj tako sem mu rekla jaz,je ful težko zaspal,pa sem ugotovila da je bil preveč zaspan in potem ni mogel zaspat od preutrujenosti.Zdaj ga dam v posteljico in redko še kdaj joče saj zdaj "ujamem pravi trenutek"za spanje.

enako je bilo pri nas pri Tii user posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 4.12.2008 11:54:16 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 392
5.12.2008 9:54:11   
hedviga
Hvala punce! Se mi je zdel , da sestra mal naklada... Mislim, sej ni logično, če majo pod 50, da jim 56 ne pride prav...
Koliko "zaloge" pa ste imele za dva?

Skye a mejhni da sta bli?? Meni se zdi, da sta imeli prav lepo težo!!! Jaz si iz srca želim da bi bila moja dva toliko težka...Saj poznate te skrbi.user posted image  

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 393
7.12.2008 20:27:39   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Skye a mejhni da sta bli?? Meni se zdi, da sta imeli prav lepo težo!!! Jaz si iz srca želim da bi bila moja dva toliko težka...Saj poznate te skrbi.user posted image  

ja te skrbi še preveč dobro poznamuser posted image Brez skrbi, da bosta tvoja dva sončka prava korenjaka, sam mamica se ne sme preveč sekiratiuser posted image

Kaj zdaj zopet megla tukaj.....a vas je vse parkelj ugrabil user posted image

Prilagam slikico mojih dveh frač v oblekcah, ki ju je user posted image prinesel iz Tajske, da malo obarvam to temo user posted image

user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 394
8.12.2008 15:36:17   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Še zdaj pri 7m nosi bodije iz H&M za 1-2m (to je št.56).

Uh mi pa že kar lep čas nosimo št. 68, pa tud že št. 74.
Je pa res, da sama št. ne pove dosti, saj so modeli različni od proizvajalca do proizvajalca (treba mal primerjati).......mi imamo že ene hlače tud št. 80 user posted image

Res št. ne povejo dosti. Taj npr. nosi tudi bodije za 9m in za 12m (so napisani meseci na etiketi). Jaz kupujem bolj na oko in se ne zanašam preveč na številke.

Sayuri, pri nas prva dva Tajeva zobka nista delala nobenih težav. Sta prišla ven, ne da bi opazili, ker ni bil nič tečen. Le sline je bilo na tone. Bomo videli kako bo pri naslednjih zobih. Zdaj mu hodi zgornja dvojka ven. Še čisto mičkeno, pa bo predrla dlesen. Je pa eno čudno zaporedje, da bo prišla pred enko. Bo kot en vampirček z zgornjimi dvojkami zunaj in brez enk user posted image

tinkara2008, čestitke za krst. Kako je bilo?

Skye, kok sta lušni Tajki user posted image user posted image user posted image . Uf, Tajska, kako je lepo tam. Bi šla takoj še 1x.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 395
9.12.2008 11:03:19   
tinkara2008
Ojla,kako ste?

Jaz super saj smo preživeli krst in bilo je čudovito,zdaj sta naša cartka "kristjana" in bila sta prava cukra,če se lahko pohvalim.

Drugače pa smo ok,Sara je začela jest skoraj vedno na 2 do 2 uri in pol tako, da se mi zdi, da je zelo pridobila na teži, vsaj po ličkih sodeč in njeni prstki so bila tako koščeni, zdaj pa dobivajo pravo obliko.
Včeraj sem jima dala prvič GH -jabolko, pa nista bila nič navdušena, tako da bom še parkrat poskusila,če ne bomo pa še malo počakali.

Evo to pa sta naša sončka

user posted image

ko bom imela pa kakšno od krsta pa prilepim še tisto.Lepo se imejte in oglasite se kaj saj  je res nekam tiho tu.

ČAO

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 396
9.12.2008 11:04:59   
tinkara2008
Pozabila sem Skye mali sta pa taki cartkiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
9.12.2008 12:43:17   
ANIME
ojla maj_a

jaz sem rodila naravno v 37. tednu, pa sem bila tudi 5 dni (in z veseljem bi ostala še kakšen dan).
To je čisto odvisno od tvojega počutja in zdravja otrok.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu maj_a)
Neposredna povezava do sporočila: 398
9.12.2008 12:52:18   
ANIME
ma ne ga srat ... tam tudi pravijo kao cunje za enojčke kar št. 62 ... pol so pa ko klovni ...

mojadva sta se rodila v 37. tednu Tjaša (49cm in 2740g) in Uroš (46cm in 2250g).
Prejšnji teden sta imela oba 55cm in 5kg, pa smo komaj 14 dni v št. 56, prej sta bila v št.50.

jaz bi na tvojem mestu si magari od koga sposodila oz. kupila rabljeno št. 50 (če imaš finančno stisko - cunj res veliko rabiš).
Mi smo skoraj vsak dan prali, pa smo imeli cca 15 bodijev, 15 mako majčk in 10 žabic (hlače do pasu ali pa pajac brez rokavov). Prerasla sta v dobrem mesecu (s tem da H&M številke so malo večje in so jima bile na začetku še št. 50 prevelike).

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.12.2008 20:10:25   
Skye

Uf, Tajska, kako je lepo tam. Bi šla takoj še 1x.

jaz bi tud šla tja....je bil user posted image službeno tam pa nisem mogla zraven.......kot da bi drugače lahko šla user posted image user posted image user posted image user posted image

tinkara
user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljen krst. Pa le pokaži nam kakšno slikco tvojih dveh sončkov user posted image

Ja še to, da ne pozabim....dobili smo stajico user posted image user posted image user posted image user posted image   Jutri pa sledi montiranjeuser posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 10.12.2008 20:11:14 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?